leziox 24.05.06, 23:33 Tenze IP od pewnego czasu usiluje mi wszczepic do kompa wirusa.Moze u was tez sie ten numerek powtarza?Jesli tak,dajcie mi znac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bmwariat Re: 65.14.15.195 25.05.06, 07:52 ze strony ripe inetnum: 0.0.0.0 - 255.255.255.255 netname: IANA-BLK descr: The whole IPv4 address space country: EU # Country is really world wide org: ORG-IANA1-RIPE admin-c: IANA1-RIPE tech-c: IANA1-RIPE status: ALLOCATED UNSPECIFIED remarks: The country is really worldwide. remarks: This address space is assigned at various other places in remarks: the world and might therefore not be in the RIPE database. mnt-by: RIPE-NCC-HM-MNT mnt-lower: RIPE-NCC-HM-MNT mnt-routes: RIPE-NCC-RPSL-MNT source: RIPE # Filtered organisation: ORG-IANA1-RIPE org-name: Internet Assigned Numbers Authority org-type: IANA address: see www.iana.org remarks: The IANA allocates IP addresses and AS number blocks to RIRs remarks: see www.iana.org/ipaddress/ip-addresses.htm remarks: and www.iana.org/assignments/as-numbers e-mail: bitbucket@ripe.net admin-c: IANA1-RIPE tech-c: IANA1-RIPE mnt-ref: RIPE-NCC-HM-MNT mnt-by: RIPE-NCC-HM-MNT source: RIPE # Filtered role: Internet Assigned Numbers Authority address: see www.iana.org. e-mail: bitbucket@ripe.net admin-c: IANA1-RIPE tech-c: IANA1-RIPE nic-hdl: IANA1-RIPE remarks: For more information on IANA services remarks: go to IANA web site at www.iana.org. mnt-by: RIPE-NCC-MNT source: RIPE # Filtered Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: 65.14.15.195 25.05.06, 08:44 OOOOOOO!!!Czyli masz wątpliwości , a ja słyszałam , ze to ja jestem ta polską .....!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaes Re: a jak sprawdzić IP??? 25.05.06, 08:50 bom jeszcze ciemna w takich sprawach:) Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: a jak sprawdzić IP??? 25.05.06, 08:54 www.ripe.net/perl/whois Wklepujesz lub wklejasz tam adres i Ci poszuka. może być tak, że podany będziesz miała tylko adres firmy, która przydziela adresy IP. Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: a jak sprawdzić IP??? 25.05.06, 14:46 Nezja,nie uwazaj sie za najwazniejsza na swiecie,nawet jesli ci sie wydaje,ze tak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: a jak sprawdzić IP??? 25.05.06, 15:37 Leziox - jakby było jak uwazasz co do mnie to bym kazała sobie datki na ołtarzu składac ,bedąc najwazniejszą mogłabym czuc sie jak bóstwo -wręcz ;p;-) Wiesz dobrze , ze mam duzo autoironi w sobie , zdając sobie sprawde z własnych wad, tym bardziej jestem daleka od uwazania siebie za " pępek świata" Nazywając kogoś" polską wszą "tylko dlatego ze w danym momencie kiedy , z ową osobą rozmawiasz , ktos sie do twojego kompa wpiernicza , jest co najmniej nie miły , obrazilwe , i ponizające .Ale Ty mozesz tego niezauwazyc , przeciez , TOBIE -WOLNO!?...TAK?! Lezox , prosze daj spokoj. Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: a jak sprawdzić IP??? 25.05.06, 15:53 jak milo ,ze to nie moje IP ...lol ,a wszy to chyba da sie polubic,hodowac a moze i potresowac,cio? Mile źwierzatka ;) Buziaki Zenus.... Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: a jak sprawdzić IP??? 25.05.06, 15:58 Samanto - mnie mozna lubic jako człowieka , albo nie . Ale napweno wszą nie jestem ,do hodowli sie nienadaje , tym bardziej zadnej tresurze sie nie poddaje .Człowiek moze co najwyzej zostac jako złosliwiec poskromiony i byc miłym człowiekiem , a nie zwiarzakiem . Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: a jak sprawdzić IP??? 25.05.06, 16:16 omg...ja nie mowilam ze ty jestes wsza tylko tak ogolnie o zwerzatkach:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: a jak sprawdzić IP??? 25.05.06, 22:17 Nie mam pojecia kto cie mógl nazwac "polska wszá" podczas rozmowy,ale chyba powinnas jednak zmienic towarzystwo z którym sie zadajesz. Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: a jak sprawdzić IP??? 25.05.06, 22:23 Pokaze ci strzałką ten nicek ------->Leziox Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: a jak sprawdzić IP??? 25.05.06, 22:30 Sluchaj.Powiem ci to teraz publicznie.W tej chwili czuje sie obrazony,poniewaz NIKOGO,powtarzam,NIKOGO nigdy nie nazwalem podczas rozmów czy na gg czy na forum "polska wsza".Z drugiej strony jest to publiczne szarganie mojego autorytetu,Nezyjko,a to juz inna sprawa,nadajaca sie nawet do sádu.Wiec przemysl dokladnie to co chce powiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: a jak sprawdzić IP??? 25.05.06, 22:39 Alez kochanie nie unos sie tak bo wylewu dostaniesz , moze archiwum podesłac , wielmoznie obruszonemu panu lezioxowi?! Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: a jak sprawdzić IP??? 25.05.06, 22:41 Bardzo prosze w takim razie o nadeslanie archiwum,mozesz je nawet opublikowac publicznie.I nie mysl tylko skarbeczek,ze to tylko faceci zawsze dostaja wylewu... Odpowiedz Link Zgłoś
joaquina Re: Dosyc tej klotni! 25.05.06, 22:47 wampirem jestes, mam zrozumiec? ale raz na miesiac to troche malo, z glodu umrzesz... Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Dosyc tej klotni! 25.05.06, 23:00 Zrobie sobie herbate ekspresowa z podpasek i jakos przezyje ten miesiac. Odpowiedz Link Zgłoś
joaquina Re: Dosyc tej klotni! 25.05.06, 23:02 podobno z tamponow jest lepsza, bardziej intensywna. i nie ekspresowa, tylko w czajniczku. Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Dosyc tej klotni! 25.05.06, 23:04 no tak ale to trzeba zbierac troche a swieza najlepsza.Nie przepadam za herbata z suszu. Odpowiedz Link Zgłoś
joaquina Re: Dosyc tej klotni! 25.05.06, 23:06 to moze kup sobie jakas "dojna krowe", ktora bedzie dawac swieze mleko...? Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Dosyc tej klotni! 25.05.06, 23:10 Mówimy o ciagnieciu cycka czy spijaniu krwi? Odpowiedz Link Zgłoś
joaquina Re: Dosyc tej klotni! 25.05.06, 23:13 no mozna tak: ciagnac krowe za cycka i wbic zeby do spijania. nie umiesz wszystkiego naraz? p.s.: widze, ze wampirowi ochota do klotni juz przeszla. Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Dosyc tej klotni! 25.05.06, 23:22 ja tam nie klotliwy wcale.do cycka chetnym jak kazdy cielaczek,co do wbijania,nie powiem,tez lubie,ale przy wbijaniu jednoczesnie spijac,to troche juz tráci ekwilibrystyka. Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Dosyc tej klotni! 25.05.06, 23:29 no niech bedzie ze za malo.w koncu ja sie na swoj temat nie wypowiadam,od tego sa inni/a raczej inne :-) Odpowiedz Link Zgłoś
joaquina Re: Dosyc tej klotni! 25.05.06, 23:32 to zeby nie bylo: JA sie na Twoj temat nie wypowiadam/lam. a teraz sobie znikne. dobranoc i wampirzastych snow o krowach, mleku i rownowadze;) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaes Re: a jak sprawdzić IP??? 26.05.06, 00:05 prosze o dokladniejsze opisanie problemu, bom blondynka i nadal nie czaje motywu:) czyj adres mam tam wkleić? Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: a jak sprawdzić IP??? 26.05.06, 23:20 Ty juz tam gozia nic nie wklejaj,lepiej otwórz sobie winko i sie dodatkowo nie stressuj,bo nie ma po co,hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaes Re: a jak sprawdzić IP??? 27.05.06, 20:37 tak też uczyniłam - olałam temat dokumentnie:) a cio ja se bede jakimis pipami - przepraszam ci..mi - kurrrr... - IP-ami glowe zawracac:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 madrzejszy zawsze ustepuje:-)))))))) 25.05.06, 22:45 Ciekawa jestem, kto nim bedzie? :-))))???? Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: madrzejszy zawsze ustepuje:-)))))))) 25.05.06, 23:40 Ehm...niby kim?Tym madrzejszym czy tym co mu sie tam cos ma snic z mlekiem,czy jeszcze ciekawiej?Pd-thx za wyrazy uznania,bett,hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
girl32 Re: madrzejszy zawsze ustepuje:-)))))))) 25.05.06, 23:47 Nie wiem czy taki numerek czy inny ale mój stary komp lezy już na śmietniku. A ten jest nowiutki,pachnący i solidnie zabezpieczony:) Pozdrawiam wszystkich:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: madrzejszy zawsze ustepuje:-)))))))) 25.05.06, 23:55 POzdrawiam twój nowy komp.Aa,no i ciebie tez,nawet jesli tez jezdes dobrze zabezpieczona,a moze dlatego... Odpowiedz Link Zgłoś
girl32 Re: madrzejszy zawsze ustepuje:-)))))))) 25.05.06, 23:58 Hehehehe....;) Dziękuję za pozdrowienia i buziaczki posyłam;) Odpowiedz Link Zgłoś