saqqara 05.12.02, 14:19 Niedlugo Swieta. Czy pomyslales juz co zawiesisz na choince? Oferujemy atrakcyjne oprogramowanie ktore zawiesza sie samo. (Microsoft) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emperor Szaki !!! 05.12.02, 14:55 chcesz wisiec u mnie na choince? mam dlugi sznurek obwiazemy wokol szyjki i wychustamy:)))) ale bede mial wisiorek:))) Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: Szaki !!! 05.12.02, 15:06 emperor napisał: > chcesz wisiec u mnie na choince? mam dlugi sznurek obwiazemy wokol szyjki i > wychustamy:)))) ale bede mial wisiorek:))) To ty nie masz wisiorka ??????? oj biedny empek Rozumiem teraz prezent Szaki w dekadzie :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Szaki !!! 05.12.02, 15:10 hahaha, Emperor chcialbys miec taka ozdobe na choince, prawda? juz prezentow bys nie chcial. wybacz, w tym roku bede sie bujac, ale na innym... drzewku:) Rob Ty juz wiesz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Szaki !!! 05.12.02, 15:28 to Robsonowi będzie dydndac bo Szaki będzie się wieszać ale na mnie!;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Szaki !!! 05.12.02, 15:33 ło boze, cuje se jak ta zaba z kawału: no przeca sie nie rozerwe:) wierzba, komon, powiesze sie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Szaki !!! 05.12.02, 15:37 Iwusia, teraz przez glowe przeszla mi taka idea ze ty z swoimi nozkami, moglabys stanac u mnie w pokoju zamiast choinki!! :))) iwusia napisała: > to Robsonowi będzie dydndac bo Szaki będzie się wieszać ale na mnie!;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Szaki !!! 05.12.02, 15:42 Szaki, kurcze drzewko miało być więc jest, wieszaj się ino uważaj uważaj na moje witki, mogą robic różne dziwne rzeczy, i nie rozrywaj się w jedym kawałku Ci lepiej;) Emperor niby pomysł dobry, igły ze mnie nie lecą, rozmiar taki akurat pokojowy, tylko ze wiesz myśle że lepiej wyglądam nago bez zawieszania mi czegokolwiek.;)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Szaki !!! 05.12.02, 15:52 no dobra, sie wieszam, i postaram sie zeby mi jezyk za dlugi nie wisial;)) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Szaki !!! 05.12.02, 16:42 :)))))))) ty to myslisz malenka, a juz nie wiedzialem jak ci to powiedziec, bo ja len jestem z natury i wole rozbierac niz ubierac:))))) PS: zastanawiam sie rowniez jak wygladasz w pozycji lezacej:))) iwusia napisała: > Emperor niby pomysł dobry, igły ze mnie nie lecą, rozmiar taki akurat pokojowy, > > tylko ze wiesz myśle że lepiej wyglądam nago bez zawieszania mi czegokolwiek.;) > ) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Oferta Microsoftu 05.12.02, 16:52 saqqara napisała: > Niedlugo Swieta. Czy pomyslales juz co zawiesisz na choince? > Oferujemy atrakcyjne oprogramowanie ktore zawiesza sie samo. > > (Microsoft) a co na to konkurencja?? gdzie ich oferta specjalna?? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś