Dodaj do ulubionych

SAQ czekam na zdjecie Silvii :)

28.11.02, 13:33
bo ja sie jej nie uprosze:(
Obserwuj wątek
    • silvii Re: SAQ czekam na zdjecie Silvii :) 28.11.02, 13:40
      ha ha ha ha ;))) przeca dostałeś! ;))))))
      • emperor Re: SAQ czekam na zdjecie Silvii :) 28.11.02, 13:44
        fakt, masz troche biust i tylek pomarszczony:)))
        • silvii Re: SAQ czekam na zdjecie Silvii :) 28.11.02, 13:51
          emperor napisał:

> fakt, masz troche biust i tylek pomarszczony:)))

Empek! oj tam pomarszczone! czepiasz siem szczegułów! pomarszczenia można
          wygładzić! w dzisiejszych czasach to już nie problem!!!

ale popatrz na te KSZZZTAŁTYYYY!!!! ;))))))
          • emperor Re: SAQ czekam na zdjecie Silvii :) 28.11.02, 14:02
            musze pomacac:))))
    • saqqara Re: SAQ czekam na zdjecie Silvii :) 28.11.02, 13:46
      a ja to co? ksiazka zyczen? a moze wrozka?goocio niz z tego, chociaby dlatego
      ze nie mam Sylvii zdjecia, satisfied?;P
      :)
      • emperor Re: SAQ czekam na zdjecie Silvii :) 28.11.02, 13:50

to zalatw szybko! :)

... bo czekam!

saqqara napisała:

> a ja to co? ksiazka zyczen? a moze wrozka?goocio niz z tego, chociaby dlatego
        > ze nie mam Sylvii zdjecia, satisfied?;P
        > :)
        • silvii Re: SAQ czekam na zdjecie Silvii :) 28.11.02, 13:55
          Saqqarka! na szczenściem jeszcze nie masz! jeszcze przez jakiś miesionc mogem
          sobie pobyć jako inkognito (a jak to siem pisze???) dla niektórych
          przynajmniej... ;))))))))) Pozdrawiam, tych co mnie już w realu oglądać mieli
          okację! ;)
          • emperor Re: SAQ czekam na zdjecie Silvii :) 28.11.02, 14:02
            Szaki musi skolowac twoje zdjecia i wyslac je do mnie bo w przeciwny,m razie
            zaloze watek na forum z opiniami internautow dotyczacymi jej zdjec na
            fotka.pl:))
            • silvii Re: SAQ czekam na zdjecie Silvii :) 28.11.02, 14:14
              jassne a potem moje zdjątko tyż tam umieścisz i byndziesz mnie szantarzował!!!
              ojj... chyba nie dam Ci sprawdzić... ;(
              • emperor Re: SAQ czekam na zdjecie Silvii :) 28.11.02, 14:17
                alez slonko, jak tak mozesz myslec, przeciez wiesz ze ty nie jestes taka jak
                szaki:)))
                • silvii Re: SAQ czekam na zdjecie Silvii :) 28.11.02, 14:18
                  taaak? a skąd Ty wiesz, że nie jestem taka jak Szaki! ;)))))))))
                  • saqqara kurna!!! a jaka szaki jest, co??? 28.11.02, 14:22
                    Empke
                    uwazaj bo jeszcze troche i bedziesz sie nadawal do pokazywania i beda ludzie
                    placili zeby takie cudo ogladac, serio mowie, spotkanie ze mna to gorzej niz z
                    kosiarka;))
                    • silvii Re: kurna!!! a jaka szaki jest, co??? 28.11.02, 14:23
                      Szaki!
                      a skąd ja mam u licha wiedzieć, co Empek miał na myśli???? ;)))))))))))
                      • emperor Re: kurna!!! a jaka szaki jest, co??? 28.11.02, 14:26
                        no ty nie wiesz, ale szki wie ze ja zawsze mam tylko jedno na mysli:)))))

silvii napisała:

> Szaki!
                        > a skąd ja mam u licha wiedzieć, co Empek miał na myśli???? ;)))))))))))
                        • saqqara Emperor 28.11.02, 14:33
                          co Ty tu kurna insynuujesz, co? w co ja jestem dobra? ;)i bez sciem, bo bede
                          dzwonic!;)
                          • emperor Re: Emperor 28.11.02, 14:40
                            wiem ze pijana bylas, mozesz nie pamietac:)))))
                            ja tez mm luki:))))))))
                            • saqqara Re: Emperor 28.11.02, 14:49
                              takiego czegos bez watpienia bym nie zapomniala;)nawet po pijaku gigancie..nie
                              sciemniaj, bejbe, oki?:)
                              • emperor Re: Emperor 28.11.02, 15:06
                                oki, wiec nie bede sciemnial, bylo tak sobie.....:))))

saqqara napisała:

> takiego czegos bez watpienia bym nie zapomniala;)nawet po pijaku
                                gigancie..nie
                                > sciemniaj, bejbe, oki?:)
                                • saqqara Re: Emperor 28.11.02, 15:19
                                  raczej: wogole nie bylo...
                                  :)
                                  • emperor Re: Emperor 28.11.02, 15:23
                                    nastepnym razem nie pij tyle:))
                                    • saqqara Re: Emperor 28.11.02, 15:37
                                      wlasnie;))
                                      • emperor Re: Emperor 28.11.02, 15:40
                                        aha, mam jeszcze twoj biustonosz:)))
                                        • saqqara Re: Emperor 28.11.02, 15:49
                                          raczej swoj, to byl Twoj rozmiar:))
                                          • emperor Re: Emperor 28.11.02, 15:51
                                            tak? przeciez jest tylko troszke wiekszy niz twoj:))
                                            • saqqara Re: Emperor 28.11.02, 15:55
                                              no wlasnie, jest za duzy, wiec nie moj:)
                  • emperor Re: SAQ czekam na zdjecie Silvii :) 28.11.02, 14:25
                    no nie wiem, ale podejrzewam:))
                    szaki jest w "tym" dobra.... :)))
                    • silvii Re: SAQ czekam na zdjecie Silvii :) 28.11.02, 14:27
                      sprecyzuj to "to" o które Ci chodzi! ;))))))
                      • saqqara Re: SAQ czekam na zdjecie Silvii :) 28.11.02, 14:34
                        wlasnie, czekamy....
                      • emperor Re: SAQ czekam na zdjecie Silvii :) 28.11.02, 14:34
                        sprecyzuje gdy sie spotkamy:)
                        • silvii Re: SAQ czekam na zdjecie Silvii :) 28.11.02, 14:40
                          jak siem powiedziało AAA TO TERAZ TRZEBA POWIEDZIEĆ BBBBBBBB!

GADAJ! ;))
                          • emperor Re: SAQ czekam na zdjecie Silvii :) 28.11.02, 14:47
                            BBBBBBB!
                            • silvii Re: SAQ czekam na zdjecie Silvii :) 28.11.02, 14:53
                              no! już lepiej! a teraz biegaj do apteki po awiomarin! ;))))))))))
                              • emperor Re: SAQ czekam na zdjecie Silvii :) 28.11.02, 15:07
                                tak, a za moment mnie wyslesz po testy ciazowe:)))
                                • silvii Re: SAQ czekam na zdjecie Silvii :) 28.11.02, 16:30
                                  Empek! a som Ci potrzebne? oj... to współczuję...
                                  ;)
          • _grucha Ja widzialem 28.11.02, 15:44
            i jestem bardzo impressed
            Empek wie, czego sie domaga:)))
            • silvii Re: Ja widzialem 28.11.02, 16:31
              Oczywiście moimi stworami gruszku... ;))))
              • _grucha Re: Ja widzialem 29.11.02, 11:49
                silvii napisała:

> Oczywiście moimi stworami gruszku... ;))))

No ba, ael wlascicielka jest tez calkiem oki:))
                • silvii Re: Ja widzialem 29.11.02, 11:54
                  hmm... określenie "całkiem oki" w zupełności mi odpowiada ;))) przeca nie mogem
                  być piękniejsza od najprzystojniejszego faceta na forum!!! ;)))
    • polar Ja też chcę!!!!!!!!!!!!!!11 28.11.02, 15:28
      A czy ja dostanę zdjęcie Silvii???
      • emperor Re: Ja też chcę!!!!!!!!!!!!!!11 28.11.02, 15:34
        przesle ci gdy z nia skoncze to co zaczalem:)
        • polar Re: Ja też chcę!!!!!!!!!!!!!!11 28.11.02, 15:38
          Tzn. kurna co???
          • emperor Re: Ja też chcę!!!!!!!!!!!!!!11 28.11.02, 15:41
            no takie male love story i hard sex w jednym:))
            • polar Re: Ja też chcę!!!!!!!!!!!!!!11 28.11.02, 15:43
              Chętnie się .....przyłączę:))). Tylko najpierw przyślij
              to cholerne zdjęcie!!!!
              • emperor Re: Ja też chcę!!!!!!!!!!!!!!11 28.11.02, 15:45
                jeszcze podaj swoja plec:)
                • polar Re: Ja też chcę!!!!!!!!!!!!!!11 28.11.02, 15:54
                  Ja pieje, kurna felek, moja płeć jest chyba oczywista!!
                  Skoro chcę zdjęcie Silvii to chyba nie jestem kobitą, no
                  nie!!!!
                  • saqqara hehehe, jak to sie faceci dogaduja:))) 28.11.02, 15:56
                    hehehe
                    • polar Re: hehehe, jak to sie faceci dogaduja:))) 28.11.02, 15:58
                      O Saqqarka gitarka:)) ( zaraz mnie pewnie ochszani)
                      • saqqara Re: hehehe, jak to sie faceci dogaduja:))) 28.11.02, 16:07
                        czy my sie znamy, bo cos mi sie wydaje ze powinnismy, ale....?:)
                        • polar Re: hehehe, jak to sie faceci dogaduja:))) 28.11.02, 16:09
                          Aleeeeż oczywiście że się znamy:))) Jestem wielkim
                          wielbicielem twego loginu i Z utęsknieniem czekam na
                          każdy Twój post:))))) Ale jestem mądry , prawda:))
                          • saqqara Re: hehehe, jak to sie faceci dogaduja:))) 29.11.02, 10:36
                            hehehe, Ty mnie nie slodz, Ty mnie powiedz kiedy sie spotkalismy:))aha, i
                            jakies szczegoly wygladu by sie przydaly... wiesz starosc nie radosc;))
                            • polar Re: hehehe, jak to sie faceci dogaduja:))) 29.11.02, 11:23
                              jakieś 136 lat temu. Ja byłem spoconym kowbojem na
                              białym rumaku, a Ty piękną indiańską squo( chyba tak się
                              pisze:))). Walczyłem o Ciebie z Winnetou ale niestety
                              poległem:((( Smutne, prawda??? Mówię oczywiście o
                              naszych poprzednich wcieleniach:))
                              • saqqara Re: hehehe, jak to sie faceci dogaduja:))) 29.11.02, 12:10
                                juz zaczelam prace detektywistyczna, ostrzegam:)))

hehehe, winetu usiekl? tja... a ja pewnie rwalam wlosy z rozpaczy:))
                                • polar Re: hehehe, jak to sie faceci dogaduja:))) 29.11.02, 12:28
                                  Nie, zdradzałaś mnie z "Wielkim Bawołem - Bwala Bambula"
                                  • saqqara Re: hehehe, jak to sie faceci dogaduja:))) 29.11.02, 12:48
                                    o shit!! ale ze mnie bura suka byla, niech to! z drugiej strony wiesz, kobiecie
                                    ciezko sie samej zyje... ale pewnie wspomnienia po Tobie byly mi najdrozsze:))
                                    • polar Re: hehehe, jak to sie faceci dogaduja:))) 29.11.02, 13:10
                                      Pamięć o mnie została zmasakrowana, rozwalona i
                                      obsikana!!! Wstyd, duchy zmarłych nie dadzą Ci spokoju.
                                      Howgh
                                      • saqqara Re: hehehe, jak to sie faceci dogaduja:))) 29.11.02, 13:33
                                        jako prawdziwa kobieta z plemiania czukcza ide sobie uciac palec. moze troche
                                        po czasie, ale intencje sie licza....
                                        • polar Re: hehehe, jak to sie faceci dogaduja:))) 29.11.02, 13:41
                                          Palec to za mało!!! Utnij sobie.......prawą pierś, wtedy
                                          twe grzechy będą wybaczone:)))
                                          • saqqara Re: hehehe, jak to sie faceci dogaduja:))) 29.11.02, 14:18
                                            a goocio, prawej nie dam, lewej tez nie, przydadza mi sie:)
                                            a u nas w plemieniu albo sie wlosy scinalo albo palce cielo, jak widzisz,
                                            bardziej sie poczulam i chcialam palce poswiecic:)
                                            • polar Re: hehehe, jak to sie faceci dogaduja:))) 29.11.02, 14:56
                                              A u nas w plemieniu takim laskom to dwa cyce obcina,
                                              przypala pięty, wydłubuje oczy i zaszywa półdupki:))
                                              Tak więc masz szczęście:)
                                              • saqqara Re: hehehe, jak to sie faceci dogaduja:))) 29.11.02, 15:01
                                                fakt, mam szczescie ze Cie jednak winetu usiekl:))
                                                • polar Re: hehehe, jak to sie faceci dogaduja:))) 29.11.02, 15:17
                                                  Saqqa ty się nie mądruj bo Cię Polare zmrozi:)
                                                  • saqqara Re: hehehe, jak to sie faceci dogaduja:))) 29.11.02, 15:28
                                                    hehehe, no co?:)))
      • silvii Re: Ja też chcę!!!!!!!!!!!!!!11 28.11.02, 16:33
        polar napisał:

> A czy ja dostanę zdjęcie Silvii???

Jasne, że tak ;))) musisz tylko trochem poczekać aż Empek wrzuci je na fotka.pl
        i podeśle linka... ;))))

Pozdrawiam!
        • polar Re: Ja też chcę!!!!!!!!!!!!!!11 29.11.02, 10:32
          mam tak długo czekać???
          • silvii Re: Ja też chcę!!!!!!!!!!!!!!11 29.11.02, 10:56
            aaa o to, to już musisz Empka zapytać... ;)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka