nioma 20.03.06, 13:25 jak donosi dzisiejsza GALA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rozmowy_kontrolowane Re: ojciec RYDŻYK to ojciec Basi z Kryminalnych 20.03.06, 13:26 Schejbal. Nawet podobni. W "Kryminalnych" zagrała też młodsza Schejbalówna, nawet na forum była rozmowa o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: ojciec RYDŻYK to ojciec Basi z Kryminalnych 20.03.06, 13:32 ale to Gala Hamerykę odkryła o powiązaniach rodzinnych głośno było jak zaczynali 1 sezon Kryminalnych a podobni są rzeczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: ojciec RYDŻYK to ojciec Basi z Kryminalnych 20.03.06, 13:55 łoj, to ja kurde nie na czasie i tez myslalam ze niusa sprzedaje takiego ze strach no to sie wycofuje raczkiem Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: a Jeremiasz z Klanu to ojciec Knorra 20.03.06, 19:37 ...czyli Jerzego Chojnickiego. I to ja pierwszy o tym napisałem. Podobnie jak o tym, że wczoraj w "Na dobre i na złe" zagrał były doktor Edyty z realu - Jacek Bończyk. Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: a Jeremiasz z Klanu to ojciec Knorra 20.03.06, 20:05 A Jacek Bończyk teraz żyje z Katarzyną Groniec:D Odpowiedz Link Zgłoś
screen Re: a Jeremiasz z Klanu to ojciec Knorra 20.03.06, 21:54 zaraz zaraz, bom sie pogubiła. Co ma wspólnego ojciec Rydżyk z Jerzym Chojnickim??? Odpowiedz Link Zgłoś
kinia1987 Re: a Jeremiasz z Klanu to ojciec Knorra 20.03.06, 23:37 a pan Stabnislaw z Klanu jest ojcem Idola Krzyska Zalewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka Re: a Jeremiasz z Klanu to ojciec Knorra 21.03.06, 23:14 a ja nadal nie wiem czemu mają różne nazwiska a różnica wieku wskazuje raczej na relacje dziadek-wnuk :> Odpowiedz Link Zgłoś
ellutka Re: ojciec RYDŻYK to ojciec Basi z Kryminalnych 21.03.06, 00:58 rozmowy_kontrolowane napisała: > Schejbal. > Nawet podobni. No z tym podobieństwem, to bym dyskutowała. "Basia" jest wg mnie dużo bardziej podobna (dosyć charakterystyczny nos) do Władysława Sheybala, którego twarz jakoś szczególnie wryła mi się w pamięć spośród wszystkich aktorów grających w "Kanale" (te przeraźliwie jasne oczy). Czy oni są jakoś skoligaceni? Odpowiedz Link Zgłoś
delilian A to mama Basi: 21.03.06, 21:30 tez aktorka (wroclawska) i chyba do niej jest podobna. www.gudejko.pl/html_pl/Krukowna_Grazyna.html Odpowiedz Link Zgłoś