Dodaj do ulubionych

Pączuś z arszenikiem

17.03.06, 10:55
jak najbardziej Ci się należy :P ;))))))))))
Obserwuj wątek
    • nezja Re: Pączuś z arszenikiem 17.03.06, 10:56
      nie lubie migdałów;pppp.wIEC DZIEKUJE PIKNIE , ALE NIESKORZYSTAM;PPP
      • neita33 Re: Pączuś z arszenikiem 17.03.06, 11:02
        nezja napisała:

> nie lubie migdałów;pppp.wIEC DZIEKUJE PIKNIE , ALE NIESKORZYSTAM;PPP

No proszę............wystarczy uderzyć w stół.......;P

Kochana to jest związek chemiczny bez smaku i zapachu :D
        • nezja Re: Pączuś z arszenikiem 17.03.06, 11:27
          nie pyskuj;p;-)
          • neita33 Re: Pączuś z arszenikiem 17.03.06, 11:42
            Jestem dzisiaj niezwykle spokojna,nie dam się
            wyprowadzić z równowagi :P ;))
        • nezja Re: Pączuś z arszenikiem 17.03.06, 11:45
          Kochana to jest związek chemiczny bez smaku i zapachu :D

.no tak- czarownica , to sie zna hehehe:-)
          • majki1976 Re: Pączuś z arszenikiem 17.03.06, 11:48
            hm
            • nezja Re: Pączuś z arszenikiem 17.03.06, 11:49
              Co tam , majki?:-)
              • neita33 Re: Pączuś z arszenikiem 17.03.06, 11:50
                nezja napisała:

> Co tam , majki?:-)

Daj się chłopakowi zastanowić ;))
                • majki1976 Re: Pączuś z arszenikiem 17.03.06, 11:52
                  a tak sobie was czytam .......jem sniadanko.....
                  • neita33 Re: Pączuś z arszenikiem 17.03.06, 11:53
                    majki1976 napisał:

> a tak sobie was czytam .......jem sniadanko.....

Odstąpisz mi kanapeczkę?
                    • rysky Re: Pączuś z arszenikiem 17.03.06, 11:55
                      Zaproponuj wymianę, pączek za kanapkę :)))
                      • neita33 Re: Pączuś z arszenikiem 17.03.06, 12:01
                        Istnieje ryzyko,że tego nie przeżyje :))
                        • rysky Re: Pączuś z arszenikiem 17.03.06, 12:39
                          neita33 napisała:

> Istnieje ryzyko,że tego nie przeżyje :))

Więc może pączek, że środkiem nasennym. Gdy uśnie, zabierzesz mu wszystkie
                          kanapki :)
                          • neita33 Re: Pączuś z arszenikiem 17.03.06, 12:44
                            rysky napisał:

> Więc może pączek, że środkiem nasennym. Gdy uśnie, zabierzesz mu wszystkie
                            > kanapki :)

Zostawiam Majkiego Nezyjce....niech ona się nim zajmie :)
                            • majki1976 Re: Pączuś z arszenikiem 17.03.06, 12:45
                              WOW!
                            • rysky Re: Pączuś z arszenikiem 17.03.06, 12:49
                              Oki. W takim razie masz u mnie kanapkę ale za pączek dziękuję :)
                              • neita33 Re: Pączuś z arszenikiem 17.03.06, 12:54
                                Przecież wiesz,że nigdy w życiu nie podałabym
                                Ci trucizny :)
                                • rysky Re: Pączuś z arszenikiem 17.03.06, 12:58
                                  Nigdy nie mów nigdy:)
                                  • neita33 Re: Pączuś z arszenikiem 17.03.06, 13:05
                                    Chyba nie chcesz żebym zmieniła zdanie?
                                    • rysky Re: Pączuś z arszenikiem 17.03.06, 13:07
                                      Żyję na tym świecie trochę i wiem, że: kobieta zmienną jest :)
                                      • neita33 Re: Pączuś z arszenikiem 17.03.06, 13:10
                                        Jednak są wyjątki :)
                                        • majki1976 Re: Pączuś z arszenikiem 17.03.06, 13:12
                                          wyjatki?
                                          • majki1976 Re: Pączuś z arszenikiem 17.03.06, 13:12
                                            oki, oki to juz sobie ide , :-)
                                            • neita33 Re: Pączuś z arszenikiem 17.03.06, 13:14
                                              majki1976 napisał:

> oki, oki to juz sobie ide , :-)

Nezja,Ty jesteś okrutna! ;P
                                        • rysky Re: Pączuś z arszenikiem 17.03.06, 13:13
                                          Jesteś wyjątkiem? Musiałbym to osobiście sprawdzić metodą organoleptyczną :)))
                                          • neita33 Re: Pączuś z arszenikiem 17.03.06, 13:24
                                            Nie wierzysz moim słowom? :)
                                            • rysky Re: Pączuś z arszenikiem 17.03.06, 13:29
                                              Jestem urodzonym niedowiarkiem, póki nie zobaczę i nie pomacam, to w nic nie wierzę.
                                              • majki1976 Re: Pączuś z arszenikiem 17.03.06, 13:30
                                                racja,co pomacasz to twoje ;-))
                                                • neita33 Re: Pączuś z arszenikiem 17.03.06, 13:34
                                                  majki1976 napisał:

> racja,co pomacasz to twoje ;-))

Majki,żebym Cię nie musiała pacnąć ;)
                                                  • majki1976 Re: Pączuś z arszenikiem 17.03.06, 13:36
                                                    obiecanki, obiecanki ;-)
                                                  • neita33 Re: Pączuś z arszenikiem 17.03.06, 13:46
                                                    majki1976 napisał:

> obiecanki, obiecanki ;-)

Majki,ja Ci nic nie obiecywałam! ;)
                                              • neita33 Re: Pączuś z arszenikiem 17.03.06, 13:34
                                                I co ja mam teraz z Tobą zrobić? ;)
                                                • rysky Re: Pączuś z arszenikiem 17.03.06, 13:36
                                                  Ja tam bym wiedział, co z Tobą zrobić :)))
                                                  • neita33 Re: Pączuś z arszenikiem 17.03.06, 13:45
                                                    Wiem,chciałbyś ze mną....konie kraść ;))
                                                  • majki1976 Re: Pączuś z arszenikiem 17.03.06, 13:46
                                                    o , i w tym momencie Was opuszcze, pogadajcie sobie sami, pozdrowienia
                                                  • neita33 Re: Pączuś z arszenikiem 17.03.06, 13:47
                                                    Baw się dobrze :)
                                                  • rysky Re: Pączuś z arszenikiem 17.03.06, 13:49
                                                    ...a potem powieszono by nas razem...ja tam wolę inne przyjemności...
                                                  • neita33 Re: Pączuś z arszenikiem 17.03.06, 13:54
                                                    No śmiało.....powiedz co lubisz :)
                                                  • rysky Re: Pączuś z arszenikiem 17.03.06, 13:55
                                                    Dam Ci sie pooglądać i pomacać...:)))
                                                  • neita33 Re: Pączuś z arszenikiem 17.03.06, 14:06
                                                    Już,teraz,natychmiast?

Poczekaj chwilkę,umyję ręce,aby nie pobrudzić okazu ;))
                                                  • rysky Re: Pączuś z arszenikiem 17.03.06, 14:16
                                                    natychmiast to raczej nie wchodzi w rachubę - w myśl zasady co nagle to po
                                                    diable - cierpliwości Neito...jeszcze zdażysz się namacać:)))
                                                  • neita33 Re: Pączuś z arszenikiem 17.03.06, 14:40
                                                    Postaram się być cierpliwa,chociaż to
                                                    moja słaba strona.
                                                    Ale cały czas ją ćwiczę :)
                                                  • majki1976 Re: Pączuś z arszenikiem 17.03.06, 14:43
                                                    sorki że przeszkadzam w konwersacji, ale miłego wekenda chcialem wam życzyc ,
                                                    do poniedzialka
                                                  • neita33 Re: Pączuś z arszenikiem 17.03.06, 14:45
                                                    Wzajemnie Majki
                                                  • rysky Re: Pączuś z arszenikiem 17.03.06, 14:58
                                                    neita33 napisała:

> Postaram się być cierpliwa,chociaż to
                                                    > moja słaba strona.
                                                    > Ale cały czas ją ćwiczę :)

Przy okazji poćwicz też macanie. Trenning czyni mistrza, pamiętaj!.
                                                  • neita33 Re: Pączuś z arszenikiem 17.03.06, 15:09
                                                    rysky napisał:

> Przy okazji poćwicz też macanie. Trenning czyni mistrza, pamiętaj!.

Jedno wyklucza drugie,ponieważ wtedy staje się
                                                    jeszcze bardziej niecierpliwa
                  • nezja Re: Pączuś z arszenikiem 17.03.06, 11:56
                    a tak sobie was czytam .......jem sniadanko.....

Majki , tak sie nie godzi , tu nie stołówka z telebimem...daj sie nam poznac
                    .Ocenimy co za ziółko z Ciebie:-)Neiciu , czy on juz cv złożył...?:-)
                    • majki1976 Re: Pączuś z arszenikiem 17.03.06, 11:57
                      mogę sie zarełkiem podzielić no problem;-)
                    • neita33 Re: Pączuś z arszenikiem 17.03.06, 12:02
                      nezja napisała:

> Majki , tak sie nie godzi , tu nie stołówka z telebimem...daj sie nam poznac
                      > .Ocenimy co za ziółko z Ciebie:-)Neiciu , czy on juz cv złożył...?:-)

Nie składał,ale to nie jest konieczne
                      • majki1976 Re: Pączuś z arszenikiem 17.03.06, 12:04
                        co miałem składac i komu miałem składac bo nie jestem w temacie?
                        • neita33 Re: Pączuś z arszenikiem 17.03.06, 12:05
                          majki1976 napisał:

> co miałem składac i komu miałem składac bo nie jestem w temacie?

Nezja pragnie Cie bliżej poznać ;))
                          • majki1976 Re: Pączuś z arszenikiem 17.03.06, 12:06
                            prosze bardzo
                            • neita33 Re: Pączuś z arszenikiem 17.03.06, 12:08
                              Zrób jej tą przyjemność i napisz do niej.
                              Niech już bidulka nie wzdycha po nocach ;)))
                              • majki1976 Re: Pączuś z arszenikiem 17.03.06, 12:09
                                aha, to ciekawe
                                • neita33 Re: Pączuś z arszenikiem 17.03.06, 12:15
                                  majki1976 napisał:

> aha, to ciekawe

Majki......to miłość,daj jej szansę...;)
                                  • majki1976 Re: Pączuś z arszenikiem 17.03.06, 12:20
                                    kobiety, kto je zrozumie, ;-)
                                  • nezja Re: Pączuś z arszenikiem 17.03.06, 12:22
                                    .to miłość,daj jej szansę...;)

od pierwszej literki ;-), boszzzz...neita!!! Zabić to mało ...bo i tak sie
                                    reaktywujesz;p;-)
                                    • majki1976 Re: Pączuś z arszenikiem 17.03.06, 12:23
                                      komu? ;-)
                                      • nezja Re: Pączuś z arszenikiem 17.03.06, 12:27
                                        komu? ;-)

Girl... a komóż by innemu;-)
                                        • majki1976 Re: Pączuś z arszenikiem 17.03.06, 12:30
                                          ale jej nigdzie nie ma? gdzieś ją wywiało ;-)
                                          • nezja Re: Pączuś z arszenikiem 17.03.06, 12:32
                                            ale jej nigdzie nie ma? gdzieś ją wywiało ;-)

boszzzzzz hahahah-Neiciu widzisz to?!... ale sie ubawiłam :-)

Majki, zawołaj Ją głosnno , postem , zjawi sie:-)
                                            • majki1976 Re: Pączuś z arszenikiem 17.03.06, 12:34
                                              oj spoko, co cie tak ubawiło?
                                              • nezja Re: Pączuś z arszenikiem 17.03.06, 12:36
                                                < oj spoko, co cie tak ubawiłło>

Przepraszam ...( zle zrozumiałam chyba , czyżbyś był jednak przytomny?);p;-)
                                          • neita33 Re: Pączuś z arszenikiem 17.03.06, 12:35
                                            Majki,czy to znaczy,że Nezyjka dostała kosza?
                                            • nezja Re: Pączuś z arszenikiem 17.03.06, 12:37
                                              <Majki,czy to znaczy,że Nezyjka dostała kosza?>

Straszne , buuuuuuu hahahaaha":-)
                                              • majki1976 Re: Pączuś z arszenikiem 17.03.06, 12:39
                                                oj Nezyjka spoko wszystkie was lubie ;-)
                                                • nezja Re: Pączuś z arszenikiem 17.03.06, 12:40
                                                  NIe ładnie , a myślałam ześ ty mi przeznaczony heheheeehhe;pppppppppppp;-)
                                                  • neita33 Re: Pączuś z arszenikiem 17.03.06, 12:42
                                                    nezja napisała:

> NIe ładnie , a myślałam ześ ty mi przeznaczony heheheeehhe;pppppppppppp;-)

Nezyjko powiedz to głośno

"Mój Ci on" !!!

:DD
                                                  • nezja Re: Pączuś z arszenikiem 17.03.06, 12:46
                                                    "Mój Ci on" !!!

To chyba niewypada neiciu, ja juz chyba komuś tu tak mowiłam hahahahah....ale
                                                    ...za to pojde sie pięknie umalowac dla Majkiego , az wstyd bez makijażu tu
                                                    siedzieć hehehehe:-)....bosz dobrze , ze sie wczesniej odziałam
                                                    hahahahaha;p;-)Bo gdybym poszła neiciu twoim śladem siedziałabym tu w koszulce
                                                    heheheh;ppppp;-)
                                                  • majki1976 Re: Pączuś z arszenikiem 17.03.06, 12:47
                                                    no ładnie ;-)
                                                  • nezja Re: Pączuś z arszenikiem 17.03.06, 12:53
                                                    > no ładnie ;-)

...ale wybaczysz mi to prawda , majki?Szczerość sie ponoć liczy , nie?!:-D
                                                  • majki1976 Re: Pączuś z arszenikiem 17.03.06, 12:56
                                                    juz zgłupiałem , Nezja to facet?
                                                  • neita33 Re: Pączuś z arszenikiem 17.03.06, 12:57
                                                    majki1976 napisał:

> juz zgłupiałem , Nezja to facet?

Ze zdjęcia wynika,że nie :)
                                                    Niech Ci wyśle,to sam się przekonasz ;)
                                                  • majki1976 Re: Pączuś z arszenikiem 17.03.06, 12:58
                                                    nezja wyslij mi fotke żebym był pewien ;-)
                                                  • nezja Re: Pączuś z arszenikiem 17.03.06, 13:01
                                                    <juz zgłupiałem , Nezja to facet?>

boszzzzzzzzzzzzzz , ubaw po pachy .A co nie lubisz panów?!;pppp
                                                    Słuchaj głuptasku , Nezja to "ona" , nie napisałam jak facet tylko powieliłam
                                                    twoja wypowiedz i poniżej dodałam swój komentarz....ja ciebie bardzo prosze skup
                                                    sie ... ja rozumiem ze siedze tu bez makijażu , ale nadal wyglądam jak kobieta ,
                                                    sobie uwazaj wrrrrrrrrrrrrrrrrheh
                                                  • majki1976 Re: Pączuś z arszenikiem 17.03.06, 13:02
                                                    sorki , wyslij fotke dla potwierdzenia ;-)
                                                  • nezja Re: Pączuś z arszenikiem 17.03.06, 13:06
                                                    ty pierwszy, a ja sie zastanowie;p;-)bo nie wiem czy tą przed operacją czy juz
                                                    po ....hahahahahaahah;p;-)
                                                  • majki1976 Re: Pączuś z arszenikiem 17.03.06, 13:07
                                                    dobra Ty wyslesz 2 a ja 3, ;-)
                                                  • majki1976 Re: Pączuś z arszenikiem 17.03.06, 13:09
                                                    a neita 33 wyśle 1 fotke ;-)
                                                  • neita33 Re: Pączuś z arszenikiem 17.03.06, 13:12
                                                    majki1976 napisał:

> a neita 33 wyśle 1 fotke ;-)

Ot i wpadłam we własne sidła ;)
                                                  • neita33 Re: Pączuś z arszenikiem 17.03.06, 13:06
                                                    majki1976 napisał:

> sorki , wyslij fotke dla potwierdzenia ;-)

Majki,drąż temat do skutku ;)
                                                  • nezja Re: Pączuś z arszenikiem 17.03.06, 13:11
                                                    <Majki,drąż temat do skutku ;)>

...a co ?! Chcemy by juz poszedł?;p;-)Delikatnie , neiciu musimy to zrobić ,
                                                    zeby sie nie kurzyło po nim hahahhahahahahha;-)
                                                  • neita33 Re: Pączuś z arszenikiem 17.03.06, 12:52
                                                    nezja napisała:

> "Mój Ci on" !!!
                                                    >
                                                    > To chyba niewypada neiciu, ja juz chyba komuś tu tak mowiłam hahahahah....ale
                                                    > ...za to pojde sie pięknie umalowac dla Majkiego , az wstyd bez makijażu tu
                                                    > siedzieć hehehehe:-)....bosz dobrze , ze sie wczesniej odziałam
                                                    > hahahahaha;p;-)Bo gdybym poszła neiciu twoim śladem siedziałabym tu w koszulce
                                                    > heheheh;ppppp;-)

Pani radiolog :P
                                                  • majki1976 Re: Pączuś z arszenikiem 17.03.06, 12:42
                                                    hm,ja tez tak myslałem :-)
                                                  • nezja Re: Pączuś z arszenikiem 17.03.06, 12:50
                                                    hm,ja tez tak myslałem :-)

Zapomniałeś oczkiem mrugnąć , no wiesz?!Bo wezme Neicie za swiadka , poswiadczać
                                                    zacznie ze do mnie nalezysz;p;p;p;-)
                                                  • majki1976 Re: Pączuś z arszenikiem 17.03.06, 12:53
                                                    nezja napisała:

> hm,ja tez tak myslałem :-)

"MYŚLAŁEM?"-man lub woman?
                                    • neita33 Re: Pączuś z arszenikiem 17.03.06, 12:29
                                      nezja napisała:

> od pierwszej literki ;-), boszzzz...neita!!! Zabić to mało ...bo i tak sie
                                      > reaktywujesz;p;-)

Coś jest na rzeczy,skoro tak emocjonalnie
                                      podchodzisz do sprawy :))))))))
                              • nezja Re: Pączuś z arszenikiem 17.03.06, 12:13
                                Niech już bidulka nie wzdycha po nocach ;)))

Znowu mnie rozsmieszyłaś , może zatrudnie Ciebie neiciu jeszcxze jako mojego
                                nadwornego klauna( by nie powiedziec dosadnie-błazna;p):-)Cmok.

ps: wiesz ze zartuje , tylko z Toba jest to możlwe ...chyba sie zakochałam ;p;-)
                          • nezja Re: Pączuś z arszenikiem 17.03.06, 12:07
                            Nezja pragnie Cie bliżej poznać ;))

Dziękuję rzeczniku moj:p;-)
                            Pragnę , oj pragnę....poznac:-)hahahaahaha
                            • neita33 Re: Pączuś z arszenikiem 17.03.06, 12:09
                              nezja napisała:

> Dziękuję rzeczniku moj:p;-)
                              > Pragnę , oj pragnę....poznac:-)hahahaahaha

Czyżby nastąpiła reaktywacja moich usług? :P

;))
          • neita33 Re: Pączuś z arszenikiem 17.03.06, 11:51
            nezja napisała:

> .no tak- czarownica , to sie zna hehehe:-)

Może chciałabyś,abym Cię nauczyła tego i owego? :P))
            • nezja Re: Pączuś z arszenikiem 17.03.06, 11:54
              Boszzzz , az strach pomyślec co miałabyś w ofercie hehehehe;p;-)

• girl32 Re: Pączuś z arszenikiem 17.03.06, 10:57
      Za co? No dobra.Obiecuję poprawę:(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka