mateuszwierzbicki Re: Wygrzewać się na gorącym piasku 29.04.06, 14:04 witaj Goaa w naszej krainie :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasiu_smietana Re: Wygrzewać się na gorącym piasku 29.04.06, 14:19 przypomnialy mi sie swieta i piaskowa babka :D Odpowiedz Link Zgłoś
maximilianna Re: Wygrzewać się na gorącym piasku 30.04.06, 00:03 Zdecydowanie nago, w Dębkach , spacerując nad morzem, nawet w deszczu. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Wygrzewać się na gorącym piasku 30.04.06, 02:39 wykasowac ten watek, bo ja do wakacji mam daleko!!! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
maraiss Re: Wygrzewać się na gorącym piasku 30.04.06, 10:51 nago nie, bo piasek mi wchodzi tam gdzie nie powinien:( ale topless jak najbardziej:) Odpowiedz Link Zgłoś
maximilianna Re: Wygrzewać się na gorącym piasku 30.04.06, 11:15 maraiss napisała: > nago nie, bo piasek mi wchodzi tam gdzie nie powinien:( > ale topless jak najbardziej:) Jakoś nie umiem wypoczywać w ubraniu. Odpowiedz Link Zgłoś
maraiss Re: Wygrzewać się na gorącym piasku 30.04.06, 13:18 maximilianna napisała: > > Jakoś nie umiem wypoczywać w ubraniu. dla mnie wypoczywanie w samych figach czy stringach nie oznacza wypoczywanie w ubraniu, gdybym leżała na kocyku to mogę byc nago:) Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Wygrzewać się na gorącym piasku 30.04.06, 13:25 Moge chodzic bez majtek,ale opalac sie bez ubrania,to nieee;)Konserwa chyba jestem;) Odpowiedz Link Zgłoś
maximilianna Re: Wygrzewać się na gorącym piasku 30.04.06, 15:01 maraiss napisała: > dla mnie wypoczywanie w samych figach czy stringach nie oznacza > wypoczywanie w ubraniu, > gdybym leżała na kocyku to mogę byc nago:) Wedle uznania , gustu i dobrego samopoczucia:) Odpowiedz Link Zgłoś