audrey.h Re: "Parole,parole"Dalidy 17.05.06, 20:52 aj, to juz jest sama krem de la krem! :) -- audrey Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: "Parole,parole"Dalidy 17.05.06, 20:53 ale Gigolo,czy jak to sie pisze nieznosze:( Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: "Parole,parole"Dalidy 17.05.06, 21:58 > ale Gigolo,czy jak to sie pisze nieznosze:( chyba mamy tę samą frankofilską płytę :) -- audrey Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: "Parole,parole"Dalidy 18.05.06, 11:42 też uwielbiam!!!! kojarzy mi się z Sylwestrami w Pięknym Psie i tańcami z moimi kuzynami Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: "Parole,parole"Dalidy 19.05.06, 13:31 a mi jeszcze z calym tym "szabada"w wykonaniu mezczyzn;) Odpowiedz Link Zgłoś
maximilianna Re: "Parole,parole"Dalidy 19.05.06, 23:50 A możesz podesłać na mail? Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: "Parole,parole"Dalidy 20.05.06, 14:20 Ja niestety nie posiadam,ale moze Odryjka? Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: "Parole,parole"Dalidy 20.05.06, 14:52 Madżik Uomenko: Odryjka? to chyba ja :))) oczywiscie - chyba moge przeslac, a o ktora piosenke chodzi: o Parole czy o Gigi L'Amoroso (vel Gigolo ;) tak jakos nie do konca moge wywnioskowac z przebiegu rozmowy. prosze o podpowiedz :) -- audrey Odpowiedz Link Zgłoś
maximilianna Re: "Parole,parole"Dalidy 20.05.06, 15:57 O obie :) Mój mail to iselin.maj@gmail.com Dziękuję:) Chyba, że łatwiej przez skype , a łatwiej - to wtedy podam . Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h wyslalam 22.05.06, 16:40 maximilianno, przeslalam piosenki mailem. skype mam, ale nie jestem pewna czy potrafie go obslugiwac ;) (jest to zabawka mojego mezczyzny :) gdyby byly jakies problemy, to daj znac, tu albo na maila. -- audrey Odpowiedz Link Zgłoś
maximilianna Re: wyslalam 22.05.06, 18:48 audrey.h napisała: > maximilianno, przeslalam piosenki mailem. skype mam, ale nie jestem pewna czy p > otrafie go > obslugiwac ;) (jest to zabawka mojego mezczyzny :) > > gdyby byly jakies problemy, to daj znac, tu albo na maila. > -- > audrey Dziękuję Audrey. Doszło i gra. Ukłony :) Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: "Parole,parole"Dalidy 20.05.06, 19:41 Oczywiscie ,ze to Ty;) Odpowiedz Link Zgłoś