ugly_kid 03.12.02, 15:18 Jestem wstretnie wkurwiony, bo ktos mi zdenerwowal moja ukochana glupimi zartami... chyba mu wstretnie zapier...le ... Zeby mi tylko wszedl pod reke... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ulalka Re: FUCK!!!!!!!!!!!!! 03.12.02, 15:24 skop go, skop!!... a jak chcesz, to ja nawet siem poswiece, wypije ten sam zestaw co w sobote, a wtedy "galezie" ida w ruch i nawet CI pomoge, kcesz?? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
los666 Re: FUCK!!!!!!!!!!!!! 03.12.02, 15:28 ulalka napisała: > skop go, skop!!... a jak chcesz, to ja nawet siem poswiece, wypije ten sam > zestaw co w sobote, a wtedy "galezie" ida w ruch i nawet CI pomoge, > kcesz?? :))) Sie poświecisz? Fajowo - bede mu patrzyl prostop w oczy i patryl jak jego twarz wykrzywia grymas bolu i cierpienia... a na koniec go zgwalce (jelsi nie jest homo... jesli jest, zgwalcisz go Ty...) A na koniec ukrece mu jego worek miedzy nogami i wszystko wepchne w dupe... ups, chyba sie rozpedzilem:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: FUCK!!!!!!!!!!!!! 03.12.02, 15:28 ooo, oazy spokoju sie odezwaly...:) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: FUCK!!!!!!!!!!!!! 03.12.02, 15:35 trza sobie pomagac, tak?? no!.. to kiedy sie za tego potwora bierzemy??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: FUCK!!!!!!!!!!!!! 03.12.02, 15:41 krwiozercza istoto, namawiasz do zlego jeszcze? a gdzie kobieca subtelnosc?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ugly_kid Re: FUCK!!!!!!!!!!!!! 03.12.02, 15:43 ulalka napisała: > trza sobie pomagac, tak?? no!.. to kiedy sie za tego potwora bierzemy??? ;) Ja mi kootas pod noz wejdzie... Na razie sie gdzies wypierdek ukryl... Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: FUCK!!!!!!!!!!!!! 03.12.02, 15:45 ja tam delikatna jestem i subtelna :)))) ale Szakus, we mnie sie gotuje, jak sie komus krzywda dzieje, no!.. wtedy zmieniam sie wlasnie w czarownicem ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ugly_kid Re: FUCK!!!!!!!!!!!!! 03.12.02, 15:49 ulalka napisała: > ja tam delikatna jestem i subtelna :)))) ale Szakus, we mnie sie gotuje, jak > sie komus krzywda dzieje, no!.. wtedy zmieniam sie wlasnie w czarownicem ;))) Witam w klubie - we mnie sie tez budza najgorsze instynkty... diabelski los, wstretny dzieciak i jeszcze ilka inncy pokreconych istot dochodzi w emnie do glosu... A Ty Ulalko, nawet jak sie zmieniasz, to czarowna pozostajesz:)) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: FUCK!!!!!!!!!!!!! 03.12.02, 15:52 coś bojowe nastroje dzisiaj, pokojowe buziaczki śle:) Odpowiedz Link Zgłoś
ugly_kid Re: FUCK!!!!!!!!!!!!! 03.12.02, 16:00 iwusia napisała: > coś bojowe nastroje dzisiaj, pokojowe buziaczki śle:) A ja Ci mamusiu sle buziaczki biurowe, bo w biurze akurat siedze... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: FUCK!!!!!!!!!!!!! 03.12.02, 16:03 to ja je biurowoi oficjalnie przyjmuje, dziwnym trafem ja też w biurze siedze;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ugly_kid Re: FUCK!!!!!!!!!!!!! 03.12.02, 16:06 iwusia napisała: > to ja je biurowoi oficjalnie przyjmuje, dziwnym trafem ja też w biurze siedze;) > ) Mam nadzieje, ze ten kretyn nie zdenerwuje mojego skarbu any more... Bo juz ze mnie zaczely schodzic emocje... Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: FUCK!!!!!!!!!!!!! 03.12.02, 19:14 ugly_kid napisał: > ulalka napisała: > > > ja tam delikatna jestem i subtelna :)))) ale Szakus, we mnie sie gotuje, j > ak > > sie komus krzywda dzieje, no!.. wtedy zmieniam sie wlasnie w czarownicem ; > ))) > > > Witam w klubie - we mnie sie tez budza najgorsze instynkty... diabelski los, > wstretny dzieciak i jeszcze ilka inncy pokreconych istot dochodzi w emnie do > glosu... > A Ty Ulalko, nawet jak sie zmieniasz, to czarowna pozostajesz:)) dziekuje Dzieciaku :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś