Dodaj do ulubionych

DLA BIZONA STEPOWEGO CO NIE JADA BYLE CZEGO !

IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.01, 20:04
Bizon co dobrze zjesc lubi
fasolke swiezutka kupil
posypal ja ziolkami
i zajal sie stekami
To pycha!-wszystkim mowil
Obserwuj wątek
    • Gość: Bizon Re: DLA BIZONA STEPOWEGO CO NIE JADA BYLE CZEGO ! IP: *.abo.wanadoo.fr 15.10.01, 22:00
      Nasza Samanta ze Szczecina
      wolowiny nigdy nie wcina.
      I gdy widzi stek krwisty,
      mieciutki i soczysty,
      od razu rzednie jej mina.
      ...niestety, wszystko poszlo do lodowki, bo Prosper gdzies przepadla. Kiedy
      wyslalem ostatni post, zszedlem do kuchni i stwierdzilem, ze kocicy nie ma a to
      przeciez pora jej kolacji. W tym samym momencie zabebnila do moich drzwi
      sasiadka pytajac, czy jej Fifi, czarny kocurek, towarzysz nieodlaczny Prosper
      nie siedzi czasem u mnie (nasze mieszkania wychodza na male, zamkniete
      podworeczko i okna pokojow na parterze sa wciaz otwarte, zeby kocury mogly
      sobie wlazic i wylazic). Poszlismy wypytac taka jedna z drugiego pietra, ktora
      nie lubi kotow i bylaby gotowa zostawic umyslnie otwarta brame albo
      nawet "pomoc" im uciec na ulice. Ona twierdzi, ze nic nie wie. Zrobilismy wiec
      rundke po okolicy, ale kotow jak nie bylo tak nie ma. Troche sie niepokoje,
      ruszam wiec na kolejne poszukiwania, bo to znikniecie 2 kotow nie jest
      normalne ! Odezwe sie pozniej niezaleznie od wynikow poszukiwan. B.
      • Gość: samanta1 Re: DLA Prosper IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.01, 22:39
        Raz Prosper mala
        z Fifi na spacer sie wybrala
        Wsrod drzew sie zaszyli
        lecz panstwo ich wytropili
        i randka sie nie udala

Mam nadzieje ze Twoja pieszczocha sie znajdzie .Jesli mnie tu nie zastaniesz to
        znaczy ze jestem usnieta.(ale fajne slowko:))
        • Gość: Bizon Re: DLA Prosper IP: *.abo.wanadoo.fr 15.10.01, 23:45
          Samanto, mail krotki wysylam i przepraszam,ze tylko tyle,ale sama rozumiesz...
          Buziaczki...
          • Gość: samanta1 Re: DLA Prosper IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.01, 08:09
            Oczywiscie .... Trzymaj sie Bizonie!
            • Gość: Bizon Re: DLA Prosper IP: *.abo.wanadoo.fr 16.10.01, 12:17
              Samanto, moja skrzynka na listy odmawia mi dostepu, tutaj wiec przekazuje Ci
              wiadomosci nienajlepsze- koty przepadly. Obydwa ! Szukalem do 3h30 nad ranem i
              nic. Jestem smutny, nic mi sie nie chce. Zaraz wychodze do pracy, moze tam
              troche zapomne... Wybacz ten ponury ton, ale wiem, ze NA PEWNO mnie zrozumiesz.
              Odezwe sie wieczorem. Buziaczki smetne-B.
              • Gość: samanta1 Re: DLA Prosper IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.01, 16:14
                I co ja mam Ci biedny Bizonku Stepowy napisac???? Obydwa pod samochod nie
                wpadly wiec gdzies prawdopodobnie sa. Moze jakis dzieciak zlapal i
                przetrzymuje..Koty sa madre ,w koncu dadza dyla przy nadarzajacej sie okazji.
                • Gość: Bizon Re: DLA Prosper IP: *.abo.wanadoo.fr 16.10.01, 23:49
                  Czy jestes tam, Samanto ? Dziekuje za mile slowo, ale ten wtorek nie byl takim
                  wtorkiem jakie lubie. Do dupy z takimi wtorkami ! Jesli jeszcze nie
                  spisz,zajrzyj do skrzynki na listy za jakis kwadrans. Buziaczki
                  • Gość: samanta1 Re: DLA Prosper IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.10.01, 07:11
                    Zajrzalam troszke pozniej ..a moze troszke wczesnie.
                    • Gość: Bizon Re: DLA Prosper IP: *.abo.wanadoo.fr 17.10.01, 16:51
                      Kiedys pewna mala kotka,
                      piecuch, pieszczoch oraz trzpiotka,
                      na wloczege z Fifi sie wybrala,
                      a w srode rano wszystkich zaalarmowala
                      drac sie pod oknem jak idiotka.
                      Alleluja !!! Oto zwiastuje wam radosc wielka !!!
                      Wal do Twej skrzynki na listy, Samantoskutecznapocieszycielkostrapionych !
                      Buziaczki niezwykle radosne !
                      • Gość: samanta1 Re: DLA Prosper IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.10.01, 17:54
                        I pomyslec ze to czego wdziekiem nie zwojowalam to kotom zawdzieczam ..a
                        wlasciwie Prosper!;)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka