facet_z_tupetem 20.11.02, 15:31 Mozemy zrezygnowac z kolacji - moze jedynie cos drobnego + wino, aby "przelamac lody" :)). Napisz mi cos prywatnie, bo mi nudno... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
randia_ Re: SZAKI!!!! 20.11.02, 15:36 Szaki się z facetami w tupecikach nie zadaje :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: SZAKI!!!! 20.11.02, 15:37 No i nie będę ci mówic co robi pies jak się nudzi :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: SZAKI!!!! 20.11.02, 15:38 od kiedy ja robie za panienke do zabawiania znudzonych panow? sam do mnie cos napisz jesli chcesz odpowiedz dostac.. tez cos.. nudzi mu sie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: SZAKI!!!! IP: *.warszawa.tpnet.pl 20.11.02, 15:40 Ty, to i tak lepiej niz facet z pozyczka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: SZAKI!!!! 20.11.02, 15:42 Dlaczego, jak dopiero wziął, czemu nie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: SZAKI!!!! IP: *.warszawa.tpnet.pl 20.11.02, 15:44 Niby racja, ale jednak lek, bo kazdy ma swoje tempo redukcji posiadanych pieniedzy. A jak dopiero zaczesal? ---- Jesli wiesz co chce popierdziec :) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: SZAKI!!!! 20.11.02, 15:49 Waczesane czy nie, nieistotne... :))) Wiesz, że my kobiety mamy specjalny dar :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: SZAKI!!!! IP: *.warszawa.tpnet.pl 20.11.02, 15:51 Wiem, unikam jak moge kobiet z takimi zdolnosciami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: SZAKI!!!! 20.11.02, 16:16 Nie da się.....my wszystkie się rodzimy z tą cechą :)))) Natura :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rayoff Re: SZAKI!!!! IP: *.warszawa.tpnet.pl 20.11.02, 16:32 Ale niektore ja pielegnuja, a niektore zupelnie o niej zapominaja. Albo przynajmniej w stopniu mnie zadowalajacym Kultura ;) --- .:Nic:. Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: SZAKI!!!! 21.11.02, 11:37 Zdolnośc wydawania pięniędzy namy w genach i tak naprawdę żadna o tym nie zapomina Są tylko kobiety które robią to mądrze i te które robią to bez opamiętanią... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
facet_z_tupetem Re: SZAKI!!!! 20.11.02, 15:40 Chujowa sprawa. A tak Cie chcialem podrapac tu i owdzie, sluchajac szelestu np. ... lisci spadajacych za oknem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: SZAKI!!!! 20.11.02, 15:45 hm, liscie powiadasz....:)))sie przedstaw, moze sie dam namowic;) Odpowiedz Link Zgłoś
facet_z_tupetem Re: SZAKI!!!! 20.11.02, 15:47 saqqara napisała: > hm, liscie powiadasz....:)))sie przedstaw, moze sie dam namowic;) Znasz mnie calkiem dobrze. I bez nazwisk mi tu prosze!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: SZAKI!!!! 20.11.02, 15:53 znam wiele osob, moze cos wiecej, bo nie chce gafy strzelic wymawiajac nie to imie co trzeba:) Odpowiedz Link Zgłoś
facet_z_tupetem Re: SZAKI!!!! 21.11.02, 10:51 saqqara napisała: > znam wiele osob, moze cos wiecej, bo nie chce gafy strzelic wymawiajac nie to > imie co trzeba:) Cos wiecej: nie jestem dzieciolem, choc lubie cos stuknac. Nie jestem empkiem (na szczescie). Lubie tez Jej wlosy nad ranem... Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: SZAKI!!!! 21.11.02, 11:17 teraz lepiej, nie mozna bylo tak od razu? ja lubie wiedziec, z kim rozmawiam:)) pamietam o znakach... Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Szaki... 20.11.02, 16:02 tak tylko ci chcialem powiedziec, cobys sie tak od razu w nim nie zakochala...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Szaki... 20.11.02, 16:08 a to ja sie tak od razu zakochuje?kurna, a mowia ze ja zimna suka jestem i 3 lata gry wstepnej to minimum?!:) Odpowiedz Link Zgłoś