romy_sznajder 05.05.06, 09:02 polskaludowa.com/dzwiek/nagrania/piatek_z_pankracym.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
romy_sznajder Re: piątek 05.05.06, 09:03 polskaludowa.com/dzwiek/nagrania/pankracy_kto_dogoni_psa.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: piątek 05.05.06, 09:03 polskaludowa.com/dzwiek/nagrania/Pankracy_wieczor_z_babcia.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
irmelin Re: piątek 05.05.06, 09:09 Wzruszyłam się...jak słowo daje...boszsz jaka ja jestem stara.... Dzięki...to piękny początek dnia...leci non-stop a cały pokój (sztuk męskich 2) śpiewa ze mną .... Odpowiedz Link Zgłoś
ni3zapominajka Re: piątek 05.05.06, 09:25 oj ja też się wzruszyłam... teraz dzieciaki nie mają takich fajnych programow i bajek jak my kiedys, chociazby piatek z pankracym, sasiedzi, krecik, reksio, plastusiowy pamietyk i teleranek nasz niedzielny i kogut na polotku KUKURYKUU - cudo Odpowiedz Link Zgłoś
ni3zapominajka Re: piątek 05.05.06, 09:43 trafiłaś - KULT to moja ulubiona grupa:)) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: piątek 05.05.06, 10:32 Właśnie:) Sąsiedzi, Muminki, Reksio :) Ja byłam chyba ostatnim pokoleniem, które się na to załapało :) Teraz tylko atomówki i pokemony....fe! Odpowiedz Link Zgłoś
irmelin Re: piątek 05.05.06, 10:50 Nie tylko pokemony ganiają po tv ...na boskim kanale"Mini-Mini" są "Reksio". "Bolesław i Lolesław"(!), "Pampalini-łowca zwierząt", itd moje dziecko uwielbia te bajki...a ja się wzruszam i szczenięce lata wspominam...aaaa i tam dają takie coś..."Przygody błękitnego rycerzyka" czy ktoś to pamięta????? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: piątek 05.05.06, 11:13 :-D))))))))))))) a gdzie CZTERY SŁONIE??? "w Wadowicach(?) na ulicach chodzą takie niańki... co dorosłych uczą puszczać z mydła bańki" "wieczór z babcią" odbieram dwuznacznie... :-/ a woooooogóle, to JA mam świra na punkcie COLARGOLA... ... we wszystkich wersjach językowych (najgorsza jest skandynawska) ale pięknie szefowa dzisiaj zapodała...oj pięknię... Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: piątek 05.05.06, 17:22 starzaki.eu.org/~nostalgia/mmedia/poranatelesfora/telesfor_01.mp3 Tu są cztery słonie i cze-lo-ka-da i różne inne. www.nostalgia.pl/ A tu boska strona z naszymi dobranockami. :) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: piątek 05.05.06, 17:25 znam i często odwiedzam, "nostalgię" ma się rozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: piątek 05.05.06, 17:31 A to jest mój ukochany zajączek: starzaki.eu.org/~nostalgia/mmedia/latajacyzajaczek/zaj01.wmv :)) Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: piątek 05.05.06, 19:07 Chodziły mi po głowie te Twoja Wadowice ładnych parę godzin. I wreszcie mi piłeczka spadła, jak Dobromirowi. To były Bańkowice. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: piątek 08.05.06, 10:30 AAAAAAAAAAA..no oczywiście.. BAŃKOWICE!!! za 4 słonie dziękujemy-kłaniamy się.... :-} Odpowiedz Link Zgłoś