Dodaj do ulubionych

uwaga: marudzę

27.02.06, 17:25
Nie mam siły...
Powiedzcie, że pisanie wielkiego artykułu o Kieślowskim za darmochę ma sens i
cel, i że przyda mi się w postaci chociażby wpisu do c.v., i że w ogóle mi go
przyjmą i nie powiedzą 'poprawiaj, kobieto!'.
I że jutro bedzie lepiej i ten cholerny system nie będzie co pięć sekund mnie
wylogowywał!!!
Obserwuj wątek
    • broch Re: uwaga: marudzę 27.02.06, 17:32
      "Powiedzcie, że pisanie wielkiego artykułu o Kieślowskim za darmochę ma sens i
      > cel, i że przyda mi się w postaci chociażby wpisu do c.v., i że w ogóle mi go
      > przyjmą i nie powiedzą 'poprawiaj, kobieto!'."
      zalezy co chcesz robic pozniej. Jesli wazne w c.v. to warte ryzyka (nawet jesli
      nie przyjma, to nauczysz sie czegos tzn dowiesz sie o slabosciach artykulu)

"I że jutro bedzie lepiej i ten cholerny system nie będzie co pięć sekund mnie
      > wylogowywał!!!"
      Jesli b. dlugie to pisz w Wordzie i wklejaj pozniej, nie bedzie problemu z
      wylogowywaniem. Jesli uzywasz firefoxa, mozesz zainstalowac rozszerzenie pt
      "reload every.." ktore symuluje aktywnosc przegladarki i server Cie nie
      wyloguje. Byc moze iz jest cos podobnego dla IE, nie pamietam.
      • brunosch Re: uwaga: marudzę 27.02.06, 17:39
        Gazeta dorobiła się serwera na korbkę. Wywala wszystkich przy próbie zmiany wątku.
        Awantura na Forum o forum, że hej!
    • braineater Re: uwaga: marudzę 27.02.06, 18:27
      Noido najdroższa - że odpowiem z pozycji maniaka, który 90% tego co pisze i
      peno 99% tego, co kiedykolwiek napisze robi za darmo - pisz. Jak cie temat
      kręci - pisz. Jak masz jakies wizję z tym, że da się potem zrobic z tym cos
      dalej pisz. Jak ci się nudzi i nie masz, co robic - pisz. Przydac ci sie to
      najpewniej w zyciu nie przyda, ale możesz to sobie potraktowac jako Twój wkład
      w rozwój społeczeństwa:) W C.V. nikt tego pewno nawet nie zauważy - gwoli
      ścisłości sa w stanie przegapic dwustronicowa bibliografię tekstów własnych,
      ale zawsze możesz sobie powiedzieć, że to ćwiczenie na warsztat.
      No chyba, że dłuższy niz na 10 tysięcy znaków, to olej, bo to stanowczo za duzo
      roboty:)

P:)
      • noida Re: uwaga: marudzę 27.02.06, 18:37
        Ma mieć 20 tysięcy, ale mam już 19 554, więc chyba się teraz nie poddam ;)
        • staua Re: uwaga: marudzę 27.02.06, 19:29
          Wszystkie artykuly, ktore pisze, sa za darmo (nie wiem, czy Cie to pocieszy :-)) A nawet gorzej, bo
          trzeba zaplacic za publikacje. Procz przegladowek, za ktore sa podobno jakies tzw. royalties, ale
          jeszcze ich nie dostalam.
    • zdanka1 Re: uwaga: marudzę 27.02.06, 18:32
      też uwazam, że warto pisac - ja np teraz wyslę komuś coś o campie, choć nie
      wiem, czy to w góle jakiś termina na temat:)

PS. niektórzy postanowili nazwać dziecko moim imieniem- kurde, dobrze, ż enie
      statek:)))))) może ktoś nazwie Twoim, wiec pisz, dziwacy są potrzebni.
      • zdanka1 Re: uwaga: marudzę 27.02.06, 18:33
        Wybaczcie błędy w powyższym poście, ale logowanie sie dzis na Wyborczą
        przekracza moje granice cierpliwości!!!!
        • braineater Re: uwaga: marudzę 27.02.06, 18:45
          to musi jakis wrogi spisek jest, bo jak juz napisałaś na TWA więcej niz jednego
          posta w przeciagu półroku, to system się zbiesił:)
          A w sprawie Rutkowskiego - romans trwa.
          W sprawie Benjamina - romomans nabiera rumieńców, szcególnie po takich akcjach:
          " W wypadku najstarszych egzemplarzy homo sapiens pozycja pozioma miała
          niezwykłe zalety dla jego samicy. Ułatwiała jej mianowicie ciążę (...) W
          świetle tego mozna chyba zaryzykować pytanie: czy postawa wyprostowana w ogóle
          nie wystapiła wczesniej u samca niż u samicy? W takim razie samica samica
          byłaby w owych czasach czworonozną towarzyszka samca, jak dzis pies czy kot. Od
          takiego zaś domniemania jest juz tylko krok do tezy, że pozycja twarzą w twarz
          obojga partnerów podczas aktu płciowego, z początku była poniekąd rodzajem
          perwersji, która, byc może w nienejmniejszej mierze przyczyniła się do
          nauczenia samicy chodu w postawie wyprostowanej"
          s.109

:)

P:)
          • zdanka1 Re: uwaga: marudzę 27.02.06, 19:04
            heh, no wiesz, to jest ten czas początku wieku XX, sam wiesz, jak dzikie teorie
            wtedy kiełkowały:)))))))))))))))))))
            • 3promile Re: uwaga: marudzę 27.02.06, 19:07
              No to ja się oddalę, żeby teorię zweryfikować. Jakby cóś, to dzwońcie na 112...
    • beatanu Re: uwaga: marudzę 28.02.06, 10:29
      noida napisała:
      I że jutro bedzie lepiej i ten cholerny system nie będzie co pięć sekund mnie
      > wylogowywał!!!

1.dzisiaj jest lepiej (odpukawszy!)
      2. PISZ, PISZ i jeszze raz PISZ (a może już napisałaś?:) A poprawiać pewnie ci
      każą, ale to już pestka, choć może nie najprzyjmniejsza...

trzymam kciuki!

• stella25b Re: uwaga: marudzę 28.02.06, 11:44
        no marudzisz, nie da sie ukryc. Ale napewno lepiej marudzic i cos robic niz
        marudzic i nic nie robic.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka