Dodaj do ulubionych

Zbiór zasad panujących na porządnym forum !

19.05.06, 15:36
Byłam teraz na oficjalnym forum MjM i chciałam Wam powiedzieć,że nasze forum
w porównaniu z tamtym to istny śmietnik;) Od dziś proponuję ustanowić zbiór
zasad, którymi będziemy się kierować przy pisaniu naszych postów;) A więc;)
1. Nie piszemy posta pod postem, tylko edytujemy.
2. Czytamy uważnie temat wątku i piszemy wyłącznie na dany temat. Za robienie
offtopików grozi żółta, a potem czerwona kartka.
3. Nie wolno pisać źle o aktorach, ani komentować ich wyglądu czy gry, bo "
będzie im przykro".
4.Koniec jajcarskich wątków o MjM, one do niczego nie służą- proponuję oddać
się rozważaniom " Czy Arturek będzie z Marysią" " Czy Paweł Zduński będzie z
Teresą".
5. Nie wolno zakładać dublujących się wątków.
6. Nie wolno posługiwać się naszymi ksywkami, o bohaterach MjM mówimy
wyłącznie tak jak się nazywają w serialu.
7. Ściąganie MP3 czy filmów z netu to jest przestępstwo, a za posty o takiej
informacji admin będzie karał doniesieniem do prokuratury.
8. Trzeba utworzyć wątek pt Galeria i tam zamieszczać zdjęcia naszych idoli z
MjM. O żadnym z nich nie wolno napisać,że jest brzydki czy fatalnie wyszedł.
9. Każdy z nas ma obowiązek mieć śliczny avatar, najlepiej ze zdjęciem
ulubionego bohatera i do tego bogato zdobioną sygnaturkę.
10. Avatary i kolorowe sygnaturki będziemy robić sami, po czym wymieniać się
nimi w specjalnym wątku.
To tyle;) Jak coś jeszcze macie to dorzucajcie:)
Obserwuj wątek
    • invicta1 Re: Zbiór zasad panujących na porządnym forum ! 19.05.06, 15:37
      czy trzeba mówić "dzień dobry" i nosić krawat?
    • mozambique Re: Zbiór zasad panujących na porządnym forum ! 19.05.06, 15:39
      jednymi słowy- u nas burdel jest !!!

ruja i poróbstwo , a fu !!
      • wieslawa-siemiankowska Re: Zbiór zasad panujących na porządnym forum ! 19.05.06, 15:42
        No zapomniałam- trzeba założyć specjalny wątek pt " Twój dzień" i tam opisywać
        co nas spotkało danego dnia.
        • nioma Re: Zbiór zasad panujących na porządnym forum ! 19.05.06, 15:44
          to ja wole nasz burdel
          swojsko, sympatycznie i mozna poswintuszyc :))
          • wieslawa-siemiankowska Re: Zbiór zasad panujących na porządnym forum ! 19.05.06, 15:45
            Burdel się skończył;) Od dziś jest tak jak na forum MjM;) Musi być porządek!
            • aga_ata Re: Zbiór zasad panujących na porządnym forum ! 19.05.06, 15:47
              Umarłam :-D

Proponuję jeszcze założyć kilka prywatnych forów o tematyce Santanowej,
              marysiowej, Mroczkowej, Kingusiowej i Grabinowej
              • wieslawa-siemiankowska Re: Zbiór zasad panujących na porządnym forum ! 19.05.06, 15:50
                Która mi zrobi śliczny avek z Chochołami ?
              • around_the_sun Re: Zbiór zasad panujących na porządnym forum ! 19.05.06, 15:50
                aga_ata napisała:

> Umarłam :-D

a zostawiłaś testament za cukiernicą?
              • wieslawa-siemiankowska Re: Zbiór zasad panujących na porządnym forum ! 19.05.06, 15:51
                Aha moderaorem forum będzie niejaka Margolina, ona zagwarantuje nam porządek na
                forum, a jej zastępcą asieńka fanka z poznania.
            • mozambique Re: Zbiór zasad panujących na porządnym forum ! 19.05.06, 16:01
              ale za to ich czytuje Tulipan ( powiedzial w TV ) a nas ????

no przecie ani Hanuś ani Grezgorz tu nei zaglądają
              • wieslawa-siemiankowska Re: Zbiór zasad panujących na porządnym forum ! 19.05.06, 16:04
                Nas czytają INNI, a poza tym proszę o nierobienie offtopicu tylko pisanie na
                temat;)
              • aga_ata Re: Zbiór zasad panujących na porządnym forum ! 19.05.06, 16:04
                Testament wrzuciłam do rzeki w butelce po wypitej whisky :)))

Taaaak! Margolina i Asienka fanka z Poznania. I jeszcze Natka!
                • wieslawa-siemiankowska Re: Zbiór zasad panujących na porządnym forum ! 19.05.06, 16:08
                  Margolina jest the best. Wczoraj rozpaczała,że oblała maturę- a jak ją miała
                  zdać, jak całe dnie wisiała na forum i debatowała o Marysi?
                  • around_the_sun Re: Zbiór zasad panujących na porządnym forum ! 19.05.06, 16:30
                    gdzie jest to oficjalne forum?
                    mówicie o czymś innym niż to co mamy w opisie tbo?
              • ja27-09 Re: Zbiór zasad panujących na porządnym forum ! 19.05.06, 21:28
                Sodomia i Gomoria normalnie!!
                • romy_sznajder Re: Zbiór zasad panujących na porządnym forum ! 20.05.06, 15:32
                  tu wkleje inne watki na ten sam temat.
                  skopiuje i wkleje.
                  nie usune. ale zeby mi to bylo ostatni raz.
                  • romy_sznajder watek 'podpaski margoliny' 20.05.06, 15:33
                    • Podpaski Margoliny
                    wieslawa-siemiankowska 19.05.06, 21:36 + odpowiedz

Dzisiaj ten dzień tak jakoś szybko zleciał i nie mam jakoś humorku, ale
                    możliwe to wszystko przez deszcz i okres bo dzisiaj dostałam i strasznie boli
                    mnie brzuch(tak nigdy mnie jeszcze nie bolał). Rano wstałam o 7.30 i odrazu
                    poleciałam do sklepu zakupic se podpaski bo miałam tylko jedną z tamtego
                    miesiąca. Potem jak wróciłam to zjadłam śniadanie. Potem pościągałam wszystko
                    z mebli w moim pokoju bo mieli mi dzisiaj przynieść od mojej siostry ale nie
                    przynieśli;/. Musze czekac do poniedziałku;/. Potem wykąpałam się i weszłam
                    na gg. Przed 15.00 wybyłam(chociaż mi sie nie chciało) na urodziny do mojej
                    przyjaciólki Olki. Kupilam jej dezodorant i kawy w paczce Nescafe
                    rozpuszczalne. Była zadowolona. Zjedliśmy torta(kupny:P) z galaretką
                    pomarańczową i z orzechami. Pyszny był. Potem se poplotkowałyśmy,
                    posłuchaliśmy muzy na kompie. Potem coś zjedliśmy, w trakcie jedzenia
                    zadzwonił mój brat na moją kom, ale nie prawdziwy brat:D, tylko mój kumpel z
                    Gorzowa Wielkopolskiego, ktorego bardzo kocham, oczywiście jak przyjaciela.
                    Pogadałam z nim troszke i wybyłam do domku, bo brzuszek coraz bardziej dawal
                    mi sie we znaki. Teraz siedze na gg, ale coś dzisiaj nudno. Miałam problemy z
                    wejsciem tutaj ale dałam rade. Zaraz ide na czata. To na tyle dzisiaj. Pozdro
                    dla wszystkich.

[komentarze] (4) [20:14 06/11/04]

WIELKI POWRÓT!!!!!!!!!!

Ale niespodzianka co:D. Nie no żartuje:P. Ale znowu będe prowdazić tego
                    bloga, tym razem już na stałe. Zmieniłam kolory bo podobają mi sie ciemne i
                    mroczne blogi oraz gify. Zaraziłam sie tym od mojej kumpelki Natali z którą
                    przez pare miechów prowadziłam bloga. Ta nocia będzie krótka bo spieszy mi
                    sie na gg bo na mnie ktoś czeka:P i pewnie nerwicy dostaje:D. To ja lece a wy
                    komentujcie blogaska:P. Licze na was!!!!!

[komentarze] (8) [19:48 04/11/04]

POŻEGNALNA NOTA!!!!!!!!

Ehh jak widzicie temat notki...to jest ostatnia notka na tym blogu. Nie daje
                    rady prowadzić dwóch blogów. Nie skasuje go ale nie będe tu zaglądać chyba że
                    do linów tylko. Żegnajcie!!!!!! A teraz zapraszam na
                    blog.tenbit.pl/natala1990...Pa!!!

[komentarze] (1) [21:52 11/10/04]

<< poprzed nast >>

kontakt | firma | regulamin | polityka prywatności | pomoc
                    • romy_sznajder sen margoliny o marysi zdunskiej 20.05.06, 15:34
                      • Sen Margoliny o Marysi Zduńskiej
                      wieslawa-siemiankowska 19.05.06, 21:02 + odpowiedz

Śniło mi sie że byłam świadkową na ślubie pani Małgosi Nie pamiętam z kim bo
                      pana młodego widziałam tylko przez mgłe. Na początku jak byłam w Kościele to
                      Gosia poszła sie przebrać w suknie (W kościele nie przebrana była) a ja sie
                      dowiedziałam ze musze mieć pierścionek na palcu jakiś bo inaczej nie moge być
                      świadkową i ja poleciałam niby do domu ale to nie był dom tylko gimnazjum
                      do którego moja kumpela chodzi i poleciałam na góre do jakieś sali i weszłam
                      a tam była moja dyrektorka z Zawodówki, która sie przebierała na czarno i
                      potem poleciałam do innej i tam był mój pierścionek i potem poleciałam do
                      Kościoła. pamiętam ze sie spóźniłam do Kościoła najpierw i przepraszałam
                      Gosie ale ona powiedziała że nic sie nie stało. Sen był w ogóle głupi i na
                      końcu stwierdziłam że to najgorsze wesele na jakim byłam bo wszyscy calą noc
                      siedzieli na krzesłach bo nie było orkiestry, tylko Gosia raz na gitarze
                      zagrała. A potem nosiłam Inke(córke pani Gosi) na rękach która miała 2 latka
                      a 15 .A potem ktoś ją zabrał i to sie okazało że to nie Inka . A na
                      końću zobaczyłam pana Roberta, który miał na sobie garnitur ten co Artur miał
                      w serialu pierwszy raz tzn drugi jak poznal Ewe i ja do niego podeszłam i
                      usiadłam koło niego i on sie zapytal czy pójdziemy na spacer i ja
                      powiedziałam że tak i chciałam iśc do wyjścia i weszłam na głowną sale i mama
                      powiedziała że jedziemy już do domu bo Konrad(mój brat) po nas przyjechał.A
                      na tej sali stoły były już poskładane bo nikogo już nie było tylko my i już
                      sprzątali A najgorsze to bylo że jedzenia nie było tylko sałatke raz dali i
                      jeszcze sami nakładali na talerze

- Wysłany: Czw 18:04, 16 Lut 2006

beyonceee
                      Dyskutant

Ostrzeżeń: 0/5

wow...:O a z kim się żeniła?
                      • romy_sznajder czy margolina.... 20.05.06, 15:35

• Czy Margolina ma iść na ustny z polaka ?
                        wieslawa-siemiankowska 19.05.06, 21:27 + odpowiedz

Ja właśnie wstałam. Wczoraj byłam taka załamana że o 22.00 już poszłam spać z
                        wielkim bólem głowy, i zasnęłam od razu. Dzisiaj już troszke lepiej. Będe
                        wieczorem z koleżankami pić. Jedna dziewczyna z tych co zdała stawia
                        wszystkim. Ja sie zastanawiam tylko czy mi sie opłaca iść na ustny polski za
                        tydzień... Pomyśle...

A Wy co jej byście doradzili ?? Po co jej matura, niech ją zleje i pisze jak
                        najwięcej na forum MjM, dopiero jest się z czego pośmiać:)
                        • romy_sznajder margolina swietuje.... 20.05.06, 15:36

• Margolina swiętuje niezdaną maturę
                          wieslawa-siemiankowska 19.05.06, 20:17 + odpowiedz

Temat: Twój dzień
                          margolina

Odpowiedzi: 67
                          Wyświetleń: 329
                          Forum: Forum ogólne i techniczne Wysłany: Dzisiaj at 17:30 Temat:
                          Ja właśnie wróciłam z opijania... Tylko czego? Nie zdanej matuty? Jedna z
                          koleżanek która zdała, stawiała wszystko więc poszłam... Mam teraz lekką
                          faze...

Ciekawe czy opijanie skończyło się tak jak pamietny sylwek- rykami na
                          balkonie i rzyganiem?:)
                          • romy_sznajder watek 'nasze fora tematyczne' 20.05.06, 15:38
                            • Nasze fora tematyczne- forum Santamaryi
                            wieslawa-siemiankowska 19.05.06, 17:33 + odpowiedz

To jest wątek, gdzie każdy z nas będzie zapraszał innych na swoje forum
                            poświęcone ulubionemu aktorowi z MjM. Ja jeszcze nie mam swojego ( czekam na
                            sygnaturki i avusie) , ale zapraszam na forum Małgorzaty Pieńkowskiej;)
                            www.malgosiapienkowska.fora.pl/
                            • szukajacy_sensacji 'nasze fora tematyczne'-dokończenie 20.05.06, 17:32
                              • Re:Mam coś lepszego- drugi blog Margoliny:)
                              wieslawa-siemiankowska 19.05.06, 18:36 + odpowiedz

blog.tenbit.pl/hania1999
                              To jest drugi blog Margoliny, tym razem wciela się tu w swoją siostrzenicę
                              Hanię:)
      • xemxija Re: Zbiór zasad panujących na porządnym forum ! 19.05.06, 16:33
        To czyli nie mozna juz dyskretnie czyscic butow przy wejsciu do forum, ekhm, w
        zaslone?!!
        To czym czyscic?? Ja na forumie w brudnych butach nie wyczymie.
        • around_the_sun Re: Zbiór zasad panujących na porządnym forum ! 19.05.06, 16:37
          teraz trza bedzie buty zostawiać za progiem na wycieraczce psze pani.
          • xemxija Re: Zbiór zasad panujących na porządnym forum ! 19.05.06, 16:47
            Ale ja nie chce sie ich pozbyc, prosz pani. A jak mnie ich ktos podwedzi??;)
            • aari Re: Zbiór zasad panujących na porządnym forum ! 19.05.06, 18:02
              A mie nogi walą, tosz jak buty zostawie to pdniecie wszyscy d odoru mego !!!!
    • mameluch Re: Zbiór zasad panujących na porządnym forum ! 19.05.06, 16:44
      na serio COŚ TAKIEGO tam wisi?:D istna perełka:)
      pomijając absolutny zakaz krytyki, z tymi empetrójkami to pojechali:) z tego co
      mi wiadomo w polskim prawie nie jest ta kwestia uregulowana w sposób klarowny,
      chyba jeszcze nikogo nie skazano za ściąganie mp3 czy tym bardziej za pisanie o
      tym:D
      • around_the_sun Re: Zbiór zasad panujących na porządnym forum ! 19.05.06, 16:46
        nosz kurna chata, gdzie to forum jest?
        • wieslawa-siemiankowska Re: Zbiór zasad panujących na porządnym forum ! 19.05.06, 16:49
          forum.serial.pl/viewforum.php?f=2
          Proponuję poczytać i wczuć się w tamtejszą, niepowtarzalną atmosferę:)
          Obowiązkową lekturą są posty Margoliny i admina Bartka:)
          • szukajacy_sensacji Re: Zbiór zasad panujących na porządnym forum ! 19.05.06, 16:56
            "Jeszcze dobre było jak Jacek wrócił, a Marta poszła do piekarni i spotkała
            Mariolę:
            - On panią skrzywdził, prawda? - Mówiła z naiwnością dziecka, a jej oczy
            wyrażały wielki szacunek i miłość jaką Radomska darzyła Martę... "

Śliczne! Gdyby użytkowniczka pisząca te słowa weszła na nasze forum, to chyba
            palpitacji by dostała:)
    • sabeena Re: Zbiór zasad panujących na porządnym forum ! 19.05.06, 16:48
      > 9. Każdy z nas ma obowiązek mieć śliczny avatar, najlepiej ze zdjęciem
      > ulubionego bohatera i do tego bogato zdobioną sygnaturkę.

No to przestukane, bo ja najbardziej lubie wszystkich bohaterow MjM i nie ma
      mowy zebym zdecydowala sie na jednego.
      To co ja teraz zrobie?
      • wieslawa-siemiankowska Re: Zbiór zasad panujących na porządnym forum ! 19.05.06, 16:51
        Musisz wybrać jednego, jedynego i mieć z nim avatar oraz sygnaturkę! Jedynie
        bliźniaków nie wolno rozdzielić! Aha Papuga to Isia, proszę o tym pamiętac;)
        I nie robić offtopików, bo żółte kartki dostaniecie;)
        • romana_polka Re: Zbiór zasad panujących na porządnym forum ! 19.05.06, 16:56
          co to jest avatar?
          • mameluch Re: Zbiór zasad panujących na porządnym forum ! 19.05.06, 16:59
            to zdjęcie/obrazek obok wypowiedzi po lewej stronie.
        • around_the_sun Re: Zbiór zasad panujących na porządnym forum ! 19.05.06, 16:59
          o w morde jeża,
          o w m o r d e j e ż a !!!!!!!
          • wieslawa-siemiankowska Re: Zbiór zasad panujących na porządnym forum ! 19.05.06, 17:02
            Nie piszemy posta pod postem!
          • around_the_sun Re: Zbiór zasad panujących na porządnym forum ! 19.05.06, 17:02
            margolina w wieku 21 lat nie zdała jeszcze matury?
            no to troche jej z tym schodzi...
            • wieslawa-siemiankowska Re: Zbiór zasad panujących na porządnym forum ! 19.05.06, 17:06
              Gdyby matura była ze znajomości MjM oraz z biografii Marysi Zduńskiej i Artura
              Rogowskiego, zdałaby na szóstkę w pierwszym możliwym terminie:)
              • romana_polka Re: Zbiór zasad panujących na porządnym forum ! 19.05.06, 17:08
                najlepsze są te jej opowiadania - brazylijscy scenarzyści mogliby jej buty czyścic
                • wieslawa-siemiankowska Re: Zbiór zasad panujących na porządnym forum ! 19.05.06, 17:12
                  blog.tenbit.pl/mariola1985
                  Blog jest nie do pobicia:)
                  • romana_polka Re: Zbiór zasad panujących na porządnym forum ! 19.05.06, 17:15
                    To jest moc:

"Madzia szybko biegła do domu. Miała nadzieję że Kamil tam jest. Musiała mu powiedzieć jak najszybciej to co czuła. Po jakiejś godzinie znalazła się na Łowickiej. W korytarzu zderzyła się z zaspaną Natką.
                    - Magda co się stało? – zapytała.
                    - Jest Kamil? – wyszeptała zdyszana.
                    - Jest, ale…
                    Magda nie dała jej dokończyć. Szybko wyminęła dziewczynę i wparowała do pokoju. Gryc leżał na łóżku i był smutny. Na jej widok zerwał się na nogi.
                    - Co ty tu robisz? – zapytał sucho.
                    - Kamil ja muszę ci coś powiedzieć…
                    - Przykro mi, ale ja nie chce tobą rozmawiać. Nie mogę. Sprawiasz mi zbyt dużo bólu.
                    - Ale Kamil ja…
                    - Magda wyjdź z mojego pokoju. Proszę cię!! – powiedział dobitnie i odwrócił się do okna.
                    Dziewczyna wzięła głęboki oddech i podeszła do niego. Objęła go delikatnie w pasie od tyłu. Chciał się wyrwać, ale wtuliła się w niego jeszcze bardziej.
                    - Kamilku kocham cię… Wybacz mi wszystko proszę cię.
                    Chłopak zaskoczony szybko obrócił się i spojrzał na nią zaskoczony,
                    - Co? Co ty powiedziałaś?
                    - Kocham cię. Uświadomiłam to sobie jak byłam z Pawłem. Myślę ze nigdy nie przestałam cię kochać, tylko po prostu bałam się i…
                    - Magda nic już nie mów. Boże nawet nie wiesz jak długo czekałem na te słowa. Bałem się, że to nigdy nie nastąpi. – wyszeptał.
                    Po chwili podniósł ja do góry i obrócił się z nią dookoła kilka razy. Miał ochotę krzyczeć z radości ale była już noc. Pocałował ją namiętnie. Przywarli do siebie mocno. Nagle drzwi się otworzyły i do pokoju weszła Natka. Na widok całującej pary uśmiechnęła się do siebie. Zostawiła ich samych…"

pytanie: kto to jest Natka???
                    • wieslawa-siemiankowska Re: Zbiór zasad panujących na porządnym forum ! 19.05.06, 17:17
                      Natka to jedna z uczestniczek forum MjM ! Proszę o nierobienie offtopicu;)
                      • romana_polka Re: Zbiór zasad panujących na porządnym forum ! 19.05.06, 17:20
                        a co uczestniczka forum robi na Łowickiej???
                        a to nie jest żaden offtopic,qwa (za Margoliną) tylko topic!
                    • around_the_sun Re: Zbiór zasad panujących na porządnym forum ! 19.05.06, 17:18
                      no właśnie, kto to jest natka?
                      • wieslawa-siemiankowska Re: Zbiór zasad panujących na porządnym forum ! 19.05.06, 17:23
                        Uczestniczka forum chce zagrać w MjM, dlatego obsadziła samą siebie!
                        Nie piszemy posta pod postem!
                        • romana_polka Re: Zbiór zasad panujących na porządnym forum ! 19.05.06, 17:26
                          qrde,Wiesia,a gdzie mam napisac,obok ?!
                          • wieslawa-siemiankowska Re: Zbiór zasad panujących na porządnym forum ! 19.05.06, 17:30
                            Kolejne zasady, tym razem z forum Margoliny o Małgosi Pieńkowskiej :
                            1 Admin i moderator ma zawsze rację

2 Jeśli admin lub moderator nie ma racji patrz pkt. 1

3 Na forum nie wolno używac wyrazów niecenzuralnych niezgodnych z powszechnymi
                            zasadami dobrego wychowania oraz należy przestrzegać ogólnych zasad nietykiety

4 Na forum zabrania sie reklamowania innych stron internetowych. Można to
                            zrobić tylko w podpisie a nie w poście.

5 Nie wolno ubliżac forumowiczom lub ich obrażać.

6 Forum sluży do dyskutowania, a nie do nabijania bezsensownymi tematami (będą
                            one kasowane).

7 Osobiste refleksje na dany temat mozna przedstawiac w temacie "Pogaduszki o
                            wszystkim i o niczym".

8 Wszelkie skargi, zwiazane z firum należy zglaszać adminowi lub któremuś z
                            moderatorów na pw czyli na wiadomość prywatną.

9 Odpowiedzi nie związane z tematem będa kasowane!

10.Tematy, które były już omawiane stosunkowo niedawno, jeśli forma wypowiedzi
                            autora pozostawia wiele do życzenia, lub jeśli temat, który autor poruszył jest
                            absurdalny - zostaną natychmiastowo usunięte

11. Nie pisz kolejnego postu,gdy twój jest ostatni.Edytuj ten poprzedni.

12. Nie pisać zbyt krótkich postów. Odpowiedzi powinny być nawiązujące do
                            tematu, gdy jest to ankieta, twoja opinia musi być uzasadniona.

13. Osoby zarejestrowane które nie będą odwiedzać forum przez 4 miesiące,to po
                            4 miesiącach dostaną powiadomienie w mailu... Jeśli mimo tego z jakichś
                            przyczyn dany użytkownik nie pojawi sie na forum, to jego konto zostanie
                            skasowane... Pozdrawiam:)

To narazie tyle... Regulamin może ulec w każdej chwili zmianie.

Administrator

Forum Małgorzata PieńkowskaNajlepsza polska aktorka Strona Główna ->
                            REGULAMIN FORUM ->
                            • szukajacy_sensacji Re: Zbiór zasad panujących na porządnym forum ! 19.05.06, 17:34
                              Chyba się tam zaloguję, zobaczymy, kiedy mnie wyrzucą!
                            • mameluch eeeeeee....:/ 19.05.06, 17:34
                              uwaga, cycat z bloga:

' Jedynie kilka razy byłam z koleżanką nad jeziorem na Długim... Posiedziałyśmy
                              sobie na mostku..'

cholera, ja mieszkam nad jeziorem Długim i most dość urokliwy nad nim też
                              jest... czy ktoś wie skąd jest Margolina???
                              • wieslawa-siemiankowska Re: Margolina o sobie 19.05.06, 17:38
                                Witam. W tym temacie przedstawiamy sie i mówimy troszkę o sobie. Ja mam na imie
                                Mariola ale mówią mi Margol. Mam 21 lat i pochodze ze Strzelec Krajeńskich z
                                województwa lubuskiego. Interesuje sie Biologią, komputerami i serialem M jak
                                Miłość. Jedną z moich ulubionych aktorek jest własnie pani Małgosia Pieńkowska.
                                Jest dla mnie wzorem do nasladowania, chociaż nie znam jej osobiście. To chyba
                                wszystko. Czekam na nowych ludzi
                                • around_the_sun Re: Margolina o sobie 19.05.06, 17:39
                                  mamelo, wiem, że poczujesz się zawiedziony
                                  ale to jednak chyba nie to samo jezioro :)))
                                  • mameluch Re: Margolina o sobie 19.05.06, 17:41
                                    weź przestań, bałbym się na spacer czy na rower wyjść;)
                                • mameluch Re: Margolina o sobie 19.05.06, 17:40
                                  Bogu niech będzie dzięki że w Polsce jest więcej niż jedno jezioro Długie;) i to
                                  koło 400 km od mojego:)
                                  • around_the_sun Re: Margolina o sobie 19.05.06, 17:42
                                    kurka siwa, ja w pracy jestem
                                    ludzie pomyślą, że zwariowałam bo nie kontroluje wybuchów smiechu :)
                                    • wieslawa-siemiankowska Re: Margolina o sobie 19.05.06, 17:47
                                      around_the_sun napisała:

> kurka siwa, ja w pracy jestem
                                      > ludzie pomyślą, że zwariowałam bo nie kontroluje wybuchów smiechu :)

A Ty myślisz, że ja to skąd piszę ?:)
                                  • wieslawa-siemiankowska Re: Margolina o sobie 19.05.06, 17:44
                                    Mamelo, jak nie jesteś podobny do dr Rogowskiego i nie umiesz tak sie slinić do
                                    baby jak on do Marysi, to u Margoliny NIE MASZ SZANS ;)
                                    • mameluch Re: Margolina o sobie 19.05.06, 17:57
                                      ślinić do baby to się chyba umiem, tyle że ta Baba chyba nie byłaby zbytnio
                                      zadowolona gdybym do jakiejś Margoliny to robił, a nie do Niej;)
                                      podobny, z tego co mi wiadomo, niestety nie jestem:(
                                      deszcz zaczął lać, słychać grzmoty, a ja muszę na proseminarkę jechać, fakinsit:/
                                • jazata Re: Margolina o sobie 21.05.06, 16:54
                                  Śmiejąc się z Margoliny, śmiejemy się z siebie! Ona może i niezupełnie ma
                                  dobrze pod sufitem, ale to wytwór indokryncji serialu na małomiasteczkowe
                                  panienki. Był ktoś w Strzelcach Krajeńskich? To chyba najpiękniejsze zadupie w
                                  Polsce.
                                  Jednak za bardzo się nie włębiajcie w to forum, bo można zwątpić - no, chyba,
                                  że ktoś pisze pracę doktorską o skutkach pozostawienia fanów mjm bez opieki
                                  rodzicielskiej!
                            • around_the_sun Re: Zbiór zasad panujących na porządnym forum ! 19.05.06, 17:35
                              Napiszmy do giertycha
                              żeby dał margolinie świadectwo maturalne.
                              Bo sama to ona tej matury do usranej smierci nie zda.

łał, łamię NIEtykietę?

3 Na forum nie wolno używac wyrazów niecenzuralnych niezgodnych z powszechnymi
                              > zasadami dobrego wychowania oraz należy przestrzegać ogólnych zasad
                              nietykiety
                            • szukajacy_sensacji Re: Zbiór zasad panujących na porządnym forum ! 19.05.06, 17:37
                              A to widzieli? "Fragment własnoręcznie wymyślonego scenariusza":

forum.serial.pl/viewtopic.php?t=4900
                              (czwarty post od góry)
                              • wieslawa-siemiankowska Re: Zbiór zasad panujących na porządnym forum ! 19.05.06, 17:42
                                To jest lepsze by Margolina !

Wysłany: Dzisiaj at 10:00 Napisz temat:

--------------------------------------------------------------------------------

Cytat:Miałam takie odczucie jak oglądałam tę scenę

Ja też taką miałam takie odczucie. Ale w sumie ja mu sie troszke nie dziwie bo
                                tyle już sie stara i na nic. No ale Marysia jest jeszcze wolna i jak
                                powiedziałaś maleńka, ma prawo do rozmów z innymi męzczyznami. A Artur musi
                                uzbrooić się w jeszcze większą cierpliwość.

• aga_ata Re: Zbiór zasad panujących na porządnym forum ! 19.05.06, 19:52
                                  Przeczytałam Was i umarłam jeszcze raz:)
                                  Przestańcie! Ja na tym forum kiedyś bywałam, byłam zalogowana i próbowałam ich
                                  nawrócić na dobrą drogę, ale to są przypadki beznadziejne.
                                  • kolagena Re: Zbiór zasad panujących na porządnym forum ! 20.05.06, 21:00
                                    Jestem w szoku. Głębokim. Nie wiem, czy zdołam się otrząsnąć...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka