bmwariat 21.04.06, 10:17 szlag to później trafia??czemu sie nie spełnia? czemu ku.. mam teraz takiego pierodolonego doła!!!Zawsze jak się coś zaplanowało to ZAWSZE to nie wypalało! Niech to ku.. nędza i wszystkie ch..e! przepraszam..:(( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
to-wlasnie-ja Re: Czemu jak sie coś planuje to ... 21.04.06, 10:39 :)))) alez bardzo prosze, podrzuc troszke " mieska " rowniez w moim imieniu:(szlag by to wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
oleyu Re: Czemu jak sie coś planuje to ... 21.04.06, 10:48 Qrwa, do ch.ja, co Wy pie....cie, nie wiecie , że tutaj się nie klnie ;) A tak na serio to musisz sie odstresować, wieczorem będzie już git ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Czemu jak sie coś planuje to ... 21.04.06, 10:49 nioe będzie, bo plany miałem na przyszły tydzień a na dzień dzisiejszy nie koniecznie muszą się spełnić!!:(( i wszystko na to wskazuje, że sie nie spełnią!:(( niech to ch.. do ku.. nedzy i rozpaczy strzeli! Odpowiedz Link Zgłoś
oleyu Re: Czemu jak sie coś planuje to ... 21.04.06, 10:55 Jaki z tego morał ??? : że trzeba żyć z dnia na dzień i nie miec planów :P Wtedy napewno nie padną. A jeśli coś, to planować z konkretną ekipą a nie z jakimiś owsiplackami którzy rezygnują w osttniej chwili. Wiem jakie to jest wkur...ce bo nie raz to przezyłem :) 3m się. Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Czemu jak sie coś planuje to ... 21.04.06, 11:18 moja kobieta to nie owsiplacek:) i prawdą jest, że nie warto planować, bo prawie wszystkie rzeczy jakie udało się załatwić były nieplanowane:) ale jak się to ma do ciąży? planować nieplanowaną? czy nie planować planowaną? a mozę nieplanowąć nieplanowanej a planować planowaną? raju, zamieszałem się:)) Odpowiedz Link Zgłoś
t-rex33 Re: Czemu jak sie coś planuje to ... 21.04.06, 11:21 Oj chlopie, widze ze Ty masz naprawde problem. W ramach serdecznego wspolczucia powstrzymam sie od kpiacego tonu :) Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Czemu jak sie coś planuje to ... 21.04.06, 11:23 aaaaaa..nie , nie jest w ciąży! jak narazie to wszystko na to wskazuje, że nie jest w ciąży..przychodzi takie OKRES w życiu kobiety, kiedy facet mówi" Uff..Kolejny miesiąc z głowy:)))" Odpowiedz Link Zgłoś
t-rex33 Re: Czemu jak sie coś planuje to ... 21.04.06, 10:50 taka karma :) czesto, gdy sobie cos zaplanujemy lub na czyms bardzo nam zalezy, to nam sie to mocno to chrzani. Wniosek z tego chyba, ze nalezy planowac, bo to dobry zwyczaj, ale jednoczesnie trzeba byc elastycznym i przygotowanym na rozny obrot spraw :) Odpowiedz Link Zgłoś
ona_buziak Robaczki!!!!Głowa do góry!!!! 21.04.06, 10:57 Serducho oddam coby zarazic was optymizmem!!!! Kur...mać NAPRAWDĘ!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
t-rex33 Re: Robaczki!!!!Głowa do góry!!!! 21.04.06, 10:59 luuuuz, ja jestem zajebiście optymistyczny :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ona_buziak Re: Robaczki!!!!Głowa do góry!!!! 21.04.06, 11:04 Nooooo...chociaz jeden przystojniak z uśmiechem na gębusi!!To juz postęp!!!:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
oleyu Re: Robaczki!!!!Głowa do góry!!!! 21.04.06, 11:04 A ja byłem przez całe życie, ale do czasu. Jakiś miesiąc temu jak coś pier....o to mi sie skończyło i było przeciwieństwo optymizmu. Ale już dochodze do siebie :) i optymizm powraca do normy. Lejcie na wszystko :) Odpowiedz Link Zgłoś
ona_buziak Re: Robaczki!!!!Głowa do góry!!!! 21.04.06, 11:07 Skąd ja to znam Oleyu!!!! Dokładnie miesiąc temu straciłam wszystko na czym mi w zyciu zależy i...dupa!!!! Wyłam po nocach, nie spałam, nie jadłam ale kur...dosyć!!!! I pcham wózek do przodu!!!Nawet nie wiem jak stac mnie jeszcze na usmiech!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
t-rex33 Re: Robaczki!!!!Głowa do góry!!!! 21.04.06, 11:09 Skrzynke bimbru domowej roboty Ci podprowadzili? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ona_buziak Re: Robaczki!!!!Głowa do góry!!!! 21.04.06, 11:12 Dowciapniś!!!!:-)))) Bimberek trzymiem pod kluczem!!!!Żadna zaraz mnie go nie wymiecie i nie zakosi!!!!:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
t-rex33 Re: Robaczki!!!!Głowa do góry!!!! 21.04.06, 11:17 no i po co bylo wyc po nocach, jezeli wszystkie skarby bezpiecznie nabieraja mocy i szlachetnosci pod kluczem? Odpowiedz Link Zgłoś
ona_buziak Re: Robaczki!!!!Głowa do góry!!!! 21.04.06, 11:21 Wstrętny jesteś!!!! Ja tu cierpiałam, dusza mi wyła a Ty mi tu o bimberku!!!! Bimberek to drobiazg...napędzę jak zabraknie!!!! Jesteś nieczuły na wrażliwość kobiecą!Wrrrr.... Odpowiedz Link Zgłoś
t-rex33 Re: Robaczki!!!!Głowa do góry!!!! 21.04.06, 11:24 Ja jestem bardzo czuly na wrazliwosc kobieca. Prawie tak czuly, jak Armia Czerwona byla czula na krzywde ludzka :) Nie sklamie, jezeli powiem, ze mam dusze kobiety-poetki :) Odpowiedz Link Zgłoś
ona_buziak Re: Robaczki!!!!Głowa do góry!!!! 21.04.06, 11:26 Hmmmm...a jak ta poetycka kobieca dusza objawia sie w Tobie????Jakieś znaki szczególne????:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
t-rex33 Re: Robaczki!!!!Głowa do góry!!!! 21.04.06, 11:30 Po trzecim piwie wierszem zaczynam gadac, a mowie wtedy tylko o tych swiniach facetach :) Odpowiedz Link Zgłoś
ona_buziak Re: Robaczki!!!!Głowa do góry!!!! 21.04.06, 11:39 Zaczynasz gadać jak swojak!!!! Zaczynam dostrzegać w Tobie super kandydatkę do Związku w którym czynnie działam... Liga chroni, Liga radzi, Liga nigdy Cię nie zdradzi!!!!:-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
t-rex33 Re: Robaczki!!!!Głowa do góry!!!! 21.04.06, 11:44 No, ale problem w tym, ze na wszystkie zebrania musialbym przychodzic niezle nawalony. To mogloby rozsadzic organizacje od srodka :) Bo plec chyba nie jest juz az takim problemem od czasu, gdy Liga ustalila, ze Kopernik byla kobieta :) Odpowiedz Link Zgłoś
ona_buziak Re: Robaczki!!!!Głowa do góry!!!! 21.04.06, 11:49 Spoko, spoko...nie liczy sie płeć-liczy się zaangazowanie tudzież uczucie!:-))) Nawalony???? Mowy nie ma...Dwa dni przed zebraniem zrobię Ci kwarantannę i brak dojścia do wszystkiego co ma procenty!!!!Włacznie z sobą!!!!:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
t-rex33 Re: Robaczki!!!!Głowa do góry!!!! 21.04.06, 11:56 Kwarantanna w milym towarzystwie jest zawsze OK. Jak nie bedzie gorzaly zawsze mozna faje jarac lub programy publicystyczne w TV ogladac. Szczegolnie to drugie daje efekt zblizony do zamroczenia alkoholowego i moze wywolac pozadany efekt. A tak na marginesie, ile Ty masz procent w sobie skoro juz o tym piszewsz? Odpowiedz Link Zgłoś
ona_buziak Re: Robaczki!!!!Głowa do góry!!!! 21.04.06, 11:59 No to się zgadzamy!!!!!Jeszcze trochę się z Tobą pointegruje na forum a zaczniesz nogi golić!!!!! Hmmm...procentów to ja w sobie mam...tych dobrych to prawie 32 ale tych złych za to od cholery!!!!Nawet ich nie próbuj...wywołują zgagę!!!!:-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
t-rex33 Re: Robaczki!!!!Głowa do góry!!!! 21.04.06, 12:03 32%? Czyli mozna powiedziec, ze jestes jak super mocne porto lub super slaba wodka :) Milo sie gawedzilo, ale robic musze. Na razie :) Odpowiedz Link Zgłoś
autorr Re: Czemu jak sie coś planuje to ... 21.04.06, 11:48 no to nie planuj! a po za tym to w życiu można liczyć tylko na siebie. A i tego nie radzę :) Odpowiedz Link Zgłoś