fantka Re: chandra mnie dopadła :( 22.04.06, 00:10 dlaczego nie wierzysz? czy kiedyś kłamałam? Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: chandra mnie dopadła :( 22.04.06, 00:56 Redewko co prawda to prawda ;( Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: chandra mnie dopadła :( 22.04.06, 01:04 A coś Ty taki ciekawy? ;-) czyżbys coś miał do zaoferowania? Odpowiedz Link Zgłoś
mclean Re: chandra mnie dopadła :( 22.04.06, 01:06 Nie nadaremno jestem domokrtążcą!!! Ale .... właśnie ,ale ... Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: chandra mnie dopadła :( 22.04.06, 01:11 No to zaprezentuj swoją ofertę ;D Odpowiedz Link Zgłoś
mclean Re: chandra mnie dopadła :( 22.04.06, 01:14 Ostatnio dobrze się sprzedają czerstwe bułki ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: chandra mnie dopadła :( 22.04.06, 01:15 wolę coś innego, mów dalej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mclean Re: chandra mnie dopadła :( 22.04.06, 01:18 Mam mówić ,czy zgadywać :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mclean Re: chandra mnie dopadła :( 22.04.06, 01:21 Ale nie wiem ,co wolisz :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: chandra mnie dopadła :( 22.04.06, 01:22 sytuację zdjagnozował brat redewki Odpowiedz Link Zgłoś
mclean Re: chandra mnie dopadła :( 22.04.06, 01:25 Ale czego się trzymać - słów brata ,albo Radewki :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: chandra mnie dopadła :( 22.04.06, 01:28 to takie żarty, ale skuteczne, bo mi przeszło :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mclean Re: chandra mnie dopadła :( 22.04.06, 01:38 A mnie jeszcze nie wzieło ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
screen Re: chandra mnie dopadła :( 22.04.06, 08:53 Zaczynam powoli wystawiać głowę ze swojego doła. Baqrdzo sotrożnie i odrobinkę. Mam nadzieje, że mi jej zaraz nie zdepcza i nie przysypią piachem. Dzisiaj wyjeżdżam , wróce jutro.Pozxdrawiam wszystkich , w szczególności Ciebie fantko!! Miłego weekendu Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: chandra mnie dopadła :( 22.04.06, 11:01 Witaj Screen! Fajnie że gdzieś jedziesz. Na pewno zrelaksujesz się i odpoczniesz. Po powrocie przyjdź na forum. Podziel się swoimi troskami. Porozmawiamy, to pomaga. Wierz mi. Nie bądź sama z dołem. Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: chandra mnie dopadła :( 22.04.06, 11:04 redewka napisała: > Przeszło Ci po żartach ? Czy może po trafnej diagnozie zaaplikowałaś sobie > lekarstwo? Hę? Niestety lekarstwa sobie nie zaaplikowałam ;) Może wiesz gdzie takie lekarstwo można otrzymać? Przeszło mi po wczorajszych rozmowach i żartach na forum. Okazuje się że to dobra terapia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
redewka Re: chandra mnie dopadła :( 23.04.06, 12:12 "Starej wydze" ;)) mam mówić gdzie można otrzymać TO lekarstwo? Oj! Jestem pewna , że mówisz to tylko z przekory. Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: chandra mnie dopadła :( 23.04.06, 18:37 "Starej wydze" ?????? Redewko, nie znajdziesz tu bardziej naiwnej dziewczyny odemnie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
redewka Re: chandra mnie dopadła :( 22.04.06, 00:41 fantka napisała: > deprecha, dół.......... Mój brat by ci na to odpowiedział: chandra? Chłopa Ci trzeba! (Przy czym to wyrażenie znaczy po prostu, że trzeba Ci seksu). Ja z kolei Ci powiem: idź spać. Zobaczysz, że gdy rano zbudzą Cię tańczące słoneczne promyki po chandrze nie będzie już śladu. Czego szczerze Ci życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
redewka Re: chandra mnie dopadła :( 22.04.06, 01:35 Przeszło Ci po żartach ? Czy może po trafnej diagnozie zaaplikowałaś sobie lekarstwo? Hę? Odpowiedz Link Zgłoś