kamilar 19.03.06, 21:23 Do nas nie zajrzy a widziałęm, że FB była. W dodatku wciaż nie wie co znaczy "I love You" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bad_habit Re: Bad Habit przyłapna 19.03.06, 21:25 kamilar napisał: > Do nas nie zajrzy a widziałęm, że FB była. > W dodatku wciaż nie wie co znaczy "I love You" Kotuś,wiem co to znaczy;) A mam powiedzieć?Tak przy wszystkich???A co na to Nekro??;D "We say we love flowers yet we pluck them. We say we love trees yet we cut them down. And some people still wonder why some are afraid when they are told they're loved..." Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Bad Habit przyłapna 19.03.06, 21:26 nekroskop88 napisał: > Przeżyję to. > > na prawdę???Heh,wiedziałam!;P Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Bad Habit przyłapna 19.03.06, 21:30 naprawdę czy na prawdę. Obie są poprawdne, ale czy na pewno.......? Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Bad Habit przyłapna 19.03.06, 21:27 Skoro wiesz, co to znaczy to musisz to udowodnić. A co do nekroskopa, to kogo by on obchodził?:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Bad Habit przyłapna 19.03.06, 21:28 Kamilar, Kamilar... jest 143 zł długu w zeszycie + 32 zł odsetek... Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Bad Habit przyłapna 19.03.06, 21:29 Trudno, pójdę do Wedla, tutaj nie ma świeżych pralinek robionych da dwa tygodnie przed ich datą produkcji:) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Bad Habit przyłapna 19.03.06, 21:37 Niestety, Nutopia ugniata co miesiąc nową partię. Nogami, dzięki temu zachowują dłużej świeżość. Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Bad Habit przyłapna 19.03.06, 21:25 Właśnie, innym karze do słownika ortograficznego zaglądać, a sama nie chce skorzystać z angielsko-polskiego ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Bad Habit przyłapna 19.03.06, 21:26 nekroskop88 napisał: > Właśnie, innym karze do słownika ortograficznego zaglądać, a sama nie chce > skorzystać z angielsko-polskiego ;-) > > bo ja nie wiem,czy mogę to przetłumaczyć i czy kogoś nie obrażę w ten sposób...;P Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Bad Habit przyłapna 19.03.06, 21:29 nekroskop88 napisał: >" Właśnie, innym karze do słownika ortograficznego zaglądać" Słońce,chyba raczej "każe";P Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Bad Habit przyłapna 19.03.06, 21:37 ojejku przyczepili się:P karzdemu morze siem zdażyć jeden błond, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Bad Habit przyłapna 19.03.06, 21:41 nekroskop88 napisał: > ojejku przyczepili się:P > karzdemu morze siem zdażyć jeden błond, prawda? > > prafda prafda,yo! Odpowiedz Link Zgłoś