Gość: mario2 IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 17.12.02, 19:20 dla Najjasniejszej Maryjki szczegolnie :o) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: milka Re: Pozdrowienia spod Jasnej Gory IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.12.02, 19:28 witam cię serdecznie wiecznie podróżujący, dziś to nawet pielgrzymem można cię nazwać:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Pozdrowienia spod Jasnej Gory IP: *.arcor-ip.net 17.12.02, 20:25 Tylko uważaj wieczny pielgrzymie pod tom Jasnom Górom,coby cię zakonniki jako wiecznego niedowiarka nie wciągnęli do podziemi na jakie parę lat,aby respekt w tobie dla czarniny wyrobić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: Pozdrowienia spod Jasnej Gory IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.12.02, 20:44 nie daj się mario tym czarnym wronom ogłupić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Pozdrowienia spod Jasnej Gory IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.12.02, 21:47 O???? Awansowałam pod Jasną Górą, hi, hi. Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Pozdrowienia spod Jasnej Gory 17.12.02, 21:51 no mysle.. ze nie tylko pod jasna gora :)) dla niektorych to jestes po prostu najjasniejsza gwiazda i juz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Pozdrowienia spod Jasnej Gory IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.12.02, 22:04 Ostanio zastanawiam sie tylko, jakim ja właściwie światłem świecę, i czy ono aby tak naprawdę moje? Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Pozdrowienia spod Jasnej Gory 17.12.02, 22:10 heh... kazdy ma takie chwile.. ale nie poddawaj sie :)) wg mnie jestes zasluzenie gwiazda :)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: marys na jasnej gorze ??????????? 18.12.02, 08:28 amen kurna........ nic ddać nic ująć...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: marys na jasnej gorze ??????????? IP: *.za-tp.digi.pl 18.12.02, 10:08 Pokuty mi te klaby nie dali i juz do domu zwolnili. Widac sumienie maja nieczyste :o) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: marys na jasnej gorze ??????????? 18.12.02, 10:14 oj, oj a juz sie zastanawialam czy oby bratem cie nie zaczac nazywac.......:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: marys na jasnej gorze ??????????? IP: *.za-tp.digi.pl 18.12.02, 10:18 ni hu hu ! Wprawdzie szmal niekiepski, ale wiesz... ta nikomu nieprzetlumaczalna nienawisc do panienek skutecznie mnie odstraszyly :o) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: marys na jasnej gorze ??????????? 18.12.02, 10:35 kurna, jak zwykle jestem spozniona!!! juz chciaam procic Cie Marys zebys sie dzisiaj za mnie szczegolnie pomodlil bo mam dzien kiedy trupy sie beda slaly gesto.... ale moze pomodl sie za kandydata nr 1, bo sie bardzo prosi, zeby zaczac wachac snieg od spodu.... Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: marys na jasnej gorze ??????????? 18.12.02, 10:39 marys, czy tobie dali kompa bez literki "J" no ide sie chyba kurna wieszac...... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: marys na jasnej gorze ??????????? IP: *.za-tp.digi.pl 18.12.02, 10:43 "hu, hu" potraktuj jako onomatopeje- takie sobie pohukiwanie :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: marys na jasnej gorze ??????????? IP: *.za-tp.digi.pl 18.12.02, 10:41 probowalem sie z nimi dogadac, ale nie chca swych egzorcyzmow odprawiac za darmo. Cennik wygorowany, a gwarancji skutecznosci nie daja...:o( Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: marys na jasnej gorze ??????????? 18.12.02, 10:46 aha, nie wiem czy chce sie wysilac w kwestii tego durnia co mi dzisiaj humor spieprzyl, ale mysle przyszlosciowo tzn o tych dzieciach swoich mysle, co mi sie moze kiedys urodzic uda... to ile za modlitwe chca, zebym sie jednak ulitowala nad tym ... gadem i nie ubila scierwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: marys na jasnej gorze ??????????? IP: *.za-tp.digi.pl 18.12.02, 11:10 Pochwalony? Kurwa kto? Szaki, coby dzieci urodzic, trza wykonac wczesniej kilka niezbednych ruchow ( stad wyrazenie RUCHANIE)- jesli ci cos to mowi! A cennik? Jeden taki mi mowil, co flaszka finlandii wtarczy tylko na dwie pierwsze godziny nocnego czuwania przy cudownym obrazie... Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: marys na jasnej gorze ??????????? 18.12.02, 11:20 Gość portalu: mario2 napisał(a): > Pochwalony? Kurwa kto? > Jak to kto? Szwagra żony brat rodzony Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: marys na jasnej gorze ??????????? 18.12.02, 11:21 o ktorych ruchach mowimy? zreszta niewazne, ja boje sie bolu, wiec pewnie zaaplikuje sobie znieczulenie, niekoniecznie miejscowe... dobra, daje flaszke, mysle ze w caigu 2 godzin mi przejdzie, ale na wszelki wypadek kupie skrzynke, najezyl mnie dzisiaj ten zlamas na maxa.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: marys na jasnej gorze ??????????? IP: *.za-tp.digi.pl 18.12.02, 11:28 Motorek, ja tam w Twojej rodzinie jeszcze nie mieszam. Szwagra nie znam, ale jakby mial flaszke na zbyciu.... :o) Szaki- mowa o ruchach frykcyjnych :o) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: marys na jasnej gorze ??????????? 18.12.02, 11:33 no zesz! przeciez powiedzialam ze niewazne, zafunduje sobie znieczulenie i moge lezec jak kloda:P Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: marys na jasnej gorze ??????????? 18.12.02, 11:39 to moze od razu narkoze ogolna? Te Finlandie co masz jako ofiare na Jasnej Gorze zlozyc skonsumuj sama. Znieczulenie bedzie i przyjemne i skuteczne :o) Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: marys na jasnej gorze ??????????? 18.12.02, 11:48 Maryś - już niebawem będzie okazja do wypicia - ja się nie wymiguję - przecież mnie znasz Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: marys na jasnej gorze ??????????? 18.12.02, 11:52 cale szczescie, Ty jeden pozostajesz prawdziwym menszczyznom :o) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: marys na jasnej gorze ??????????? 18.12.02, 12:02 wiesz co Marys, jak ja sie ta finlandia znieczule to ja juz sie do niczego nadawac nie bede, nawet do lezenia jak kloda.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: marys na jasnej gorze ??????????? IP: *.supernet.com.pl / *.supernet.com.pl 19.12.02, 09:46 wtedy moze zaczniesz sie ru(ch)szac :o) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ O w morde, Maryś na Jasnej Górze .., 18.12.02, 19:27 koniec świata, koniec świata panie dzieju, jakby to powiedział gospodarz domu Popiołek :) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: O w morde, Maryś na Jasnej Górze .., 18.12.02, 19:50 łejk ap ;))) z tego, co zrozumialam, to juz go tam nie ma ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: O w morde, Maryś na Jasnej Górze .., IP: *.supernet.com.pl / *.supernet.com.pl 19.12.02, 09:48 Nie tu to tam. Akurat chce odwiedzic sanktuarium franciszkanow w Panewnikach. Ponoc maja ruchoma szopke... A tak swoja droga to kilku oslow z forum spokojnie mogloby znalezc miejsce w szopce :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borsuk Re: O w morde, Maryś na Jasnej Górze .., IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.12.02, 12:49 Czy tak czysto poznawczo, czy się nawracasz? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś