girl32 05.03.06, 09:53 Co prawda w Toruniu(do mnie daleko),ale jest .Blady strach wstąpił na lica mieszkańców Torunia.A tak tam ładnie było.:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
more.words a no... 05.03.06, 09:56 ja zrozumiałabym ze gdzieś na suwalszczyźnie...ale w Toruniu... moim kochanym mieście ?? dlaczego... <ściana> Odpowiedz Link Zgłoś
girl32 Re: a no... 05.03.06, 10:00 Ale tak sam z siebie smarka,czy jak ptaszyce widzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: a no... 05.03.06, 13:10 Wysmarkaj się porządnie a nie dłub w nosie Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: a no... 05.03.06, 10:05 no wiem wiem... :/ ale cóź.... nie mam styczności z martwym ptactwem ;) a poza tym już nie mieszkam w toruniu ... teraz to nawet nie mam porządnej rzeki .. hehe - tylko jakies stawy czy coś.... ale inne rzeczy sa fajne... Łódź za nie jest. pozdrrrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: a no... 05.03.06, 10:41 No i zapanowała panika wśród ludzi. Girl,jak na razie do nas daaaleko:)) pewnie dużo czasu nie trzeba,upss. Odpowiedz Link Zgłoś
more.words eee tam... 05.03.06, 10:48 ja uważam, moimo wszystko, że polska jest na tyle cywilizowanym krajem, że dzieci nie biegają po ulicach i nie bawią się głowami ptaków ;)) neeee...a pamiętacie panike z sarsem ?? też panikowali wszyscy ;) i co ?? i nic... ptasia grypa - coz może trochę groźniejsza....ale ... nie panikujmy ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: eee tam... 05.03.06, 13:06 U mnie w kuchni juz smaży się kurczaczek:))) Mmmm, a jak pachnie :PP Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: eee tam... 05.03.06, 13:07 a u mnie sie piecze ;) pyyychhhhaaaaa :D nie ma to jak kurcze pieczone z cebulką i ziołami ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: eee tam... 05.03.06, 13:12 Nie żadnej grypy Tego łabędzia to ktoś moherowym podrzucił żeby się wytruły Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: eee tam... 05.03.06, 13:22 more.words napisała: > a u mnie sie piecze ;) pyyychhhhaaaaa :D nie ma to jak kurcze pieczone z cebulk > ą > i ziołami ;)) Ja mam cycki z kurki nadziewane serem feta,oliwkami,czosnkiem,papryką:)) Nowe doświadczenie...dobra pędzę na obiadek:)) Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: eee tam... 05.03.06, 17:29 nooo... to musiało byc pyszne.... mniamii... jak tak - to poprosze o przepis na maila ;)) pozdrawiam ;)) ps. ja tam sie nie boje i bedę jeść kurczaka co jakiś czas na obiadek - mniaammmiiii ... hihi Odpowiedz Link Zgłoś
misscraft Re: szkoda ptaków;( 05.03.06, 15:12 Mam nadzieje, że nie będzie wrzucania ptaków żywcem do kontenerów albo czegoś jeszcze gorszego, jak pokazywali jak w Turcji pozbywają się ptaków to mnie krew zalała, jak ktoś sie tak obchodzi ze zwierzętami to zasługuje na to,żeby zdechnąć na tą ptasią grypę. Licze że nasz kraj obejdzie sie z nimi bardziej humanitarnie. Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: No i mamy ptasia grypę 05.03.06, 13:26 etam, kolejny wybieg kaczek pewnie te labedzie to sie nazywaly jeden Donald a drugi Tusk... Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: a czy ptasia grypa dosięgnie nasz rząd ?? 05.03.06, 22:21 To bedzie tak: -najpierw wirusik sie czai -potem osacza dookola zeby nie bylo ucieczki -nastepnie przeistacza sie w wirusa atakujacego ludzi -no i atakuje -potem wyludnia sie swiat i problem przeludnienia przechodzi do historii A Polacy nadal beda chlac gorzale.Jak nie bedzie juz sasiadow to zawsze jest jakies lusterko,z ktorym mozna sie stuknac.No i koty co sie zywe uchowaly,nie wychodzac z piwnicy.Milego dnia jakby...ehm... Odpowiedz Link Zgłoś