Dodaj do ulubionych

To mam być ja? :-[

24.05.06, 10:25
o nieeee! ja rozumiem, ja sie cieszę, ja płaczę ze smiechu..ale żeby ze mnie
starego agenta robić dyrektora podstawówki smalącego cholewki do HEIDI HARDCORE?
Oświadczam,ze una w moim typie NIE JEST!!!

fajnie jest słyszec swoje teksty w filmie. znaczy ,że nas czytają!
rozumiem rower...
rozumiem ciastoholizm czekoladowy
tylko nie HEIDI pliiiiiiiiiiiiz!
Obserwuj wątek
    • invicta1 Re: To mam być ja? :-[ 24.05.06, 10:28
      łeeeeer???
      • invicta1 Re: To mam być ja? :-[ 24.05.06, 10:28
        mjm?
        • drzejms-buond Re: To mam być ja? :-[ 24.05.06, 10:30
          si!
          • invicta1 Re: To mam być ja? :-[ 24.05.06, 10:32
            nie widziałam wczoraj-warto przyczaic w weekend rano?
            • nioma Re: To mam być ja? :-[ 24.05.06, 10:36
              Dżejmsie>> wezcie no kolego wytlumaczcie bo nie kumam
              • mozambique Re: To mam być ja? :-[ 24.05.06, 10:41
                ze o rower chodzi ????
                czy o te przytulanei sie na krzesle w gabinecie ?
                • mozambique Re: To mam być ja? :-[ 24.05.06, 10:41
                  byłzebyś to ty ?
                  • drzejms-buond Re: To mam być ja? :-[ 24.05.06, 10:46
                    czy warto czekać do soboty???
                    Vicki..no coś ty...?

norrrrrrmalnie jak zobaczyłem ten rower...jak jechał MOJĄ TRASĄ i te teksty o
                    jeździe ZAWSZE od marca ..do października i jeszcze potem te ciacha z czekoladą..
                    i...

a moze jestem przeczulony? ttttttttaaa, na pewno przesadzam
                    • drzejms-buond Re: To mam być ja? :-[ 24.05.06, 10:46
                      czekam na wątek wyjazdu wakacyjnego, nawzmorje...a sie zdziwie :-D))))))))
                      • invicta1 Re: To mam być ja? :-[ 24.05.06, 11:03
                        hehe gdyby powtarzali na tvn stajlu twoje wejscie to bym czekała, a tak-phi!:)))
                        • around_the_sun Re: To mam być ja? :-[ 24.05.06, 11:17
                          w morde, no nie oglądałam i już,
                          jestem jednak przekonana że bicykla takiego jak twój to nie miał.
                          No ale paczpan, żeby się tak podszywać pod agenta :-D )
                          • drzejms-buond Re: To mam być ja? :-[ 24.05.06, 11:19
                            around_the_sun napisała:

> w morde, no nie oglądałam i już,
                            > jestem jednak przekonana że bicykla takiego jak twój to nie miał.
                            > No ale paczpan, żeby się tak podszywać pod agenta :-D )
                            >
                            FAKT! nie miał! teraz mogę z czystym sumieniem to powiedzieć- NIKT NIE MA
                            TAKIEGO ROWERKA JAK MÓJ!!! NIKT!!! ale też trudno jest powiedzieć, po ostatnich
                            naprawach,że to NADAL JEST ROWER!
                            :-/
                        • drzejms-buond Re: To mam być ja? :-[ 24.05.06, 11:17
                          a właśnie..a kiedy Ciebie zobaczymy jak dziękujesz Romanowi za becikowe?
                          :-P
                          • invicta1 Re: To mam być ja? :-[ 24.05.06, 11:19
                            może kiedy mieu wypłacom:P
                            • drzejms-buond Re: To mam być ja? :-[ 24.05.06, 11:20
                              oj tam ..w zawoalowany sposób chciałem spytać, na kiedy masz TERMIN!!!???
                              • mozambique Re: To mam być ja? :-[ 24.05.06, 11:38
                                dzejms, a czemu to cie tak OSOBISCIE interesuje ?
                                • invicta1 Re: To mam być ja? :-[ 24.05.06, 11:40
                                  bo mięu lubi:P
                                  koniec sierpnia
                                  • mozambique Re: To mam być ja? :-[ 24.05.06, 11:43
                                    Tulipan tez LUbi Papuge
                                    i daletego niby pępowine obcinał Papużątku ?????
                                    • invicta1 Re: To mam być ja? :-[ 24.05.06, 11:48
                                      ja tam nie wiem:)
                                      • drzejms-buond Re: To mam być ja? :-[ 24.05.06, 11:59
                                        wydało się Victa ...jesteś moją gejowską PRZYKRYWKĄ!!!
                                        :-D)))
                                        • around_the_sun Re: To mam być ja? :-[ 24.05.06, 12:02
                                          o matko, umarłam :-D )))))))))))))))
                                        • invicta1 Re: To mam być ja? :-[ 24.05.06, 12:03
                                          ja na przykrywke jestem za ciężka-zagniotłabym cycami:))))
                                          • drzejms-buond Re: To mam być ja? :-[ 24.05.06, 12:04
                                            jaki rondel taka przykrywka :-D)))
                                            • invicta1 Re: To mam być ja? :-[ 24.05.06, 12:06
                                              hihi przynajmniej miłe to gniecenie:P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka