Dodaj do ulubionych

Córcia biegaj

30.12.02, 15:19
Miła Córcio ty po świątecznych łakociach masz zostawić nauke, telewizor,
łóżko i pojazd, tam na placu lata taki wściekły rotwajler i on Ci pomoże
stracić te wszystkie kalorie.
Ni ma lizaczka bez truchciku :))))))))
mogą być cmmmmmmmmmmmmmmmoki nisko kaloryczne :*********************))
Papa
pa pa
Obserwuj wątek
    • Gość: martucha_ Re: Córcia biegaj IP: *.chello.pl 30.12.02, 19:42
      Tatusiu, wlasnie dobieglam, a raczej doczlapalm sie, dzisiaj pokonalam dystans maratonu i okropnie sie zmeczylam
      ehhhhhhhhhhhhhhh ;))))))))))))))
      powili znikaja te kola ratunkowe dookola bioderek, zamieniaja sie w drobne faldki. rotwajler nie jest taki zly, od czasu
      do czasu daje sie poglaskac i tylko od czasu do czasu podgryza dupcie :)))))))))))))
      p.s. jaka szkoda, ze sie na Ciebie spoznilam :(((
      • mawyr Re: Córcia biegaj 31.12.02, 08:34
        Córcia miła :))))))))
        To dziś Sylwestra a Ty z pupcią podgryzioną :((((((
        Coś za bardzo chciałaś oswoić pieska a ten suki syn widzisz co
        narobił ;)))))))))
        Najpierw liazł a potem za pupcie, całkiem jak człowiek :))))
        Ma gust psisko :))))))
        Na osłode masz lizaczka bezcukrowego i cmokassssssssssssssska nisko
        kalorycznago :********)
        • martucha_ Re: Córcia biegaj 31.12.02, 13:32
          Czesc Tatusiu!
          milo, ze znow jestes. jak mija dzione, mam nadzieje, ze nie w dzikim pedzie, tylko juz z kolegami z biura myslicie o
          Sylwestrze. piesek nie byl wcale taki zly, a na imprezke zaloze dluga sukienke, to sie nikt nie domysli, ze pod nia sa
          zadrapania lekkie. juz samej mi sie myli, ktore sa Twoim dzielem, a ktore pieska ;))))))))
          buziaki na dziendobry :)****************
          i fluidki tez :)))))))))))))))))))
          • mawyr Re: Córcia biegaj 31.12.02, 13:56
            Witaj Córcia :*******)
            Co Ty chcesz zrobić ? Zasłonić taki tyłeczek na Sylwestra, długa suknia no
            chyba, że z rozcięciem do ............ kolan :))))))
            A te zadrapania tak uroczo wygladają i tyle obiecują :))))))
            CMMMMMMMMMMMMMMMOKI na Nowy Rok :***********)
            My tu już kończymy i zamykamy butelki w szafie :)))puste ;)))
            Wesołej zabawy, uważaj na odciski mamuśki :))))))))
            Papa
            pa pa
            • martucha_ Re: Córcia biegaj 31.12.02, 14:11
              hmmmm, dzieki za zyczenia, mam nadzieje, ze przeczytales wczorajsza @. mam zamiar sie dzis dobrze bawic,
              wesolo i w ogole, mamusia sie nie przejmuj. a co do sukienki, to nie ma rozciecia do kolan tylko do polowy lydki, na
              rozporek do kolan musze jeszcze zasluzyc, tzn pokonac jeszcze kilka maratonow ;)))))))))
              hihi, zycze Ci milej zabawy i wspanialego Nowego Roku i do zobaczenia we czwartek chyba :)))))))))))
              pozdrawiam i buziaki :)*****************************************
              • mawyr Re: Córcia biegaj 02.01.03, 10:50
                Córcia :))))
                Przestań moczyć nogi bo to już 2 stycznia. Przed moczeniem powinnaś jednak
                zdjąc rajstopy ;))))))))Ja nie bede tak patrzył jak mama nie widzi. Powinnaś
                też zdjąć buty bo teraz widzę że masz je na nogach. To Ty musiałaś mieć niezły
                odłot:)))))))))
                • martucha_ Re: Córcia biegaj 02.01.03, 12:10
                  Tatusiu, itaj. te nogi to chyba przez sen moczylam, bo wlasnie zerwalam sie z wyrka. ale zabawa byla przednia w
                  doborowym towarzystwie, ogolnie wspaniala impreza. kacyka juz odchorowalam, wiec i zaczelam troche jesc juz,
                  aczkolwiek drobniutka dietka nie zaszkodzilaby mi ;))))))))))))
                  a jak u Ciebie minal sylwester? kacyk juz odespany ;)))))))))))
                  buziaczki slodkie i fluidki przsylam na szczescie w nowym roku :)*************************
                  • mawyr Re: Córcia biegaj 02.01.03, 12:49
                    Córcia :))))
                    Faktycznie jakoś sennie wyglądałaś, no to całe szczęście, że kacyk dał Tobie
                    przeżyć :)))))
                    Nie wiem czy lizaczek będzie Ci smakował ?
                    Z lizaczka masz buśkę cMMMMMMMMMMMMMMMMMMMmok :***********)
                    Tata
                    • martucha_ Re: Córcia biegaj 02.01.03, 12:58
                      tiaaaaa, lizaczek, dalej niskokaloryczny, smakuje bardzo. dobrze, ze jeszcze dzis nie musze isc do szkoly i moge
                      troche czasu spedzic z Tatusiem, bo ostatnio byly przerwy w komunikacji. ale widze, ze wszystko zaczyna
                      powracac juz do normy, tylko szkoda mi Ciebie, ze musisz tyle pracowac :))))))))))))
                      • mawyr Re: Córcia biegaj 02.01.03, 13:24
                        Córcia Ty to masz bosko :)))))))))
                        Czy Ci nie za gorąco w tej kołderce ? Muszę sprawdzić byś się nie zaziębiła jak
                        bedziesz wstawać :))))))))
                        masz ci los mamuska
                        nawet nie mogę Ci buziaka powycierać z tego lizaczka :(((((((((
                        • martucha_ Re: Córcia biegaj 02.01.03, 13:40
                          hmmm, milo mi, ze sie tak o mnie troszczysz. pod kolderka cieplutko jest, choc leze pod nia z podrecznikiem do.....
                          filozofii :(((((( zamiast z jakas mila lektura trafiajaca do mnie, w sensie cos, co moj obkurczony rozumek moglby
                          ogarnac :((((((
                          hehehe, nie ma tak dobrze i laba sie konczy, jutro ide do szkoly, jaka szkoda. uwielbiam slodkie
                          lizaczkowo-calusne lenistwo :)))))))))
                          • mawyr Re: Córcia biegaj 02.01.03, 13:46
                            Córcia a ja bym wolał ja Diogenes prawił gołabeczce: chcę Cie widzieć gołą w
                            beczce, a przybliżając do sytuacji pod kołderką :)))))))))))
                            Co tam mamuska, zrób miejsce na beczkę :)))))
                            Cmok w to co z beczki wystaje :*****)
                            Poczytaj pracę domową
                            • martucha_ Re: Córcia biegaj 02.01.03, 13:55
                              a kto mnie bedzie wrzucal do tej beczki? i ktorym koncem na dno? wtedy bedziesz mogl calowac w ta wystajaca
                              czesc. chyba, ze to Ty bedziesz samemu wrzucal ;))))))))))))
                              a na mausie nie zwracaj uwagi, ona jeszcze nie wytrzezwiala po sylwestrze spedzonym z dozorca z mojej
                              podstawowki, chwilowo niedomaga leczac kaca giganta :)))))))))))))))))
                              • mawyr Re: Córcia biegaj 02.01.03, 14:21
                                Córcia co by nie wystawało to i tak warte jest cimania :))))))))
                                a beczka leży na boku i można się w niej dobrze zabawić tylko ten zapach
                                wina wzmaga ssanie ;)))))))))
                                O widzisz gronowe słodkie cos jak by Gronie ;)))))))
                                • martucha_ Re: Córcia biegaj 02.01.03, 14:36
                                  no tak, to pewnie ta beczka lezy sobie, bo jej zawartosc, w sensie plynow, zostala skonsumowana. co jeszcze
                                  zostalo skonsumowane przy okazji niech zostanie slodka, a jakze, tajemnica ;))))))))))
                                  ale fajnie tak sobie polezec w tek beczce :)))))))
                                  a przy okazji, praca domowa przeczytana i odeslana do powtornej korekty, odczytuj :)))))))))))))))
                                  • mawyr Re: Córcia biegaj 02.01.03, 14:46
                                    Córcia praca została odczytana i serdeczne dzięki :*************)
                                    Jak tak sobie beczkujemy to cała filozofia staje na głowie :)))))))
                                    Ale czy ta beczka płynie po wodzie czy to tylko po konsumcjach tak sie toczy :))
                                    Masz lizaczki na popołudnie i papatki na dowidzenie :*********)
                                    Papa
                                    pa pa
                                    • martucha_ Re: Córcia biegaj 02.01.03, 15:07
                                      juz sama nie wiem, moze to uczucie dryfowania to tylko zludzenie po zbyt obfitej konsumpcji? jedno jest pewne, jak
                                      wstaniesz i nie wpadniesz do wody, to znaczy, ze to tylko wrazenie. jesli nastapi takie spore chlup, to znaczy, ze
                                      jednak unosimu sie na falach ;)))))))))))))
                                      do zobaczenia jutro, Tatusiu, cmoki dla Ciebie :)********
                                      • martucha_ Re: Córcia biegaj 03.01.03, 11:27
                                        witak Tatusiu, widze, ze dzisiaj mi sie poszczescilo, zeby Cie obudzic ze snu. dzien dobry i od samego rana porcja
                                        promyczkow, na przekor temu co widze teraz za oknem :)))))))))))))))))))))
                                        pewnie znow Cie mecza w biurze, nie maja sumienia. ja tych wujkow pozalatwiam dla Ciebie ;))))
                                        cmoki przesylam :)***********
                                        • mawyr Re: Córcia biegaj 03.01.03, 12:06
                                          Jakie piękne promyczki z rana /?/ od Córci dotarły do mnie :))))))))))))
                                          Tym razem to ja muszę przypilnować wujków, egoisty jedne, ale już mogą
                                          panią Jasie wypuścić z szafy, strasznie sie tam cieszyła, co z nią robili to
                                          nie wiem bo pilnowałem za drzwiami :(((((((((((
                                          Za promyczki masz plusa i lizaczka :)))))
                                          cmmmmmmmmok :***********)
                                          • martucha_ Re: Córcia biegaj 03.01.03, 12:16
                                            hehehe, to ja tej pani zazdroszcze! choc pewnie skreca sie z zazdrosci, ze Ty tylko pilnowales tych drzwi do szafy,
                                            ani razu, nie zagladajac ;)))))))) a promyczki Ci sie przydadza, bo pogoda za oknem marna, ciemno i slisko. no i
                                            jeszcze ostrzezenia zebys uwazal na drogach u siebie, coby pod koniec dnia nie trzeba bylo Ci nieczgo do kupy
                                            skladac :(((
                                            a poza tym milo, ze zajrzales. mimo wypitej kawy strasznie senna jestem :(((
                                            • mawyr Re: Córcia biegaj 03.01.03, 12:31
                                              Ja tam tej pani nie zazdroszcze, napewno by mi nie było przyjemnie z tyloma
                                              panami :(((((((
                                              Moje zmartwienie to to że do domu mam pod górkę, chyba dzisiaj jest szklana,
                                              żeby choc jaka królewna na górze była to co innego a tak tylko dupa boli :(((((
                                              • martucha_ Re: Córcia biegaj 03.01.03, 12:35
                                                moze sie zamkne w jakiejs wiezy lub wysokim budynku w Twojej okolicy, wyrzuce przez okno moj warkocz, zebys
                                                go dosiegnal i mogl sie nim wspomoc w wedrowce do domciu. jest, mam nadzieje, wystarczajaco dlugi, zeby siegnal
                                                do Ciebie :))))))) szczerze Tobie i sobie wspolczuje, bo ja tez bede musiala doswiadczyc skutkow szklanki na drodze
                                                :((((( a moja pupcia jeszcze jest mi droga ;))))))))
                                                • mawyr Re: Córcia biegaj 03.01.03, 12:40
                                                  Córcia Twoja pupcia napewno jest droga nie tylko dla Ciebie :)))))))
                                                  Coooooooooooo ? :))))))))
                                                  • martucha_ Re: Córcia biegaj 03.01.03, 12:49
                                                    no, nie tylko dla mnie. dla Ciebie, dla wujkow w Twoim biurze, dla kolegow z klasy tez.dlatego trzeba o nia szczegolnie
                                                    dbac :)))))))
                                                  • mawyr Re: Córcia biegaj 03.01.03, 13:00
                                                    Córcia ruskie przywieźli waciaki i ja Ci kupie w nich to nawet możesz po
                                                    schodach trasy WZ zjechać pod prąd i nic nie poczujesz :))))))))
                                                    Co drogie to powinno być dobrze zabezpieczone, a na alarm nie reflektujesz ?;)))
                                                  • martucha_ Re: Córcia biegaj 03.01.03, 13:04
                                                    to zalezy jaki alarm. jak taki iuuuuuu iuuuuuuuuuuuu iuuuuuuuu to tak, bo na inny nie. a co, bedziesz mi wlaczal ten
                                                    alarm, zeby strzec mojej pupci? ;))))))))))
                                                  • mawyr Re: Córcia biegaj 03.01.03, 13:16
                                                    Córcia z tym włączaniem to tak jak z pasem cnoty królowej do którego klucz król
                                                    jadąc na wojnę zostawił paziowi królowej, jeszcze mury zamku nie zniknęły jak
                                                    paż dogania króla i krzyczy : królu królu zostawiłeś nie ten klucz :)))))
                                                    Iuuuuuuuuu iuuuuuuuuuuuu ijoj :((((((
                                                  • martucha_ Re: Córcia biegaj 03.01.03, 14:05
                                                    no tak pas cnoty pasem cnoty, ale to musi byc bardzo niefunkcjonalne. ja juz nie mowie o ogolnej niewygodzie, jae co
                                                    z podstawowymi funkcjami fizjologicznymi? ;))))))))))) troche cienko, czy nie? ;)))))))
                                                  • mawyr Re: Córcia biegaj 03.01.03, 14:21
                                                    Córcia czy musimy straszyć ludzi :))))))) niech żyje wolna i wyzwolona, nie
                                                    uciskana tylko uściskana i ucałowana kobieta :)))))))))
                                                    a dla Ciebie na koniec dzisiejszego dnia buziaki i fluidki, alarm miał byc jak
                                                    byś jechała po schodach :)))))))
                                                  • martucha_ Re: Córcia biegaj 03.01.03, 14:25
                                                    tiaaaa, szkoda, ze juz znikasz, ale w takim ukladzie zobaczymy sie w poniedzialek. zycze udanego weekendu,
                                                    wolnego od trosk i smutkow. mam nadzieje, ze bedzie dobrze, trzymaj sie Tatku kochany, buziaczki i fluidki na cale 2.5
                                                    dnia :)**************************************************************************************************************************************
                                                    to musiala byc potezna dawka, przepraszam :))))))))))))
                                                  • Gość: martucha_ Re: Córcia biegaj IP: *.chello.pl 06.01.03, 07:33
                                                    czesc, Tatusiu! witam serdecznie po weekendzie. kolejny poniedzialkowy poranek, nastepne dni tygodnia, ktore
                                                    trzeba przepracowac, ale takie zycie, czyz nie? buziaki dla ciebie na powitanie i promyczki ciepla, bo zima znow do
                                                    nas wrocila. czyz ona wreszcie sobie pojdzie ?
                                                    :)**************
                                                  • mawyr Re: Córcia biegaj 06.01.03, 07:52
                                                    Dla Córci duzo ciepła aby tak nie marzła po wyjściu z łózeczka :)))))))))
                                                    Szaliczek i długie niewymowne na siebie coby nie podwiewało ;)))))))))
                                                    cmmmmmmmmmmmmok i lizaczek wysokokaloryczny :**************)
                                                  • Gość: martucha_ Re: Córcia biegaj IP: *.chello.pl 06.01.03, 11:47
                                                    no tak, wysokokaloryczny bo mroz i zapasik tluszczyku trzeba odnowic, coby nie marznac w taka pogode :)))coz,
                                                    zawsze to jakis pretekst do zjedzenia kolejnego batonika;)))) choc u mnie nic z tego, teraz dietka, pora sie troche po
                                                    wypasie pomeczyc, niestety ;))))))))
                                                  • mawyr Re: Córcia biegaj 06.01.03, 12:03
                                                    Oj leniuszek z Ciebie Córcia, leniuszek, zamiast ćwiczeń fizycznych uzywać to
                                                    Ty na jedzonku chcesz zaoszczędzić, ;)))))))
                                                    A biegaj Ty Córcia biegaj, kaloryjki w tańcu trać, waciak co Ci sprawiłem
                                                    ubierać należy i jak przyjdzie co do czego pospiech przy zdejmowaniu spali
                                                    najwiecej tłuszczyku :)))))))))
                                                  • martucha_ Re: Córcia biegaj 06.01.03, 12:11
                                                    jestem leniuchem i sie przyznaje, choc moze powiem, ze sily u mnie juz nie te co kiedys ;))))))
                                                    a jak chcesz, zebym spalala kalorie w pospiechu, to czekam na Ciebie w garazu ;)))))))
                                                    jezeli o taniec chodzi, to ........ coz, moje umiejetnosci sa zerowe, nie umiem tanczyc, jedynie krecic sie i skakac z
                                                    duzym trudem zlaoania rytmu ;)))))) hehehe, ciekawe czy kiedys znajdzie sie ktos, kto wpoi mi podstawowe zasady
                                                    tanca?
                                                    :)))))))))))))
                                                  • mawyr Re: Córcia biegaj 06.01.03, 12:26
                                                    Córcia nie licz na śpiech w garażu, mamcia wyjechała z kims tam :)))))))))))
                                                    a klucz zostawiła, chyba to nie podpucha co?
                                                    No to odkręcamy koła w garażu :))))))))))))))))))))))))
                                                  • martucha_ Re: Córcia biegaj 06.01.03, 12:37
                                                    spoksisk, dawaj klucz.... francuski, bedziemy najpierw odkrecac sruby, a potem na lewarek ;))))))))
                                                    tylko trzeba sie nachylic, zeby trafic zabkami w srubke ;)))))) ale da sie zrobic.
                                                  • mawyr Re: Córcia biegaj 06.01.03, 13:03
                                                    Może być i francuski, dostaniemy nobla jak odkręcimy, ale co bedziemy martwić
                                                    sie na zapas, coś na ząbki mamy, no to bez popitki :)))))))
                                                    Czy nie za gorąco sie zrobiło? :))))))))
                                                  • martucha_ Re: Córcia biegaj 06.01.03, 13:09
                                                    eee, nie. akurat. flaszka jest, zagrycha tez, mama wyjechala, czy mozna chciec wiecej? ;))))))))))))
                                                    tylko, zeby za szybko nie wracala, bo jeszcze zima nie chce sobie isc ;))))))
                                                  • mawyr Re: Córcia biegaj 06.01.03, 13:39
                                                    No to odkręcamy te śrubki, Ty usiądź sobie wygodnie, szkoda że mamy tylko jedno
                                                    siedzenie, ale trudno jakoś się zmieścimy :)))))))))))
                                                    Mawyr <o>
                                                    M.W.
                                                    Sami o sobie nie wiemy tyle ile inni o nas wiedzą ;)
                                                  • martucha_ Re: Córcia biegaj 06.01.03, 14:35
                                                    zmiescimy sie jak usiade Ci na kolanach, i bedzie milej jeszcze bardziej. no, masz ten klucz, schylamy sie ladnie, tylko
                                                    mnie nie upusc przy okazji, bo pupcia mi sie potlucze, ale, w razie czego to i tak ja rozmasujesz ;)))))))))
                                                  • mawyr Re: Córcia biegaj 06.01.03, 14:49
                                                    Musimy rozpocząć kurację zapobiegająca, już masuję Ci te rózne wspaniałe częsci
                                                    ciałka,:)))))))))))))))))))
                                                    Po tym nie bedzie nic bolało nawet jak klapniesz na śliskim ;)))))
                                                  • mawyr Re: Córcia biegaj 06.01.03, 14:54
                                                    Do jutra Córcio, Cmmmmmmmmmmmmmok z lizaczkiem waniliwym wysoko
                                                    kalorycznym :*****************)
                                                    pa
                                                  • Gość: martucha_ Re: Córcia biegaj IP: *.chello.pl 06.01.03, 15:59
                                                    szkoda, ze juz Cie nie ma, ale i tak zobaczymy sie jutro, zaluje w szczegolnosci tego masowania tak milego ;))))))))
                                                    za lizaczki dziekuje, sa pyszne, a jutro licze na wiecej ;))))))))), a czego, to sie domysl ;))))))))))
                                                    do zobaczenia Tatku, buziaczki na droge, moze Cie jeszcze dosiegna :)***************
                                                  • mawyr Re: Córcia biegaj 07.01.03, 07:48
                                                    Droga Córcio siedze i myśle czyli jeste jak powiedział pewien poeta :))))))))
                                                    Pragniesz wiecej dzisiaj i takie sa mozliwości, byłaś wczoraj na balandze i
                                                    graliscie w salonowca, wymagany dodatkowy masarz pupci :)))))))
                                                    Nie jesteś Juliana ani Lucjana oraz Romualda czyli to odpada ,
                                                    Pozostaje jeszcze dzień narodzin co jest najbardziej prawdopodobne :))))))
                                                    Jesli trafiłem to życzę Ci wszystkiego, wszystkiego naj naj i jeszcze
                                                    wiecej :)))))))))))
                                                    Dodatkowe lizaczki świąteczne I ciuuuuuuummmmmmmmmmmmmki :********************)
    • Gość: martucha_ Re: Córcia biegaj IP: *.chello.pl 07.01.03, 07:41
      czesc Tatku!
      witam z rana, snieg znowu proszy i gdybym tylko nie musiala wychodzic z domciu........ tzn z garazu byloby calkiem
      milo ;)))))))))))
      a tak, zaraz plecak w reke, worek z kapciami w druga i pedze do szkoly :))))
      buziaczki i fluidki :)********
      • mawyr Re: Córcia biegaj 08.01.03, 06:56
        Witaj Córcio :)))))))))) Wczoraj sie minelismy, a potem musiała byc jakaś
        balanga bo juz Cie nie było .
        Lizaczki i cmmmmmmmoczzki fluidkowe :*******)
        Jaki piekny śnieg, po kostki :)))))))
        • Gość: martucha_ Re: Córcia biegaj IP: proxy / *.chello.pl 08.01.03, 14:35
          Tatusiu, wczoraj nie bylo mnie tu po poludniu, bo wystapily problemy techniczne
          i w calej dzielnnicy nie bylo netu :(
          mam nadzieje, ze jeszcze cie dzis jakos zlapie przed Twoim wyjsciem. dziekuje
          za lizaczki, buziaczki cieple odwzajemniam :)******************
          • mawyr Re: Córcia biegaj 09.01.03, 07:29
            Witaj Córcia :************)
            Szkoda, że musiałem wcześniej zabrać się za odsnieżanie chodnika bo ten lód co
            był na nim został zasypany i żadna babka nie pokazała fikołka ;))))))))
            Ale już jest wszystko w normie, widoki wesołe, dla Cie Córcia mam zapasik
            lizaczków z malibu, cmmmmmmmmmoki z fluidkami :*************)
            Jak bys zaglądnęła troche wyżej to byś powiedziała czy zgadłem czy nie z tymi
            zwiększonymi wymaganiami :)))))))))
        • Gość: martucha_ Re: Córcia biegaj IP: *.chello.pl 09.01.03, 11:58
          mniam mniam te lizaczki :))) dziekuje. wlasnie wrocilam ze szkoly, rano chcialam sie przywitac, ale znowu net nie
          dzialal, wiec nie dalo rady ;))))))))
          ale mimo wszystko zycze Ci Tatusiu milego dnia pelnego zapalu do pracy i pisania do corci na forum ;))))))))
          pozytywne fluidki i cieple usmiechy przesylam, oraz buziaczki :)**************
          p.s. nie rozumiem o co chodzi z tymi wymaganiami :(
          • mawyr Re: Córcia biegaj 09.01.03, 12:13
            za lizaczki dziekuje, sa pyszne, a jutro licze na wiecej ;))))))))), a czego,
            to sie domysl ;))))))))))
            tak napisałaś i ja sie domyślałem, a co wymyśliłem to napisałem pod twoim
            postem :))
            Chyba go nie czytałaś ;(((((((
            Uzgadniamy stan wyściowy :)))))))))
            • martucha_ Re: Córcia biegaj 09.01.03, 12:21
              Tatulku, czytalam, nie skojarzylam, ale sie poprawie, obiecuje :))))))))
              nio, nie gniewaj sie juz na coruchne, bo nie lubie jak masz zasepiona mine. buziaczki na przeprosiny.
              juz wiem o co chodzi, tak tak, zwiekszone wymagania musza byc, skoro mama wyjechala, to nie dam sie zbyc tak
              latwo ;)))))))))))))))) trzeba to jakos wykorzystac ;))))))))
              • mawyr Re: Córcia biegaj 09.01.03, 12:26
                Córcia to czego my jeszcze nie w garażu :))))))))))))))))))))))))))))
                • martucha_ Re: Córcia biegaj 09.01.03, 12:39
                  no wlasnie, ale moze, skoro mama w podrozy, to moze udamy sie do domciu? bedzie cieplej i przytulniej, no chyba, ze
                  sasiadka, ta wscibska plotkara, bedzie podgladac przez okno, albo lornetowac ze strychu swojego domostwa ;)))))
                  no, to chodz, Tatusiu, usiade ci na kolana ;))))))))
                  • mawyr Re: Córcia biegaj 09.01.03, 12:53
                    Siadaj Córcia na kolana tylko za bardzo sie nie wierć aby nie było tak jak z
                    bacą co jechał pociągiem z Poronina do Zakopanego, bła straszny tłok i on do
                    dwóch dziewoj co stały koło niego mówi aby sy siadłay mu na kolanach bo on już
                    taki stary, to mogą, ujechali kawałek, pociąg kołysał na boki i nagla baca
                    krzyczy : Wtawajta dziewczyny, fryśko bo ja sek ino myślał co ja stary :))))))
                    • martucha_ Re: Córcia biegaj 09.01.03, 12:58
                      no dobrze, nie bede sie wiercila. postaram sie zachowac spokoj. ale przeciez Ty stary nie jestes, w kwiecie wieku
                      raczej pelen sil witalnych ;)))))))) no, domyslam sie tak, bo mama czasami taka zadowolona wychodzi rano z sypialni
                      ;))))) i taka uchachana. chyba, ze ja tam laskoczesz ;)))))))))))))
                      • mawyr Re: Córcia biegaj 09.01.03, 13:03
                        Ależ wierć się wierć to tylko byś nie była zaskoczona :)))))))))
                        • martucha_ Re: Córcia biegaj 09.01.03, 13:29
                          no, zaskoczona? a czym? wyjasnij, bo nie wiem o co chodzi ;)))))))))))))))
                          wiesz, tym wierceniem sie to Tobie przyjemnosc moze sprawie ;))))))))
                          • mawyr Re: Córcia biegaj 09.01.03, 13:45
                            Córcia chciałem powiedzieć że nie znasz się na tym :))))))))
                            Przecież samo wirecenie może wykończyć Tatka, a Ty musisz jeszcze podrosnąć :)))
                            i najważniejsze ciotki przyzwoitki patrzą i bedzie im żal :))))))))))))
                            • Gość: martucha_ Re: Córcia biegaj IP: *.chello.pl 09.01.03, 15:17
                              no Tatku, jak kolegom siadalam na kolana i sie wiercilam, to ich nie wykonczylo, nawet im sie to podobalo ;)))))))
                              a co tam ciotki przyzwoitki, pokaz je palcem, to kolgeow z klasy namowie, zeby im szyby w oknach kamieniami
                              powybijali :))))))))))))) co beda sie patrzec i jeszcze donosic na nas ;))))))))))))
                              • mawyr Re: Córcia biegaj 10.01.03, 07:31
                                Wstawaj Córcio bo widzę, że kołderka spadła na podłogę :))))))
                                Ja już przygotowałem śniadanko i lizaczki za co potrzeba ładnie
                                podziekować :))))) Co ta twoja koszulka bardziej przypomina podkoszulek ale też
                                piknie a może nawet bardziej :)))
                                A ci twoi koledzy to to napewno maja bardzo dobre z prac ręcznych ;))))))))
                                Cmmmmmmmoki i fluidki pozytywne oczywiście
                                Tata
                                • Gość: martucha_ Re: Córcia biegaj IP: *.chello.pl 10.01.03, 10:07
                                  czesc Tatusiu! jakos tak mnie slodko budziles, ze musialam sie z wyrka zwlec :))))))))) dziekuje za lizaczki i fluidki,
                                  dzionek bedzie fajniutki, bo do szkoly nie trzeba isc :))))))))
                                  co do koszulki nocnej, to ona sie troche skurczyla, ale wiedzialam, ze Ci sie spodoba, wiec, postanowilam sie w taka
                                  na noc ubierac ;)))))))) i powiercic sie troche kolo Ciebie tez ;))))))))
                                  • mawyr Re: Córcia biegaj 10.01.03, 10:25
                                    Popatrz Córcio jak ten sąsiad z lornetką mało z okna nie wypadnie, a do domu
                                    wchodzi jego kobita, stań bliżej okna to zobaczymu jak mu baba da łupnia :)))))
                                    A co on tak Tobie się przygląda ? Cho cho faktycznie wyrosłaś nie tylko z
                                    koszulki, w innych miejscach też, o tutaj i tutaj i tu tez, no no ;)))))))))
                                    • martucha_ Re: Córcia biegaj 10.01.03, 11:09
                                      Tatusiu! ten sasiad to sie strasznie wychyla, zeby tylko nie wylecial bo sie polamie. choc moze sasiadka rozlupie mu
                                      czerep walkiem do ciasta. a wiesz, ma na co popatrzec, bo w sotatniej klasie podstawowki to dziewczynki zaczynaja
                                      dojrzewac i rosnie im juz to i owo, czasem wystale spod koszulki, albo sie odznacza tu i owdzie ;)))
                                      ale wiesz, ze ja tak dla Ciebie sie ubieram nie dla sasiada ;)))))))))))))
                                      • mawyr Re: Córcia biegaj 10.01.03, 11:22
                                        Córcia co Ty mówisz o wystawaniu, przecież tu to Ci sie nie mieści w tej
                                        koszulce, o widzisz jak ramiaczka powyciągało :))))))
                                        A i tam to opieta koszulka :)))))))
                                        Ostatnia klasa podstawówki, a ja bym powiedział pierwsza klasa wyglądu :)))))))
                                        • martucha_ Re: Córcia biegaj 10.01.03, 11:38
                                          tak tak, koszulka opina co trzeba, tzn. te strategiczne miejsca. ale Tatusiu, piekna jestem, przeciez Ty mnie wybierales
                                          przeciez. a dalej sam ksztalciles na swoje podobienstwo - to jestem coreczka tatusia. ;)))))))))))))
                                          i nie dziwne, ze za takie wychowanie wdzieczna jestem. co mamusia powie, to nieistotne raczej, bo ja dla Ciebie
                                          wszystko ;))))))))) ale przeciez sam wiesz :)))))))))))))
                                          • mawyr Re: Córcia biegaj 10.01.03, 11:57
                                            No to po takiej lojalce poproszę o 5 z polskiego, 4 z matemy, 5 geografia, 6
                                            wychowanie fizyczne, a na koniec półrocza srednią 4,57 .
                                            • martucha_ Re: Córcia biegaj 10.01.03, 12:15
                                              i jeszcze tylko o wystarczajaca ilos punktow z testu kompetencyjnego, bo wtedy bede mogla isc spokojnie do
                                              gimnazjum ;))))))))))) a z biologii, jaka ocene zaproponujesz? ;)))))))))))
                                              jednak dbasz o core Tatku, i cora jest bardzo wdzieczna :))))))))))
    • martucha_ Re: Córcia biegaj 10.01.03, 15:08
      Tatku, wyslalam Ci @. pewnie juz Cie nie ma, wiec do zobaczenia w poniedzialek, milego weekendu, pozdrawiam
      serdecznie i sle caluski na pozegnanie :)*******************
    • Gość: martucha_ Re: Córcia biegaj IP: *.chello.pl 13.01.03, 07:19
      czesc Tatku. jesli sie poruszasz samochodem, to mamnadzieje, ze po pierwsze go dzis odkopiesz, po drugie, ze
      zapali, po trzecie, ze bezpiecznie dotrzesz do biura. poza tym cieple powitanko dla Ciebie, jak zwykle, garsc
      promyczkow na usprawnienie krazenia i buziaczki slodkie jako dodatek do goracej herbatki badz kawy. :))))))))))))
      • mawyr Re: Córcia biegaj 13.01.03, 07:28
        Wielkie dzieki Córcia, juz jestem i problemów nie miałem no moze trudno było mi
        zostawic taki miły widok jak śpiaca Córcia lekko odkryta :))))))))))))
        Buziaki i promyki wysyłam zaraz ide czytać @ pa :***********)
        • Gość: martucha_ Re: Córcia biegaj IP: *.chello.pl 13.01.03, 07:32
          fajnie, ze jestes w jednym kawalku. dzisiaj to nie jest taki hiperbezpiecznie na drogach, nawet kufajnka moze nie
          pomoc ;))))))))))))
          a ja zaraz uciekam do szkolki, jeszcze tylko...... wypale papieroska ;)))))))))))
          • mawyr Re: Córcia biegaj 13.01.03, 07:39
            Córcia tylko ognia nie zaprósz w garażu bo nie była by gdzie sie z samochodem
            schować ;))))))))))))
            Ciummmmmmmmmmmmmki z lizaczkami masz do szkoły :*********)
            • Gość: martucha_ Re: Córcia biegaj IP: *.chello.pl 13.01.03, 12:15
              postaram sie, mam zapalniczke, a kiepy zawsze zabieram ze soba i gasze w toalecie, zeby sie nikt nie zorientowal
              ;))))
              poza tym dziekuje z alizaczki i buziaczki i za @, postaram sie jeszcze dzis na nia odpowiedziec. tzn. napisze dzis, ale
              nie wiem, czy zdaze przed Twoim wyjsciem z biura.
              pozdrowienia od zmarznietej corci, ktora z chcecia wskoczylaby pod ciepla kolderke, ale niestety musi odrabiac
              lekcje, coby Tatus mogl zaoszczedzic na lapowkach ;))))))))))))))
              • mawyr Re: Córcia biegaj 13.01.03, 12:46
                Córcia zapalniczka zapalniczką, pety petami ale ogień to ogień, tu sie pali jak
                cholera, nie raz widziałaś jak musieliśmy przystopować by nie było duzego
                ognia;)))
                Tylko ciepło, cieplutko, w sam raz :)))))))))))
                • Gość: martucha_ Re: Córcia biegaj IP: *.chello.pl 13.01.03, 13:50
                  no ale ten ogien to taki niegrozny zbytnio, bo raczej wewnetrzny. ja wiem, ze my buchamy, ale iskierki nam z ust nie
                  leca, wiec i takiego ognia nie zaproszymy, zeby z garazu zostaly zgliszcza ;))))))))))))))))))))))) szkoda byloby
                  miejsca na schadzki ;))))))))))))
                  • mawyr Re: Córcia biegaj 13.01.03, 14:09
                    Groźny, bardzo groźny, ja bym się bał wypić co mocniejszego niż piwo by sie nie
                    zapaliło ;))))))))
                    Zostały by tylko Pożary i Zgliszcza, a Miedzy Ustami i Brzegiem Pucharu
                    Panienka z Okienka oglądała by Dewajtis na Czacharach. Dobrze że Macierz tego
                    nie widzi ;)))))))))
                    • Gość: martucha_ Re: Córcia biegaj IP: *.chello.pl 13.01.03, 14:17
                      no tak, tylko obys nie sprawil, zebym fruwala jak Karlson z dachu i zeby moje warkoczyki nie sterczaly z wrazenia
                      tak jak u Pipi ;)))))))))) bo wtedy wszystko sie wyda i mama zamknie garaz na amen, a klucz wyrzuci do jeziora ;))))) i
                      gdzie my sie bedziemy spotykac wtedy?
                      • mawyr Re: Córcia biegaj 13.01.03, 14:30
                        Córcia to by było straszne, Skarb w Srebrnym Jeziorze, ale my bedziemy ostrożni
                        jak Czekiści i nie damy mamuśce klucza :))))))
                        Na razie Papatki i na wieczór lizaczki, cmmmmmmmmmmmok w dziubek :************)
                        i nie tylko
                        • Gość: martucha_ Re: Córcia biegaj IP: *.chello.pl 13.01.03, 14:41
                          papatki, Tatusiu, do jutra. i uwazaj na siebie, bo slisko i niebezpiecznie na drogach. za lizaczki dziekuje, a za buziaczki
                          jeszcze bardziej :)))))))
                          cmmmmmmmmmok :)*****************************
                          • Gość: Ain Re: Córcia biegaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.03, 19:46
                            Co to za język co wy go tu używacie?
                            • Gość: martucha_ Re: Córcia biegaj IP: proxy / *.chello.pl 13.01.03, 21:52
                              a taki specjalny, enigma sie chyba nazywa czy jakos tak, ale nie wiem dokladnie
                              bo w szostej klasie pani o tym na historii jeszcze nie mowila.
                              • mawyr Re: Córcia biegaj 14.01.03, 07:24
                                Córcia :*******) czas do szkoły a Ty dalej śnisz coś przyjemnego bo tak
                                sciskasz poduszkę mało z niej piór nie wydusisz :)))))))))
                                Na dobre ranko, tak mie nauczyła jedna pani ze Słowacji, masz lizaczka wysoko
                                kalorycznego i oczywiście jeszcze raz :)***************
                                Papa
                                • Gość: martucha_ Re: Córcia biegaj IP: *.chello.pl 14.01.03, 07:41
                                  Tatku, czesc! zaraz wybiegam z domciu, zeby zdazyc przez pierwszym dzwonkiem i jeszcze miec czas zmienic buty
                                  w szatni :)))
                                  dziekuje za mile obudzenie, za lizaczki i caluski takie slodkie. ja rowniez odwzajemniam, posylam dodatkowo
                                  promyczki, fluidki i kwanty energii, zebys wytrzymal do konca dnia w biurze. pozdrawiam serdecznie i cieplutko :)))
                                  aha, nie udalo mi sie napisac @, ale obiecuje, ze dzis sie poprawie.
                                  :)******************************************
                                  • mawyr Re: Córcia biegaj 14.01.03, 07:48
                                    Córcia na lekcji proszę nie rozmawiać, kolegom nie pokazywać.......Ty wiesz co
                                    bo to ich rozprasza, pana tez :))))))))
                                    • Gość: martucha_ Re: Córcia biegaj IP: *.chello.pl 14.01.03, 13:35
                                      nie bede pokazywala, bo dzis chlodno i musze zalozyc golfik. za to bedzie bardziej przylegajacy do.... wiesz czego.
                                      cos za cos musi byc. chocby po to, by Ciebie trosze swoim wygladem rozweselic i Twoich kolegow z biura, jak Cie
                                      odwiedze ;)))))))
                                      • mawyr Re: Córcia biegaj 14.01.03, 13:55
                                        Córcia mniej litość :)))))))))))
                                        Po Twoich odwiedzinach wiekszość jak ich nazywasz wujków albo chodzi z
                                        poobijanymi cyferblatami lub zezem rozbieżnym jak mnich Ambroży :))))
                                        Żony wujków do mnie się nie odzywają jak to bym ja był powodem zaniechania
                                        przez ich mężów czynności małżeńskich :)))))
                                        • martucha_ Re: Córcia biegaj 14.01.03, 14:07
                                          ale wujowie sami bardzo chca, ja sie poedzam i mowie, ze tylko do Ciebie przyszlam, a oni tak patrza na mnie
                                          blagalnie, ze czasem nie mam sumienia odmowic ;))))))))))))
                                          ja tlumacze, ze dla mnie tylko Ty istniejesz, bo taki dobry jestes dla mnie, bos moj idol i w ogole, ale oni nie wierza ;))))
                                          moze wytlumacz im to :)))))
                                          • mawyr Re: Córcia biegaj 14.01.03, 14:28
                                            Córcia droga :)))
                                            Ja wiem, że TY masz bardzo dobre serduszko, nawet lepsze niż WOŚP serduszka,
                                            ale musisz im powiedzieć niech sobie poogladją Idola.
                                            A swoją drogą wcale się im nie dziwię :))))))))))))
                                            Masz za to lizaczki i cmmmmmmmmmmmmmoki w te wszystkie dostepne
                                            miejsca :********) Już zamykamy biuro i odjazd, ale odwilż, pa pa
                                            Papa
                                            pa pa
                                            • martucha_ Re: Córcia biegaj 14.01.03, 14:30
                                              aha, wyslalam @, ale pewnie odczytasz ja juz jutro. do zobaczenia, caluje mocno i dlugo :)**********************
                                              a jutro rano czekam na pobudke :)))))
                                              papatki
                                              • mawyr Re: Córcia biegaj 15.01.03, 07:23
                                                Córcia musisz już wstać bo strasznie ślisko, uwazaj byś czasem nie wpadła na
                                                pupcię bo nie tylko bedzie bolała ale i mokra bedzie :))))))
                                                Twoja @ chyba gdzieś do ZOO uciekła, bo jej nie widać :(((
                                                Na ten trudny dzień w szkole masz lizaczki z redbulsem, tylko wysoko nie
                                                lataj :)))
    • Gość: martucha_ Re: Córcia biegaj IP: *.chello.pl 15.01.03, 07:24
      i znowu wyprzedzilam Tatusia. jestem the best! :))))
      witam i o zdrowko pytam, przesylam pozdrowionka i buziaki na dobre samopoczucie oraz fluidki i promyczki ku
      zacheceniu do pracy :))))))))))))))))))))
      dzisiaj moze byc tu ze mna trudno :(
      buziaczki :)*************************************
      • mawyr Re: Córcia biegaj 15.01.03, 07:32
        Córcia no co Ty, czytaj wyżej a za pozostałe wszystko dzięki i wicewersa po
        polsku :)))))))))
        :**************************************************************)
    • Gość: martucha_ Re: Córcia biegaj IP: *.chello.pl 15.01.03, 07:32
      jak to?????? @ nie doszla? no nie, napisalam i wyslalam, cholercia jedna :(
      moze jeszcze dojdzie, a jak nie, to napisze nowa, ale dopiero poznym popoludniem, bo wtedy konczy sie kolo
      biologiczne prowadzone przez taka mila pania ;)))))))))))))))))))
      coz, Tatusiu, trzeba naprawic blad i juz! :))))))
      • mawyr Re: Córcia biegaj 15.01.03, 07:42
        Córcia masz @ :)))))))
        • Gość: martucha_ Re: Córcia biegaj IP: *.chello.pl 15.01.03, 07:49
          dzieki Tatusiu, odczytam jak wroce z mila checia, bo teraz juz nie zdaze. ale na pewno odpisze jeszcze dzisiaj :)))))))
    • Gość: martucha_ Re: Córcia biegaj IP: *.chello.pl 16.01.03, 07:19
      Tatusiu, jestem, wstalam juz, zaraz bede pedzila do szkoly. pozdrawiam Cie serdecznie i wysylam caluski i promyczki
      w ilosci takiej, jakiej chcesz :)*****************************
      a @ poszla sobie z lokalnego ZOO gdzies szukac nowego miejsca, zeby sie zadomowic, wiec czytaj sobie. na
      zdrowie!
      :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
      • mawyr Re: Córcia biegaj 16.01.03, 09:27
        Córcia dzieki za wszystkie wspomagajace dary :)))))))))))))))
        Przydadzą się bardzo, najprawdopodobniej zamilkne do poniedziałku :((
        Zapasik fluidkow i lizaczków przesyłam z
        CMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMOOK :**************************************)
        Spotkałem @ i wielkie dzięki a w odpowiedzi to postaram się wyjasnic Twobie
        te zaskakujace zaskoczenia :))))))))))))))
        Papa
        pa pa
        • Gość: martucha_ Re: Córcia biegaj IP: *.chello.pl 16.01.03, 11:55
          Tatusiu, milo, ze sie odzywasz. rozumiem, ze Cie nie bedzie, mimo wszystko trzymam kciuki i bede Cie duchowo
          wspierac :))))))))))))
          buziaczki i fiudki :))))))))))))
    • Gość: martucha_ Re: Córcia biegaj IP: *.chello.pl 20.01.03, 07:15
      kochany Ojczulku! witam Cie i mam nadzieje, ze pojawisz sie tutaj wkrotce. na dzien dobry przesylam cieple usmiechy
      i promyczki, zeby nowy tydzien zaczal sie dla Ciebie pomyslnie i duza dawke optymizmu, tak na wszelki wypadek.
      Buziaczki :)*******************
      • mawyr Re: Córcia biegaj 20.01.03, 07:20
        Córcia :))
        I już odwzajemniam te wszystkie wspaniałości :)))))))))))))
        i dodaje jeszcze więcej, jest dobrze a chyba będzie jeszcze lepiej :))))))))))))
        • Gość: martucha_ Re: Córcia biegaj IP: *.chello.pl 20.01.03, 07:28
          ciesze sie niezmiernie z tego powodu, wiedzialam, ze wszystko pojdzie dobrze :))))))))))))
          oby tak dalej :)))))))
          milo jest znowu Cie tu widziec :))))))
          • mawyr Re: Córcia biegaj 20.01.03, 07:43
            Córcia :))))))))
            Jeszcze nadrobić zaległości w pracy i można dychać :)))))))))
            Do zobaczenia:)))))) bardzo szybko:)))))))))
            • Gość: martucha_ Re: Córcia biegaj IP: *.chello.pl 20.01.03, 07:45
              no tak, zycze duzo energii na nadrabianie zaleglosci :)))))
              ja tez zaraz uciekam, ale jeszcze sie tu pojawie :)))))
              jak dozyje ;))))))
              • mawyr Re: Córcia biegaj 20.01.03, 14:09
                Córcia dla przeżycia masz lizaczki bananowe i cmmmmmmmmmmmkaśne cmoki w urocze
                miejsca :)))))))))))))
      • mawyr Re: Córcia biegaj 21.01.03, 06:55
        Oj coś Córcia marnie wyglądasz, aż żal Cie budzić, ale co mus to mus,:((((((
        Wstawaj powoli to bedzie mniej dokuczliwe, cMMMMMMMMMMMMMMMok i lizaczek na
        dobry początek :))))))))))))
        • Gość: martucha_ Re: Córcia biegaj IP: proxy / *.chello.pl 21.01.03, 07:14
          hehehe, czesc Tatusiu! lizaczek sie przyda, w szczegolnosci na dobry poczatek
          dnia, bo od samego rana nie wyglada mi najlepiej.
          trudno sie mowi, ale milo, ze sie odzywasz pierwszy, jakos tak Ci sie udalo :))
          dziekuje za buziaczki, ktore odwzajemniam :)******************
          • mawyr Re: Córcia biegaj 21.01.03, 07:27
            Córciu ja nie chciałem Cię wcześniej budzić, dlaczego to domyśl się,
            Mam nadzieję, że dzisiaj bedziesz się lepiej czuła :))))))))
            • Gość: martucha_ Re: Córcia biegaj IP: proxy / *.chello.pl 21.01.03, 07:48
              dzieki za te nadzieje, aczkolwiek sadze, ze watpie. no, to spadam do szkoly :)
              • mawyr Re: Córcia biegaj 21.01.03, 12:28
                Córcia :))))))))) mam pytanko do Cie, jak to zrobić by mamuska została babcią a
                tatko nie został dziadkiem :)))))))))))
                • Gość: martucha_ Re: Córcia biegaj IP: *.chello.pl 21.01.03, 15:22
                  hmmm, trudne pytanie. nie bardzo wiem jak sie za to zabrac, wiesz Tatusiu, ze koncze dopiero podstawowke, ale
                  sadze, ze sie nie da :)))))))))))))
                  • mawyr Re: Córcia biegaj 22.01.03, 06:56
                    Córcia witanko z rana i tak bardzo nie męcz głowki :)))))))))))
                    masz całuski i fluidki na nowy bardzo trudny dzień cMMMMMMMMMMMMokkkkk :)))))))
                    A sprawa jest prosta jak budowa cepa, jak sie ma dziecko z tatusiem to jest
                    tylko babcia :))))))))))))))
                    • Gość: martucha_ Re: Córcia biegaj IP: proxy / *.chello.pl 22.01.03, 07:23
                      no dobrze, skoro tak, to nie widze przeszkod ;)))))))
                      hehe, swoja droga mama jeszcze nie wrocila, wiec nie ma sie czym przejmowac ;)))
                      dziekuje za mile powitanie i prezenciki wirtualno-psychologiczne, tego mi dzis
                      trzeba :)))))))))) buziaczki, promyczki, fluidki i kwanty energii na caly dzien
                      odwzajemniam :)********************
                      • mawyr Re: Córcia biegaj 22.01.03, 10:10
                        Córcia to tylko takie teoretyczne sprawy, jak by można było zycie zakręcić :)))
                        Ale dzięki za wyrozumiałość, tyrzymaj sie dzisiaj w tym trudnym dniu.
                        Nowa porcja lizaczków fluidalnuch wysokokalorycznych :)))))))))))
                        Cmmmmmmmmmmmoki wiesz gdzie :**********************)
                        • martucha_ Re: Córcia biegaj 22.01.03, 10:19
                          no tak, sily witalne sa mi dzisiaj bardzo potrzebne.
                          siedze w szkolce bardzo dlugo, a najchetniej zasnelabym,
                          ale nie moge tego zrobic na lekcji, bo nauczycielki tego
                          nie lubia ;))
                          ale postaram sie jeszcze odezwac :))))))))))))
                          • mawyr Re: Córcia biegaj 22.01.03, 10:29
                            Córcia jak zostaniesz wywołana do tablicy to ładnie dygnij, i nawet nie próbuj
                            przed ta panią obciągać sweterka bo Cie za wygląd z zazdrości upupi :)))))))
                            No chyba że to bedzie pan do fizyki, bo Ci potrzeba poprawić stopnie :))))))
                            • Gość: martucha_ Re: Córcia biegaj IP: *.neostrada.pl 22.01.03, 12:33
                              no tak tak, koniec semstru sie zbliza, trzeba pozaliczac
                              i popoprawiac klasowki, bo swiadectwo i takie tam ;)))
                              ale myslalam, ze kochany Papa juz o to zadbal ;)))
                              panie nauczycielki juz Cie od rana kaza pozdrawiac :))
                              • mawyr Re: Córcia biegaj 22.01.03, 13:19
                                Córcia a Ty wiesz co one robia ? To jest molestowanie seksualne posrednie :(((((
                                Ale co ja bym nie zrobił dla Córci, zniose i to :)))))))
                                Tylko sie wody troche napije :))))
                                Papa
                                pa pa
                                • Gość: martucha_ Re: Córcia biegaj IP: *.chello.pl 22.01.03, 14:52
                                  Tatusiu, juz Cie tu nie ma, wielka szkoda, ale pewnie jutro znowu tu zagoscisz. pozdrawiam serdecznie, caluje tez, a
                                  a wode dla Ciebie, to juz ja zadbam ;)))))))))
                                  papatki dla Ciebie i cmoki lepkie :)*********************************
                                  • mawyr Re: Córcia biegaj 23.01.03, 06:54
                                    Puk puk Córcia to ja ,Twój poranny Tatko, buziaczek Corci zaspanej, no no to ma
                                    być tylko buziaczek, narazie :)))))))))
                                    A i oczywiście lizaczki z fluidkami :)))))))))))))
                                    CMMMMMMMMMMMMMooooook ;*********************)
                                    • Gość: martucha_ Re: Córcia biegaj IP: *.chello.pl 23.01.03, 07:20
                                      hihihi, no, Tatusiu, nie wyrywaj sie tak strasznie, bo sobie pomysle, ze nie chcesz ;)))
                                      witaj o dosc ciemnym i pochmurnym poranku. dlatego tez oprocz buziaczkow sle promyczki slonca, zeby bylo jasniej i
                                      cieplej. :)*************************************
                                      • mawyr Re: Córcia biegaj 23.01.03, 07:39
                                        O jak się mi zrobiło jasno :)))))))))))))))To Twoje promyczki zrobiły po tym
                                        jak mi w oczach pociemniało od lewego prostego mamusi :))))) czy ona może coś
                                        sie gniewa? Nie wiesz ?
                                        Papa
                                        • Gość: martucha_ Re: Córcia biegaj IP: *.chello.pl 23.01.03, 12:08
                                          nie wiem o co jej chodzi, niestety ;)))
                                          ale ja Ci lod przyloze na wszleki wypadek i po policzku poglaszcze, zeby zmniejszyc cierpienie ;))))))
                                          a moze mame zamkniemy w piwnicy, zeby juz Cie wiecej nie policzkowala?
                                          • mawyr Re: Córcia biegaj 23.01.03, 12:26
                                            Córcia musimy zachować wiekszą ostrożność i bede ciszej Cie budził :))))))))
                                            Bo kto nam gary pomyje;))) a pana do fizyki zbałamuci, ja to bym jeszcze te
                                            gary ale ten pan :((((((
                                            Ale wynagrodze to sobie w garażu :))))))))))))))
                                            • martucha_ Re: Córcia biegaj 23.01.03, 12:32
                                              Tatku, dla Ciebie wszystko :)) w garazu i poza nim tez, ale wiesz o tym doskonale :))
                                              mam sie nie przejmuj, pewnie menopauze przechodzi, wiec od czasu do czasu jej cos odbija ;))))))))
                                              • mawyr Re: Córcia biegaj 23.01.03, 12:57
                                                Tak i ja własnie myślałem, że jej odbiło i to był rykoszet :))))))
                                                Bo dla czego by jej teraz przeszkadzało że spisz miedzy nami :)))))))
                                                i lubisz się nakrywać moja kołdrą :))))))))))))
                                                • martucha_ Re: Córcia biegaj 23.01.03, 13:01
                                                  musisz jej wybaczyc, ale to nie jej wina, ze ona taka jedzowata, to nie chcesz sie juz do niej w nocy przytulac.
                                                  oczywiscie z tej calej sytuacji korzystam ja, a to mi sie bardzo podoba ;))))))) tylko szkoda, ze w srodku nocy trzeba
                                                  tak mocno zaciskac zabki i usteczka ;))))))
                                                  • mawyr Re: Córcia biegaj 23.01.03, 13:36
                                                    A ja cały czas myślałem że to z zimna :))))))))Jaka Ty juz jestes dorosła :)))))
                                                    no no to jednak mamuska bedzie jeszcze bardziej zła :)))))))))))
                                                  • martucha_ Re: Córcia biegaj 23.01.03, 13:39
                                                    hihihihi, mama mysli, ze z zmina, ale bynajmniej, po takich milych chwilach jestem goraca jak piec :))))))))))))
                                                    szkoda, ze zawsze rano tak szybko uciekasz i sie wyrywasz z moich ramionek ;))))))))))))))))
                                                  • mawyr Re: Córcia biegaj 23.01.03, 14:04
                                                    wszysto to dlatego, że to ja wolę Cię nakryc niz by mama nas nakryła :)))))))))
                                                    Tylko zawsze myślę czy Ty w szkole nie zasypiasz na lekcjach ;)))))
                                                  • Gość: martucha_ Re: Córcia biegaj IP: *.chello.pl 23.01.03, 15:27
                                                    w szkole czasem zasypiam, ale sie chowam za wyzszych kolegow, wiec mnie zaslaniaja ;)))))
                                                    poza tym jakos trzeba przetrwac noc ;))))))
                                                  • mawyr Re: Córcia biegaj 24.01.03, 06:52
                                                    Chlllo Córcia czas do szkoły, to już wstawanko, cmmmmmmoki na dzień
                                                    dobry :*********)
                                                    Coś strasznie niespokojnie spałas, śniło Ci sie cos :)))))))
                                                  • Gość: martucha_ Re: Córcia biegaj IP: *.chello.pl 24.01.03, 11:40
                                                    jak zwykle meczyly mnie moje koszmarki, ale dobrze, ze juz dzien jest. pozdrawiam Cie Tatusiu i zycze milego dzionka.
                                                    teraz mam krotka przerwe w nauce, w niedziele klasowke pisze ;)))))) troche sie stresuje, bo zalezy mi na
                                                    poprawieniu ocen, dla Ciebie ;))))) buziaczki :)**********************************
                                                  • mawyr Re: Córcia biegaj 24.01.03, 12:20
                                                    Córciu :))))
                                                    Cały czas bede trzymał kciuki zaciśnięte abyś sie nie bała na klasówce :))))))))
                                                    Jeśli byś była w ZOO to pooglądaj @. Buziaki i na wzmocnienie i podniesienie na
                                                    duchu i ciałku lizaczki wielosmakowe :********************)
                                                  • martucha_ Re: Córcia biegaj 24.01.03, 18:10
                                                    kciuki beda mi bardzo potrzebne, a wiedzac, ze sa szczere jeszcze bardziej. jakos mialam wrazenie, ze bede sie
                                                    mniej denerwowac, ale zobaczymy jak to bedzie. dziekuje za @ przeczytalam i wkrotce odpisze i wyjasnie wszystko
                                                    :)))
                                                    tymczasem wybacz, ze mnie tu nie bylo, ale stosy papierow do wkucia na pamiec zalegaja moje biurko. mimio tego, ze
                                                    Cie juz Tatku nie ma, zycze udanego i spokojnego weekendu. trzymaj sie cieplo :))))))))))
                                                    buziaki i fluidki na cale 2.5 dnia i do zobaczenia w poniedzialek :)**************************************
                                                  • Gość: martucha_ Re: Córcia biegaj IP: proxy / *.chello.pl 26.01.03, 23:06
                                                    Tatku, taka mala niespodzianka na powitanie :)))))) wiem, ze jutro spie do
                                                    oporu, bedziesz mnie mogl do woli przykrywac kolderka ;))))) a ja bede miala
                                                    frajde. wiec zanim zobacze swiat w swietle dziennym, zajmij sie maupa. milego
                                                    dzionka, promyczki i caluski :)**********
                                                  • mawyr Re: Córcia biegaj 27.01.03, 09:00
                                                    Drrrrrrrrr, dRRRRRRRRRRRRR, Drrrrrrrrrrrrr, dRRRRRRRRRRRR, DRRRRRRRRRRRRR,
                                                    Córcia budzik dzwoni i dzwoni :))))))))))))
                                                    Całą radość z Twego snu diabli wzięli, a dokładniej mamuska, co na jedno
                                                    wychodzi :)))))))))
                                                    Co tylko się odkryjesz ona skrupulatnie zasłania, taka ona ;(((((((((((
                                                    Buzaiki i cmokaski wraz z lizaczkani i fluidkami
                                                    Papa
                                                  • Gość: martucha_ Re: Córcia biegaj IP: proxy / *.chello.pl 27.01.03, 12:19
                                                    czesc Tatku kochany! milo cie znow widziec :))))))))) jak idzie praca? mam
                                                    nadzieje, ze po weekendzie energia Cie rozpiera ;))))))
                                                    dziekuje za przykrywanie i odkrywanie, sle fluidki i buziaczki slodkie i
                                                    lepiace :)*******************
                                                  • mawyr Re: Córcia biegaj 27.01.03, 13:01
                                                    Córcio droga :))
                                                    Brawo dla Cie za zajęcia w szkólce niedzielnej, cmmmmmmmmmok :**************)
                                                    Nalezy Ci sie wiele lizaczków z magnezem dla wzmocnienia :))))))))
                                                    I proszę dalej się starać bo bdzie nagroda :)))))))))))
                                                  • martucha_ Re: Córcia biegaj 27.01.03, 13:07
                                                    a jaka to nagroda? strasznie jestem ciekawa :)))) oczywiscie dla samego
                                                    zadowolenia Cie i bycia poglaskana przez Ciebie po glowce warto sie starac :)))
                                                    przez mame moze mniej, bo ona tak od niechcenia niby. u Ciebie widac te pasje i
                                                    czulosc ;))))))))
                                                  • mawyr Re: Córcia biegaj 27.01.03, 13:46
                                                    Córcio :))))))
                                                    nagrodę to sama wybierzesz :))))))))A za bardzo nie można głaskać by Cię od
                                                    nauki nie odciągać bo co powie pan od fizyki :))))))))
                                                  • martucha_ Re: Córcia biegaj 27.01.03, 13:49
                                                    oj tam, pan od fizyki. on mnie glaskac nie chce juz jak powiedzialam, ze lubie
                                                    byc glaskana przez mojego Tate ;))))) nawet moj narzeczony jest o Ciebie
                                                    zazdrosny :)))
                                                  • mawyr Re: Córcia biegaj 27.01.03, 13:58
                                                    Córcia :))))))))) Ja dla Ciebie jestem gotowy zmienić oriętację seksualną i
                                                    głaskać Twojego narzeczonego, TYYYYYYYYYYYY skąd on wyskoczył nagle z tą
                                                    zadrością :((((((
                                                    O tatuśka czy o głaskanie, ale ja już mówiłem dla Ciebie wszysyko, może być?
                                                    Papa
                                                  • mawyr Re: Córcia biegaj 27.01.03, 14:38
                                                    Córcia :))))))))) tak bym zmieniał orientację że zmieniłem na oriętację ale to
                                                    wszystko dla Ciebie :)))))))))
                                                  • Gość: martucha_ Re: Córcia biegaj IP: *.chello.pl 28.01.03, 11:11
                                                    Tatusiu, gdzie jestes??? czemu mnie dzis nie budzisz??? :)))))))))))
                                                    pojawiles sie juz tu gdzies??? Przesylam mile cmokaski na dzien dobry i wiele wiele usciskow corasnych :)***********
                                                  • mawyr Re: Córcia biegaj 28.01.03, 11:26
                                                    Witaj Córcia witaj :))))))))
                                                    Ja już od świtu próbuje zmienić orientacje i ćwicze na mamuśce, głaskam ja pod
                                                    nosem bo sama widzisz jaki jej sie wysypał wąs, mam dla Ciebie bardzo złe
                                                    wieści, nic mię to kręci, bo jak tak zrobiłem u Ciebie gdy spałaś to kołdra
                                                    wyleciała pod sufit :)))))))))))))
                                                    może kiedyś jeszcze spróbuję .
                                                    Masz cmooooooooooooki i lizaczki :*************)
                                                    Papa
                                                  • martucha_ Re: Córcia biegaj 28.01.03, 11:43
                                                    hihihi :)))) poprosze jeszcze, bo wtedy bylo tak fajnie :)))))) swoja droga zbyt szybko rano uciekasz do pracy :))))))
                                                    ale fajnie, ze juz sobie siedzisz w biurze za biurkiem i moge Cie czytac. za lizaczki dziekuje mniam mniam :)))))
                                                  • Gość: martucha_ Re: Córcia biegaj IP: proxy / *.chello.pl 28.01.03, 15:59
                                                    widze Tatusiu, ze jakos wyjatkowo zajety jestes. tylko staraj sie nie
                                                    przepracowac, zeby dla mnie tej Twojej energii jeszcze starczylo, tzn na
                                                    glaskanie po glowce ;))))
                                                    tymczasem dozobaczenia jutro. comko na droge :)*************
                                                  • mawyr Re: Córcia biegaj 29.01.03, 06:47
                                                    Córcio miła :))))))))
                                                    Jak to bywa ciągnie wilka do lasu, a w lesie wilki i tak sobie po wyli, po wyli,
                                                    i czas płynął :))))))))
                                                    Ale już Cie budzę, kołderka na podłodze, nózki zmarznięte i reszta :)))))))
                                                    Na dobry początek cmmmmmmmmmmmmmmok i lizaczki tradycyjne :*******************)
                                                    Papa
                                                  • martucha_ Re: Córcia biegaj 29.01.03, 11:25
                                                    po tamik cieplotkim Tatusnym powitaniu az milo otworzyc oczeta :)))))))
                                                    witam Pape serdecznie zyczac udanego dnia w biurze i wyblagania wreszcie podwyzki, ktora mu sie nalezy :))))
                                                    fluidki i promyczki na caly dzien :))))))))
                                                    cmoki tez sie naleza :)****************************
                                                  • mawyr Re: Córcia biegaj 29.01.03, 12:58
                                                    Córcia :))))))
                                                    Dzień już jasny a budzenie Ciebie to prawdziwa frajda :)))))))
                                                    Lubisz długo pospać i wcale nie chcesz wstawać i bardzo dobrze, bo co to za
                                                    budzenie jak odrazu do łazienki.
                                                    Masz cmoooooooooooooki bo ja znowu musze do lasu :((((((((
                                                    :******************)
                                                    Papa
                                                  • martucha_ Re: Córcia biegaj 29.01.03, 13:02
                                                    tylko nie daj sie wilkom :))))) bo corci bedzie przykro.
                                                    ale przypomnialam sobie piosenke bardzo a propos:
                                                    nie boj sie, wilki nie zjedza cie
                                                    bedziemy bronic sie
                                                    nie damy sie......
                                                  • mawyr Re: Córcia biegaj 29.01.03, 14:00
                                                    Córcia :)))))))
                                                    to jest swój do swego a nie zapłakane misie :)))))))))))
                                                    Jeść to my a nie mas :)))))))))))
                                                    Ale Córci nie zjemy, poliżemy tylko aby było miło,
                                                  • martucha_ Re: Córcia biegaj 29.01.03, 14:52
                                                    no tak tak, bo jakby to bylo corcie zjesc taka slodka :)))) toz ona tylko do rozpieszczania sie nadaje ;)))))) i z
                                                    wdziecznosci swoje odda wzamian :))))))) czyli wilki nie sa Ci straszne. to sie ciesze :)))))))
                                                  • mawyr Re: Córcia biegaj 30.01.03, 06:52
                                                    Córcia wstawaj do pieszczot, muszę Cię trochę dzisiaj rozpieścić :))
                                                    Kołderka na miejsce, jaka ładna koszulka ale trochę się zbiegła w praniu :))))
                                                    Buziaczki, ciummmmmmmmmmmaski i otwierasz oczka :)))))))
                                                    Fluidki z lizaczkami :*************)
                                                  • martucha_ Re: Córcia biegaj 30.01.03, 10:56
                                                    po takim powitaniu, az milo wstac :))) Tatku, te fluidki to sie dzis bardzo przydadza, bo snieg sobie pada gesto i mozna
                                                    dostac lekkiej depresji ;)))))) jest ciemno i malo co widac co jest za oknem ;))))))
                                                    odsylam fluidki i buziaczki i dziekuje za lizaki, chrup chrup :)******************
                                                  • mawyr Re: Córcia biegaj 30.01.03, 12:02
                                                    widzę że i pogodę muszę Ci dosłac, słoneczko świeci, niebo lekko zachmurzone,
                                                    sama radość :))))))))))))
                                                    jak to pisał Paukszta "Przejaśnia się niebo"
                                                    cmmmmmmmmmmmoki :*************)
                                                  • martucha_ Re: Córcia biegaj 30.01.03, 12:31
                                                    koniecznie, bo dzis musze wyjsc z domu, a obawiam sie, ze z powodu malych zasp
                                                    nie bede mogla sie wydostac na swiat zewnetrzny ;)))))))
                                                    ja juz chce wiosne! i ciepelko i sloneczko!
                                                    cmoki :)********
                                                  • mawyr Re: Córcia biegaj 30.01.03, 12:40
                                                    Jakie zaspy? w taką słoneczną pogodę zaspy, a łyżka na to niemożliwe :))))))))
                                                    takie teraz czasy, Córcia pierwszą mamuśkę wyślij a Ty za nią :)))))
                                                    do wiosny już bardzo blisko :))))))))
                                                    Na GG jest z 5 stron Martuch, nie wiedziałem że to takie popularne :))))))))
                                                  • martucha_ Re: Córcia biegaj 30.01.03, 12:59
                                                    na gg nie ma moich danych, wiec nic Ci to nie da, ale jak co, to podesle
                                                    numerek maupa, chcesz? ;))))))
                                                    no tak mam oierwsza bedzie szla, to sie przewroci, a Ty na moich oczach
                                                    bedziesz sie musial nia zajmowac, wiec ja sama na tym strace ;)))))))
                                                  • martucha_ Re: Córcia biegaj 30.01.03, 13:02
                                                    @ juz pobiegla do Ciebie ;))))))))
                                                  • mawyr Re: Córcia biegaj 31.01.03, 06:52
                                                    Córcia jak cieplutko masz pod kołderka, pośpij sobie jeszcze, po to są ferie
                                                    no to cichutko cmmmmmmmmmok i fluidek a obok lizaczki :********)
                                                  • martucha_ Re: Córcia biegaj 31.01.03, 09:58
                                                    no tak Tatku, spalo sie fajnie i milo. bylo tez cieplutko i sen przyjemny mnie jakis naszedl tez :))))))
                                                    dziekuje za pyszne lizaczki i za slodkei buziaczki :)))))) Twoje promyczki juz do mnie dotarly, bo za oknem sloneczko
                                                    pieknie swieci :)))) dziekuje, posylam pelne garsci usmiechow, fluidkowi i promyczkow, buziaczki tez, ma sie rozumiec
                                                    :)**************************
                                                  • mawyr Re: Córcia biegaj 31.01.03, 10:12
                                                    miło mi, ze poprawił Ci sie nastrój i dotarło słoneczko, szkoda że jesteś
                                                    ustawiona tylko dla znajomych albo klikasz z obcego miejsca,
                                                    łap duzo promyków słońca bo napewno jest mróz :))))))))
                                                    I do nauki proszę co za lenienie się ;))))
                                                    Papa
                                                  • martucha_ Re: Córcia biegaj 31.01.03, 10:15
                                                    Tatku, nie jestem ustawiona tylko dla znajomych, mozna do mnie sie dostac, a klikam z domciu, tzn. z garazu naszego
                                                    ;)))))) czasem siedze sobie na niewidocznym, ale to nie znaczy, ze wiadomosci nie docieraja :)))) bedzie mi milo jak
                                                    sprobujesz sie tu do mnie dostac, albo zarzuc swoj numerek gg :)))))))
                                                    cmoczki :)***********
                                                  • mawyr Re: Córcia biegaj 31.01.03, 13:44
                                                    Córcia nareszcie dostałem to piwo bezalkoholowe i bedziesz się mogła napić,
                                                    tylko mamusce nic nie mów bo znowu bedzie awantura że Cie de depra deprwuje,
                                                    to chyba rozpija, no nie wiem, ale pij by mama nie widziała :)))))))))
                                                    Papa
                                                  • martucha_ Re: Córcia biegaj 31.01.03, 14:03
                                                    uwielbiam piwko, w szczegolnosci karmelkowe bezalkoholowe :)) jak mam przyjdzie, to butelke schowam pod stol ;)))
                                                    mam nadzieje, ze tylko czkawki nie dostane ;))
                                                    gul gul gul, pyyyyyyyyyyyyychaaaa!!!!!!!!!!!!!!
                                                  • mawyr Re: Córcia biegaj 03.02.03, 09:52
                                                    Córcio ale zaspałem po tym browarku bezalkoholowym :)))))) chyba film mi się
                                                    urwał bo nic nie pamiętam :)))))))) kto mie porozbierał, gdzie spałem tyle
                                                    czasu, kto podbił mamie oko :)))))))))
                                                    Cmoki i fluidki na dobty początek tygodnia :******************)
                                                    Papa
                                                  • martucha_ Re: Córcia biegaj 03.02.03, 09:59
                                                    witaj Tatusku! zasypianie sie kazdemu zdarza, nie martw sie. piwko bezalkoholowe mi tez sie lekko dalo we znaki, bo
                                                    sie rozlozylam na dobre, codzenie z Toba i flaszka browara po nocy w lesie gdzy temperatura spada ponizej minus
                                                    10 stopni mi nie sluzy :))))))))))) ale milo mi, ze oprocz lekkich obaw zwiazanych z podbiciem mamie oka czyjesz sie
                                                    dobrze :)))))) dziekuje za lizaczki, pozdrowionka i caluski do Ciebie leca :)***********************************
                                                    cmmmmmmmmmmmokkkkkkkkk !!!!!!!!!!!!!!
                                                    :))))))))))))))))))))))))
                                                  • mawyr Re: Córcia biegaj 03.02.03, 10:21
                                                    No popatrz Córcia to było 10 ninus, no no, ale ten browar rozgrzewa, tylko
                                                    wielka szkoda że Cie to on rozłożył, :((((((((
                                                    Mam nadzieję że nie groźnie, gorąca herbetka z rumem Jamajka lub Seniorita albo
                                                    Seniorem i powinno wzmocnić Cie, buziaki bo lecę odrabiać
                                                    zaległości :************)mamie powiedz niech na oko położy kotlet bity :)))))))
                                                  • martucha_ Re: Córcia biegaj 03.02.03, 10:30
                                                    Tatku, niestety mroz mnie rozlozyl. Ty zawsze umiesz mnie poskladac do kupy :))) to jest o wiele lepsze, bo bradziej
                                                    konstruktywne i ile wdziecznosci mozna przy tym zdobyc ;))))))) szkoda, ze Ty taki zalatany dzisiaj, bo moglbys sie
                                                    mna zajac i podawac do lozeczka herbatke i poczytac mi ksiazke :))))) no ale, co sie odwlecze to nie uciecze :)))))
                                                    mama sie nie przejmuj, jak wychodzila do pracy, to zalozyla ciemne okulary ;))))))
                                                    comki na droge :)**************
                                                  • mawyr Re: Córcia biegaj 04.02.03, 09:06
                                                    Córcia mam nadzieję, że te lizaczki ślazowe pomogły znieść niedogodności
                                                    chorobowe :))))))) aby zwiększyć ich moc masz mocne cmoki jak wawelskie
                                                    smoki:))))))) alem rymnął, buziaki na zbicie temperatury i podniesienie
                                                    temperamentu :*************)
                                                  • martucha_ Re: Córcia biegaj 04.02.03, 09:43
                                                    czesc Tatku! juz wstalam! trudno mi powiedziec jak sie czuje, musze troche pobyc na wlasnych nogach. jedno wiem,
                                                    dzieki czosnkowi (fuj!) katar mi juz tak nie leci :)))))) za to wokol mnie musza sie roznosic wspaniale aromaty, dobrze,
                                                    ze ich nie czuje ;)))))))) dziekuje za lizaczki i cmoki, na pewno pomoga !
                                                    ja sie moge odwdzieczyc buziaczkami (troche ekhmmm...), ale niech bedzie :)**********************************
                                                  • mawyr Re: Córcia biegaj 04.02.03, 10:54
                                                    Czosneczek należy zagotować w mleku i po zapachu, ale jak nie planujesz Córcia
                                                    wyjście do teatru to można i tak :))))))) Tylko uważaj aby ktos nie rozpalił
                                                    grila bo to tak apetycznie jak kiełbaska pachnie ;)))))))
                                                  • martucha_ Re: Córcia biegaj 04.02.03, 11:11
                                                    jak kielbaska? mniam mniam, w szczegolnosci taka przypieczona i z chrupiaca skorka ;))) szczesliwie nie wybieram
                                                    sie dzisiaj nigdzie, teatrzyk kukielkowy jest daleko, a do kina na poranek juz jest za pozno ;))))) corcia siedzi grzecznie
                                                    nad ksiazkami i wypracowanka pisze ;))))) a teraz robi sobie przerwe :)))))))
                                                  • mawyr Re: Córcia biegaj 05.02.03, 06:51
                                                    Corcia śpisz? no, spisz, jak się odeśpisz to zobaczysz lizaczki i snieg
                                                    padajacy , lepiej z domu nie wychodź bo mozesz złapać jeszczy wiekszy katar ,
                                                    widzę że wymagane jest generalne nacieranie :))))))))) moze być ?
                                                    no to zaczynamy :))))))))))))))
                                                  • martucha_ Re: Córcia biegaj 05.02.03, 09:23
                                                    Tatku!!!!!! czytasz w moich myslach, wlasnie wstalam i moge powdinac koszulke do nacierania pleckow :)))))))))
                                                    co za swietna propozycja, ze tez sama na nia wczesniej nie wpadlam ;)))))
                                                    dzeikuje za lizaczki i fluidki, Tobie tez posylam cieplutkie promyczki energii i optymizmu oraz mnostwo cmokow
                                                    :)****************************
                                                  • mawyr Re: Córcia biegaj 05.02.03, 09:31
                                                    Córcia coś sie wstydzisz, jak spałaś to koszulka była podwinieta o wiele wiele
                                                    wyżej :))))))))))))))
                                                    to od czego zaczynamy nacieranie, leczniczo :))))))))
                                                  • martucha_ Re: Córcia biegaj 05.02.03, 09:46
                                                    najpierw karczek, pozniej ramionka i srodek pleckow, kolejno wzdluz kregoslupa az do poczatkow posladkow :))) ale
                                                    Tatusiu, Ty sie koncentruj na smarowaniu, hihihi ;))))) jak skonczymy z pleckami to sie na nie przeturlam i przod
                                                    bedzie do obrobienia ;)))))
                                                  • mawyr Re: Córcia biegaj 05.02.03, 10:33
                                                    Córcia a końce posladków nie są chore?:)))) bo może też trza :)))))
                                                    Widzisz jak Cie to rozgrzało, nawet takiej gorączki nie miałaś :))
                                                    ale bedziesz zdrowa :))))))))) i oto chodzi :))))))
                                                  • martucha_ Re: Córcia biegaj 05.02.03, 12:05
                                                    Tatku! konce posladkow tez sie domagaja nacierania :))))
                                                    wszystko, oczywiscie, ku zdrowotnosci ;))))) i zdla Ciebie, zebys mial co podziwiac ;)))))))
                                                  • mawyr Re: Córcia biegaj 05.02.03, 12:19
                                                    Córcia gały mi się wywracają, bo muszę ku zdrowotmości swojej robić zeza
                                                    rozbieżnego :))))))))))
                                                    ale co w ręce to matko miej mie w swojeje opiece :)))))))))))
                                                  • martucha_ Re: Córcia biegaj 05.02.03, 12:28
                                                    no przeciez sam chciales, i ja tez chcialam, wiec nie ma co sie szczypac ;))))))) przynajmniej bedzie nam obojgu milo
                                                    ;)))) w koncu nalezy nam sie troche przyjemnosci od zycia ;)))))))
                                                  • mawyr Re: Córcia biegaj 05.02.03, 12:53
                                                    Ale musimy nadstawiać ucha bo od mamuśki też może coś się należeć:)))))
                                                    jakaś zła się zrobiła ostanio jak poprawiłaś oceny u pana z fizyki :))))))))
                                                    i nie musi załatwiać :))))))))
                                                  • martucha_ Re: Córcia biegaj 05.02.03, 13:01
                                                    za to pan dozorca w mojej szkole zawsze sie podejrzanie cieszy jak mam przychodzi na zebrania klasowe, nie wiem
                                                    dlaczego ;))))))) i czasem jak mam tam pojdzie, to sie na dluzsza chwilke zaszywa w kanciapce ;))))))
                                                    ale dalej nacieraj, bo to bardzo przyjemne ;))))))
    • Gość: martucha_ Re: Córcia biegaj IP: *.chello.pl 10.02.03, 07:31
      Tatku! wstawaj juz, wstawaj (szarpie Cie za pizame) bo sie spoznisz do pracy, a masz mnie jeszcze odprowadzic do
      szkoly ;)))
      promyczki cieple i kwatki energii na mily poczatek nowego tygodnia. nie zapomnialam o buziaczkach
      :)******************
      • mawyr Re: Córcia biegaj 10.02.03, 07:46
        he he Córcia to my się razem budzimy tylko ja Ciebie budze w mowym
        tygodniu :))))))))) Buziaki i lizaczki, promyki i fluidki w odpowiednich
        ilościach dla Cie :************)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka