mateuszwierzbicki Re: odwiedzać Wenecję północy 29.04.06, 20:20 a gdize Cię Eirenne zagnało? :) Odpowiedz Link Zgłoś
matya Re: odwiedzać Wenecję północy 29.04.06, 20:44 o ile pamietam z lekcji rosyjskiego chodzi o S.Petersburg Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: odwiedzać Wenecję północy 29.04.06, 21:19 tych Wenecji jak psów, ja tam nie wiem o ktorą chodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: odwiedzać Wenecję północy 29.04.06, 21:21 ależ nie, zawsze tak mówiono o Sztokholmie:) Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: odwiedzać Wenecję północy 29.04.06, 21:25 to tam teraz jesteś? :) Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: odwiedzać Wenecję północy 29.04.06, 22:21 jutro albo pojutrze, najpewniej pojutrze, bo oczywiście noclegu żadnego nie zarezerwowałam:/ Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: odwiedzać Wenecję północy 29.04.06, 22:24 macie się spotkać i zdać mi raport :) Odpowiedz Link Zgłoś
matya Re: odwiedzać Wenecję północy 29.04.06, 22:39 niesety noclegu nie moge zpropopnowac bo nie mam warunkow:( w poniedzialek o 12tej amerykanie robia grilla, moze bys miala ochote? wstep otwarty:) prawie w centrum miasta Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: odwiedzać Wenecję północy 29.04.06, 22:46 Nawet nie pomyślałam, żeby do Ciebie się wpraszać:) A gdzie dokłądnie ta impreza i o co w niej chodzi? Jadę z gorszą połówką na koncert Santany, poza tym nie mamy jakichś skonkretyzowanych planów:) Będziemy łazić po Sztokholmie i żłopać kawę w kafejkach... Odpowiedz Link Zgłoś
matya Re: odwiedzać Wenecję północy 29.04.06, 22:53 chodzi oto ze amerykanie maja zboczenia na punkcie barbekju. i nawet zima w sniegu robili pod budynkiem:) chodzi o grilowanie. zasadniczo kazdy przynosi cos do zarcia w niewielkich ilosciach a potem sie je wszytkiego po trochu. zwykle bylo to wieczorem jak chlodek byl wiec mezczyzni siedzieli przy bbq a kobiety marzly wiec zmykaly do domu:) (mieszkam w czyms w rodzaju hotelu dla postdocow) tego typu imprezy zwykle konczyly sie w domu amerykanow. teraz ma byc w poludnie wiec nie wiem jak bedzie to wygladc Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: odwiedzać Wenecję północy 29.04.06, 23:07 Eirenne, powiedz Santanie, że go uwielbiam. Nie zapomnij :) Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: odwiedzać Wenecję północy 30.04.06, 00:03 Brzmi nieźle, u mnie wśród Polaków bardzo często są takie składkowe imprezy:) Odpowiedz Link Zgłoś
matya Re: odwiedzać Wenecję północy 30.04.06, 00:30 a to santana gra 1go maja a nie 2go? wydawalo mi sie ze 2go. Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: odwiedzać Wenecję północy 30.04.06, 01:49 Masz rację! Sprawdziłam na bilecie, jest jak byk 2 maja :) Czyli pierwszego jest Ricky Martin ;-DDD na którego też mam bilety;) Gadałam z małżonkiem, jedziemy pojutrze z rana, natomiast jutro najprawdopodobniej zaliczymy coś innego (Norrkoping?) Odpowiedz Link Zgłoś
matya Re: odwiedzać Wenecję północy 30.04.06, 13:30 zaraz bo juz sie pogubilam, kiedy bedziecie w Sthm? Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: odwiedzać Wenecję północy 30.04.06, 21:41 Już wszystko tłumaczę:) Mamy bilety na dwa koncerty- na R. Martina 1 maja i Santanę 2 maja. Nie sprawdziłam, kiedy jest który i stąd pomyłka:) Jutro, czyli 1 maja jedziemy do Sztokholmu z samego rana i zostajemy do wieczora, po czym wracamy do Linkoping. Przyjeżdżamy następnego wieczoru na drugi koncert. I już. Chcieliśmy jechać już dziś, ale nocleg był nieopłacalny... Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: odwiedzać Wenecję północy 30.04.06, 21:59 PS. Mat, mogę przekazać wyrazy i Santanie i Ricky'emu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
charyzmatek Re: odwiedzać Wenecję północy 07.05.06, 18:47 koniecznie odwiedzajcie:-))) images.google.pl/imgres? imgurl=www.ga.com.pl/foto13/05440x.jpg&imgrefurl=http://www.ga.com.pl/wen ecja1.htm&h=267&w=360&sz=23&tbnid=7sens- lNUszx9M:&tbnh=86&tbnw=117&hl=pl&start=6&prev=/images%3Fq%3Dwenecja%2Bstacja% 26svnum%3D10%26hl%3Dpl%26lr%3D Odpowiedz Link Zgłoś
charyzmatek Re: odwiedzać Wenecję północy 07.05.06, 18:50 www.ga.com.pl/wenecja1.htm no kurde niech sie teraz smie nie udac:-(( Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: odwiedzać Wenecję północy 07.05.06, 18:51 witaj Charyzmatku :) Odpowiedz Link Zgłoś