purple_haze 17.05.06, 11:09 chciałam powiedzieć, że dzisiaj Cię kocham :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chloe30 Re: edorka 17.05.06, 11:12 Ja też kocham Edorkę :))) A Pani X ja olewa... ROTFL :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: edorka 17.05.06, 12:57 conejito13 napisała: > ale o co chodzi jesli nie tajemnica...? Nie tajemnica, tylko dłuuuuga historia. A ja znam ja pobieżńie, to może jak Edorka zajrzy to ci lepiej wyjaśni :)) Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: edorka 17.05.06, 13:07 aaaaaa... ok. myslalam moze ze na emamie jakis dzihad czy jak, lubie sie posmiac i tyle:) a tak, to nie. spoko. edorka - luz. a do tematu - tez lubie edorke:) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: edorka 17.05.06, 13:11 Oczywiście, że dżihad na emamie, a jak :)))) Edorka rulez :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: edorka 17.05.06, 13:38 conejito13 napisała: > aaa... dobra, to polece sprawdzic:) Wonteczek juz na ośłej wylądował, a część dalsza ma miejsce na nowym prywatnym forum emama bez cenzury, gdzie penwa pani X chciała udowondnić sowją wyższość :))) Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: edorka 17.05.06, 13:41 bosz... to nie na moja glowe chloe;) bosz... ja tam zaraz na obiad pedze. matula mi nawazyla golabkow i normalnie nie nadaje sie...:) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: edorka 17.05.06, 13:43 conejito13 napisała: > bosz... to nie na moja glowe chloe;) To trzeba na bieżąco śledzić :))) bosz... ja tam zaraz na obiad pedze. > matula mi nawazyla golabkow i normalnie nie nadaje sie...:) Mniam mniam, a ja od rana o dwóch kawach :((( Odpowiedz Link Zgłoś
edorka1 Re: edorka 17.05.06, 14:24 Purple_haze i ja Cię kocham.I Chloe kocham. :)))))). Właśnie wróciłam z Oślej. Jestem załamana i zdruzgotana. Normalnie nieutulona w żalu jestem. Przeczytałam ripostę na moje wyrazy uwielbienia i rotflnęłam.... Taki kwiatek i na Oślej umiera... A powinien na szpilce zawisnąć potomnym ku przestrodze. Cierpi serce moje.... :))))). Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: edorka 17.05.06, 15:40 A wonteczek z oślej mam w wordzie jakby kto chciał - na wieczna pamiatke i ku przestodze "Nie krytykuj modeLatora" :PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: edorka 17.05.06, 16:35 no dobra, poszlam na ta emame - jak zwykle gnoj i zenula, weszlam na ta nowa emame a tam moderatorka z tamtej grasuje - czy dobrze skumalam? dobrze, ze mialam normalna matke. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: edorka 17.05.06, 16:36 conejito13 napisała: > no dobra, poszlam na ta emame - jak zwykle gnoj i zenula, weszlam na ta nowa > emame a tam moderatorka z tamtej grasuje - czy dobrze skumalam? > dobrze, ze mialam normalna matke. Dobrze kumasz. ModeLatorka ze skrzydłami chciała chyba cos udowodnić, tylko ja nie wiem co, swoje przywiązanie do funkcji??? Czy do netu ogólnie??? Odpowiedz Link Zgłoś
mami2 Re: edorka 17.05.06, 16:45 Kto to w ogole jest ta Czajka? Skąd łona sie wzięła? Ja pamiętam jeszcze czasy jak wieczna_gosia moderowała e-mame. Potem mi sie odechciało tam bywac. Wpadam sporadycznie. Ale kiedys też były laseczki ktore duzo zamieszania robiły- niejaka joasiik? Ktos pamięta? Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: edorka 17.05.06, 16:47 Josaik to tylko ze słyszenia. Wieczną Gosię jako uzytkowniczke znam i podziwiam - klasa. Odpowiedz Link Zgłoś
mami2 Re: edorka 17.05.06, 16:48 Wieczna to moje guru. Jak ona to robi? Piątka dzieci na karku i jeszcze doktorat! Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: edorka 17.05.06, 16:49 mami2 napisała: > Wieczna to moje guru. Jak ona to robi? Piątka dzieci na karku i jeszcze > doktorat! No cóż.... przynajmniej wiem że poprzeczka wysoko :DD Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 ogolnie 17.05.06, 17:16 rozwazania na tematy rozne. poziom matek ogolnie spada wraz ze wrostem odsetku wyksztalconych w spoleczenstwie;) niby wszystkie babole po studiach, niby wszystkie wszechwiedzace, doswiadczone wielce w wieku lat dwudziestukilku etc a sloma im z butow wystaje i problemy jakies takie... XIX-wieczne a przeciez dostep do netu maja wszystkie. watkow typu: mam glupia tesciowa, czy mozna przyciac sobie wloski na cipce w 6.ym miesiacu jest tam ful! z czego to sie bierze?? bosz... generalnie, im mlodsze tym bardziej kurwowate, agresywne, nastawione do swiata na: dajcie mi, pazerne, zazdrosne i bardziej nieszczesliwe... wspolczuje wszystkim czlonkom ich rodzin. serio, czy matki nie maja normalnych problemow? nie chodza do kina? nie czytaja ksiazek? nie spotykaja sie ze znajomymi? nie jezdza w ciekawe miejsca? nie sluchaja muzyki/nie chodza na koncerty? etc itp. i nie chodzi mi o kurwa wyjazdy do afryki na safari, ktorymi sie mozna pochwalic przed gawiedzia, ale o ciekawe miejsca, ktorych pelno w polsce a nawet pewnie w ich okolicy. nic, po prostu nic nie mozna sie z tego forum dowiedziec (mowie o tym 'panstwowym', bo prywatnych to nawet nie znam). rysuje mi sie obraz matki polki giedrychowskiej z miotla w reku, obrazkiem z lepperem na klapie przypietym, walkami na glowie i podomka brudna zaplamiona przewiazana niedbale w pasie. obgadujaca przez telefon cala wlasna rodzine palac przy tym peta:(, z nieumytymi zebami 'bo po co'. co za koszmar! a moze za krotko czytam i nic nie rozumiem... jest tam pare fajnych dziewczyn, normalnych, gina w tlumie porabanych fanatyczek z uwieszonym pieciolatkiem do piersi. Odpowiedz Link Zgłoś
purple_haze Re: edorka 17.05.06, 17:42 edorka, może na boskie wpadniesz? dopisać Cię? ktoś z fanek 'emamy' też ma ochotę? nabór dziś prowadzę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: edorka 17.05.06, 17:50 no toc musi. jak moga niematki, to tak:) a jak i przeklac mozna, to juz foogle;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarneoczy Re: edorka 17.05.06, 21:02 chiba nie tylko cię... mię też :( jak zwykle się spóźniłam... qrfa, na własny pogrzeb nie zdąże... no i w dlaszym ciągu się domagam od wszechwiednej Chloe wontku na mail... Odpowiedz Link Zgłoś
gregor_1976 Re: edorka 17.05.06, 21:26 Czy to o to chodzi? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=41820302 Pranie mozgu :P faktycznie dzihad Odpowiedz Link Zgłoś
edorka1 Re: edorka 17.05.06, 22:22 Jest jeszcze dalszy ciąg - też na Oślej. Śpieszcie poczytać, zanim odejdzie w niebyt :))). Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: edorka 18.05.06, 08:17 Juz odeszło w niebyt. Czarneoczy nadal na maila zamawia??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
edorka1 Re: edorka 18.05.06, 09:53 No co Ty Chloe opowiadasz, wisi jeszcze na Oślej :))). Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: edorka 18.05.06, 09:54 A ja klikałam i dupa była???? A Ty wiesz, że pół portalu poszukuje emamy bez dyktatury, która była zniknęła przez noc?? Hehe, gdzie nie wejdę tam tylko "Co się stało, czemu zamknięte?" Odpowiedz Link Zgłoś
pixie65 Chloe... 18.05.06, 10:00 Też klikam i też dupa i mogłabym dostać ten wątek na maila??? Please, bo usycham z ciekawości... Odpowiedz Link Zgłoś
pixie65 Dałaś...:-)) 18.05.06, 11:06 dojszło, prawie przeczytałam, ręce załamałam i odpisałam i prawie nie czuje jak mi się... Wracam TU :-))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Dałaś...:-)) 18.05.06, 11:08 pixie65 napisała: > > Wracam TU > :-))))))))))))) No i słusznie bo TU jest Twoje miejsce :DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
pixie65 A... 18.05.06, 11:17 jak wlepię tu fotkę, nie wczytując się w regulamin, mojego Najmilejszego to mię wytniesz....???? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: A... 18.05.06, 11:22 pixie65 napisała: > jak wlepię tu fotkę, nie wczytując się w regulamin, mojego Najmilejszego to mię > > wytniesz....???? > :-))) Wlepianie fotke jest jak najbardzie dozowlone, wręcz pożądane!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
edorka1 Ło!!! Nie ma!!!! Cemu ???? 18.05.06, 10:08 Ja tam na tej alternatywnej e-mamie byłam dobrze po północy i była. Nic tam nie było zdrożnego. O soczkach było i o ptakach ale nic brzydkiego... Chyba, że się rano coś wydarzyło dziwnego, i ktoś pozamiatał raz a dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
edorka1 Re: Ło!!! Nie ma!!!! Cemu ???? 18.05.06, 12:14 Wszyscy niecierpliwie czekamy na odpowiedź z góry hahaha forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=42028879 Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Ło!!! Nie ma!!!! Cemu ???? 18.05.06, 12:16 Normalnie to dzisiaj problem numer jeden na portalu :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
edorka1 Znalazło się...znaczy wyjaśniło się...i koniec... 18.05.06, 14:06 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=567&w=42014552&a=42036316 Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Znalazło się...znaczy wyjaśniło się...i konie 18.05.06, 14:08 I cześc pieśni. A to wszystko przez niskie loty ptaszydeł. Odpowiedz Link Zgłoś
edorka1 Re: Znalazło się...znaczy wyjaśniło się...i konie 18.05.06, 14:09 Miotła Roku!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Znalazło się...znaczy wyjaśniło się...i konie 18.05.06, 14:13 Prosze spojrzeć w opis i zgłosic ewentualne poprawki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
edorka1 Re: Znalazło się...znaczy wyjaśniło się...i konie 18.05.06, 14:17 Nie zgłaszam :))). Odpowiedz Link Zgłoś
mami2 Re: Ptasia grypa wróci! 18.05.06, 14:35 Eee...jakies to wszystko takie porąbane. Sie zastanawiam czy w ogole z tym portalem ruszac jak to takie przewały kiedys mają być:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Ptasia grypa wróci! 18.05.06, 14:39 mami2 napisała: > > portalem ruszac jak to takie przewały kiedys mają być:DDD Będziem ciachać, ciachu ciachu ciach :DDDDD I sie upodobnimy....hmmm... :D Odpowiedz Link Zgłoś