Dodaj do ulubionych

Samanta Kocham Cie

IP: *.msns.str.ptd.net 16.12.02, 07:58
Jestes i co z Bizonem
Obserwuj wątek
    • Gość: samanta Re: Samanta Kocham Cie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.12.02, 12:24
      O Jezuu...masz znowu atak?;)))))) Nie wiem co z Bizonem ,pewnie gdzies w Paryzu
      wcina teraz zeberka i popija piwem :)
      • samanta1 Ps. 16.12.02, 12:36
        Zapodaj cos blizej tego przyjazdu na priv.samanta47@wp.pl.
        Tyyyyyy...,Ty sie tak raz do roku pojawiasz...juz wiem!!!! Ty jestes
        sw.Mikolaj!!!!!:))))
        • iwusia Re: Ps. 16.12.02, 12:42
          Boshhheeeeee Samcia to Ty masz niezłe układy ze świętym Mikołajem, moze mu
          szpeniesz w mojej intencji? żeby spełnił kilka życzonek? hm?;)
          pozdrófka:)
          • Gość: samanta Re: Ps. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.12.02, 14:46
            Niech kazdy w swojej intencji prosi Milkolaja...zadnego kumoterstwa nie bedzie;)
            • Gość: bizon BIZON ???? IP: proxy / *.net81-67-39.noos.fr 16.12.02, 17:25
              Dobrze sie ma, panie Apollo, niech Cie o niego glowa nie boli, ok ?
              A Mile Panie pozdrawiam cieplutko i buziaczki przesylam deszczowe (niestety...)
              • Gość: samanta Re: BIZON ???? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.12.02, 22:12
                No prosze,o wilku...tfu,Bizonie mowa a Bizon tuz tuz....;))) Tak przy
                okazji...czesc Bizonek,nie moglbys tak pare dni wczesniej przyjechac do wa-wy ?
                (slyszalam ,ze 3 bedziesz)
                • Gość: mikolaj bo to babciu zbliza sie dzien IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.12.02, 22:30
                  cudow :)
                  • Gość: bizon DUSZA SIE RWIE.... IP: proxy / *.net81-67-39.noos.fr 16.12.02, 23:37
                    ...do Kraju ale dupa blada, Krolewnozbilecikiemwlapce :-)))))), nie moge wyrwac
                    sie wczesniej, dopiero 2 stycznia z ranczyka bede mogl ruszyc w droge moim
                    starym, sfatygowanym autkiem, ktore zna za to droge na pamiec...
                    Buziaczki i DO ZOBACZENIA (!!!!) w Wawie !
                    • 0nly Re: DUSZA SIE RWIE.... 17.12.02, 00:27
                      a bizon i tak swoje....
                      zapchal swe auto tak doszczetnie prezentami dla nie jakiej samanty
                      ze miejsca dla otylej tam only ani ani nie znajdzie sie tam......
                      idem siem odchudzac w zwiazku z tem.....:(((((
                      • Gość: samanta Re: DUSZA SIE RWIE.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.12.02, 08:01
                        No to dupa blada Bizon,nie zobaczymy sie ...Ja bede prawdopodobnie w wa-wie od
                        28.12 i baaaaardzo krociutko,tyle co Czortowi buzi dac:)))Only ,z tego co wiem
                        to Bizon wa-we zaopatruje w wino i stad to przladowanie jego autka :))
                        • 0nly Re: DUSZA SIE RWIE.... 17.12.02, 08:14
                          bla bla bla
                          jakby bizon najwiecej nie wiedzial
                          ze mnie i na wycieraczkach zmiescic moze.....
                          • saqqara Re: DUSZA SIE RWIE.... 17.12.02, 08:19
                            Only
                            smiem zaprzeczyc, ostatnio chyba ustalilysmy ze dosc dobrze komponowalabys sie
                            w roli maskotki na przedniej szybie przyczepiona za przyssawke... ;)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka