Dodaj do ulubionych

No to sie załatwiłam

20.04.06, 10:30
...na cacy.
Musze sie do lekarza wybrać. Jako że w Krakowie to nie wiem gdzie uderzyć i
czy w ogóle mogę to zapytałam kolegi (tego co sobie rodziców do CV wpisał -
no bo lekarze) żeby mi poradził.
A ten nie myśląc wiele umówił mnie do swojej mamy na dziś.
O Boże, przeciez ja nie cierpię lekarzy, ja się miałam do tej wizyty ze 2
tygodnie przygotowywać psychicznie!!!!
I co ja teraz biedna pocznę??
Obserwuj wątek
    • sonrie Re: No to sie załatwiłam 20.04.06, 10:32
      Nie idź, albo ucieknij, albo udaj, że jesteś chora :PPP
      • chloe30 Re: No to sie załatwiłam 20.04.06, 10:34
        Iśc muszę, no to raz kozie śmierć - potem to wcale nie pójdę.
        Jakieś cholera guzki mi się na nogach porobiły i trochę sr...m ze strachu.
        Pocieszam się, że ciocia miała to samo i to były tłuszczaki. No to mam
        nadzieję, że te moje jakieś niezmutowane gówna sa...
        • sonrie Re: No to sie załatwiłam 20.04.06, 10:39
          Na pewno jest ok! Ja się wylegiwałam w październiku na Krecie (wyspie, nie zwierzątku :)) i ostatnio się wystraszyłam, bo opalenizna mi wcale nie zeszła aż do teraz (mam bardzo ciemną karnację, ale zawsze...) - lekarka powiedziała, że po zimie się takie cuda dzieją, ale później wszystkie grudki etc. wracają do normy.
          • chloe30 Re: No to sie załatwiłam 20.04.06, 10:50
            Mnie te gówna już dwa lata rosną - i zaczęły boleć.
            Kurde, może ja lepiej nie pójdę i umrę w nieświadomości....
            • sonrie Re: No to sie załatwiłam 20.04.06, 10:51
              Idziesz, idziesz. Będziesz miała spokojny wieczór po wizycie, fajnie będzie.
              • chloe30 Re: No to sie załatwiłam 20.04.06, 10:54
                Ale będziecie trzymać kciuki?? Będziecie???
                • sonrie Re: No to sie załatwiłam 20.04.06, 10:59
                  No ba, jasne! :)
                • conejito13 Re: No to sie załatwiłam 20.04.06, 10:59
                  bedziemy.
                  widzisz, kolega sie przydal.
                  jakby nie napisal, ze mama lekarz, to bys teraz szukala nie wiadomo gdzie. a
                  tak...
                  a kim ona jest? rodzinnym?
                  ps. nie panikuj. najwyzej ci noge odetna;)
                  • chloe30 Re: No to sie załatwiłam 20.04.06, 11:04
                    conejito13 napisała:

> bedziemy.
                    > widzisz, kolega sie przydal.

No kurde, jak w mordę strzelił :))))
                    >
                    > a kim ona jest? rodzinnym?
                    Internistą. W Akademii Medycznej także jeszcze do elyty pójdę sie leczyć :PPP
                    A tak serio to wiedziałam, że oni (ci rodzice) sa jakimis szychami i liczyłam,
                    (hehe ale pinda jestem) że sie przez kolege tam dostanę (tylko nie dziś!!!!) bo
                    podobno na te guzki to jakieś nowe technologie sa, no ale pewnie nie w
                    przychodni w Mikołowie.

> ps. nie panikuj. najwyzej ci noge odetna;)
                    Świnia :PPP
                    • sonrie Re: No to sie załatwiłam 20.04.06, 11:09
                      chloe30 napisała:
                      > Świnia :PPP
                      >
                      >
                      A jak tam Prosiak? :PPP Brakuje mi go ostatnio.
                      • chloe30 Re: No to sie załatwiłam 20.04.06, 11:27
                        sonrie napisała:

> > >
                        > A jak tam Prosiak? :PPP Brakuje mi go ostatnio.

Ma przejawy normalności - właśnie mnie puścił do tego lekarza wcześniej :)

PS: będe Wam cały dzień o tym marudzić, czuję że zbliża się sraczka
                        strachowa :PP
                • katimai Re: No to sie załatwiłam 20.04.06, 11:11
                  chloe30 napisała:

> Ale będziecie trzymać kciuki?? Będziecie???

jasne, że nie, hłe, hłe
                  żartowałam :DDD
                  nic ci nie jest nie panikuj !!
                  • chloe30 Re: No to sie załatwiłam 20.04.06, 11:26
                    katimai napisała:

> nic ci nie jest nie panikuj !!

Musiałabys mnie widzieć jak w zeszłym roku skręciłam kostkę - lekarz, które
                    miał nieprzyjemność mnie badać był w ciężkim szoku. Poszłam z mamą i wyłam jak
                    chciał mnie dotknąć :DDD
                    • conejito13 Re: No to sie załatwiłam 20.04.06, 11:54
                      bosz...
                      jak kiedys bedziesz szalala na emamie w ciazy, to prosz... zmien nick, bo sie
                      bedziemy wszystkie wstydzic za ciebie;)
                      czy to nie ty mialas na drugie Panika?:):)
                      no trzym sie i nie majacz juz. toc to nie koniec swiata. acha, zachecam do
                      potwierdzenia jakiejkolwiek diagnozy. nawet u szych. tacy tez sie myla.
                      no widzisz, teraz sama rozumiesz, dlaczego sobie mamusie i tatunia wpisal do
                      cv? a...robi wrazenie, co? nio... i wszystko jasne;)
                      • chloe30 Re: No to sie załatwiłam 20.04.06, 11:58
                        conejito13 napisała:

> bosz...
                        > jak kiedys bedziesz szalala na emamie w ciazy, to prosz... zmien nick, bo sie
                        > bedziemy wszystkie wstydzic za ciebie;)
                        Mam przeczucie, że pierwszym pytaniem będzie wtedy "Czy mogę oddychać, czy to
                        zaszkodzi Dzidzi" :PPP

> czy to nie ty mialas na drugie Panika?:):)
                        Nie, ja mam pobłażliwa mamę, która wszystkich lekarzy ustawiała do pionu
                        (czytaj: do właściwego traktowania anielskiego ciałka córeczki :)))

> no trzym sie i nie majacz juz. toc to nie koniec swiata. acha, zachecam do
                        > potwierdzenia jakiejkolwiek diagnozy. nawet u szych. tacy tez sie myla.
                        > no widzisz, teraz sama rozumiesz, dlaczego sobie mamusie i tatunia wpisal do
                        > cv? a...robi wrazenie, co? nio... i wszystko jasne;)

:DDDD
                        • conejito13 Re: No to sie załatwiłam 20.04.06, 12:02
                          uuuu... drzyjcie w posadach mury szpitali, nadchodzi chloe! z mama!!;)
                          • chloe30 Re: No to sie załatwiłam 20.04.06, 12:07
                            conejito13 napisała

nadchodzi chloe! z mama!!;)
                            Kurde, mama nie zdąży dzisiaj dojechać. Co ja pocznę, co ja pocznę??????
                            • sonrie Re: No to sie załatwiłam 20.04.06, 12:13
                              Wyboru za dużego nie ma: dziewczynka/chłopczyk :PP
                              • chloe30 Re: No to sie załatwiłam 20.04.06, 12:15
                                sonrie napisała:

> Wyboru za dużego nie ma: dziewczynka/chłopczyk :PP

Hehehe ROTFL :DDD
                                • conejito13 Re: No to sie załatwiłam 20.04.06, 12:30
                                  no, czegos sie nauczylas pewnie.
                                  'niedaleko pada jablko...'
                                  tutaj sie mowi 'jaki pien taka drzazga':)
                                  • chloe30 Re: No to sie załatwiłam 20.04.06, 12:53
                                    EE, moja mama taka nie jest - twarda kobita.
                                    No tylko ze mną sie tak jakos cackali, że se wyhodowali. Histeryczkę.
                                    • conejito13 Re: No to sie załatwiłam 20.04.06, 13:04
                                      duzo jeszcze brakuje do wizyty?;)
                                      • pixie65 Chloe!!! 20.04.06, 13:05
                                        • pixie65 Re: Chloe!!! 20.04.06, 13:08
                                          sorrrry... sama w nerw wpadłam i za szybko enter wrzuciłam...
                                          A miało być BACZNOŚĆ!!!! nic sie nie łam MY tu jesteśmy "jakbyco", więc możesz
                                          się powołać, że drużyna "A" czuwa. Za chwilę będzie po wszystkim i będziesz
                                          mogła sobie sprawić jakąś nagrodę...A tak, musiałabyś czekać
                                          niewiadomoile...Nie? Trzym się!
                                          • chloe30 Uprzejmie donoszę 20.04.06, 13:11
                                            Zaraz wychodzę.
                                            Niedobrze mi jest.
                                            No niedobrze. Pewnie się dzisiaj nic nie dowiem i tak, tylko mnie do
                                            specjalisty skieruje.
                                            Aha i w dodatku nie przewidziawszy takiego rozwoju akcji majtki mam cholernie
                                            niewyjściowe.
                                            No szlag!!!!
                                            • pixie65 Majtki... 20.04.06, 13:14
                                              kobieto, jak je zdejmiesz przez głowe to lekarka nie zwróci uwagi, że nie
                                              wyjściowe...
                                              • chloe30 Re: Majtki... 20.04.06, 13:18
                                                Ale ja majtek zdejmowac nie będe tylko spodnie.
                                                I se kurka postoje z majtkami z napisem Passoa.
                                                No szlag.
    • chloe30 Idę. 20.04.06, 13:24
      Cholera, brzuch mnie boli.
      Czymajcie za mnie, cholera i za jej dużą wadę wzroku, coby tych majtasów nie
      widziała.
      • conejito13 Re: Idę. 20.04.06, 13:28
        moze zajdz do sklepu i nowe gaciochy zakup;);)
        ufff...poszla...
        mamo...panika to pryszczyk w porownaniu do naszej dyrektorki:):)
        • chloe30 Będę żyć!!!!!!!!!!!!!! 20.04.06, 14:23
          Hehe.
          Nie ma to jak narobic paniki.
          No więc tak - jeden guzek to jest czyrak - powstał z golenia nóg - leczyć
          maścią ichtiolową :))
          Drugi to kaszak - do wycięcia - ale nic groźnego i nie trzeba wycinać jutro :DDD

Cała wyprawa trwała pół godziny, idąc tam miałam już biopsję, chemię i leżałam
          na tym miłym cmentarzu wśród bratków.

:DDDDDDDD
          • sonrie Re: Będę żyć!!!!!!!!!!!!!! 20.04.06, 14:24
            No kul, oby tak dalej :PPPP
          • czarneoczy Re: Będę żyć!!!!!!!!!!!!!! 20.04.06, 14:53
            a ja myślałam, że jestem największą panikarą...
            • chloe30 Re: Będę żyć!!!!!!!!!!!!!! 20.04.06, 14:57
              czarneoczy napisała:

> a ja myślałam, że jestem największą panikarą...

Hehe, opowiedz, opowiedz!!!!
          • edorka1 Re: Będę żyć!!!!!!!!!!!!!! 20.04.06, 16:55
            Ufff ulżyło mi, bo tak jakoś dramatycznie to opisywałaś...
            :))).
            • chloe30 Re: Będę żyć!!!!!!!!!!!!!! 20.04.06, 16:57
              edorka1 napisała:

> Ufff ulżyło mi, bo tak jakoś dramatycznie to opisywałaś...
              > :))).

Bo to dla mnie był dramat - pójśc do lekarza. I to bez mamy :PPP
              Śmiejcie się śmiejcie.... :DDD
              • conejito13 Re: Będę żyć!!!!!!!!!!!!!! 20.04.06, 18:12
                ooooo... jednak wszystko dobrze, co za dramat;) no i o czym teraz nasza
                dyrechtorka bedzie myslala i czym sie przejmowala, no czym?;)
                eh... a juz myslalam, ze jaki rak no niech bedzie, co najmniej zlosliwy..

TO ZART, ZART ZART! TAK SOBIE ZARTUJE:):)

a w temacie - dobrze, ze wszystko ok. a ogolnie - jak to od golenia??? co to
                znaczy? tez gole...
                • chloe30 Re: Będę żyć!!!!!!!!!!!!!! 21.04.06, 08:24
                  conejito13 napisała:

>
                  > a w temacie - dobrze, ze wszystko ok. a ogolnie - jak to od golenia??? co to
                  > znaczy? tez gole...

No właśnie, chyba trzeba chodzić zarośniętym :))
                  A tak serio - powiedziała, że do golenia albo jednorazowe maszynki, a jak te z
                  wymiennymi nożykami to trzeba je za każdym razem wyparzać wrzątkiem.
                  No mówcie mi fleja, ale ja nie wyparzałam, a Wy???
                  • edorka1 Re: Będę żyć!!!!!!!!!!!!!! 21.04.06, 08:33
                    O masakra, nigdy w życiu! Nie wyparzałam.
                    A mam takie niefajne uczulenie na nodze - może kurna od maszynki - co???

A tak wogóle to dzieńdoberek i kobiety!!! w-i-o-s-n-a za oknem!!!!!
                    Hurrrrraaaa!!!
                    • conejito13 Re: Będę żyć!!!!!!!!!!!!!! 21.04.06, 09:49
                      w zyciu nie wyparzalam niczego:(:( bosz... nawet by mi to do glowy nie
                      przyszlo... rany! no to pieknie:(

edorka, mozesz miec niefajne uczulenie, bo wloski ci 'krzywo' odrastaja. ja tez
                      tak mam, ale nie na nogach;) i to, w przypadku silnego chciejstwa pojscia na
                      plaze jest okropne:( NIGDY nie moge ogolic sie tego samego dnia, ktorego
                      planuje pojscie na plaze, bo zwyczajnie skonczy sie to w zetknieciu ze slona
                      woda, obrzydliwymi krostami:(:( kiedys robilam sobie woskiem i mialam to samo.
                      coz... ten typ tak ma. edorka, jak masz pecha, to chocbys platkiem rozy sie
                      golila, bedzie syf. taki lajf.
                      • chloe30 Re: Będę żyć!!!!!!!!!!!!!! 21.04.06, 09:52
                        Conejito, jeżeli myślimy o tym samym miejscu to ja mam krosty i bez pójścia na
                        plaże. I TAM hehe próbowałam juz wszystkiego - wosku, kremów, maszynki - krosty
                        sa i będą :(((
                      • edorka1 Re: Będę żyć!!!!!!!!!!!!!! 21.04.06, 09:53
                        Ja mam taki placek straszliwie swędzący na jednej nodze.
                        Po goleniu zwłaszcza.
                        Próbowałam woskiem ale kurde nie dla mnie.Nie dość, że boli to dziamdzianina
                        jeszcze.
                        Warkocze może zapuszczę hahaha.
                        • edorka1 Re: Będę żyć!!!!!!!!!!!!!! 21.04.06, 09:56
                          A tam gdzie macie krosty ja nie mam krost. Nie golę, trymerem jadę na
                          najmniejszym ostrzu i z włosem - pod włos się też robią krosty - efekt niemal
                          jak po depilacji (no jak na 2 dzień po :)) a krost zero.
                          • conejito13 Re: Będę żyć!!!!!!!!!!!!!! 21.04.06, 10:06
                            tak tak, chloe. mysle o TYM miejscu:) niestety:( krosty sa i beda. to fakt...
                            pech zwyczajny, bo mam kumpele, ktora w ogole prawie nie ma owlosienia, tylko
                            malutkie delikatne wloski, ktorych praktycznie nie widac:( nie mowie, ze jestem
                            jak jakis szympans, ale bez golenia 'ani roz';)
                            z innej beczki: wczoraj z autobusu widzialam taka starsza babcie. okaz po
                            prostu do naszej konwersacji. na nogach miala owlosienie jak malpka. mowie
                            serio, dziewczyny, pierwszy raz w ogole cos takiego widzialam. mi by sie nie
                            udalo zapuscic czegos takiego chyba przez cale zycie. nie wiem, moze to
                            zwyczajne u starszych kobiet. nie wiem:( moze to po menopauzie jej zostalo, po
                            jakichs chormonach. trudno powiedziec (ona miala z 70 lat). wiecie, az
                            odwrocilam glowe z niesmaku jak przyjrzalam sie jej nogom:( ale to starsza
                            babcia, wiec spox.

mi zostaje maszynka. po pierwsze - taniej, po drugie - kiedy chce, po trzecie -
                            efekt identyczny jak wosk a nie cierpie tak.
                            • chloe30 Re: Będę żyć!!!!!!!!!!!!!! 21.04.06, 10:15
                              Hehe. W poprzedniej pracy miałam koleżankę, której spod pachy to po prostu
                              kaskady kłaków spływały. I miała odwagę chodzic w lecie w sukience bez rękawów.
                              Aha - nie miała jeszcze 40tki. Na nogach też wstrętne czarne owłosienie.

He, a moja mam swego czasu wybierała się na egzotyczne wczasy - mówię jej -
                              matka nogi se weź ogól - to wiecie co zrobiła - napisała list do koleżanki z
                              którą się na wojaże wybierały z pytaniem czy tamta będzie golić nogi :DDD
                              Koleznka odpisała, że takie rzeczy to ja mogę robić, one w tym wieku już nie
                              muszą.
                              ROTFL :DDDDDDDD
                              • conejito13 Re: Będę żyć!!!!!!!!!!!!!! 21.04.06, 10:57
                                bosz... hehe...
                                no nie, hiszpanki to sie straaasznie stroja. moja tesciowka co miesiac do
                                kosmetyczki, fryzjerki etc i ogolny przeglad:)
                                nie lubie zapuszczenia. ale rozumiem twoja mame, bo takie niestety jest
                                myslenie kobiet polskich 'po 40-stce'. szok... a pomyslec, ze moja kolezanka z
                                roboty (40-sto latka wlasnie) w zeszlym roku urodzila coreczke i z pewnoscia
                                mysli o sobie jako o 'podlotku' prawie...
                                • chloe30 Re: Będę żyć!!!!!!!!!!!!!! 21.04.06, 11:02
                                  No więc stając w obronie mojej mamy :)) donoszę, że ona wystrojona jest bardzo,
                                  fryzjer i kosmetyczka jak najbardziej - no tylko te nogi.
                                  Pachy to goli od kiedy pamietam - rozumiecie to?
                                  Aha, a jak kiedys mnie zobaczyła ogoloną TAM :PPP to powiedziała, że tak to
                                  dziwki chodzą. No ROTFL :DDDD
                                  • conejito13 Re: Będę żyć!!!!!!!!!!!!!! 21.04.06, 12:01
                                    HEEEEEEEEE... dziwki no i my.
                                    to jak do tych cieplych krajow pojechala, to sie musiala niezle zdziwic jak
                                    laski toples sie opalaja i na piczce nawet jednego wloseczka, nic... pewnie
                                    myslala, ze dziwki sie opalac poszly;)
                                    a tak serio. prawo mam mowi, ze to, co dla nas normalne i naturalne, dla nich
                                    nie. i juz.
                                    moja ostatnio tez zdziwila mnie swoim pogladem na rozwody i ich przyczyny. a
                                    serio, jest osoba o baaaardzo duzej kulturze osobistej, inteligentna i
                                    porzadnie wyksztalcona, ze o samorozwoju i swiadomosci nie wspomne. wiec
                                    dyskutujac, a raczej omawiajac kwestie mojej kumpeli matula dowalila, ze
                                    przyczyna rozpadu jej malzenstwa byla druga baba a facet to przeciez biedne
                                    niewiniatko! bo gdyby nie przylazla ta baba wstretna i sie nim nie
                                    zainteresowala, to nadal by w zgodzie i pogodzie zyli sobie. no zesz...
                                    musialam ja obszczekac wtedy;)
                                    ale i tak doszla do wniosku (az!), ze sa rozne sytuacje. no i tu sie musialam
                                    zgodzic.
                                    • chloe30 Re: Będę żyć!!!!!!!!!!!!!! 21.04.06, 12:04
                                      conejito13 napisała:

> HEEEEEEEEE... dziwki no i my.
                                      > to jak do tych cieplych krajow pojechala, to sie musiala niezle zdziwic jak
                                      > laski toples sie opalaja i na piczce nawet jednego wloseczka,

Jak one sa topless to jak Ty te piczki widziałaś?????????????????????
                                      Conejitoooo..............
                                      :DDDD
                                      • pixie65 Re: Będę żyć!!!!!!!!!!!!!! 21.04.06, 12:06
                                        No to całe szczęście....Ale ja bym się na Twoim miejscu tak nie cieszyła, że to
                                        TYLKO czyrak...;-)))
                                        • chloe30 Re: Będę żyć!!!!!!!!!!!!!! 21.04.06, 12:13
                                          pixie65 napisała:

> No to całe szczęście....Ale ja bym się na Twoim miejscu tak nie cieszyła, że
                                          to
                                          >
                                          > TYLKO czyrak...;-)))

No właśnie się w niego krzesłem walnęłam i boli jak ch...
                                          Proszę jakieś bliższe info o czyrakach!
                                      • conejito13 Re: Będę żyć!!!!!!!!!!!!!! 21.04.06, 12:12
                                        tak, masz racje:) bo to przeciez tylko bez staniora.
                                        dobra, niech bedzie. cale zycie bylam przekonana, ze to calkiem nago... no bo w
                                        tych klubach, co jest napisane 'topless' to te laski przeciez sie rozbieraja
                                        calkiem!
                                        a ogolnie to kultury mi brak i juz.
                                        • chloe30 Re: Będę żyć!!!!!!!!!!!!!! 21.04.06, 12:16
                                          conejito13 napisała:

> no bo w
                                          >
                                          > tych klubach, co jest napisane 'topless' to te laski przeciez sie rozbieraja
                                          > calkiem!
                                          A to ja już nie wiem, nie chadzam :PPPP

> a ogolnie to kultury mi brak i juz.

Przez grzeczność nie zaprzeczę :PPPP
                                          :D
                                          • pixie65 Re: Będę żyć!!!!!!!!!!!!!! 21.04.06, 12:23
                                            Poniekąd to mial być żart, ale tylko poniekąd...Mam Ci opisać jak
                                            ostatnio "rozbrajałam" takiego paskudnego ropnia...? (kotu zresztą...)
                                            • conejito13 Re: Będę żyć!!!!!!!!!!!!!! 21.04.06, 12:24
                                              nieeeee, pixie tu nie. napisz jej w innym watku, to nie bede zagladala;)
                                              bleee.... wyobrazam sobie rope lejaca sie jak z szybu naftowego:(:(:(
                                              • pixie65 No właśnie.... 21.04.06, 12:26
                                                ale jak ktoś byłby ciekawy to "mogie założyć watek". Gówniany już był to i
                                                ropny może...:-)))
                                                • conejito13 Re: No właśnie.... 21.04.06, 12:36
                                                  pewnie, ropny moze tez:) tylko uprzedzta czlowieka, to z wszelka konsekwencja
                                                  tam wlezie, zeby nie bylo...
                                                  bo tu o cyckach, cipkach i goleniu jest. a tu nagle czyrak i ropa...
                                          • conejito13 Re: Będę żyć!!!!!!!!!!!!!! 21.04.06, 12:23
                                            nie bylas nigdy w rozbieralni? serio?
                                            • chloe30 Re: Będę żyć!!!!!!!!!!!!!! 21.04.06, 12:29
                                              conejito13 napisała:

> nie bylas nigdy w rozbieralni? serio?
                                              Że niby w klubie??? Nie, serio. I się nie wybieram :))))
                                              • conejito13 Re: Będę żyć!!!!!!!!!!!!!! 21.04.06, 12:37
                                                no w klubie, przeciez nie jako gwiazda wieczoru!;)

a czemu sie nie wybierasz?
                                                • chloe30 Re: Będę żyć!!!!!!!!!!!!!! 21.04.06, 12:44
                                                  conejito13 napisała:

>
                                                  > a czemu sie nie wybierasz?

No powiem szczerze, że jakoś zupełnie mnie nie interesuja wijące się gołe
                                                  panienki :PPPP
                                                  • conejito13 Re: Będę żyć!!!!!!!!!!!!!! 21.04.06, 12:58
                                                    acha...
    • mieszkowamama Re: No to sie załatwiłam 20.04.06, 16:09
      Ty idź i nie marudź, trzymamy kciuki ;)
      Czasem lepiej tak znienacka, krócej się boisz ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka