Dodaj do ulubionych

chandra mnie dopadła :(

21.04.06, 23:04
deprecha, dół..........
Obserwuj wątek
    • mclean Re: chandra mnie dopadła :( 21.04.06, 23:52
      Nie wierzę !!!
      • fantka Re: chandra mnie dopadła :( 22.04.06, 00:10
        dlaczego nie wierzysz?
        czy kiedyś kłamałam?
        • mclean Re: chandra mnie dopadła :( 22.04.06, 00:53
          A tego to ja nie wiem :-)
          • fantka Re: chandra mnie dopadła :( 22.04.06, 00:56
            Redewko co prawda to prawda ;(
            • mclean Re: chandra mnie dopadła :( 22.04.06, 01:02
              A co prawda ??
              • fantka Re: chandra mnie dopadła :( 22.04.06, 01:04
                A coś Ty taki ciekawy?
                ;-) czyżbys coś miał do zaoferowania?
                • mclean Re: chandra mnie dopadła :( 22.04.06, 01:06
                  Nie nadaremno jestem domokrtążcą!!! Ale .... właśnie ,ale ...
                  • fantka Re: chandra mnie dopadła :( 22.04.06, 01:11
                    No to zaprezentuj swoją ofertę ;D
                    • mclean Re: chandra mnie dopadła :( 22.04.06, 01:14
                      Ostatnio dobrze się sprzedają czerstwe bułki ;-))
                      • fantka Re: chandra mnie dopadła :( 22.04.06, 01:15
                        wolę coś innego,
                        mów dalej ;)
                        • mclean Re: chandra mnie dopadła :( 22.04.06, 01:18
                          Mam mówić ,czy zgadywać :-))))
                          • fantka Re: chandra mnie dopadła :( 22.04.06, 01:18
                            Masz mówić
                            • mclean Re: chandra mnie dopadła :( 22.04.06, 01:21
                              Ale nie wiem ,co wolisz :-))))
                              • fantka Re: chandra mnie dopadła :( 22.04.06, 01:22
                                sytuację zdjagnozował brat redewki
                                • mclean Re: chandra mnie dopadła :( 22.04.06, 01:25
                                  Ale czego się trzymać - słów brata ,albo Radewki :-))))
                                  • fantka Re: chandra mnie dopadła :( 22.04.06, 01:28
                                    to takie żarty, ale skuteczne, bo mi przeszło
                                    :)))))))))))
                                    • mclean Re: chandra mnie dopadła :( 22.04.06, 01:38
                                      A mnie jeszcze nie wzieło ;-)
                                      • screen Re: chandra mnie dopadła :( 22.04.06, 08:53
                                        Zaczynam powoli wystawiać głowę ze swojego doła. Baqrdzo sotrożnie i odrobinkę.
                                        Mam nadzieje, że mi jej zaraz nie zdepcza i nie przysypią piachem. Dzisiaj
                                        wyjeżdżam , wróce jutro.Pozxdrawiam wszystkich , w szczególności Ciebie fantko!!
                                        Miłego weekendu
                                        • fantka Re: chandra mnie dopadła :( 22.04.06, 11:01
                                          Witaj Screen!
                                          Fajnie że gdzieś jedziesz. Na pewno zrelaksujesz się i odpoczniesz.
                                          Po powrocie przyjdź na forum. Podziel się swoimi troskami. Porozmawiamy, to
                                          pomaga. Wierz mi. Nie bądź sama z dołem.
                                          • fantka Re: chandra mnie dopadła :( 22.04.06, 11:04
                                            redewka napisała:
                                            > Przeszło Ci po żartach ? Czy może po trafnej diagnozie zaaplikowałaś sobie
                                            > lekarstwo? Hę?

Niestety lekarstwa sobie nie zaaplikowałam ;)
                                            Może wiesz gdzie takie lekarstwo można otrzymać?
                                            Przeszło mi po wczorajszych rozmowach i żartach na forum.
                                            Okazuje się że to dobra terapia ;)
                                            • redewka Re: chandra mnie dopadła :( 23.04.06, 12:12
                                              "Starej wydze" ;)) mam mówić gdzie można otrzymać TO lekarstwo? Oj! Jestem
                                              pewna , że mówisz to tylko z przekory.
                                              • fantka Re: chandra mnie dopadła :( 23.04.06, 18:37
                                                "Starej wydze" ??????
                                                Redewko, nie znajdziesz tu bardziej naiwnej dziewczyny odemnie ;-)
    • redewka Re: chandra mnie dopadła :( 22.04.06, 00:41
      fantka napisała:

> deprecha, dół..........
      Mój brat by ci na to odpowiedział: chandra? Chłopa Ci trzeba! (Przy czym to
      wyrażenie znaczy po prostu, że trzeba Ci seksu). Ja z kolei Ci powiem: idź spać.
      Zobaczysz, że gdy rano zbudzą Cię tańczące słoneczne promyki po chandrze nie
      będzie już śladu. Czego szczerze Ci życzę.
    • redewka Re: chandra mnie dopadła :( 22.04.06, 01:35
      Przeszło Ci po żartach ? Czy może po trafnej diagnozie zaaplikowałaś sobie
      lekarstwo? Hę?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka