drzejms-buond 23.05.06, 10:26 puś de baton en dżast letminoł... ale mi w głowe wlazło to szugerbejbs!!! tak jak tejkelukeraun łots heppenyn ewrybany nołs dżast huuu ajem jm e friiik Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
invicta1 a mi co innego wlazło 23.05.06, 10:29 banu misaheli re szapke dori czup czupke szarmaje teke czori czori :) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: a mi co innego wlazło 23.05.06, 10:36 a to ładne jest...po jakiemu toto? Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: a mi co innego wlazło 23.05.06, 10:38 a mi to ino depesze siedzom w glowie w oczekiwaniu na nastepny koncert indżoj de sajlens i te sprawy Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: a mi co innego wlazło 23.05.06, 10:59 łaaaaaaaał znasz sie na pendżabach? "rappa, rappa mi waresa sajki kojki da re paaa kawa.. kawa... kawa..." (monsunowe wesele właśnie u mnie leci) Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: a mi co innego wlazło 23.05.06, 11:16 sie nie znam, ale ucze sie na pamiec i sobie spiewam-(nawet juz mi sie w zyciu przydało:) Monsunowe tez mam i słucham, a tamto z Czasem Słonce, Czasem deszcz Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond nie pomogło... 23.05.06, 12:17 nie pomoglo monsunowe na zmianę tematu..dalej jest.. puuuuuuuuuś de baaaaton en let mi noł... wrrrrrrrrrrr :-[ Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: nie pomogło... 23.05.06, 12:17 żebym ja chociaz wiedział dlaczego one zaczynają, w tej pralni-przymierzalni, spiewać..nie wiem... ? Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: i jak puśne to łat? 23.05.06, 12:43 wtedy człowiek pusia cały dzień już Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: i jak puśne to łat? 23.05.06, 12:44 invicta1 napisała: > wtedy człowiek pusia cały dzień już :-D)))))))))) oj taaaaaaaaaaak! oj taaaaak!!! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: i jak puśne to łat? 23.05.06, 12:43 ol tugewer w mjestje wszyscy śpiewajo przez komórki PUŚŚŚ DE BATON, komerszjal taki jest Odpowiedz Link Zgłoś
aari Re: i jak puśne to łat? 23.05.06, 14:35 pus de baton puś puś, puś de baton puś. Puś de baton puś puś puś de baton łen ju puś de batonend baton komink ałt puś de baton egejn puś de baton puś Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: i jak puśne to łat? 24.05.06, 16:47 jeszcze nie przeszło..to juz fobia jakaś, nie? a od wczoraj prześladuje mnie też obraz tego kolistego wejścia z mieszkania Łagodnego.Kto tam kurde mieszka? Ide spytac na forum MjM Odpowiedz Link Zgłoś