Gość: Apollo IP: *.msns.str.ptd.net 16.12.02, 07:58 Jestes i co z Bizonem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: samanta Re: Samanta Kocham Cie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.12.02, 12:24 O Jezuu...masz znowu atak?;)))))) Nie wiem co z Bizonem ,pewnie gdzies w Paryzu wcina teraz zeberka i popija piwem :) Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Ps. 16.12.02, 12:36 Zapodaj cos blizej tego przyjazdu na priv.samanta47@wp.pl. Tyyyyyy...,Ty sie tak raz do roku pojawiasz...juz wiem!!!! Ty jestes sw.Mikolaj!!!!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Ps. 16.12.02, 12:42 Boshhheeeeee Samcia to Ty masz niezłe układy ze świętym Mikołajem, moze mu szpeniesz w mojej intencji? żeby spełnił kilka życzonek? hm?;) pozdrófka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Ps. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.12.02, 14:46 Niech kazdy w swojej intencji prosi Milkolaja...zadnego kumoterstwa nie bedzie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bizon BIZON ???? IP: proxy / *.net81-67-39.noos.fr 16.12.02, 17:25 Dobrze sie ma, panie Apollo, niech Cie o niego glowa nie boli, ok ? A Mile Panie pozdrawiam cieplutko i buziaczki przesylam deszczowe (niestety...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: BIZON ???? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.12.02, 22:12 No prosze,o wilku...tfu,Bizonie mowa a Bizon tuz tuz....;))) Tak przy okazji...czesc Bizonek,nie moglbys tak pare dni wczesniej przyjechac do wa-wy ? (slyszalam ,ze 3 bedziesz) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolaj bo to babciu zbliza sie dzien IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.12.02, 22:30 cudow :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bizon DUSZA SIE RWIE.... IP: proxy / *.net81-67-39.noos.fr 16.12.02, 23:37 ...do Kraju ale dupa blada, Krolewnozbilecikiemwlapce :-)))))), nie moge wyrwac sie wczesniej, dopiero 2 stycznia z ranczyka bede mogl ruszyc w droge moim starym, sfatygowanym autkiem, ktore zna za to droge na pamiec... Buziaczki i DO ZOBACZENIA (!!!!) w Wawie ! Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: DUSZA SIE RWIE.... 17.12.02, 00:27 a bizon i tak swoje.... zapchal swe auto tak doszczetnie prezentami dla nie jakiej samanty ze miejsca dla otylej tam only ani ani nie znajdzie sie tam...... idem siem odchudzac w zwiazku z tem.....:((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: DUSZA SIE RWIE.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.12.02, 08:01 No to dupa blada Bizon,nie zobaczymy sie ...Ja bede prawdopodobnie w wa-wie od 28.12 i baaaaardzo krociutko,tyle co Czortowi buzi dac:)))Only ,z tego co wiem to Bizon wa-we zaopatruje w wino i stad to przladowanie jego autka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: DUSZA SIE RWIE.... 17.12.02, 08:14 bla bla bla jakby bizon najwiecej nie wiedzial ze mnie i na wycieraczkach zmiescic moze..... Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: DUSZA SIE RWIE.... 17.12.02, 08:19 Only smiem zaprzeczyc, ostatnio chyba ustalilysmy ze dosc dobrze komponowalabys sie w roli maskotki na przedniej szybie przyczepiona za przyssawke... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś