Dodaj do ulubionych

Nowy film...

02.03.06, 12:41
...o Ojcu Świętym.
Zajawki widziałam - uważam, że Voight jest super ucharakteryzowany.
Słyszałam jak naśladuje głos Papieża - gdybym tylko słyszała, bez wizji,
byłabym pewna, że to Papież.
I teraz.
Chciałam pójśc na ten film, ale...
Jak słysze w polskiej wersji starego pedzia Kolbergera jako Papieża to mnie
SZLAG TRAFIA!!!!
Nie, że pedzio, no ale sorry...mógł się trochę bardziej postarać, no kurde,
słyszałyście to????
Okropne!
Obserwuj wątek
    • katimai Re: Nowy film... 02.03.06, 13:38
      widziałam i faktycznie charakteryzacja perfect, do kina nie pójde, ale obejrzec
      obejrzę:)
      apropo filmu to sobie wczoraj wieczorem obejrzałam white voice (tłu. GŁOSY) i w
      gacie narobiłam :)))
    • annb Re: Nowy film... 02.03.06, 14:15
      niestety w polsce nie bedzie wersji z napisami :(
      • chloe30 Re: Nowy film... 02.03.06, 14:23
        annb napisała:

> niestety w polsce nie bedzie wersji z napisami :(

No własnie, to mnie wkurza.
        Może DVD dadzą nie dubbingowane???
        To ja poczekam.
        • conejito13 Re: Nowy film... 02.03.06, 18:48
          to kolberger jest gejem? serio? nie wiedzialam... ja na pewno bede miala w
          wersji oryginalnej, choc dubbing tez zrobia, a jakze! oni chyba tutaj nie maja
          podzielnej uwagi. wola dubbing od normalnego??!
          tylko tak, jak nie ogladalam poprzedniego filmu o papiezu (tutaj nie bylo), tak
          pewnie ten tez skads tam wydobede jak bedzie (na dvd czy jak...). nie jest to
          popularny tutaj temat, dzieki bogu!
          • czarneoczy Re: Nowy film... 02.03.06, 19:54
            to ja poczekam.
            dubbing w kreskówkach jest boski, ale normalnie mózg mi się lasuje i prostują
            zwoje jak słyszę polską szkołę dubbingu w filmach fabularnych...
            a po white noise to noc zarwana i spędzona na patrzeniu podejrzliwie w radio...
            wyłączone oczywiście nawet z kontaktu ;))
            • katimai Re: Nowy film... 03.03.06, 08:01
              o boszzz a jak znowu apropo zamiast apropos napisałam, mimo ze juz mnie jeden
              babiszon na wnętrzach skrytykował (jak mu powiedziałam że ma brzydką
              sypialnie) :)))
              • conejito13 Re: Nowy film... 03.03.06, 09:40
                hehe... katimai, ja tez sobie ogladam to forum (i inne) bo przygotowuje sie do
                remontu i rzeczywiscie widze, ze jak krytykuja, to od razu swietojebliwi sie
                oburzaja. to po cholere daja fotki czy inne swoje propozycje na takim forum???
                nie wiem, ludzie to sodomaso sa czasami. nie wiem czy bym sie odwazyla pokazac
                np. moja kuchnie na otwartym forum, no bo przeciez wiadomo, ze opinie moga byc
                rozne, a co do gustow to...sie nie dyskutuje:)
                wiec to tak a'propos apropo:):)
                • katimai Re: Nowy film... 03.03.06, 11:16
                  > wiec to tak a'propos apropo:):)
                  łehehehe jeszcze lepiej :))
                  znowu bład
                  a jedna tam taka zwana jako margie ( na wnetrzaach) założyła durny wątek o
                  najgorszych/najbrzydszych wnetrzach jakie widziała i nasmiewała sie z ludzi
                  powalona baba, a sama odpicawała sobie taką sypialnie że
                  ożeszkur..japierd....:)))
                  krytykantka
                  i poxniej jeszcze dawała jakies durne komentarze bo ja laski wyszydziły to sie
                  broniła, że przez to ją krytykują bo ona ma czasem "ciety jezyk"
                  i że wnętrze jest super tylko sie specialnie wyżwaja

tez jestem w trakcie remontu ( jakies 1,5 roku juz hiehie)
                  i tez nie wiem czy bym sie odwazyła
                  bo dla nich wszystko jest passe , nie modne, przestarzałe i bee
                  • conejito13 Re: Nowy film... 03.03.06, 12:26
                    ja tam tylko ogladam sobie zdjecia, nic nie pisze, bo slow nieraz szkoda, choc
                    i tak jestem ze tak powiem tolerancyjna. ale takie kurwa mac krytykanctwo
                    bezproduktywne to mnie tak kurwa wkurwia, ze szok. znalezli sie wszyscy kurwa
                    ze stolicy zarabiajacy po 10 tysiecy miesiecznie!!:(:(:( pisze jakas ze by
                    chciala tanim kosztem cos tam zmienic (szczegol moze, firanke albo nie wiem,
                    fajny stol, krzeslo kupic czy obrazek na sciane a moze kwiat), to jej zjada
                    cala kuchnie i nawyzywaja jeszcze z piec pokolen wstecz... bosz... co za
                    beznadziejne towarzycho tam! serio! szczegolnie, ze czesto rzeczy, ktore sami
                    wstawiaja to... ale o gustach sie nie dyskutuje, wiec po co...:( eh... poza
                    tym, nie to ladne co ladne tylko co sie komu podoba. ale niejeden do tego
                    jeszcze nie dorosl. zreszta, to ciekawy przekroj polskiego spoleczenstwa
                    nietolerancyjnych krzykaczy bezsensownych. ale jak ich skrytykuje ktos to tak,
                    jak piszesz: odwracaja babci klozet i mysla ze te gowna to dlatego, ze ciete
                    jezyki maja, buahhhhaaa....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka