emperor 28.11.02, 13:33 bo ja sie jej nie uprosze:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
silvii Re: SAQ czekam na zdjecie Silvii :) 28.11.02, 13:40 ha ha ha ha ;))) przeca dostałeś! ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: SAQ czekam na zdjecie Silvii :) 28.11.02, 13:44 fakt, masz troche biust i tylek pomarszczony:))) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: SAQ czekam na zdjecie Silvii :) 28.11.02, 13:51 emperor napisał: > fakt, masz troche biust i tylek pomarszczony:))) Empek! oj tam pomarszczone! czepiasz siem szczegułów! pomarszczenia można wygładzić! w dzisiejszych czasach to już nie problem!!! ale popatrz na te KSZZZTAŁTYYYY!!!! ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: SAQ czekam na zdjecie Silvii :) 28.11.02, 13:46 a ja to co? ksiazka zyczen? a moze wrozka?goocio niz z tego, chociaby dlatego ze nie mam Sylvii zdjecia, satisfied?;P :) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: SAQ czekam na zdjecie Silvii :) 28.11.02, 13:50 to zalatw szybko! :) ... bo czekam! saqqara napisała: > a ja to co? ksiazka zyczen? a moze wrozka?goocio niz z tego, chociaby dlatego > ze nie mam Sylvii zdjecia, satisfied?;P > :) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: SAQ czekam na zdjecie Silvii :) 28.11.02, 13:55 Saqqarka! na szczenściem jeszcze nie masz! jeszcze przez jakiś miesionc mogem sobie pobyć jako inkognito (a jak to siem pisze???) dla niektórych przynajmniej... ;))))))))) Pozdrawiam, tych co mnie już w realu oglądać mieli okację! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: SAQ czekam na zdjecie Silvii :) 28.11.02, 14:02 Szaki musi skolowac twoje zdjecia i wyslac je do mnie bo w przeciwny,m razie zaloze watek na forum z opiniami internautow dotyczacymi jej zdjec na fotka.pl:)) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: SAQ czekam na zdjecie Silvii :) 28.11.02, 14:14 jassne a potem moje zdjątko tyż tam umieścisz i byndziesz mnie szantarzował!!! ojj... chyba nie dam Ci sprawdzić... ;( Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: SAQ czekam na zdjecie Silvii :) 28.11.02, 14:17 alez slonko, jak tak mozesz myslec, przeciez wiesz ze ty nie jestes taka jak szaki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: SAQ czekam na zdjecie Silvii :) 28.11.02, 14:18 taaak? a skąd Ty wiesz, że nie jestem taka jak Szaki! ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara kurna!!! a jaka szaki jest, co??? 28.11.02, 14:22 Empke uwazaj bo jeszcze troche i bedziesz sie nadawal do pokazywania i beda ludzie placili zeby takie cudo ogladac, serio mowie, spotkanie ze mna to gorzej niz z kosiarka;)) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: kurna!!! a jaka szaki jest, co??? 28.11.02, 14:23 Szaki! a skąd ja mam u licha wiedzieć, co Empek miał na myśli???? ;))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: kurna!!! a jaka szaki jest, co??? 28.11.02, 14:26 no ty nie wiesz, ale szki wie ze ja zawsze mam tylko jedno na mysli:))))) silvii napisała: > Szaki! > a skąd ja mam u licha wiedzieć, co Empek miał na myśli???? ;))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Emperor 28.11.02, 14:33 co Ty tu kurna insynuujesz, co? w co ja jestem dobra? ;)i bez sciem, bo bede dzwonic!;) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Emperor 28.11.02, 14:40 wiem ze pijana bylas, mozesz nie pamietac:))))) ja tez mm luki:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Emperor 28.11.02, 14:49 takiego czegos bez watpienia bym nie zapomniala;)nawet po pijaku gigancie..nie sciemniaj, bejbe, oki?:) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Emperor 28.11.02, 15:06 oki, wiec nie bede sciemnial, bylo tak sobie.....:)))) saqqara napisała: > takiego czegos bez watpienia bym nie zapomniala;)nawet po pijaku gigancie..nie > sciemniaj, bejbe, oki?:) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Emperor 28.11.02, 15:51 tak? przeciez jest tylko troszke wiekszy niz twoj:)) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: SAQ czekam na zdjecie Silvii :) 28.11.02, 14:25 no nie wiem, ale podejrzewam:)) szaki jest w "tym" dobra.... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: SAQ czekam na zdjecie Silvii :) 28.11.02, 14:27 sprecyzuj to "to" o które Ci chodzi! ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: SAQ czekam na zdjecie Silvii :) 28.11.02, 14:34 wlasnie, czekamy.... Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: SAQ czekam na zdjecie Silvii :) 28.11.02, 14:34 sprecyzuje gdy sie spotkamy:) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: SAQ czekam na zdjecie Silvii :) 28.11.02, 14:40 jak siem powiedziało AAA TO TERAZ TRZEBA POWIEDZIEĆ BBBBBBBB! GADAJ! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: SAQ czekam na zdjecie Silvii :) 28.11.02, 14:53 no! już lepiej! a teraz biegaj do apteki po awiomarin! ;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: SAQ czekam na zdjecie Silvii :) 28.11.02, 15:07 tak, a za moment mnie wyslesz po testy ciazowe:))) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: SAQ czekam na zdjecie Silvii :) 28.11.02, 16:30 Empek! a som Ci potrzebne? oj... to współczuję... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
_grucha Ja widzialem 28.11.02, 15:44 i jestem bardzo impressed Empek wie, czego sie domaga:))) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: Ja widzialem 28.11.02, 16:31 Oczywiście moimi stworami gruszku... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
_grucha Re: Ja widzialem 29.11.02, 11:49 silvii napisała: > Oczywiście moimi stworami gruszku... ;)))) No ba, ael wlascicielka jest tez calkiem oki:)) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: Ja widzialem 29.11.02, 11:54 hmm... określenie "całkiem oki" w zupełności mi odpowiada ;))) przeca nie mogem być piękniejsza od najprzystojniejszego faceta na forum!!! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
polar Ja też chcę!!!!!!!!!!!!!!11 28.11.02, 15:28 A czy ja dostanę zdjęcie Silvii??? Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Ja też chcę!!!!!!!!!!!!!!11 28.11.02, 15:34 przesle ci gdy z nia skoncze to co zaczalem:) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Ja też chcę!!!!!!!!!!!!!!11 28.11.02, 15:41 no takie male love story i hard sex w jednym:)) Odpowiedz Link Zgłoś
polar Re: Ja też chcę!!!!!!!!!!!!!!11 28.11.02, 15:43 Chętnie się .....przyłączę:))). Tylko najpierw przyślij to cholerne zdjęcie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Ja też chcę!!!!!!!!!!!!!!11 28.11.02, 15:45 jeszcze podaj swoja plec:) Odpowiedz Link Zgłoś
polar Re: Ja też chcę!!!!!!!!!!!!!!11 28.11.02, 15:54 Ja pieje, kurna felek, moja płeć jest chyba oczywista!! Skoro chcę zdjęcie Silvii to chyba nie jestem kobitą, no nie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
polar Re: hehehe, jak to sie faceci dogaduja:))) 28.11.02, 15:58 O Saqqarka gitarka:)) ( zaraz mnie pewnie ochszani) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: hehehe, jak to sie faceci dogaduja:))) 28.11.02, 16:07 czy my sie znamy, bo cos mi sie wydaje ze powinnismy, ale....?:) Odpowiedz Link Zgłoś
polar Re: hehehe, jak to sie faceci dogaduja:))) 28.11.02, 16:09 Aleeeeż oczywiście że się znamy:))) Jestem wielkim wielbicielem twego loginu i Z utęsknieniem czekam na każdy Twój post:))))) Ale jestem mądry , prawda:)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: hehehe, jak to sie faceci dogaduja:))) 29.11.02, 10:36 hehehe, Ty mnie nie slodz, Ty mnie powiedz kiedy sie spotkalismy:))aha, i jakies szczegoly wygladu by sie przydaly... wiesz starosc nie radosc;)) Odpowiedz Link Zgłoś
polar Re: hehehe, jak to sie faceci dogaduja:))) 29.11.02, 11:23 jakieś 136 lat temu. Ja byłem spoconym kowbojem na białym rumaku, a Ty piękną indiańską squo( chyba tak się pisze:))). Walczyłem o Ciebie z Winnetou ale niestety poległem:((( Smutne, prawda??? Mówię oczywiście o naszych poprzednich wcieleniach:)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: hehehe, jak to sie faceci dogaduja:))) 29.11.02, 12:10 juz zaczelam prace detektywistyczna, ostrzegam:))) hehehe, winetu usiekl? tja... a ja pewnie rwalam wlosy z rozpaczy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
polar Re: hehehe, jak to sie faceci dogaduja:))) 29.11.02, 12:28 Nie, zdradzałaś mnie z "Wielkim Bawołem - Bwala Bambula" Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: hehehe, jak to sie faceci dogaduja:))) 29.11.02, 12:48 o shit!! ale ze mnie bura suka byla, niech to! z drugiej strony wiesz, kobiecie ciezko sie samej zyje... ale pewnie wspomnienia po Tobie byly mi najdrozsze:)) Odpowiedz Link Zgłoś
polar Re: hehehe, jak to sie faceci dogaduja:))) 29.11.02, 13:10 Pamięć o mnie została zmasakrowana, rozwalona i obsikana!!! Wstyd, duchy zmarłych nie dadzą Ci spokoju. Howgh Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: hehehe, jak to sie faceci dogaduja:))) 29.11.02, 13:33 jako prawdziwa kobieta z plemiania czukcza ide sobie uciac palec. moze troche po czasie, ale intencje sie licza.... Odpowiedz Link Zgłoś
polar Re: hehehe, jak to sie faceci dogaduja:))) 29.11.02, 13:41 Palec to za mało!!! Utnij sobie.......prawą pierś, wtedy twe grzechy będą wybaczone:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: hehehe, jak to sie faceci dogaduja:))) 29.11.02, 14:18 a goocio, prawej nie dam, lewej tez nie, przydadza mi sie:) a u nas w plemieniu albo sie wlosy scinalo albo palce cielo, jak widzisz, bardziej sie poczulam i chcialam palce poswiecic:) Odpowiedz Link Zgłoś
polar Re: hehehe, jak to sie faceci dogaduja:))) 29.11.02, 14:56 A u nas w plemieniu takim laskom to dwa cyce obcina, przypala pięty, wydłubuje oczy i zaszywa półdupki:)) Tak więc masz szczęście:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: hehehe, jak to sie faceci dogaduja:))) 29.11.02, 15:01 fakt, mam szczescie ze Cie jednak winetu usiekl:)) Odpowiedz Link Zgłoś
polar Re: hehehe, jak to sie faceci dogaduja:))) 29.11.02, 15:17 Saqqa ty się nie mądruj bo Cię Polare zmrozi:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: hehehe, jak to sie faceci dogaduja:))) 29.11.02, 15:28 hehehe, no co?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: Ja też chcę!!!!!!!!!!!!!!11 28.11.02, 16:33 polar napisał: > A czy ja dostanę zdjęcie Silvii??? Jasne, że tak ;))) musisz tylko trochem poczekać aż Empek wrzuci je na fotka.pl i podeśle linka... ;)))) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: Ja też chcę!!!!!!!!!!!!!!11 29.11.02, 10:56 aaa o to, to już musisz Empka zapytać... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś