silvii 22.11.02, 11:29 bioromc pod uwagem, ze niektóre osoby nie kcom juz przychodzic na mini spotkanka tylko dlatego, ze pijom procenty... w sobotem po południu zapraszam chentnych do mniem na kawem! uprasza siem o potwierdzenie przybycia!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saqqara Re: KAWA JUTRO U MNIE!!!!.... 22.11.02, 11:33 przyszedlabym ale sie juz umowilam. milej zabawy zycze:)) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: KAWA JUTRO U MNIE!!!!.... 22.11.02, 11:53 a o której możecie? mnie to obojentne jest bo i tak siedzem na dupie i siem nie ruszam na krok... ;))) 17-18 pasi? Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: KAWA JUTRO U MNIE!!!!.... 22.11.02, 11:55 jeśli bym wpadła to z dziecątkiem swoim, nie przeszkadzałoby? Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: KAWA JUTRO U MNIE!!!!.... 22.11.02, 11:57 moge byc dzies okolo tych godzin. Silvii pusc smsa z dokladnym adresem, bo do tych blokow to jeszcze dojade, a gdzie potem? ;))))) jak ktos sie bedzie wybieral z ursynowa lub okolic, to moge zabrac wrakiem ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: KAWA JUTRO U MNIE!!!!.... 22.11.02, 12:05 Iwusia oczywiście, że nie będzie przeszkadzało!!! Martucha puszczem Ci sesemesem dokładne namiary ;) Iwuśce tyż ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: KAWA JUTRO U MNIE!!!!.... IP: 213.17.168.* 22.11.02, 12:24 to i mnie zapodaj w malpie gdzie, co i jak i jak dojechac - byliby my wieczorem!! pasi? a z sukom? pasi? Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: KAWA JUTRO U MNIE!!!!.... 22.11.02, 12:30 namiary podane jakby co to dzwońcie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: KAWA JUTRO U MNIE!!!!.... 22.11.02, 12:33 dzieki Silvii, mam. pytanie. czy tamtedy, ktoredy wczoraj Cie odwozilam do tych blokow da sie dojechac, czy trzeba znac sekretne zaulki i skroty? Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: KAWA JUTRO U MNIE!!!!.... 22.11.02, 12:35 jasne że tak ;) skrencasz tam gdzie Ci pokazywalam i parkujesz przed bramom na żwirówce... dalej na piechotkem... blok na przeciwko bramy trzecia kladka liczonc od budy ciecia ;))) acha tylko wjerzdzaj powoli! uwaga na zawieszenie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: KAWA JUTRO U MNIE!!!!.... 22.11.02, 13:45 a ja tyz kcem na kawem!!... :(((((( bossssssszzzzz.. niech no tylko skonczem te studia, to siem do Wawawki wynosze na-tych-miast!!.. no!.. milego wieczorka zyczem i pozdrooveczki serdeczne slem z Pipkowa Gornego ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: KAWA JUTRO U MNIE!!!!.... 22.11.02, 14:50 to zrywaj siem z Pipkowa na miotłem i przylatuj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: KAWA JUTRO U MNIE!!!!.... 22.11.02, 15:53 nie mogiem, Sylviiczko :)))) choc chcialabym okrutnie.. wisi nade mna to, co zaniedbalam w tygodniu, czyli studia.. ehh.. zyzn.. :(( niemniej dziekuje i polecam sie na przyszly weekend :)))) buzka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: KAWA JUTRO U MNIE!!!!.... 22.11.02, 15:56 na żyzn... nie wiele pomoc można... ;((( ale następną razą już siem nie wyśmigasz! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: KAWA JUTRO U MNIE!!!!.... 22.11.02, 16:11 no ba!.. nawet nie bede probowac :)))) jakos mi zycie mile i to w Twoim - i nie tylko - towarzystwie wydaje sie byc jeszcze jakiesik milejsze :)) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: KAWA JUTRO U MNIE!!!!.... 22.11.02, 16:25 w imieniu swoim - i nie tylko - ślicznościowo dzienkujem i na wzajem! ...a kawa byndzie dobra... oj! dobra... Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: KAWA JUTRO U MNIE!!!!.... 22.11.02, 17:04 buu... teraz to buczem, ze nie mieszkam blizej juz... :((( milego ucztowania :))))) Odpowiedz Link Zgłoś