wredna.suka 20.05.06, 22:46 A TOWARZYSTWO co robi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
esterka8 Re: Nudzę się... :( 20.05.06, 23:02 hej Wredoto ;))) towarzystwo pije grzane winko z pomarańczami ;))) chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Nudzę się... :( 20.05.06, 23:07 Ojaaaa alko :D A ja jak zwykle nie moge... biorę antybiotyk :/ Ale może mama nie zauważy... Dawaj :D Odpowiedz Link Zgłoś
esterka8 Re: Nudzę się... :( 20.05.06, 23:08 ależ proszę Cię bardzo ;))) a tak w ogóle co u Ciebie? dawno nie gadałysmy... Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Nudzę się... :( 20.05.06, 23:13 Aaa co u mnie... Nadal sama :P Nadal sobie pracuje :P Nadal się nudzę :P A poza tym nadal sama, sama, sama... W ogóle to codzień tu jestem, ale jakos nie było wątków gdzie mogłam się udzielic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
esterka8 Re: Nudzę się... :( 20.05.06, 23:29 a mnie długo nie było, załapałam depresję, przeszłam chorobę mojego dziecka, bardzo ciężką chorobę mojego męża, dużo złych rzeczy siewydarzyło i nawet nie mogłam sie poudzielać na forum, bo nie miałam nastroju, żeby z kimkolwiek gadać. Jedno Ci powiem- zazdroszczę Ci trochę tego ,ze jesteś sama... bez zobowiązań... Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Nudzę się... :( 20.05.06, 23:41 Ja wychodzę z depresji po rozstaniu. Nie jest łatwo w pojedynkę. A trwa to juz 1,5 roku. Ubolewam trochę nad tym, ze wciaz jestem sama. Niestety z własnego wyboru, bo wszystkich odrzucam. Ale... Kurcze mam 22 lata i żadnych sercowych perspektyw :(( Odpowiedz Link Zgłoś
esterka8 Re: Nudzę się... :( 20.05.06, 23:43 Wredna uwierz, jak ja bym chciała mieć te Twoje 22 lata i brak perspektyw na sercowe sprawy.... ja mam lat 30 i świat runął mi i rozsypał sie w kawałeczki... został tylko Synek.... może aż Synek... Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Nudzę się... :( 20.05.06, 23:46 No właśnie, masz dla kogo wstawać. Dla kogo i z kim się uśmiechać. Ja nawet tego nie mam i nic się nie zanosi na to, że w najbliższym czasie będę miała. Czasem jest mi tak cięzko, ze z trudem podnoszę głowę. A to nie jedyny problem który mnie męczy... Mając szczeście ma sie właściwie wszystko no poza zdrowiem. Bo i tego mi brak... Po co tu żyć, kurde po co tak wegetować. Odpowiedz Link Zgłoś
esterka8 Re: Nudzę się... :( 21.05.06, 00:16 Wredotko kochana, ależ masz jeszcze czas na dzieci-śmieci ;))) ja w wieku 22 lat miałam absolutne fiu-bździu w głowie, znajomi, imprezy itd, a Ty trwałego związku szukasz?? a wyszaleć sie to kiedy? moja Droga wszystko Ci siejakos ułoży, chociaż ja patrzę na to z innej perspejtywy, ale mysle, że na wszystko przyjdzie pora, hulaj teraz ile wlezie, bo potem jak siewpakujesz w jakieś małżeństwo dzieci, to juz pohulać nie bardzo.... a brakuje tego bardzo.... jak byś chciała bardziej pogadać to napisz mi na priv, może daj mi swój nr GG, pogadamy czasem, moze bedę mogła Ci jakos pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś