Gość: szybki IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.10.01, 09:21 Wszystko robie szybko pracuje, odpoczywam, spie itd/itp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzysztof.r.m Re: jestem szybki.... 16.10.01, 09:24 Wpadaj przystrzyzesz mi trawe. Szybko... krm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szybki Re: jestem szybki.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.10.01, 09:27 krzysztof.r.m napisał(a): > Wpadaj przystrzyzesz mi trawe. Szybko... > krm KRaM,nie stac Cie na taka predkosc kolego skoro sam musisz strzyc swoja trawe !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szybka Re: jestem szybki.... IP: *.opole.dialup.inetia.pl 16.10.01, 09:29 potrzebuje szybkiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szybki Re: jestem szybki.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.10.01, 09:30 Gość portalu: szybka napisał(a): > potrzebuje szybkiego Do uslug melduje sie szybki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szybka Re: jestem szybki.... IP: *.opole.dialup.inetia.pl 16.10.01, 09:32 to mi umyj szybki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szybki Re: jestem szybki.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.10.01, 09:34 Gość portalu: szybka napisał(a): > to mi umyj szybki a co zle widzisz szybko !!! Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: jestem szybki.... 16.10.01, 09:34 a czy miesz szybki szybko się ulotnić ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szybki Re: jestem szybki.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.10.01, 09:37 woland? napisał(a): > a czy miesz szybki szybko się ulotnić ? a widziales mnie kiedy wo-ladzie ( dystrykt chinski / pn Tybet )! Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: jestem szybki.... 16.10.01, 09:45 nigdy, ale dziś widzę podwójnie i nieostro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szybki Re: jestem szybki.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.10.01, 09:58 woland? napisał(a): > nigdy, ale dziś widzę podwójnie i nieostro to moze szybki letarg jest wskazany, Twoje zmeczenie zle wplywa na szybkosc,ale mozesz miec niezle slizgi w tym stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: jestem szybki....bardzo szybki 16.10.01, 09:38 Co nagle to po diable.. To jest szanowny szybki taka prawda. A trawe? Wiesz trawa to cos wyjatkowego i rzeczywiscie nie kwalifikujesz sie do strzyzenia. Rzeczywiscie to predyspozycje nie do trawy. Wiesz, Wimbledon ma trawe, kort trawiasty bardzo szybki. Wyglada mi zes szybki ale nieprecyzyjny. Dzieki. Bylo milo i dosc szybko sie konczy. Chyba , ze zechcesz zwolnic na tyle bysmy nadazali... krm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szybki Re: jestem szybki....bardzo szybko do krAm IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.10.01, 09:54 krzysztof.r.m napisał(a): > Co nagle to po diable.. > To jest szanowny szybki taka prawda. A trawe? Wiesz trawa to cos wyjatkowego i > rzeczywiscie nie kwalifikujesz sie do strzyzenia. Rzeczywiscie to predyspozycje > > nie do trawy. Wiesz, Wimbledon ma trawe, kort trawiasty bardzo szybki. > Wyglada mi zes szybki ale nieprecyzyjny. Dzieki. Bylo milo i dosc szybko sie > konczy. Chyba , ze zechcesz zwolnic na tyle bysmy nadazali... > krm KRaM,nie probuj byc nie mily bo nie nadazasz. Zastanow sie co piszesz, trawe kosi sie szybko (silniki ..zawrotne obroty), chyba ze Ty jestes pielegniarz,detalista specjalista nozycowy, to wspolczuje trawnikowi. Ponadto jako ze nie jestes wlascicielem trawnikow Wibledonu nie wypowiadaj sie na temat ich szybkosci bo to dopiero jest brak precyzji, a w moim przypadku bezpodstawne oskarzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: jestem szybki....bardzo szybko do krAm IP: *.mst.gov.pl 16.10.01, 10:11 tranzytem jestem. włąściwie to już mnie nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szybki Re: jestem szybki....bardzo szybko do krAm IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.10.01, 10:35 Gość portalu: aniela napisał(a): > tranzytem jestem. włąściwie to już mnie nie ma. nie ma to jak predkosc, oszolamia, ale panuj nad nia, radze. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: jestem szybki....bardzo szybko do szybkiego 16.10.01, 10:12 Dwie mam do Ciebie szanowny szybki kwestyjki. Pierwsza - badz nieco uprzejmiejszy i nie usiluj KRaM - owaniem, deformacja tego co nie Twoje prowokowac nieszczegolnie milych sytuacji. Tylez to kwestyjka co z mojej strony zakwestionowanie stosowanej przez Ciebie wobec wlasnie mnie formy. Ustalmy, ze jesli mam ochote jestem ironiczny czy autoironiczny, niekoniecznie jednak rad przystane na stosowane przez Ciebie proby. O to sie zwracam i jesli chcesz , aby szanowac Ciebie , postepuj w zgodzie z ogolnie przyjetymi zasadami. Nie chcesz , powiedz. Moze nalezy cos sobie wyjasnic, niekoniecznie trzeba to robic az tak glosno. Kolejna to sprawa trawy. Widzisz tak sie sklada, ze ja swoja trawe lubie. Calkiem powaznie moge Ci powiedziec, ze dobry trawnik w ogrodzie to sporo zajecia. Tez kiedys sadzilem, ze to samo rosnie i nie przywiazywalem wiekszej wagi do opinii fachowcow, ale po ladnych kilku latach sporego nakladu i pracy i srodkow udalo mi sie doprowadzic do trawnika solidnego i efektownego. Tak wiec Twoje teorie o rzekomej dominacji szybkosci silnikow kosiarek w tym wzgledzie sa rezultatem mizernej na ten temat wiedzy. Nie jest tak, ze musisz o tym wiedziec wiecej od tego co wiesz. Podobnie jak nie musisz wiedziec czemu drut telefonu glos przenosi, jak dziala radio i dlaczego odczuwasz cieplo, czy widzisz fioletowy kolor... Sa i tacy jak Ty szybcy. Zyja ale szbko i dosc pobieznie. Pewien szanowany madry czlowiek mowil POSPIECH PONIZA. Pedz wiec szybki, ale dbaj bys czego nie przegapil Pozdrawiam krm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: jestem szybki....bardzo szybko do szybkiego IP: *.mst.gov.pl 16.10.01, 10:18 zawróciłam w biegu. jestem przeciwko zwlanianiu szybkiego. może jest w wieku kontestatorskim? ubiera się na czarno i nosi tiszert "no future"? może buntuje się przeciwko porządnemu porządkowi? ja np. schodzę szybkiemu z drogi pozdrawiając go łaskawym skinieniem dłoni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szybki Re: jestem szybki....bardzo szybko od szybkiego do Anieli IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.10.01, 10:43 Gość portalu: aniela napisał(a): > zawróciłam w biegu. jestem przeciwko zwlanianiu szybkiego. może jest w wieku > kontestatorskim? ubiera się na czarno i nosi tiszert "no future"? może buntuje > się przeciwko porządnemu porządkowi? ja np. schodzę szybkiemu z drogi > pozdrawiając go łaskawym skinieniem dłoni. gonie Cie, masz wspaniale skrzydelka :)), a mnie nie da sie zatrzymac i tam gdzie pedze jest future ( w czarnym mi nezbyt dobrze ), buntuje pewnie ze tak, wiek, no coz mamy xxi, dziekuje za pozdrowienie i nie Ci podmuch mojej predkosci cos przyniesie na przyklad mily dzien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szybki Re: jestem szybki....bardzo wolno KR M IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.10.01, 10:30 Sorki w takim razie sam zaczales dosyc niezgrabnie korespondencje ze mna, bo rozumiem teraz ze zajecie sie Twoim trawnikiem jest przywilejem a nie ujmijmy to "glupawym i troche obrazliwym" tekstem. Nadal widze ze nie rozumiesz pojecia predkosc i wrecz sie jej boisz tlumaczac ja sobie po swojemu dla obrony swojej wlasnej dumy i godnosc - Twoje prawo, ale nie osadzaj innych po tzw. niczym, nie rozwijaj na tym tle swoich fanatazji na temat innych i tym samym swiata, bo oni/on dla Ciebie nie zwolnia/i. Trawniki, wiem chyba ciut wiecej ( ok nie bede sie klocil, wiem tyle samo )ale mam cos wspolnego z 6 bardzo dobrze funkcjonujacym polami golfowym w roznych miejscach w Polsce i to co tam jest robimy szybko, sprawnie i profesjonalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: jestem szybki....bardzo wolno KR M IP: *.mst.gov.pl 16.10.01, 10:36 aha golf to szybka gra i dynamiczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szybki Re: jestem szybki....bardzo wolno KR M IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.10.01, 10:54 Gość portalu: aniela napisał(a): > aha golf to szybka gra i dynamiczna. z pozoru leniwa, ale wymaga, sily, precyzji, techniki i szybkosci, sprobuj a zmienisz zdanie, predkosc nadal wygrywa. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: jestem szybki...a taka gra 16.10.01, 11:05 No wlasnie , a szachy, to gra szybka czy wolna? Nie wymaga sily, dynamiki... a jaka jest? szybka? wolna? krm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szybki Re: jestem szybki...a taka gra IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.10.01, 11:40 krzysztof.r.m napisał(a): > No wlasnie , a szachy, to gra szybka czy wolna? > Nie wymaga sily, dynamiki... a jaka jest? szybka? wolna? > krm bardzo szybka, ilosc kombinacji ktore musisz rozwazyc w nanosekundach, chyba ze nie myslisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: jestem szybki....bardzo wolno KR M IP: *.mst.gov.pl 16.10.01, 11:13 aha pole golfowe kojarzy mi się z dorocznym piknikiem, grillem piwem iu tancami. gra w golfa jest ostatnią czynnością z którą kojarzy mi się pole golfowe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szybki Re: jestem szybki....bardzo wolno KR M IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.10.01, 11:24 Gość portalu: aniela napisał(a): > aha pole golfowe kojarzy mi się z dorocznym piknikiem, grillem piwem iu > tancami. gra w golfa jest ostatnią czynnością z którą kojarzy mi się pole > golfowe ;) duzo w tym ruchu, predkosci, np taniec. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: jestem szybki....to badz SZYBKI 16.10.01, 10:50 Stary, miedzy innymi pewnie w tym zasadza sie niedogadanie i kolejne nieporozumienie . Szybki, predkosc, trawa, golf, profesjonalizm... mimo wszystko odnosze wrazenie, ze nie jestem w tej wymianie mysli, tym nienadazajacym. Ale przeciez nie na takim przesciganiu sie ma ow kontakt polegac. przynajmniej mnie tak sie wydaje. Rozumie takze, ze wolalbys aby poruszac sie wzdluz juz gotowych teorii. Pewni e iszybko. Nazywasz moim fantazjowaniem i obawiasz sie o nienadazanie, o to ze co nie poczeka? Wielekroc sie zdaza, ze to mnie przychodzi czekac. Oczywiscie sa i takie sfery gdzie ja dawno zostalem i ani mi w glowie usilowac gonic. Sadzisz moze, ze jestem spowolniajacym, jestem tym ktory tempa rozumiec nie chce i pewnie nie chce go akceptowac. Jest taki obszar relacji miedzy ludzmi, gdzie proponowane predkosci, tempo, szybkosc sa nieprzydatne. Nigdy nie byly i zapewne nigdy nimi sie nie stana. A jesli golfa przytaczasz, to czy bardzo sie myle sadzac, ze ogromna predkosc mozna nadac uderzonej pilce, ale jest to uderzenie poprzedzone skupionym, dokladnie analizowanym, precyzyjnym i wcale nie szybkim procesem docierania JAK? Nie ma chyba sensu analizowac dalej. Nie ma tez pewnie sensu zatrzymywac Cie dluzej. Wszak jestes zadeklarowany szybki. Dzieki Ci wiec zes przystanal chwile. I jesli musisz to gnaj dalej, ale jesli kiedy Cie co tu jeszcze przypedzi, chetnie z Toba zamienie pare slow. Niech bedzie , ze na Twoich warunkach- szybko. Powodzenia krm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szybki Re: jestem szybki.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.10.01, 11:12 Kazdy wymiar ma swoja predkosc ( golf, Ty, przyroda, planety , milosc, oddychanie, itd ) czyz juz tak wyhamowal Cie Twoj trawnik ( sry to nie jest uszczypliwe)ze nie widisz jak zycie ktore myslac ze uspokoiles a wspoltworzysz wcale nie stoi w miejscu. Mozliwe ze masz fajny przystanek z przytulnym trawnikiem, ale nie pozwol, bo nawet nie mozesz pozwolic ( mozesz przestac tylko o tym myslec), by droga i autobusy Ci spod niego odjezdaly z zawrotna predkoscia. Myslisz ze skoro z tej planety na koncu nie zabierasz nic to mozesz odpuscic, ze jedynie stan zagrozenia jest w stanie Cie zmobilizowac, jezali tak jest to Twoj wymiar jest skonczony i moze sie okazac ze program zycia skaze Cie na wymazanie, nie powstanie zwirowanie ktore gdzies w zamecie i wirze tworzenia odtworzy Twoja postac dla innego wymiaru. Predkosc to zycie, swiat rozwija sie dzieki predkosci i chce byc jeszcze szybszy.... czyz nie widzisz tego . Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: jestem szybki....Szybkiemu 16.10.01, 11:25 Jeden element , a pewnie i wiecej, rozni nas. Ale ten jeden jest dosc istotny dla dalszego ciagu rozumowania. Z calym szacunkiem, bo przeciez tak wolno Ci interpretowac, ale Ty myslisz i pewnie w jakims stopniu to determinuje Twoja postawe, co moznaby za swiata ZABRAC, ja natomiast i mysle i pracuje dosc intensywnie aby cos mu ZOSTAWIC. To tylko i az tyle. To roznica , ktora przy dobrej woli mozna doprowadzic do zgodnosci. Pozdrawiam krm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szybki Re: jestem szybki....Szybkiemu IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.10.01, 11:36 krzysztof.r.m napisał(a): > Jeden element , a pewnie i wiecej, rozni nas. Ale ten jeden jest dosc istotny > dla dalszego ciagu rozumowania. Z calym szacunkiem, bo przeciez tak wolno Ci > interpretowac, ale Ty myslisz i pewnie w jakims stopniu to determinuje Twoja > postawe, co moznaby za swiata ZABRAC, ja natomiast i mysle i pracuje dosc > intensywnie aby cos mu ZOSTAWIC. > To tylko i az tyle. To roznica , ktora przy dobrej woli mozna doprowadzic do > zgodnosci. > Pozdrawiam > krm pewnie ze mozna, ale materia jest rozcierana przez nic innego jak predkosc, zgadzam sie ze w czasie i ze pragnieniem kazdego jest zostawic cos co bedzie po nim, jakis symboliczny ale "pomnik" ktorego nie ugryzie czas. Jest taki,zawieszony pomiedzy materia a mysla i porusza sie z zawrotna predkoscia, sprobuj go odnalezsc. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: jestem szybki....Szybkiemu 16.10.01, 11:46 Kazdy chyba chce znalezc uzasadnienie dla swojej pracy. Uzasadnienie dla wysilkow jakie wklada w skuteczne istnienie. Dlatego nalezy pewnie postawic sobie pytanie o cel. Rozumie Twoj zapal w dazeniu do rozwiklania i takiej zagadki, ale Ty zrozum mnie , ze ja chce zajmowac sie dalej tym co jest zajeciem moim. Niepokoje nuruja wielu. Wielu na rozmaite pytania odpowiada lub odpowiedzi szuka. W rozmitosci tych pytan , w ich mnogosci jest takze urok i jakis sens kazdej egzystencji . Dobrze, ze nie chcemy wszyscy z tego samego punktu patrzec na to samo lub nawet w tym samym kierunku. Jesliby tak bylo Ty jako szybki nie spotkalbys "trawnikowca" jak ja, a ja nie zdolalbym na krotka rozmowe zatrzymac "szybkiego". Dzieki Ci jeszcze raz za przystaniecie w biegu i nadal bede niestety, albo na szczescie tkwil w przekonaniu, ze aby pogadac trzeba przystanac i niewiele wynika z tego "zatrzymania". Lubie uzywac niekiedy norwidowych slow i na to spotkanie, jakby wiedzial zostawil: A WSZYSTKO STOI. I LECI... pozdrawiam krm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: jestem szybki....Szybkiemu IP: *.mst.gov.pl 16.10.01, 11:55 przestańcie się wymądrzać no :) dość filozofowania nt czasu i przestrzeni. nie po tu przecież się tu zebraliśmy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szybki Re: jestem szybki....Szybkiemu IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.10.01, 12:30 Gość portalu: aniela napisał(a): > przestańcie się wymądrzać no :) dość filozofowania nt czasu i przestrzeni. nie > po tu przecież się tu zebraliśmy :) dzieki szybko i zwiezle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szybki Re: jestem szybki....Szybkiemu IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.10.01, 12:20 krzysztof.r.m napisał(a): > Kazdy chyba chce znalezc uzasadnienie dla swojej pracy. Uzasadnienie dla > wysilkow jakie wklada w skuteczne istnienie. Dlatego nalezy pewnie postawic > sobie pytanie o cel. Rozumie Twoj zapal w dazeniu do rozwiklania i takiej > zagadki, ale Ty zrozum mnie , ze ja chce zajmowac sie dalej tym co jest > zajeciem moim. Niepokoje nuruja wielu. Wielu na rozmaite pytania odpowiada lub > odpowiedzi szuka. W rozmitosci tych pytan , w ich mnogosci jest takze urok i > jakis sens kazdej egzystencji . Dobrze, ze nie chcemy wszyscy z tego samego > punktu patrzec na to samo lub nawet w tym samym kierunku. Jesliby tak bylo Ty > jako szybki nie spotkalbys "trawnikowca" jak ja, a ja nie zdolalbym na krotka > rozmowe zatrzymac "szybkiego". > Dzieki Ci jeszcze raz za przystaniecie w biegu i nadal bede niestety, albo na > szczescie tkwil w przekonaniu, ze aby pogadac trzeba przystanac i niewiele > wynika z tego "zatrzymania". > > Lubie uzywac niekiedy norwidowych slow i na to spotkanie, jakby wiedzial > zostawil: A WSZYSTKO STOI. I LECI... > pozdrawiam krm szybkosc, nie ma w niej niepokoju, nie w niej niczego co rujnuje, sa w niej odpowiedzi, tylko w niej.. skoro to nic nie znaczy to jaki w tym sens, zaprzeczasz sam sobie , jak powiedzialem Twoje prawo, Norwid , bardzo go cenie ale jest taki wiersz lesmiana SPOTKANIE zaczynajacy sie od Ponad tlumy blyskawic samochcac wzniesiony, wazy sie w niebie jastrzab w dwie na przemian strony, jakby mial dwie dusze i szponami milosnie objawszy zawieje, wie o tym co sie w skrzydlach, gdy tak leca dzieje, On jeden tylko wie. nie bede pisal calego bo nie do konca pamietam, ponadto jest troche dlugi.. pozdrawiam SZYBKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krm Re: jestem szybki....Szybkiemu IP: *.olsza.krakow.pl 16.10.01, 12:34 Mam wiec to prawo do dwoistosci, czy tez go nie mam? Jesli nawet niepokornie wobec siebie samego , ku jednej lub drugiej stronie sie sklaniam, to prawo to moje czy sadzisz niekonsekwencja? Jastrzab ow poetycki Lesmianowy, sos wschodni kwasno slodki, czekolada gorzka i slodka zarazem, one wszystkie maja. A ja nie? Jak kazdy i ja niejednorodny jestem. Szybko, przypuszczam zbyt szybko, nie pozwala dostrzec szczegolow. Fotografia ta klasyczna swietnie to dokumentuje. Tam takze ta cholubiona przez Ciebie predkosc ma swe zadanie... ale nie mozna tak, bo za chwile inni beda sie gniewac na nas o jakies rozwazania. Trzymaj sie szybki, szybko i dlugo pozdrawiam krm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szybki Re: jestem szybki....krm IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.10.01, 12:41 zgadzam sie konczymy szybko ten pogawedke, milo bylo, a na marginesie to zajrzyj do wiersza w ktorym dwoistosc ma swoj krancowo koncowy wymiar pokonana jedynie przez predkosc, choc ja to czytam w przenosni. dzieki, szybki szybko znika, ale wroci popoludniu. SZYBKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mathilda Re: pytanie do szybkiego IP: 10.0.126.* / *.centrala.pbk.pl 16.10.01, 11:52 czy szybko spac to krotko spac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szybki Re: pytanie do szybkiego IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.10.01, 12:08 Gość portalu: mathilda napisał(a): > czy szybko spac to krotko spac? nie, bo co to ma wspolnego ze soba ( krotko - dlugo to jest roznica ) szybko zasypiam, mocno spie i tyle ile trzeba, no i miewam zawrotne sny i czasami to chcialbym jeszcze i jeszcze, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2001 Re: jestem szybki.... IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 16.10.01, 10:39 Gość portalu: szybki napisał(a): > Wszystko robie szybko pracuje, odpoczywam, spie itd/itp A mnie sie wydaje, ze to taka gra pozorow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szybki Re: jestem szybki.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.10.01, 11:19 Gość portalu: 2001 napisał(a): > Gość portalu: szybki napisał(a): > > > Wszystko robie szybko pracuje, odpoczywam, spie itd/itp > > A mnie sie wydaje, ze to taka gra pozorow... teoria pozorow / wzgledosci w zastosowaniu dla Swiata to tylko szybkosc jego rozwoju, i moze dla Ciebie to gra pozorow, lecz dla mnie to jest zycie i nieprzewidywalnosc / nieokreslonosc polega tutaj na tym ze nie wiemy co bedzie jutro, ale wiemy co bedzie pojutrze i co smieszne nie jest wazne czy w to wierzysz czy nie, bo to po prostu tworzysz. Nie zmarnuj tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2001 Re: jestem szybki.... IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 16.10.01, 12:00 Gość portalu: szybki napisał(a): > Gość portalu: 2001 napisał(a): > > > Gość portalu: szybki napisał(a): > > > > > Wszystko robie szybko pracuje, odpoczywam, spie itd/itp > > > > A mnie sie wydaje, ze to taka gra pozorow... > > teoria pozorow / wzgledosci w zastosowaniu dla Swiata to tylko szybkosc jego > rozwoju, i moze dla Ciebie to gra pozorow, lecz dla mnie to jest zycie i > nieprzewidywalnosc / nieokreslonosc polega tutaj na tym ze nie wiemy co bedzie > jutro, ale wiemy co bedzie pojutrze i co smieszne nie jest wazne czy w to > wierzysz czy nie, bo to po prostu tworzysz. Nie zmarnuj tego. Tak, teoria wzglednosci szczegolne ma zastosowanie jesli o szybkosci chodzi i dobrze jak wokol Ciebie sami, co do celu autostrada zdazaja...ale nie wszedzie sa autostrady, no i jeszcze to ostre zakrety, moze lepiej zwolic, zeby najgorszemu zapobiec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szybki Re: jestem szybki.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.10.01, 12:28 jasne ze panuj nad predkoscia, choc nie zawsze, to zalezy od jej wymiaru. wez np milosc od pierwszego wejrzenia, wszystko dzieje sie w tak zawrotnym tempie ze nie jestes w stanie zapanowac, nawet mysli nie nadazaja, mozesz zostac przy tym poturbowana, ale wiesz ze te male rany wobec tego co Cie spotkalo to nic nie znaczace bledy i gdy sie to skonczy ( oby nigdy ) oddasz wszystko by przezyc to jeszcze raz i to w tym samym szalonym tempie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2001 Re: jestem szybki.... IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 21.10.01, 14:05 Gość portalu: szybki napisał(a): > jasne ze panuj nad predkoscia, choc nie zawsze, to zalezy od jej wymiaru. > wez np milosc od pierwszego wejrzenia, wszystko dzieje sie w tak zawrotnym > tempie ze nie jestes w stanie zapanowac, nawet mysli nie nadazaja, mozesz > zostac przy tym poturbowana, ale wiesz ze te male rany wobec tego co Cie > spotkalo to nic nie znaczace bledy i gdy sie to skonczy ( oby nigdy ) oddasz > wszystko by przezyc to jeszcze raz i to w tym samym szalonym tempie. > Moze tak, moze nie. Oprocz milosci, cenie tez inne wartosci, ale przyznaje ta jest najpiekniejsza. zastanawiam sie, czy oby za Twoim jawnym akcelerowaniem zycia tak jakby ze swiadomoscia, ze jeszcze 10 moze 15 lat, nie kryje sie strach przed tym, ze jeszcze mam cos do zrobienia...zanim ? Przepraszam, jesli zbyt dosadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szybki Re: jestem szybki.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.10.01, 14:26 > Moze tak, moze nie. Oprocz milosci, cenie tez inne wartosci, ale przyznaje ta > jest najpiekniejsza. zastanawiam sie, czy oby za Twoim jawnym akcelerowaniem > zycia tak jakby ze swiadomoscia, ze jeszcze 10 moze 15 lat, nie kryje sie strac > h > przed tym, ze jeszcze mam cos do zrobienia...zanim ? Przepraszam, jesli zbyt > dosadnie. Nie predkosc nas zabija, lecz glupota a sama szybkosc to wrazliwosc, dokladnosc, spryt, inteligencja, umiejetnosc przewidywania,wlasciwy wybor drogi, omijanie przeszkod, wyprzedzanie i wiele innych cech ( gdzies to juz komus pisalem) natomiast stojac w miejscu nie musisz umiec nic poza nabyta lub powielajaca i wyczytana inteligencja, otaczasz sie nia, zyjesz w kokonie sztucznego szczescia, ktore znika wraz z tymi Twoimi 15-25 latami, gdy nagle odarte, uswiadomione, staje sie naszym uwstecznieniem, zgorzknieniem. Wole nie zyc dluzej niz jeden dzien niz mialbym tego zycia zalowac, niezaleznie od bledow i porazek, madrosci i osiagnietego szczescia. Mam oczywiscie bardzo duzo do zrobienia i zdobycia, moze tak jak mowisz tylko rok albo i 100 lat. Jak cos co pragnalem osiagam to staram sie zmieniac moj cel, nie dac sie zatrzymac na tym jednym. Po co, by doswiadczac zycia, kochac zycie, pedzic wraz z nim, coraz madrzej i szybciej, gdyz na koncu stajemy sie swiatlem, niczym wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2001 Re: jestem szybki.... IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 21.10.01, 15:29 > Nie predkosc nas zabija, lecz glupota a sama szybkosc to wrazliwosc, dokladnosc > , > spryt, inteligencja, umiejetnosc przewidywania,wlasciwy wybor drogi, omijanie > przeszkod, wyprzedzanie i wiele innych cech ( gdzies to juz komus pisalem) > natomiast stojac w miejscu nie musisz umiec nic poza nabyta lub powielajaca i > wyczytana inteligencja, otaczasz sie nia, zyjesz w kokonie sztucznego szczescia > , > ktore znika wraz z tymi Twoimi 15-25 latami, gdy nagle odarte, uswiadomione, > staje sie naszym uwstecznieniem, zgorzknieniem. Wole nie zyc dluzej niz jeden > dzien niz mialbym tego zycia zalowac, niezaleznie od bledow i porazek, madrosc > i > i osiagnietego szczescia. > Mam oczywiscie bardzo duzo do zrobienia i zdobycia, moze tak jak mowisz tylko r > ok > albo i 100 lat. Jak cos co pragnalem osiagam to staram sie zmieniac moj cel, n > ie > dac sie zatrzymac na tym jednym. Po co, by doswiadczac zycia, kochac zycie, > pedzic wraz z nim, coraz madrzej i szybciej, gdyz na koncu stajemy sie swiatlem > , > niczym wiecej. Zgadzam sie z tym, ze liczy sie nie tylko cel, ale i czas w jakim zostal osiagniety, wiekszosc tez zastanowi sie nad srodkami i wybierze takie, aby nikogo przy tym nie "rozjechac". Bede zdecydownie upierac sie, ze szybko nie znaczy zawsze dobrze, niezaleznie od interpretacji, wazna jest zmiana predkosci i umiejetnosc dostosowania sie do sytuacji, rowniez na drodze, a zeby np. zastanowic sie nad dalszym kierunkiem to nie trzeba czesami przystanac i spojrzec na mape? Powodzenia w osiaganiu zawrotnych predkosci i nie tylko ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szybki Re: jestem szybki.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.10.01, 15:41 refleksja, zatrzymanie, dostosowanie, wypoczynek, nie rozjezdzanie innych, dobro, jasne jest potrzebne, spojrzenie na innych w ruchu tez. Szybkosc nie jest kategoria dobra i zla i nie mylic tego tez z nagle ( np co nagle to po diable ). rozsadnych predkosci dla Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szybki Re: jestem szybki.... do wszystkich IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.10.01, 12:43 zycze wszystkim zawrotnych wielowymiarowych predkosci, tylko, nie zawsze, ale panujcie nad nimi. SZYBKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: jestem szybki.... do wszystkich IP: *.mst.gov.pl 16.10.01, 12:46 pójdę więc coś szybko zjeść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szybki Re: jestem szybki.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.10.01, 15:11 mag_nolia napisał(a): > A kochasz się też szybko? bardzo trudno na to dobrze odpowiedziec, a proste TAK zabrzmi zle lecz zakladajac ze rytym i bodce wspolgraja to zadza jest czyms bardzo gwaltownym, ale to czas / miejsce / przestrzen / w duzej mierze decyduja o jej szybkosci, z tym ze gwaltownosc / burza zmyslow to nie jest cos leniwego, wolnego a wrecz przeciwnie ... to nadswietlna predkosc ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szybka Re: jestem szybki.... IP: *.opole.dialup.inetia.pl 16.10.01, 15:17 to jest szybki co mi rano nie chcial umyc szybki Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: jestem szybki.... 16.10.01, 15:26 Szybka od rana nieumyta? to czy to czysta jest kobita? ... moze nie dziwic wiec wrecz Szybki, ze nie lgnie do niemytej Szybki. Wypadam. Tempo tu wysokie. A ja mam czyste szybki okien, i patrze sobie poprzez blysk ich. A z Szybka niech pogada Szybki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szybki Re: jestem szybki.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.10.01, 15:27 Gość portalu: szybka napisał(a): > to jest szybki co mi rano nie chcial umyc szybki szybko szybki szybki szybce .. NIE MYJE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szybki Re: jestem szybki.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.10.01, 13:55 szybki szybko zyczy wszystkim szybkiego weekendu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krm Re: jestem szybki.... IP: *.olsza.krakow.pl 19.10.01, 14:19 Albos juz przemknal, albo szybko wrocisz. Pozdrawiam Cie. krm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szybki Re: jestem szybki.... do krm IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.10.01, 14:26 Gość portalu: krm napisał(a): > Albos juz przemknal, albo szybko wrocisz. Pozdrawiam Cie. > krm jestem taki szybki ze niemal zawsze jestem lub moge byc, czyli przemykania i wracania mnie nie dotycza. Tez pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krm Re: jestem szybki.... do szybkiego IP: *.olsza.krakow.pl 19.10.01, 14:29 A tez masz to co ja mialem, czy miales i juz nie masz ? krm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szybki Re: jestem szybki.... do szybkiego IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.10.01, 14:36 Gość portalu: krm napisał(a): > A tez masz to co ja mialem, czy miales i juz nie masz ? > krm nie mam u mnie spoko, pelna predkosc zadnych ograniczen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szybki Re: jestem szybki.... niedzielnie.. czyli troche wolniej IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.10.01, 10:14 Wczoraj zlapalem, jak zwykle szybko, 3 szupaczki taki 1,8-2,5 kilo i dzis robimy z reszta szybkosciowcow, wielka szczupakowa fete, z bialy winem, buleczkami czosnkowymi, odrobina sera. Moze ktos ma pomysl co jeszcze, zaczynamy kolo 1600 wiec jest jeszcze troche czasu, ale szybko prosze. Poki co rozsadnie szybkiej niedzieli dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: jestem szybki.... IP: *.opole.dialup.inetia.pl 21.10.01, 14:14 jak najszybciej w niedziele wykrecic szybki numerek ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szybki Re: jestem szybki.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.10.01, 14:28 Gość portalu: niunia napisał(a): > jak najszybciej w niedziele wykrecic szybki numerek ? REDIAL - em Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: jestem szybki.... IP: *.opole.dialup.inetia.pl 21.10.01, 14:34 ale ja chce nowy numerek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szybki Re: jestem szybki.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.10.01, 14:39 Gość portalu: niunia napisał(a): > ale ja chce nowy numerek a jakiego nie znasz ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: jestem szybki.... IP: *.opole.dialup.inetia.pl 21.10.01, 15:23 dziekuje, juz sobie wykrecilam, jestes szybkim-teoretykiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szybki Re: jestem szybki.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.10.01, 15:30 Gość portalu: niunia napisał(a): > dziekuje, juz sobie wykrecilam, jestes szybkim-teoretykiem Dzieki, jasne, ale tez i praktykujacym. Redial czy skrocone wybieranie wykrecilas i tak na marginesie to wcale nie bylo szybko. Odpowiedz Link Zgłoś