Dodaj do ulubionych

Pozdrowienia spod Jasnej Gory

IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 17.12.02, 19:20
dla Najjasniejszej Maryjki szczegolnie :o)
Obserwuj wątek
    • Gość: milka Re: Pozdrowienia spod Jasnej Gory IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.12.02, 19:28
      witam cię serdecznie wiecznie podróżujący, dziś to nawet pielgrzymem można cię
      nazwać:))
      • Gość: leziox Re: Pozdrowienia spod Jasnej Gory IP: *.arcor-ip.net 17.12.02, 20:25
        Tylko uważaj wieczny pielgrzymie pod tom Jasnom Górom,coby cię zakonniki jako
        wiecznego niedowiarka nie wciągnęli do podziemi na jakie parę lat,aby respekt w
        tobie dla czarniny wyrobić...
        • Gość: milka Re: Pozdrowienia spod Jasnej Gory IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.12.02, 20:44
          nie daj się mario tym czarnym wronom ogłupić
    • Gość: maryjo2 Re: Pozdrowienia spod Jasnej Gory IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.12.02, 21:47
      O????
      Awansowałam pod Jasną Górą, hi, hi.
      • ulalka Re: Pozdrowienia spod Jasnej Gory 17.12.02, 21:51
        no mysle.. ze nie tylko pod jasna gora :)) dla niektorych to jestes po prostu
        najjasniejsza gwiazda i juz :))
        • Gość: maryjo2 Re: Pozdrowienia spod Jasnej Gory IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.12.02, 22:04
          Ostanio zastanawiam sie tylko, jakim ja właściwie światłem świecę,
          i czy ono aby tak naprawdę moje?
          • ulalka Re: Pozdrowienia spod Jasnej Gory 17.12.02, 22:10
            heh... kazdy ma takie chwile.. ale nie poddawaj sie :)) wg mnie jestes
            zasluzenie gwiazda :))
    • kitek1 marys na jasnej gorze ??????????? 18.12.02, 08:25
      koniec swiata:)))
      • tygrysek_ Re: marys na jasnej gorze ??????????? 18.12.02, 08:28
        amen kurna........ nic ddać nic ująć...:)
      • Gość: mario2 Re: marys na jasnej gorze ??????????? IP: *.za-tp.digi.pl 18.12.02, 10:08
        Pokuty mi te klaby nie dali i juz do domu zwolnili.
        Widac sumienie maja nieczyste :o)
        • 0nly Re: marys na jasnej gorze ??????????? 18.12.02, 10:14
          oj, oj
          a juz sie zastanawialam
          czy oby bratem cie nie zaczac nazywac.......:)
          • Gość: mario2 Re: marys na jasnej gorze ??????????? IP: *.za-tp.digi.pl 18.12.02, 10:18
            ni hu hu ! Wprawdzie szmal niekiepski, ale wiesz...
            ta nikomu nieprzetlumaczalna nienawisc do panienek
            skutecznie mnie odstraszyly :o)
            • saqqara Re: marys na jasnej gorze ??????????? 18.12.02, 10:35
              kurna, jak zwykle jestem spozniona!!! juz chciaam procic Cie Marys zebys sie
              dzisiaj za mnie szczegolnie pomodlil bo mam dzien kiedy trupy sie beda slaly
              gesto.... ale moze pomodl sie za kandydata nr 1, bo sie bardzo prosi, zeby
              zaczac wachac snieg od spodu....
              • 0nly Re: marys na jasnej gorze ??????????? 18.12.02, 10:39
                marys, czy tobie dali kompa bez literki "J"
                no ide sie chyba kurna wieszac......
                :)
                • Gość: mario2 Re: marys na jasnej gorze ??????????? IP: *.za-tp.digi.pl 18.12.02, 10:43
                  "hu, hu" potraktuj jako onomatopeje- takie sobie pohukiwanie :o)
              • Gość: mario2 Re: marys na jasnej gorze ??????????? IP: *.za-tp.digi.pl 18.12.02, 10:41
                probowalem sie z nimi dogadac, ale nie chca swych egzorcyzmow odprawiac za
                darmo. Cennik wygorowany, a gwarancji skutecznosci nie daja...:o(
                • saqqara Re: marys na jasnej gorze ??????????? 18.12.02, 10:46
                  aha, nie wiem czy chce sie wysilac w kwestii tego durnia co mi dzisiaj humor
                  spieprzyl, ale mysle przyszlosciowo tzn o tych dzieciach swoich mysle, co mi
                  sie moze kiedys urodzic uda... to ile za modlitwe chca, zebym sie jednak
                  ulitowala nad tym ... gadem i nie ubila scierwa?
                  • motor Re: marys na jasnej gorze ??????????? 18.12.02, 10:58
                    POCHWALONY KUMIE!
                    • Gość: mario2 Re: marys na jasnej gorze ??????????? IP: *.za-tp.digi.pl 18.12.02, 11:10
                      Pochwalony? Kurwa kto?

Szaki, coby dzieci urodzic, trza wykonac wczesniej kilka niezbednych ruchow (
                      stad wyrazenie RUCHANIE)- jesli ci cos to mowi!
                      A cennik? Jeden taki mi mowil, co flaszka finlandii wtarczy tylko na dwie
                      pierwsze godziny nocnego czuwania przy cudownym obrazie...
                      • motor Re: marys na jasnej gorze ??????????? 18.12.02, 11:20
                        Gość portalu: mario2 napisał(a):

> Pochwalony? Kurwa kto?
                        >
                        Jak to kto?
                        Szwagra żony brat rodzony
                      • saqqara Re: marys na jasnej gorze ??????????? 18.12.02, 11:21
                        o ktorych ruchach mowimy? zreszta niewazne, ja boje sie bolu, wiec pewnie
                        zaaplikuje sobie znieczulenie, niekoniecznie miejscowe...

dobra, daje flaszke, mysle ze w caigu 2 godzin mi przejdzie, ale na wszelki
                        wypadek kupie skrzynke, najezyl mnie dzisiaj ten zlamas na maxa..
                        • Gość: mario2 Re: marys na jasnej gorze ??????????? IP: *.za-tp.digi.pl 18.12.02, 11:28
                          Motorek, ja tam w Twojej rodzinie jeszcze nie mieszam. Szwagra nie znam, ale
                          jakby mial flaszke na zbyciu.... :o)

Szaki- mowa o ruchach frykcyjnych :o)
                          • saqqara Re: marys na jasnej gorze ??????????? 18.12.02, 11:33
                            no zesz! przeciez powiedzialam ze niewazne, zafunduje sobie znieczulenie i moge
                            lezec jak kloda:P
                            • mario2 Re: marys na jasnej gorze ??????????? 18.12.02, 11:39
                              to moze od razu narkoze ogolna?
                              Te Finlandie co masz jako ofiare na Jasnej Gorze zlozyc skonsumuj sama.
                              Znieczulenie bedzie i przyjemne i skuteczne :o)
                              • motor Re: marys na jasnej gorze ??????????? 18.12.02, 11:48
                                Maryś - już niebawem będzie okazja do wypicia - ja się nie wymiguję - przecież
                                mnie znasz
                                • mario2 Re: marys na jasnej gorze ??????????? 18.12.02, 11:52
                                  cale szczescie, Ty jeden pozostajesz prawdziwym menszczyznom :o)
                              • saqqara Re: marys na jasnej gorze ??????????? 18.12.02, 12:02
                                wiesz co Marys, jak ja sie ta finlandia znieczule to ja juz sie do niczego
                                nadawac nie bede, nawet do lezenia jak kloda....
                                • Gość: mario2 Re: marys na jasnej gorze ??????????? IP: *.supernet.com.pl / *.supernet.com.pl 19.12.02, 09:46
                                  wtedy moze zaczniesz sie ru(ch)szac :o)
    • men_ O w morde, Maryś na Jasnej Górze .., 18.12.02, 19:27
      koniec świata, koniec świata panie dzieju, jakby to powiedział gospodarz domu
      Popiołek :)
      • ulalka Re: O w morde, Maryś na Jasnej Górze .., 18.12.02, 19:50
        łejk ap ;))) z tego, co zrozumialam, to juz go tam nie ma ;))
        • Gość: mario2 Re: O w morde, Maryś na Jasnej Górze .., IP: *.supernet.com.pl / *.supernet.com.pl 19.12.02, 09:48
          Nie tu to tam. Akurat chce odwiedzic sanktuarium franciszkanow w Panewnikach.
          Ponoc maja ruchoma szopke...
          A tak swoja droga to kilku oslow z forum spokojnie mogloby znalezc miejsce w
          szopce :o)
          • Gość: borsuk Re: O w morde, Maryś na Jasnej Górze .., IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.12.02, 12:49
            Czy tak czysto poznawczo, czy się nawracasz? :))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka