Gość: ALAIN DELON IP: *.proxy.aol.com 14.12.02, 22:38 ...i powiem otwarcie ....CHCE MI SIE RUCHAC NA POTEGE !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0nly Re: SZUKAM KOBIETY 14.12.02, 22:45 czy w twoim kraju domy publiczne sa zabronione czy tez niedostepne dla takich jak ty?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALAIN DELON Re: SZUKAM KOBIETY IP: *.proxy.aol.com 14.12.02, 22:51 0nly napisała: > czy w twoim kraju domy publiczne sa zabronione > czy tez niedostepne dla takich jak ty?????? Wiesz co to jest malzenstwo? :ZALEGALIZOWANA PROSTYTUCJA....a ja szukam kobiety , niekoniecznie o ta co w twoich chorych myslach....US to wolny kraj ! Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: SZUKAM KOBIETY 14.12.02, 23:19 sadze ze chore mysli to bardziej mysli wyrazane przez ciebie ze na potege chce ci sie cos tam...... malzenstwo pewnie jest forma zalegalizowanej prostytucji ale nie bylam nigdy mezatka wiec w sumie nie wiem na moje pytanie w sensie czemu jakas tam kobieta nie akceptuje swego meza po dwoch miesiacach malzenstwa ich dostalam odpowiedz ze to nie moja sprawa zebym sie tym interesowala wiec tak juz idzie ze mam to gdzies...... zreszta to ze cos ci sie tam chce to tez twoja sprawa, a piszac teksty takie od jakis zaczales mam nikla nadzieje ze cos tu znajdziesz no ale to tylko moje zdanie, wiec sie nie przejmuj i szukaj dalej........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alain Delon Re: SZUKAM KOBIETY IP: *.proxy.aol.com 14.12.02, 23:30 Oczywiscie poczatek byl niestereotypowy .....glosno mysle no i to jest tylko forum....mozna glupoty pisac: who cares? Niemniej jednak ....szukam dziewczyny....slowianeczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: SZUKAM KOBIETY IP: *.arcor-ip.net 15.12.02, 00:04 No to jak ci się tak bardzo chce ruchać,to nie opowiadaj o tym na prawo i lewo,tylko przystąp do działania. Samym gadaniem nikt jeszcze swojej lasce nie ulżył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alain Delon Re: SZUKAM KOBIETY IP: *.proxy.aol.com 15.12.02, 00:28 Nie chce jechac do Polski ;za daleko...wole na Aruba lub Mexico.dlatego szukam slowianki(preferuje) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: SZUKAM KOBIETY 15.12.02, 17:37 Gość portalu: Alain Delon napisał(a): > Nie chce jechac do Polski ;za daleko...wole na Aruba lub Mexico.dlatego szukam > slowianki(preferuje) he he he... tam to chiba inne typy mieszkaja.. ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś