Dodaj do ulubionych

Tracisz pracę....tracisz przyjaciół

19.04.06, 19:53
Jak to jest że kiedy jestesmy na życiowym topie to mamy przyjaciół, bywamy na
imprezach, telefony i sms-y urywają się codziennie a kiedy tylko pojawia sie
w naszym zyciu poważny dołek nagle okazuje się, że każdy jest zajęty, że nikt
nie ma dla nas czasu, nikt nie zaprasza na wspólne wypady i nagle NIKT nie
dzwoni, nikt się nie odzywa. Zabawne, że tak właśnie postępują osoby które
nazywają się naszymi przyjaciółmi, oferują pomoc w kłopotach zanim jeszcze
coś złego się zdarzy. Ale kiedy naprawdę potrzebujemy pomocy to nie ma
NIKOGO!!!
Obserwuj wątek
    • to-wlasnie-ja Re: Tracisz pracę....tracisz przyjaciół 19.04.06, 19:59
      bo slowo " przyjazn" znaczy wiecej niz sie wydaje, a owi " przyjaciele " nimi po prostu nie sa. Przyjazn jest pewnym zobowiazaniem .
      • ona_buziak Re: Tracisz pracę....tracisz przyjaciół 19.04.06, 20:07
        Noooo...i kolejna porcja "tumanów" do kosza!!!:-)))
        • to-wlasnie-ja Re: Tracisz pracę....tracisz przyjaciół 19.04.06, 20:10
          i tak trzeba :))) bedzie dobrze nie przejmuj sie , raz na wozie raz pod wozem ;)
          • ona_buziak Re: Tracisz pracę....tracisz przyjaciół 19.04.06, 20:14
            Wiem, że bedzie dobrze....musi być!!!! Póki co zaczynam akcję pt."Skopać zadki
            dupkom"!!!!
            • leziox Re: Tracisz pracę....tracisz przyjaciół 19.04.06, 20:45
              Moze najpierw zacznij akcje pt."szukam pracy",a dupkom tylki mozesz zawsze i tak
              skopac.
              • ona_buziak Re: Tracisz pracę....tracisz przyjaciół 19.04.06, 20:52
                Szukam, szukam Robaczku!!!!Lada dzień okaże się czy z powodzeniem!!!!Póki co to
                dla relaksu rozrywkę trza jakąś mieć, nie????
                • leziox Re: Tracisz pracę....tracisz przyjaciół 19.04.06, 21:02
                  Najpierw splucz gorycz powstala po odkryciu kim sa twoi byli
                  przyjaciele,czarodziejka gorzalka,to pomaga.Ja wiem juz to od dawna,ty od
                  teraz,ze 90 % tzw.przyjaciol nie zasluguje wcale na to miano.Reszta do
                  przeswietlenia.
                  • ona_buziak Re: Tracisz pracę....tracisz przyjaciół 19.04.06, 21:06
                    Gorycz mam juz za sobą...teraz czas na zresetowanie "twardego dysku" w mojej
                    głowie. A na to najlepsza jest połówka Żubrówki z sokiem gruszkowym!!!!Wrrrr....
                    • leziox Re: Tracisz pracę....tracisz przyjaciół 19.04.06, 21:08
                      Ziuber cacy jezd,naturalnie,ale,podobnie jak kobiety,najlepszy w naturze,co z
                      tego ze z odrobina ziólek.Co mnie tam zreszta,kazdy ma swoj jakis tam zboczony
                      gust. :-)
                      • ona_buziak Re: Tracisz pracę....tracisz przyjaciół 19.04.06, 21:11
                        Wierz mi...nie wszystkie kobiety dobre są w naturze!!!! Wiem cos o tym...mam
                        przykład po sobie...napewno po mnie byłaby większa zgaga niż po Żubrówce!!!:-)))
                        • leziox Re: Tracisz pracę....tracisz przyjaciół 19.04.06, 21:40
                          Wiem z doswiadczenia ze te co sie najbardziej krytykuja,sa najbardziej
                          interesujace.A zreszta zamiast konsumpcji mozna tylko pogadac,nigdy nie ma zgagi
                          po bajdurzeniu.
                          • ona_buziak Re: Tracisz pracę....tracisz przyjaciół 19.04.06, 21:47
                            Oooo...dobrze godocie panocku!!!! Jeszcze nikt alimentów nie płacił za
                            gadanie!!!!:-))) Interesujaca to ja może jestem ale od X-lat zastanawiam się z
                            której strony!!!:-)))
                            • leziox Re: Tracisz pracę....tracisz przyjaciół 19.04.06, 21:52
                              Ciezko powiedziec,z ktorej strony,najlepiej na kontrole na kanal i juz wszystko
                              wiadomo...A poza tym,kto placi teraz alimenty jak dzieci ni ma?
                              • ona_buziak Re: Tracisz pracę....tracisz przyjaciół 19.04.06, 21:55
                                Ja Ci tu Gadzie zaraz dam kanał!!!!!
                                Owszem z okazji wieku mam problemy z "podwoziem" ale zeby tak zaraz na forum
                                publicznym mi to wytykać????:-)
                                Jam ciekawa czy Tobie by się jakiś serwisik nie przydał!!!!!
                                • leziox Re: Tracisz pracę....tracisz przyjaciół 19.04.06, 22:09
                                  A na co mnie serwisik,sprawdzany jezdem na okraglo przez mechaniczki i jeszcze
                                  jakos jezdze,nawet nie na rezerwie.
                                  • ona_buziak Re: Tracisz pracę....tracisz przyjaciół 19.04.06, 22:20
                                    Dooooobrze Ci!!!!!A te mechaniczki to jakieś konkretne czy
                                    takie "jednorazówki"????
                                    Ja "jednorazowych" mechaniorów mam juz dosyć!!!!Same jakieś popaprańce mi się
                                    trafiają...amatorzy kwaśnych jabłek!!!!
                                    • leziox Re: Tracisz pracę....tracisz przyjaciół 19.04.06, 22:23
                                      Mechaniczki jak najbardziej,tylko autoryzowane warsztaty,dobry
                                      osprzet,elektroniczna kontrola wydechu i takie tam ciekawostki,ogolnie trza
                                      powiedziec ze polskie warsztaty maja jednak cos w sobie...
                                      • ona_buziak Re: Tracisz pracę....tracisz przyjaciół 19.04.06, 22:32
                                        Wrrrrr....dyplomatyczna samcza odpowiedz!!!!Rzadkość teraz inteligentnego i
                                        wygadanego samca spotkać!!!!!:-))) A myslałam, że tylko kobieta taka jak ja
                                        jest w stanie zaskoczyc a tu proszę....surprise (bez jajka)!!!!
                                        • leziox Re: Tracisz pracę....tracisz przyjaciół 19.04.06, 22:35
                                          Prosze mnie tu jajek do moich wypowiedzi nie mieszac,na razie gadalem tylko o
                                          wydechu,tudziez mechanice,ze tak powiem.
                                          • ona_buziak Re: Tracisz pracę....tracisz przyjaciół 19.04.06, 22:38
                                            Jajka są na czasie!!!!Nie marudz!!!!
                                            Ale jeszcze trochu sie z Toba pointegruję a naprawdę bedzie mi potrzebny ale
                                            wdech i to porządny!!!!A tu porządnego "towara" na usta-usta brak!!!:))
                                            • leziox Re: Tracisz pracę....tracisz przyjaciół 19.04.06, 22:45
                                              Machory ci brak,jak tak,ot,nalogi nie wesele,przypominaja o sobie wtedy,kiedy
                                              nie trzeba.Integracja to mnie jakos tak zelastwem zalatuje,mechanizacja i w
                                              ogole,gesia skora mnie jakos oblazi przy tym zwrocie.Dlatego ty idz po
                                              machorkie,ja leze po browara i siem spotkamy przy najblizszej okazji,zaraz po
                                              tym jak wytrzezwieje z maligny sie wygrzebujac.
                                              • ona_buziak Re: Tracisz pracę....tracisz przyjaciół 19.04.06, 22:48
                                                Oprócz fajek i kawy nie mam żadnych innych nałogów!!!!Słowo skauta!!!!

Skoro postanowiłeś mnie opuścić, zyczę miłej nocki przy kuflu browara!!!!A
                                                potem...łapki na kołderkę!!!:-)))
                                                • leziox Re: Tracisz pracę....tracisz przyjaciół 19.04.06, 22:56
                                                  Milej nocki,a jakze,moze mnie sie w koncu co normalnego przysni,typu kwiatuszki
                                                  albo mile widoczki,a nie tylko przemoc,seks i alkohol...
                                                  • ona_buziak Re: Tracisz pracę....tracisz przyjaciół 19.04.06, 23:05
                                                    To spokojnej nocki życzę...kwiatuszków, motylków i pejzaży górskich!!!!:-)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka