Dodaj do ulubionych

pierdu pierdu, sru tu tu tu...

IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.02, 20:31
Stwierdzam, że Only bije błyskotliwością wszystkich tutejszych ramoli o
głowę, jak nie o dwie.
:)
Obserwuj wątek
    • 0nly Re: pierdu pierdu, sru tu tu tu... 10.12.02, 20:37
      nie narazaj sie, bo powiedza ze viking przez cie padl.....

• kitek1 czyzbys miala, kompleks only............ 10.12.02, 20:57
      pompuszko mila:)
      • ulalka Re: nie odbieram intelygencyji 0nly :)) 10.12.02, 20:58
        ale nie musi mieszac, jak nie ma interesu... o!.. :))
        • kitek1 a pompuszka lapie.......... 10.12.02, 21:00
          moze na podobnie niskiej czestotliwosci nadaja:)
          • ulalka Re: a pompuszka lapie.......... 10.12.02, 21:07
            taaa.... no nie wiem.. moze dzis?? ;))
            • 0nly Re: a pompuszka lapie.......... 10.12.02, 21:08
              a tobie przypominam tylko ze namieszalam tyle samo co i ty swoimi wpisami pod
              jakimkolwiek wpisem mena, wiec przemysl to raz jeszcze dobrze......
              • ulalka Re: skad Ci to wyszlo 0nly?? ;)) 10.12.02, 21:13
                0nly napisała:

> a tobie przypominam tylko ze namieszalam tyle samo co i ty swoimi wpisami pod
                > jakimkolwiek wpisem mena, wiec przemysl to raz jeszcze dobrze......

a dlaczego tak uwazasz?? nie wydaje mi sie, zeby Men mial jakiekolwiek
                zastrzezenia do moich wpisow..
                • kitek1 jak kogos, bog opuscil............. 10.12.02, 21:15
                  to nie staraj sie go zrozumiec:(
                  • 0nly Re: jak kogos, bog opuscil............. 10.12.02, 21:24
                    kitek sobie znalazl innego Boga, taka krowe w sensie co mu mleko daje......

co do mena, to jak zauwazysz,ulalka, pod jego watkami nie ma praktycznie za
                    duzo wpisow, bo kazdy widocznie wie juz (oprocz ciebie, bo w okresie jak
                    weszlas men juz jakby przygasl, ostatnio sie obudzil na nowo) co w tych watkach
                    jest, i wiekszosc w to nie wchodzi.........

jak zauwazyc mozesz, wpisy wiekszosci osob zainteresowanych sa w ciagu dnia,
                    zapytaj wiec mena wprost czemu tak sie denerwuje zakladajac dziesiec watkow
                    wieczorem ze mu nikt nie odpisuje????????

to stara jest historia z tymi menskimi watkami co to calonocnie moglo powstac
                    ich ze dwadziescia, zadne bez odzewu, bo one byly tylko dla mena samego
                    tworzyone........nie znasz tego wiec ci tego nie wypominam i tlumacze to sobie
                    tylko jako twoja niewiedze z tego powodu, ze nie jestes tu od zbyt dawna........

nie licz ze ktos ci potwierdzi to co mowie, bo wszyscy cicho teraz siedza bo
                    pewnie boja sie ze krowa znowu zaryczy i mleka nie da na wiking, wiec.....daj
                    se spokoj ze zrozumieniem, i moze to nie zabrzmi zbyt przyjemnie, no ale nie
                    znajduje innego slowa.....:"nie wymadrzaj sie"......sorry, serio nie znam
                    innego okreslenia........:)))
                    • ulalka Re: jak kogos, bog opuscil............. 10.12.02, 21:32
                      staram sie nie madrzyc, 0nly :) choc to pewnie u mnie chwilami zboczenie
                      zawodowe.. brrrrr... postaram sie "poprawic" ;)) ale skoro mu nikt nie
                      odpisuje, to po co Ty to robisz?? ;))
                      • kitek1 a ty czytujez te przynudnawe onlowe slowotoki..... 10.12.02, 21:33
                        szkoda czasu:)
                        • ulalka Re: ale przy okazji......... 10.12.02, 21:39
                          pogadam i z Toba Kitus :))) a juz dawno nie bylo okazji :))
                          • kitek1 ale ja w necie wole ostre pieprzenie.............. 10.12.02, 21:40
                            a desery w realu:)
                            • ulalka Re: zaraz przyniose........... 10.12.02, 22:07
                              pieprz cayenne ;))))) doprawimy ten bigosik.. az Ci dzioob wypali ;))
                      • 0nly Re: jak kogos, bog opuscil............. 10.12.02, 21:57
                        menowi odpisuje dla reraksu.........
                        swietnie dziala to na mnie ja cos mnie rozmiesza........
                        smieje sie rzadko, odpisujac menowi - zawsze.......:)
          • 0nly Re: a pompuszka lapie.......... 10.12.02, 21:07
            za to twoj rydzyk bedzie na wysokiej telewizyjnej nadawac.......moze dopatrzysz
            sie podobienstw ze swym BOHATEREM......
            • kitek1 a teraz mi blyskotliwie............... 10.12.02, 21:09
              ojca redaktora imputuje,
              a kazdy kto sluchal radio-maryje,
              wie,
              ze tam only swoj kacik ma:)
              • ulalka Re: a teraz mi blyskotliwie............... 10.12.02, 21:15
                ja tam nie wiem.. u mnie graja inne radia ;))))
                • 0nly Re: a teraz mi blyskotliwie............... 10.12.02, 21:16
                  kitus ci poda namiary do tego kacika, on taki uczynny i zalozyl ten kacik obok
                  kacika swietej krowy.......
                • kitek1 to wlacz, kiedys radyjko maryjko............. 10.12.02, 21:17
                  pitola bez sensu,
                  jak nasza only:(
                  • 0nly Re: to wlacz, kiedys radyjko maryjko............. 10.12.02, 21:24
                    tylko ciekawe czemu tez ten kitek tak bez sensu i wszystko powtarza......
                  • Gość: pom Re: to wlacz, kiedys radyjko maryjko............. IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.02, 21:28
                    Jezu, Wy naprawdę macie nieźle napierniczone...
                    Nie wiem, kto ma rację, kto winny, a kto czysty i nieskalany. Ale jak otwieram
                    jakiś wątek i sobie czytam, to przy docinkach only przynajmniej się uśmiecham
                    od czasu do czasu, bo celne są i z jajem. I mam głęboko, czy to się komuś
                    podoba czy nie!
                    • kitek1 ale mi wcale nie zalezy, zebys na moj ..... 10.12.02, 21:31
                      widok sie usmiechala,
                      pompuszko mila:)
                  • ulalka Re: to wlacz, kiedys radyjko maryjko............. 10.12.02, 21:35
                    kitek1 napisał:

> pitola bez sensu,
                    > jak nasza only:(

brrr... jakos nie mam ochoty na to radyjko... za glosno je slychac u innych ;)))
                    • maryjo2 Re: to wlacz, kiedys radyjko maryjko............. 10.12.02, 21:43
                      A tu o. Rydzyk telewizję chce mieć!
                      • kitek1 hurrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaa.......... 10.12.02, 21:45
                        nareszcie onlontko,
                        zobaczymy:))))))))
                        • 0nly Re: hurrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaa.......... 10.12.02, 21:54
                          i juz nie bede musiala robic wpisow na forum.......
                          ojciec kitek sie tym zajmie wraz z bratem swieta krowa w zaszczanku......w
                          dworakach w sensie, bo jak z krowa na salony.......
                          • Gość: pom Re: hurrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaa.......... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.12.02, 00:01
                            A ja sobie chętnie zobaczę Ojca Dyrektora, np. w domu wielkiego Brata...
                            A może na prawo kanoniczne sie przerzucę..?
                            • 0nly Re: hurrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaa.......... 11.12.02, 00:03
                              ja tam od dawna uwazam ze forum towarzyskie powinni w tym domu Brata wielkiego
                              wsadzic, placic normalnie jak czlowiekowi, no i TVN dopiero by miala
                              atrakcje........

pom, a moze ty to tak opieczetujez, ty juz wiesz jak??????

• Gość: pom Re: hurrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaa.......... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.12.02, 00:09
                                Ciekawi mnie tylko, kogo wywalą jako pierwszego... mam swojego faworyta. :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka