chihiro2 23.03.06, 12:17 Jaki macie znak zodiaku? I kiedy obchodzicie urodziny? - jakos mnie to interesuje :) Ja jestem Wodnikiem, urodziny mam 7 lutego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
braineater Re: Malo cwiczace szare komorki pytanie 23.03.06, 12:40 Pisces 25 luty Odpowiedz Link Zgłoś
aaneta Re: Malo cwiczace szare komorki pytanie 23.03.06, 13:01 Byk, Smok, 14 maja :) Odpowiedz Link Zgłoś
noida Re: Malo cwiczace szare komorki pytanie 23.03.06, 13:04 A jam Ci jest majowy Bliźniak... Odpowiedz Link Zgłoś
ben-oni Re: Malo cwiczace szare komorki pytanie 23.03.06, 13:11 Po Byku i Bliźniętach jest Rak z 13 lipca.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: Malo cwiczace szare komorki pytanie 23.03.06, 14:04 Byk, koń, 3^3 2^2 :-) m, .y. P.S. Byk, koń, nic dziwnego, że rozdwojenie jaźni... ---------------------------------- What is home without Pinezka's Potted Meat? Incomplete. wypielęgnowany harmider w duszy Odpowiedz Link Zgłoś
marquis Re: Malo cwiczace szare komorki pytanie 23.03.06, 14:10 Byk, Koń, dzień przed ydoriusem :) A tutaj o koniach (z serwisu www.imiennik.pl): "Koń - dorodny, urodziwy i atrakcyjny, wyróżnia się w tłumie. Jest bardzo powierzchowny. Lubi wokół siebie widownię - lubi działać na pokaz. A że jest dowcipny, utalentowany i pełen czaru to z łatwością zawojuje każde towarzystwo. Jest osobą raczej inteligentą i błyskotliwą, nie brak mu taże sprytu. Z natury jest egoistą, dążym głównie do zaspokojenia swych własnych ambicji i potrzeb. Na ogół nie słucha niczyich rad, ma niezależną duszę." Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: Malo cwiczace szare komorki pytanie 23.03.06, 14:14 e chopoki, skąd wy macie takie niestandardowe znaki zodiaku? przeca jest 12 i kunia tam nie ma?:) P:) Odpowiedz Link Zgłoś
marquis Re: Malo cwiczace szare komorki pytanie 23.03.06, 14:15 Kuń jest chiński :) Odpowiedz Link Zgłoś
marquis brainy, jesteś wężem! 23.03.06, 14:19 Weług Chińczyków jestes WĄŻ :) Wąż jest zwinny, sprytny. Ma przenikliwy umysł i świetną intuicję. Lubi wywierać nacisk na innych. Podejmuje szybkie, pewne decyzje, bardzo łatwo odnosi sukcesy. Walczy do ostatniej kropli krwi, do końca nie opuszcza go entuzjazm i upór. Prócz wrodzonych predyspozycji pomaga mu w tym także wielkie szczęścia - zarówno w dziedzinie finansowej, jak i w karierze zawodowej. Jest szczery, odważny i honorowy, ale nie byłby dobrym dyplomatą! Ludzie -Węże - uwielbiają wolność i nie chcą wiązać się z nikim na stałe. Nie należą do szczególnie wiernych małżonków, ale nawet gdy zdradzą, potrafą utrzymać swą rodzine. Odpowiedz Link Zgłoś
chihiro2 Re: brainy, jesteś wężem! 23.03.06, 14:23 Ja jestem koza wedlug chinskiego horoskopu. Jakie sa kozy, marquis? Odpowiedz Link Zgłoś
marquis kozy 23.03.06, 14:24 Generalnie, co strona to trochę inaczej pisza, ale będę się trzymał już jednego serwisu (first found): Koza boi się poświęceń i ofiar. Jest pyszny i zarozumiały. Zawsze niezadowolony z sytuacji w jakiej się znajduje. Raczej nieśmiały, mało aktywny, niezdecydowany, stworzony by słuchać kogoś innego. Łatwo nim kierować, gdyż nie posiada zbyt wiele silnej woli i inicjatywy. Nie lubi odpowiedzialnych stanowisk, nie potrafi się zorganizować. Powinien więc trafiać do zawodów, w których będzie przez kogoś trzymany za rączkę i kierowany. Osoba która pomaga Kozie, nie powinna liczyć jednak na jakiekolwiek podziękowanie, gdyż Koza traktuje to jako coś zupełni normalnego. Usposobienie Kozy przypomina wiosenna pogodę; jest czarująca i wesoła, by nagle bez powodu obrazić się na cały świat. Gdy ogarnia ja zły humor, narzeka, jęczy i czepia się drobiazgów. Ma dobre serce, współczuje, gdy ktoś wpadnie w tarapaty, ale nie zrobi wiele, by pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
chihiro2 Re: kozy 23.03.06, 14:43 To jakas kompletna bzdura, zupelnie nic sie nie zgadza!!! Kiepska ta strona, z ktorej to wziales :( Odpowiedz Link Zgłoś
marquis Re: kozy 23.03.06, 14:46 Widać autor tej strony bardzo nie lubi kóz ;) Podaję zatem z innego serwisu: Kozy są osobami eleganckimi, czarującymi oraz nadzwyczaj uroczymi. Mają artystyczne usposobienie i skłonność do bliskiego obcowania z naturą. Cieniem tego znaku jest fakt, iż Koza zazwyczaj bywa pesymistą, bezustannie przejmującym się wszystkim i wszystkimi. Nigdy nie jest w pełni szczęśliwa ani usatysfakcjonowana tym, co osiągnęła. Osoba Koza jest typowym podwładnym, potrzebującym silnej ręki i odpowiedniego kierownictwa. Chętnie przystosowuje się do każdych warunków i każdego rodzaju życia, byle tylko przynosiło jej to minimum bezpieczeństwa i zaspakajało niewielkie wymagania życiowe. Odpowiedz Link Zgłoś
chihiro2 Re: kozy 23.03.06, 14:52 No, juz lepiej. Ale cos z tym kierownictwem nie tak. Ja wrecz nie znosze, gdy ktos mnie prowadzi za raczke! Zawsze bylam Zosia-Samosia, dopiero niedawno nauczylam sie, ze rposic o pomoc to zaden wstyd i hanba. A wymagan zyciowych wcale nie mam niewielkich... I to ostatnie zdanie sprzeczne jest z tym, ze koza "nigdy nie jest w pelni szczesliwa ani usatysfakcjonowana tym, co osiagnela". No i niczym sie tak naprawde nie przejmuje. E tam, moze po prostu nie jestem typowa koza? Dzieki, Marquis :* Odpowiedz Link Zgłoś
marquis Re: kozy 23.03.06, 14:57 A bo widzisz, sprawdziłem daty i ty jesteś taka "Koza Brzegowa": jeśliś rocznik '79 to nie załapałaś się na Konia, a jeśliś '80 toś prawie Małpa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: brainy, jesteś wężem! 23.03.06, 14:24 no normalnie cały ja... a teraz weź i to wytnij, bo jak Maryś zobaczy fragmenty o Wężach w małżeństwie to bedzie fopa:) P:) Odpowiedz Link Zgłoś
staua Re: brainy, jesteś wężem! 23.03.06, 16:25 Lew i Tygrys, 11 sierpnia. Tez niezla kombinacja. A maz jest skorpionem, to podobno tez bardzo zle dobrane malzenstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
eva.68 Re: brainy, jesteś wężem! 23.03.06, 16:33 Te źle dobrane małżeństwa czasami bardzo dobrze się mają. Pozostaję w takim już łaaaadnych paręnaście lat. Nie z konieczności. :)) 30.12. - Koziorożec & Małpa (mąż też Koziorożec) Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: Malo cwiczace szare komorki pytanie 23.03.06, 13:37 strzelec. 5 XII :) a liczbe imienia i nazwiska liczylam system hebrajskim, to zaszpanuje sobie: czterdziesci (i) cztery. co prawda z tego sie robi osemka, ale jednak :) Odpowiedz Link Zgłoś
marquis link do gematrii hebrajskiej ;) 23.03.06, 23:28 podług której Kawa wyliczyła swe 44: www.umysl.pl/ezoteryka/220.php Mnie wyszła dziewiątka. A w numerologii "normalnej" (sumowanie daty) jestem jedynką. Jeśli to komu cokolwiek mówi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stella25b Re: Malo cwiczace szare komorki pytanie 23.03.06, 16:41 16.03 ryba, waz. Tak jak Brajan wegoz. Odpowiedz Link Zgłoś
stella25b Re: Malo cwiczace szare komorki pytanie 23.03.06, 16:48 A tu horoskop Druidow:www.parapsycholog.com.pl/horoskop_celtycki.htm jestem lipa Odpowiedz Link Zgłoś
staua Re: Malo cwiczace szare komorki pytanie 23.03.06, 16:51 A ja topola, bardzo mi sie podoba opis. Odpowiedz Link Zgłoś
chihiro2 Re: Malo cwiczace szare komorki pytanie 23.03.06, 16:56 Ja tez jestem topola :) Odpowiedz Link Zgłoś
stella25b Re: Malo cwiczace szare komorki pytanie 23.03.06, 17:05 A znacie swoj ascendent? tu link na okreslenie swojego ascendenta. www.disney.pl/Publishing/Witchmagazine/fun/ascendent.htm Odpowiedz Link Zgłoś
monikate Re: Malo cwiczace szare komorki pytanie 23.03.06, 17:36 Waga, Wąż, Leszczyna, Lazur, urodziny 27 września :) Odpowiedz Link Zgłoś
staua Re: Malo cwiczace szare komorki pytanie 23.03.06, 18:06 No tak, wyszlo mi, ze ascendent tez mam Lwa. Nie wiem, czy sie cieszyc. Odpowiedz Link Zgłoś
staua Re: Malo cwiczace szare komorki pytanie 23.03.06, 18:18 Tak, jak moja siostra - teraz bede sobie Ciebie wyobrazala podobnie do niej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
monikate Re: Malo cwiczace szare komorki pytanie 23.03.06, 18:39 O mnie mówisz, stauo? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
staua Re: Malo cwiczace szare komorki pytanie 23.03.06, 18:42 Nie, o Chihiro, odpowiedzialam pod pierwszym postem, tylko tak sie ulozylo, potem zorientowalam sie, ze to moze byc niejasne. Moja siostra jest Wodnikiem, chyba jedynym, jakiego dobrze znam, i dlatego mysle, ze typowy Wodnik to osoba taka jak ona. Odpowiedz Link Zgłoś
chihiro2 Re: Malo cwiczace szare komorki pytanie 23.03.06, 20:00 Wiesz co, ja znam kilka Wodnikow i wszystkie sa podobne do mnie. Mysle, ze Wodniki sa jakims dziwnym trafem zawsze typowe :) Odpowiedz Link Zgłoś
monikate Re: Malo cwiczace szare komorki pytanie 23.03.06, 18:44 Ascedent też mam w Wadze. Jednak sie pomyliłam, nie jestem Lazur, tylko Indygo. Odpowiedz Link Zgłoś
staua Re: Malo cwiczace szare komorki pytanie 23.03.06, 18:46 A gdzie sa te kolory? Odpowiedz Link Zgłoś
marquis Re: Malo cwiczace szare komorki pytanie 23.03.06, 18:53 Też jestem ciekaw, tymczasem polecam kamienie według Majów: www.wrozby.pl/hmajow.php Marquis: Byk w ascendencie Koziorożca, Chiński Koń, Druidzi Orzech, "Majowy" Agat,... i jeszcze brakuje koloru! Odpowiedz Link Zgłoś
monikate Re: Malo cwiczace szare komorki pytanie 23.03.06, 19:01 Boże, nie pamiętam gdzie są kolory. Kiedyś drukował "kolorowy" horoskop "Przekrój", inne czasopisma za nim powtarzały. Spróbuję znaleźć. Jestem szafir, he, he, pasuje... Odpowiedz Link Zgłoś
marquis horoskop kwiatowy 23.03.06, 19:06 horoskopy.atcsites.com/horoskop_kwiatowy/index.php Jestem MAK (to i czerwień i opium i kutia - cudownie) :) Odpowiedz Link Zgłoś
staua Re: horoskop kwiatowy 23.03.06, 19:08 Diament i roza, lew, tygrys, wszystko razem bardzo podobne, ciekawe, dlaczego sierpien budzi wszedzie takie skojarzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
monikate Re: horoskop kwiatowy 23.03.06, 19:10 Horoskop, a właściwie apokryf astrologiczny napisał ok. 1871 r. Camille Flammarion, astronom francuski. Nie mogę niestety znaleźć linka do horoskopu, wklejam informację o traktującej o nim ksiażce: www.dobreksiazki.pl/szukaj-Flammarion-Nicolas-Camille.htm Odpowiedz Link Zgłoś
monikate Re: horoskop kwiatowy 23.03.06, 19:13 Poza tym jestem jeszcze hiacynt :) Odpowiedz Link Zgłoś
beatanu to niesamowite! 23.03.06, 22:22 staua napisała: > Diament i roza, lew, tygrys, Czyli jestesmy nieomalze siostrami - bo ja tez lew i tygrys, róza i topola :) kamieni nie sprawdzilam, bo ide zaraz do domu... (urodziny 10 sierpnia) Pozdrawiam siostrzanie! Odpowiedz Link Zgłoś
marquis Re: to niesamowite! 23.03.06, 23:18 Jesteś diamentem, Beato :) Jak dla mnie to obie ze Stauą jesteście brylanty. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiecienka1 Re: Malo cwiczace szare komorki pytanie 23.03.06, 22:34 18 kwietnia baran, klon, rubin po chińsku nie wiem, poszukam jeszcze pozdrawiam Kwiecienka Zidentyfikowana Odpowiedz Link Zgłoś
marquis O esencjach i tranzytach 23.03.06, 23:33 Bo ja mam dzisiaj dość mocny zakręt, więc: "Esencje i Tranzyty zaliczamy do cykli osobistych. Pokazują nam one jak osiągnąć spełnienie w okresie badanego Roku Osobistego. Kalkulacja Tranzytów i Esencji oparta jest na literach imion i nazwiska. Każda litera oprócz swojej liczby i dźwięku posiada określony cykl występowania. Ten okres czasu nazywa się jej tranzytem. Wyodrębniamy Tranzyty Fizyczne oparte na imieniu, Tranzyty Mentalne oparte na drugim imieniu i Tranzyty Duchowe bazujące na nazwisku. (..) Wartość Esencji równa jest sumie liczbowych wartości liter poszczególnych Tranzytów, w danym Roku Osobistym. Esencje ukazują nam lekcje do przerobienia. Informują nas jak będziemy w danym roku odbierali otoczenie. Pokazują, jakie zachowania będą najbardziej efektywne." cytowano za: www.umysl.pl/ezoteryka/219.php Odpowiedz Link Zgłoś