09.04.06, 12:16
Moje drogie!
W tym roku nie ma odwołania i koniecznie się spotykamy.Wybierzcie termin,
miejsce jest już wybrane jednogłośnie-Kazimierz Dolny nad Wisłą.I proszę mi
tu nie płakać,że daleko,źle itd.:))) Jesteście zapalonymi
motocyklistkami,podróżniczkami i miłośniczkami dalekich tras czy nie??
Miejsce takie bo:
-jest tam bardzo ładnie,
-znam je bardzo dobrze i wiem co i jak załatwić,
-jest tam możliwość poznania wielu innych atrakcji,
-jest duża ilość kwater,miejsc kempingowych itd.
Jak będziecie grzeczne to spróbuję załatwić mega-niespodziankę.
Proszę zgłaszać chęć przyjazdu. Choćby miało nas być pięć zlot się odbędzie,
a nawet jakbym miała być sama z Gohą! :)))
Obserwuj wątek
    • doroc Re: ZLOT! 09.04.06, 14:55
      Jak uda mi sie zdać prawko na A to chetnie do was dołącze :) Pozdrówka dla
      wszystkich motocyklistek!
      • doroc Re: ZLOT! 16.05.06, 12:34
        AAAAAaaa!!! Zdałam dziś egzamin! Czyli wszystko na dobrej drodze :))
        • aneka20 Re: ZLOT! 16.05.06, 12:47
          Gratuluje do zobaczenia na drodze .

"życie jest śmiałą przygodą albo nieczym"
    • goha66 Re: ZLOT! 10.04.06, 06:44
      aprilia33 napisała:
      Choćby miało nas być pięć zlot się odbędzie,
      > a nawet jakbym miała być sama z Gohą! :)))

... czyli napewno będziemy we trzy, bo moja Angie już zdeklarowała, że jedzie :)
      ---
      posyłam e-liścia Inga
    • suzi650 Re: ZLOT! 10.04.06, 09:49
      napisz tylko kiedy. byle predzej! Elizabeth_ak tez jedziesz, slyszysz????
      • elizabeth_ak Re: ZLOT! 10.04.06, 15:06
        widze, ze zadecywowałas za mnie......... jesli tylko to bedzie po sesji to
        jade !!
    • niuniulaa Re: ZLOT! 10.04.06, 10:22
      Hej,zawsze chcialam pojechac do Kazimierza!!! Jesli chodzi o termin, to
      proponuje nie brac pod uwage czerwca, ze wzgledu na studentow :) Juz sie ciesze
      na spotkanie z wami, pozzdrowinia
      Ania
      • goha66 Re: ZLOT! 11.04.06, 06:36
        niuniulaa napisała:

> Hej,zawsze chcialam pojechac do Kazimierza!!! ...
        dokładnie to samo napisałam Indze :D

moje drogie koleżanki, a co powiecie na pierwszy weekend września? (1-3) :D??
    • motograss Re: ZLOT! 10.04.06, 16:09
      Wszystko, co po maju (dodatkowa fucha w weekendy:/) i oprócz 15-18 czerwca i
      jeszcze oprócz terminu, kiedy jest czerwcowy Rotor w Olsztynku i Czersk w lipcu
      - to ja się piszę, chociaż mam prawie 400km:)mam nadzieję, że sie wstrzelę w
      dobrą datę i uda mi się dotrzeć:)

p.s. to będzie raczej weekend?

----
      wolność ma zapach benzyny
    • motograss Re: ZLOT! 11.04.06, 07:34
      osobiście na ten wrześniowy termin mówię TAK:)

• reggie85 Re: ZLOT! 11.04.06, 10:07
        ehhh ja raczej na urlop nie mam co liczyć koniec sierpnia i poczatek wrzesnia
        spedze we włoszech wiec nie mam co sepić jeszcze:/ ale miłej zabawy:)
        • edyta.koziol Re: ZLOT! 13.04.06, 13:30
          cześć reggie85

słyszłam że chcesz sprzedać swojego GS-a :-)

mozesz napisać coś więcej :-)
    • rider79 Re: ZLOT! 11.04.06, 10:14
      hyhy, już to widzę, jak się dogadacie:)

Pozdro
      Kosiek:)
      • cien1100 Re: ZLOT! 11.04.06, 10:53
        Pierwszego września to do szkoły ,a nie na zlot!
        • aprilia33 Re: ZLOT! 11.04.06, 12:53
          Kochani.A może jednak wakacje?Jeżeli chodzi o terminy to w Kazimierzu cenowo
          nie ma to już znaczenia,zarówno lipiec jak i wrzesień są jeszcze traktowane
          jako sezon.Sezon bowiem trwa od końca kwietnia do października.Staram się
          własnie załatwić dla nas cały dom z dużym ogrodem do rozbicia namiotów.Będę tez
          na dniach rozmawiała w sprawie ewentualnych sponsorów,jak się uda.Termin może
          ustalmy za dwa tygodnie,bo...ale to na razie tajemnica.Jeżeli chodzi o mnie to
          się dostosuję z terminem.
      • donlesio Re: ZLOT! 23.06.06, 10:27
        już się dogadują - ale kino!!
    • xena80 Re: ZLOT! 11.04.06, 17:36
      Cześć, z miłą chęcią spotkałabym się z Wami wszystkimi... Kazimierz Dolny, to
      super miejsce na zlot... Podajcie jeszcze konkretny termin a postaram się
      przyjechać... na pewno nie zostanę na cały weekend ale na 1 dzień
      przyjechałabym na swoim rumaku, w końcu mam blisko ;-)
      Pozdrawiam,
      XENA
      • aprilia33 Re: ZLOT! 11.04.06, 21:49
        Tak jak pisałam jestem w trakcie załatwiania miejsca naszego zlotu. Dlatego
        ważne jest,by wiedzieć ile osób może przyjechać.Tak mniej więcej.Bo od tego
        wszystko zależy.No i sponsorzy też muszą wiedzieć,czy będą chcieli się w to
        pakować.Mam nadzieję,że tak,ale kochani spróbujmy w miarę szybko dać znać czy
        jesteście zainteresowani.
        Jeżeli chodzi o termin to może sierpień?
        • goha66 Re: ZLOT! 12.04.06, 06:51
          I niestety Kosiek może mieć rację - listopad nas zastanie i nie dogadamy
          terminu, który pasuje każdej. Demokracja jest do dupy w tym konkretnym
          przypadku ... żadna nie dyskutuje w sprawie "miejsce", bo poprostu zostało
          konkretnie podane. Proponuję Inga, żebyś wrzuciła datę, którą uważasz za
          najbardziej optymalną dla Ciebie (jako dla osoby, która większość
          zorganizowania i załatwienia imprezy będzie miała na swoich barkach). Mając
          konkretny, sztywny termin spotkania można zacząć kombinować i tak sobie
          poustawiać wszystko, by mieć na dany termin wolne, wpisać się na listę, wpłacić
          zaliczkę (na nocleg) i przylecieć do Kazimierza. :)
          • aprilia33 Re: ZLOT! 12.04.06, 09:20
            Masz rację Goha.Po świętach ustalę datę konkretnie,teraz myślę,że to by był
            sierpień.Pozdrawiam.
          • japoniec49 Re: ZLOT! 12.04.06, 09:45
            goha66 napisała:

> Proponuję Inga, żebyś wrzuciła datę, którą uważasz za
            > najbardziej optymalną dla Ciebie

Miałem zaproponować to samo, ale Goha wstajesz tak rano... jakaś nie sypialna
            jesteś, czy co?:)))
            Pozdrawiam

"Życie nie jest lepsze ani gorsze od naszych marzeń, jest tylko zupełnie inne"
            • goha66 Re: ZLOT! 12.04.06, 14:18
              czasami sypiam (robię to prędko i dosyć niechlujnie :D) ... może gdybym sypiała
              powoli i z namaszczeniem, nie miałabym tylu udokumentowanych braków w tym
              zakresie :D ... zaczynam pracę o 6.00 więc mało kto ma szansę wchodzić na forum
              wcześniej (a jak się taki zapaleniec trafi to informuje, że wstaję o 4.30 ... i
              też mogę zacząć od włączenia kompa :D)pozdrowienia dla tych co mogą pospać
              dłużej ;)
              • sarawi :))) 18.04.06, 01:25
                Czy bedzie mozliwosc ewentualnego dopisania sie do listy w ostatniej chwili? :(
                Niestety - plany na najblizsze 3 miesiace mam bardzo ruchome i coz ... daleko
                stad bede, dlatego moje pytanie. Jesli sie uda, tez chcialabym sie pojawic :)))
                • goha66 Re: :))) 18.04.06, 15:36
                  już chyba ustaliłyśmy, że podzielę się z Tobą: namiotem lub łóżkiem i
                  strawą :D .... do Ciebie należy tak wszystko poustawiać, żeby dojechać na to
                  spotkanie (i uprzedzam, że w Mnikowie będę Cię mocno molestować w tej
                  kwestii ;))
                  • sarawi :))) 18.04.06, 16:32
                    Nie musisz mnie molestowac (no chyba, ze bardzo chcesz hihihihi) - bardzo bym
                    chciala dolaczyc do Was w Kazimierzu (zwlaszcza, ze nigdy tam nie bylam), tylko
                    nie wszystko niestety zalezy ode mnie :( ale zrobie co w mojej mocy!
    • u909 Re: ZLOT! 18.04.06, 10:37
      Witaj Aprilia33. To moj pierwszy sezon. Chetnie wybiore sie na zlot
      organizowany przez Ciebie. Napisz mi kiedy sie odbedzie. Szukam kontaktow z
      osobami ktore z motorami maja do czynienia wiecej niz ja, po to by zaczerpnac
      praktycznych informacji. Czekam na wiadomosc. Pozdrawiam. Aneta.
    • horneta Re: to i ja sie dopisuję 21.04.06, 21:09
      Dla mnie każdy termin jest odpowiedni :-)
    • draka00 Re: ZLOT! 22.04.06, 00:39
      POPIERAM MIEJSCE!!! :)
      To dla równowagi po zeszłorocznym:)
      Jakbym sie bardzo postarała, to jestem w stanie dotrzeć tam nawet piechotą (ok
      50 km).
      • aprilia33 Re: ZLOT! 22.04.06, 12:14
        Kochani,znalazłam dla nas fantastyczną,niedrogą a wspaniałą jeżeli chodzi o
        punkt miejscóweczkę.Prawie w centrum Kazimierza,a jednak na zacisznej uliczce
        (której zaciszność mam nadzieję zakłócimy)przy samej Wiśle.W niedzielę jadę
        dogadywać szczegóły.Jest to prywatne pole namiotowe zrobione na sporej
        działce,do tego domek dla wygodnych. Jest tanio,ale są prysznice,
        kibelki,właściciele kochają motocyklistów!Będziemy mogli hałasować do woli,
        robić ogniska itp. Cenę podam Wam w niedzielę.
        Znalazłam nam też sponsorów.A teraz negocjuję warunki z lubelską tv co do ich
        pomocy ze strony bardziej finansowej,bo to,że będa to już raczej pewnik
        (chyba,że zdejmą z anteny program motoryzacyjny).Obiecane mam też odwiedziny
        prasy.A co?Jak szaleć to szaleć.Jak będzie o nas głośno to mamy większe szanse
        na lepszą zabawę za rok.
        I pytanie-ile nas będzie,bo to bardzo ważne.Muszę podać szacunkową liczbę
        chętnych.No i chyba obstawiamy sierpień.
        • aprilia33 Re: ZLOT! 22.04.06, 12:47
          A dla niezdecydowanych link o Kaziku:
          www.kazimierz-news.com.pl/kazimierz.html
          W niedzielkę zrobię parę fotek to może wkleję.
        • cien1100 Re: ZLOT! 22.04.06, 15:34
          Jestem pod wrażeniem... Powodzenia.
          • malagocha79 Re: ZLOT! 22.04.06, 19:24

tak sobie czytam i myślę, że mam coraz wiekszą ochotę na ten zlot !!

tylko czy wystarczą mi te 3 m-ce na nabranie pewności w prowadzeniu motocykla ?
            • goha66 Re: ZLOT! 23.04.06, 19:56
              Pod czujnym okiem Cienia z pewnością wystarczy :) ....
              • monikaaaaaa1 Re: ZLOT! 25.04.06, 08:43
                jeżeli zlot odbedzie sie w sierpniu i dotego momentu uda mi sie zrobic
                prawko ;) to z pewnoscia sie pojawie
                • rosya Re: ZLOT! 25.04.06, 09:09
                  No to wam zazdroszcze! Moim marzeniem jest miec jakies moto turystyczne lub
                  enduro...i lykac te kilometry. Niestety praca i studia... i brak pomyslu
                  jak "to" zaczac! Raz czy dwa moj byly pozwoil mi sprobowac jezdzic (Yamaha
                  Diversion 900 swoje wazy). Czyli musze sie nauczyc jezdzic i zdac egzamin aby
                  mi wpisali magiczna literke w prawie jazdy. Czy mozecie podpowiedziec gdzie
                  zaczac w Warszawie?
                  Serdecznie pozdrawiam i zycze udanego zlotu!
                  (A propos moze ktos chce kupic spodnie Ixon Luna?)
      • goha66 Re: ZLOT! 27.04.06, 21:42
        heh ... nareszcie się odezwałaś Ania :D
        co do miejsca to jak nie chciała góra do Mahometa to Mahomet musi do góry ;) .... ech żartuję - wiadomo, że miejsce wybrała Inga, ale Twój post oznacza, że najprawdopodobniej spotkamy się wreszcie osobiście :) pozdrawiam Cię cieplutko
    • sila8 Re: ZLOT! 25.04.06, 11:24
      dopisuje sie do listy na zlot,
      to jaki termin?
      proponuje pod koniec maja albo początek czerwca
      (tak żeby była okazja w sierpniu na następny;))
      • yootrzenka Re: ZLOT! 25.04.06, 12:09
        Cześć dziewczyny,
        jestem tu od przed chwili, a już niemalże chciałabym wpisać się na listę
        zlotową. Ostatnio oszalałam na punkcie motocykli, głowa kręci mi się we
        wszystkie strony, jak tylko słyszę miły moim uszom ryk silnika;) Mam tylko mały
        problem, nie mam prawka A i drugi trochę większy - nie mam jeszcze sprzętu:(
        Ale mam straszy zapał i ciśnienie na jazdę, więc chyba stanę na głowie, żeby
        przed zlotem się wyrobić.
        pozdrawiam
    • cruk Re: ZLOT! 25.04.06, 19:54
      1. musze uplynnic Pitka
      2. musze skolowac do tego czasu (jaki TERMIN?!) moto
      3. 10-17 maja jestem w Turcji, 2-18 czerwca jestem w Portugalii :-((((

poza 1-3 sprobuje stanac na uszach by sie pojawic na zlocie, tylko dajcie znac
      jaki termin?
      • aprilia33 Re: ZLOT! 25.04.06, 23:44
        Na razie termin na sierpień.A konkretnie-kiedy nie bądź,tylko muszę sprawdzić
        kiedy jest festiwal filmowy,bo wtedy są dzikie tłumy i szpilki nie włożysz.
        Aha-info o miejscówkach-spanie w namiocie-15zł doba,pokój-20zł.Są
        prysznice,łazienki,kibelki.Motorki za darmo.
        • bambix2 Re: ZLOT! 27.04.06, 12:28
          chlip chlip moja cezeta straciła trochę częsci po kwietniowym upadku, a
          pewnikiem nawet jakby nie bylo szlifa to by do kazimierza nie dojechała chlip
          chlip
          • sarawi :))) 27.04.06, 12:52
            Tez sie postaram stanac na glowie, zeby sie wsrod Was pojawic :)
            Goha, mam dla Ciebie bojowe zadanie - jesli dokladny termin nie wyklaruje sie
            w ciagu najblizszych 2 tygodni, daj mi prosze znac smsem jak tylko sie pojawi,
            bo nie wiem jak bedzie z moim dostepem do internetu.
            • goha66 Re: :))) 27.04.06, 21:44
              ta jest - prośba z góry skazana na pozytywne załatwienie :)
    • neurovirgin Re: ZLOT! 02.05.06, 12:50
      Moja Anque by chciala, ale sie boi ;) Bo mysli, ze to zlot tylko dla tych co
      same jezdza i jak ktos plecakiem jest to juz nie bałdzo :) W zwiazku z tym
      uroczyscie sie za nia pytam - sama nie wierzy - czy plecaki tez moga sie
      pojawic pod czujnym okiem kierownikow pojazdu? :>
      • aprilia33 Re: ZLOT! 02.05.06, 13:10
        Oczywiście!Zapraszam wszystkie fanki dwóch kółek!!!Przepraszam,że nie odpisuję
        na wszystkie listy,które do mnie przychodzą z pytaniami,czy można zapisać się
        na zlot,ale odpowiedź jest krótka-oczywiście,że tak!
      • anque Re: ZLOT! 04.05.06, 07:54
        Kurcze, nie żebym się bała :P....to seria niefortunnych nieporozumień :P:P
        Jak tylko sie uda to się pojawiamy ;)
        Zresztą Kazimierz to urokliwe miesjce..
    • xena80 Re: ZLOT! 02.05.06, 15:12
      W sierpniu trudno jest mi się wyrwać z pracy, bo to sezon - pracuję w branży
      turystycznej - ale cóż, postaram się przyjechjać na jeden dzień (bez noclegu).
      Czekam na konkretny temin...
      Pozdrawiam XENA
    • jagdam Re: ZLOT! 06.05.06, 10:35
      Dziewczyny, tak nie można!!!!!!!!!. Jesteście fankami dwóch kółek, ale każda ma
      tysiące spraw ważniejszych. Wszystko inne umiecie zaplanować kilka miesięcy do
      przodu, a tu juz kolejny rok się szykuje, gdzie najpierw będzie dużo "oh ,
      przyjade i ach , jak ja kocham motocykle", a potem wielkie nic. Nie można być i
      nie byc, nie można jeździc tylko trochę, nie można spotkania zastąpić pisaniem
      o nim.
      Zloty są najczęściej w weekendy - więc większość ma wolne, studenci też mogą
      tak ułożyć sobie czas, że dane im będzie być. Na dyżur można się zamienić z
      koleżanką, itp, itp,...
      Goha66, wkurzam sie trochę, bo zamiast optymizmu i radochy, że ktoś szanownym
      paniom organizuje coś fajnego, poświęcając swój wolny czas, to większość
      odpowiada: super, ale...... (i tu nastepuje długa litania problemów) a jak już
      wszystkie problemy znikną, to okaże sie na końcu, że właśnie ma miesiączkę,
      albo paznokieć się złamał.... Oj, baby, baby....

Aprilia33 napisz tak: "Zlot jest w sierpniu (podaj prosze w który weekend), w
      Kazimierzu Dolnym, termin będzie znany jeszcze w tym tygodniu, a wpisowe trzeba
      wpłacic do końca maja - konto tez poda Aprilia33. I już, a jak nie to nie.

PS. Ja oczywiście jestem obecna :))))

A teraz idę robić jedną z najprzyjemniejszych rzeczy w życiu - jeździć na
      błekitnym bandycie. Może zajadę do Gohy66? Całuski i do zobaczenia na trasie
      Wroclaw - Gliwice.
      • dorcia7218 Re: ZLOT! 06.05.06, 11:02
        Witam wszystkie dziewczyny:)
        Chciałabym do Was dołączyć, prawko zrobiłam w ubiegłym roku, swojego moto
        jeszcze nie mam. Od marca jestem na Wyspach Brytyjskich. Doradźcie jak
        zacząć???
        Serdeczne pozdrowienia:)
        • goha66 Re: ZLOT! 06.05.06, 11:40
          witaj na forum Dorcia :)
          i tym prostym sposobem dołączyłaś ;D
          gdybyś była w kraju poradziłabym, żebyś kupiła coś niedrogiego co jeździ,
          świeci i trąbi (np. MZ 250) i doskonaliła się w jeździe, ale piszesz że
          przebywasz obecnie w UK wiec nie jestem pewna czy przyuczanie się do
          jazdy "niewłaściwą" strona drogi to dobra rada :) o to chyba nalezałoby zapytać
          Sarawi, która pokosztawała już Irlandzkich dróg. Pozdrowienia z kraju -
          oddzywaj się do nas jak najczęściej :)
          • dorcia7218 Re: ZLOT! 06.05.06, 15:08
            Jeżdze tu własnym autkiem i nie mam z tym większych problemów :) nie wiem
            tylko, czy nie jest zbyt późno na zakup moto w tym sezonie. Tutaj jest to
            bardzo popularne - o wiele częściej można spotkać motocyklistów na drogach.
            Dzięki za odpowiedź:)
            • goha66 Re: ZLOT! 06.05.06, 16:54
              taaa :)... znajomy drażnił nas opisami tras motocyklowych, które zaliczał w Irlandii już pod koniec stycznia (a u nas było zimno i do wiosny daleko)... zrobisz jak będziesz uważała za stosowne, ale jeśli stać Cię na kupienie motocykla to przyznam, że nie rozumiem dlaczego jeszcze go nie ma :D pozdrowienia
              • aprilia33 Re: ZLOT! 07.05.06, 12:15
                Jagdam,masz rację.Natomist jeżeli chodzi o termin zlotu,zaraz wyjaśnię Wam
                przyczynę zwłoki w tym temacie.Chodzi o to,że latem odbywa się w Kazimierzu
                znany festiwal "Lato filmowe".Wtedy tłumy są takie,że nie ma gdzie szpilki
                włożyć,a o tym by spokojnie spędzić czas,zjeść coś w knajpce można jedynie
                pomarzyć.Niestety, termin tego festiwalu nie jest jeszcze znany,w ub.roku był
                poznany w ostatniej chwili.A nie chciałabym,aby termin zlotu i festiwal zbiegły
                się.Na szczęście dowiedziałam się,że najprawdopodobniej festiwal będzie na
                przełomie lipca i sierpnia.Proponuję więc datę 18,19,20 sierpnia,jako ,że w tym
                terminie raczej nic się nie wydarzy.
                Druga sprawa-zaliczki,owszem będę zbierać,ale jak się określimy kto i na ile
                będzie jechać.Poza tym jest jeszcze wiele spraw do obgadania-typu koszulki
                itp.Jedzenie to chyba w swoim zakresie,obok jest pełno knajpek,smażalni
                itp.Chyba,że uda mi się załatwić to inaczej,jeszcze nie mam pomysłu
                jak.Proponuję,by zlot był na zaproszenia imienne,by nie było bałaganu i by nie
                przeszkadzali nam postronni goście.
                • jagdam Babozlot 07.05.06, 15:22
                  Aprilia33, Jeśli ci potrzebna pomoc, to pisz na jagdam@o2.pl

pozdrawiam
                  • d7218 Re: Babozlot 16.05.06, 19:34
                    Są jakies nowe wieści odnośnie zlotu?
                    • aprilia33 Re: Babozlot 17.05.06, 00:44
                      Ponieważ data i miejsce są już ustalone,proponuję,by jeszcze kazdy przemyślał
                      sprawę i w czercu zaczniemy zbierać zaliczkę,ok? Koszulka zlotowa się
                      projektuje,więc proszę czekać na pokaz :) Chcemy znaczki?
                      • aneka20 Re: Babozlot 17.05.06, 09:03
                        Znaczki Nom oczywiście ,pamiątka musi być.

"życie jest śmiałą przygodą albo niczym"
    • neurovirgin Re: ZLOT! 18.05.06, 22:40
      Nie przydalaby sie wam jakas prosta stronka organizacyjna? Gdzies gdzie bylyby
      wpisane wszystkie ustalenia, miejsce, termin, oplaty itp...

Moge wygospodarowac troche miejsca na motocykl.org i zrobic taka stronke.
      • alas79 Re: ZLOT! 21.05.06, 20:36
        neurovirgin, myślałam, że ty już kończysz robić tą stronkę i podasz nam adres.
        Pospiesz się bo im bliżej zlotu tym większy haos i mieszanie tematów.Pozdro
      • aprilia33 Re: ZLOT! 21.05.06, 22:35
        Gdyby to było możliwe to byłoby nam bardzo miło :)
        • jagdam Re: ZLOT! 05.06.06, 13:40
          HEj, Aprilia,

i co robimy dalej?
          Rozmawiałam z Gohą66, jest kilku sponsorów - a także ewentualnie rozgłoszenie
          przez radio...

Proponuję ustalić, kto za co jest odpowiedzialny, bo przecież nie za wszystko
          ty!!!!

Czy ta strona internetowa jako "miejsce spotkań" jest aktualna? (Neurovirgin???)
          Bo potrzebna jest już!!!!
          A w Warszawie pada.....
          • neurovirgin Re: ZLOT! 07.06.06, 12:52
            Hm... nieaktualna, bo na maila nie dostalem zadnych informacji, a na forum
            zagladam raz na jakis czas :) Niech ktos mi wysle wszystko co ma byc
            zamieszczone, a ja to po prostu wstawie.

kontaktujcie sie ze mna na gg 2398438 lub tlen neurovirgin
            albo poprzez anque :)
            albo na maila mrjack MAŁPA motocykl . ORG
            • aprilia33 Re: ZLOT! 22.06.06, 09:26
              Kochani,na forum o zlocie jest wątek na temat loga zlotu i naszego forum.Jak
              chcecie brać udział w zlocie i mieć wpływ na wygląd koszulek to zapraszam.Link
              jest powyżej oraz w sygnaturce forum damskiego.
    • smogg1 Re: ZLOT! 06.06.06, 08:12
      Też bym sie wybrała. Jakie przewidujecie koszty uczestnictwa?
      • d7218 Re: ZLOT! 06.06.06, 17:34
        Czy znane sa juz jakies konkrety??? Proponuje stworzyc liste obecnosci. A moze
        warto byloby pomyslec o zaliczce np na poczet noclegu?
        Pozdrawiam serdecznie ze Szkocji:)
        • aprilia33 Re: ZLOT! 06.06.06, 18:16
          Posłuchajcie,jest pomysł,żeby założyć poforum o zlocie,aby nie robić tutaj
          bałaganu.Boję się,że sprawa ze stroną www to może być niepotrzebne
          komplikowanie.Ja biorę też udział w forum dla mam dzieci z lutego 2005 i teraz
          miałyśmy zlocik.Założyłyśmy specjalne forum ukryte tylko dla uczestników i tam
          były wszystkie informacje.Chyba założymy tez,nie?Można na poczatku nie ukrywać
          i dopiero jak się ludzie zbiorą to je ukryjemy,jak wolicie?
          Bo tak, noclegi są zaklepane. Żarcie nie i nie będzie, bo nie ma mozliwości
          raczej.Jest tam wiele knajp,pizzerii,budek z hamburgerami itd. i musimy się
          wyżywić we własnym zakresie. Zamawiam dla nas rejs na statku wycieczkowym po
          Wiśle,ale najpierw musimy się wszyscy zebrać i konkretnie zgłosić kto jedzie.
          W sprawie naszywek zaraz założę post i będziemy głosować na najfajniejszy
          projekt.Koszulki-jedna z Was obiecała pomóc i załatwić.
          Co nam jeszcze potrzeba,co byście chciały tam robić??Oprócz imprezowania :)
          • aprilia33 Re: ZLOT! 06.06.06, 18:44
            Już jest:
            forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=40212&s_action=f_add
    • anque Re: ZLOT! 06.07.06, 08:03
      zapraszamna forum dotyczące zlotu, wrzuciałam tam wizualizację naszej
      koszulki :)
    • anque Re: ZLOT! 06.07.06, 10:15
      zapraszam do zapisywania sie na koszulki

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=40212&w=44767381&a=44767381

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka