Dodaj do ulubionych

Czemu jak sie coś planuje to ...

21.04.06, 10:17
szlag to później trafia??czemu sie nie spełnia? czemu ku.. mam teraz takiego
pierodolonego doła!!!Zawsze jak się coś zaplanowało to ZAWSZE to nie
wypalało! Niech to ku.. nędza i wszystkie ch..e!
przepraszam..:((
Obserwuj wątek
    • to-wlasnie-ja Re: Czemu jak sie coś planuje to ... 21.04.06, 10:39
      :)))) alez bardzo prosze, podrzuc troszke " mieska " rowniez w moim imieniu:(szlag by to wszystko
      • oleyu Re: Czemu jak sie coś planuje to ... 21.04.06, 10:48
        Qrwa, do ch.ja, co Wy pie....cie, nie wiecie , że tutaj się nie klnie ;)
        A tak na serio to musisz sie odstresować, wieczorem będzie już git ;)
        • bmwariat Re: Czemu jak sie coś planuje to ... 21.04.06, 10:49
          nioe będzie, bo plany miałem na przyszły tydzień a na dzień dzisiejszy nie
          koniecznie muszą się spełnić!!:(( i wszystko na to wskazuje, że sie nie
          spełnią!:(( niech to ch.. do ku.. nedzy i rozpaczy strzeli!
          • oleyu Re: Czemu jak sie coś planuje to ... 21.04.06, 10:55
            Jaki z tego morał ??? : że trzeba żyć z dnia na dzień i nie miec planów :P
            Wtedy napewno nie padną. A jeśli coś, to planować z konkretną ekipą a nie z
            jakimiś owsiplackami którzy rezygnują w osttniej chwili. Wiem jakie to jest
            wkur...ce bo nie raz to przezyłem :) 3m się.
            • bmwariat Re: Czemu jak sie coś planuje to ... 21.04.06, 11:18
              moja kobieta to nie owsiplacek:) i prawdą jest, że nie warto planować, bo
              prawie wszystkie rzeczy jakie udało się załatwić były nieplanowane:) ale jak
              się to ma do ciąży? planować nieplanowaną? czy nie planować planowaną? a mozę
              nieplanowąć nieplanowanej a planować planowaną? raju, zamieszałem się:))
              • t-rex33 Re: Czemu jak sie coś planuje to ... 21.04.06, 11:21
                Oj chlopie, widze ze Ty masz naprawde problem. W ramach serdecznego wspolczucia
                powstrzymam sie od kpiacego tonu :)
                • bmwariat Re: Czemu jak sie coś planuje to ... 21.04.06, 11:23
                  aaaaaa..nie , nie jest w ciąży! jak narazie to wszystko na to wskazuje, że nie
                  jest w ciąży..przychodzi takie OKRES w życiu kobiety, kiedy facet mówi"
                  Uff..Kolejny miesiąc z głowy:)))"
    • t-rex33 Re: Czemu jak sie coś planuje to ... 21.04.06, 10:50
      taka karma :) czesto, gdy sobie cos zaplanujemy lub na czyms bardzo nam zalezy,
      to nam sie to mocno to chrzani. Wniosek z tego chyba, ze nalezy planowac, bo to
      dobry zwyczaj, ale jednoczesnie trzeba byc elastycznym i przygotowanym na rozny
      obrot spraw :)
      • ona_buziak Robaczki!!!!Głowa do góry!!!! 21.04.06, 10:57
        Serducho oddam coby zarazic was optymizmem!!!!
        Kur...mać NAPRAWDĘ!!!!!
        • t-rex33 Re: Robaczki!!!!Głowa do góry!!!! 21.04.06, 10:59
          luuuuz, ja jestem zajebiście optymistyczny :)))
          • ona_buziak Re: Robaczki!!!!Głowa do góry!!!! 21.04.06, 11:04
            Nooooo...chociaz jeden przystojniak z uśmiechem na gębusi!!To juz postęp!!!:-)))
          • oleyu Re: Robaczki!!!!Głowa do góry!!!! 21.04.06, 11:04
            A ja byłem przez całe życie, ale do czasu. Jakiś miesiąc temu jak coś pier....o
            to mi sie skończyło i było przeciwieństwo optymizmu. Ale już dochodze do
            siebie :) i optymizm powraca do normy.
            Lejcie na wszystko :)
            • ona_buziak Re: Robaczki!!!!Głowa do góry!!!! 21.04.06, 11:07
              Skąd ja to znam Oleyu!!!!
              Dokładnie miesiąc temu straciłam wszystko na czym mi w zyciu zależy i...dupa!!!!
              Wyłam po nocach, nie spałam, nie jadłam ale kur...dosyć!!!! I pcham wózek do
              przodu!!!Nawet nie wiem jak stac mnie jeszcze na usmiech!!!!
              • t-rex33 Re: Robaczki!!!!Głowa do góry!!!! 21.04.06, 11:09
                Skrzynke bimbru domowej roboty Ci podprowadzili? :))
                • ona_buziak Re: Robaczki!!!!Głowa do góry!!!! 21.04.06, 11:12
                  Dowciapniś!!!!:-))))
                  Bimberek trzymiem pod kluczem!!!!Żadna zaraz mnie go nie wymiecie i nie
                  zakosi!!!!:-))))
                  • t-rex33 Re: Robaczki!!!!Głowa do góry!!!! 21.04.06, 11:17
                    no i po co bylo wyc po nocach, jezeli wszystkie skarby bezpiecznie nabieraja
                    mocy i szlachetnosci pod kluczem?
                    • ona_buziak Re: Robaczki!!!!Głowa do góry!!!! 21.04.06, 11:21
                      Wstrętny jesteś!!!!
                      Ja tu cierpiałam, dusza mi wyła a Ty mi tu o bimberku!!!!
                      Bimberek to drobiazg...napędzę jak zabraknie!!!!
                      Jesteś nieczuły na wrażliwość kobiecą!Wrrrr....
                      • t-rex33 Re: Robaczki!!!!Głowa do góry!!!! 21.04.06, 11:24
                        Ja jestem bardzo czuly na wrazliwosc kobieca. Prawie tak czuly, jak Armia
                        Czerwona byla czula na krzywde ludzka :) Nie sklamie, jezeli powiem, ze mam
                        dusze kobiety-poetki :)
                        • ona_buziak Re: Robaczki!!!!Głowa do góry!!!! 21.04.06, 11:26
                          Hmmmm...a jak ta poetycka kobieca dusza objawia sie w Tobie????Jakieś znaki
                          szczególne????:-)))
                          • t-rex33 Re: Robaczki!!!!Głowa do góry!!!! 21.04.06, 11:30
                            Po trzecim piwie wierszem zaczynam gadac, a mowie wtedy tylko o tych swiniach
                            facetach :)
                            • ona_buziak Re: Robaczki!!!!Głowa do góry!!!! 21.04.06, 11:39
                              Zaczynasz gadać jak swojak!!!!
                              Zaczynam dostrzegać w Tobie super kandydatkę do Związku w którym czynnie
                              działam...
                              Liga chroni, Liga radzi, Liga nigdy Cię nie zdradzi!!!!:-))))))
                              • t-rex33 Re: Robaczki!!!!Głowa do góry!!!! 21.04.06, 11:44
                                No, ale problem w tym, ze na wszystkie zebrania musialbym przychodzic niezle
                                nawalony. To mogloby rozsadzic organizacje od srodka :) Bo plec chyba nie jest
                                juz az takim problemem od czasu, gdy Liga ustalila, ze Kopernik byla kobieta :)
                                • ona_buziak Re: Robaczki!!!!Głowa do góry!!!! 21.04.06, 11:49
                                  Spoko, spoko...nie liczy sie płeć-liczy się zaangazowanie tudzież uczucie!:-)))

Nawalony???? Mowy nie ma...Dwa dni przed zebraniem zrobię Ci kwarantannę i brak
                                  dojścia do wszystkiego co ma procenty!!!!Włacznie z sobą!!!!:-)))
                                  • t-rex33 Re: Robaczki!!!!Głowa do góry!!!! 21.04.06, 11:56
                                    Kwarantanna w milym towarzystwie jest zawsze OK. Jak nie bedzie gorzaly zawsze
                                    mozna faje jarac lub programy publicystyczne w TV ogladac. Szczegolnie to
                                    drugie daje efekt zblizony do zamroczenia alkoholowego i moze wywolac pozadany
                                    efekt. A tak na marginesie, ile Ty masz procent w sobie skoro juz o tym
                                    piszewsz?
                                    • ona_buziak Re: Robaczki!!!!Głowa do góry!!!! 21.04.06, 11:59
                                      No to się zgadzamy!!!!!Jeszcze trochę się z Tobą pointegruje na forum a
                                      zaczniesz nogi golić!!!!!

Hmmm...procentów to ja w sobie mam...tych dobrych to prawie 32 ale tych złych
                                      za to od cholery!!!!Nawet ich nie próbuj...wywołują zgagę!!!!:-))))))
                                      • t-rex33 Re: Robaczki!!!!Głowa do góry!!!! 21.04.06, 12:03
                                        32%? Czyli mozna powiedziec, ze jestes jak super mocne porto lub super slaba
                                        wodka :) Milo sie gawedzilo, ale robic musze. Na razie :)
    • autorr Re: Czemu jak sie coś planuje to ... 21.04.06, 11:48
      no to nie planuj! a po za tym to w życiu można liczyć tylko na siebie. A i
      tego nie radzę :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka