Gość: maryjo2 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.01.03, 06:38 A tam! Rozmyśliłam się. Nie będzie zawiadomienia, tylko zwyczajne Dzień dobry! Jak się spało? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ax Re: Zawiadomienie IP: *.proxy.aol.com 13.01.03, 07:06 ja jeszcze nie poszedlem spac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: Zawiadomienie IP: *.chello.pl 13.01.03, 07:15 witanko! spalo sie jak zwykle za krotko. ale bedac juz na nogach nie jest tak zle. teraz tylko musze wyjsc na mroz, zeby dotrzec do parcy. pozdrawiam rozgrzewajaco :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Zawiadomienie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.01.03, 07:22 Widzisz, martucha? Chciałam, żeby to nade mną wbiło sie nad Tobą, a wbiło się pod Tobą. Człowiek coś planuje, a życie i tak swoje harce uprawia :) *** Gość portalu: martucha_ napisał(a): > witanko! spalo sie jak zwykle za krotko. ale bedac juz na nogach nie jest tak z > le. teraz tylko musze wyjsc na mroz, > zeby dotrzec do parcy. pozdrawiam rozgrzewajaco :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Zawiadomienie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.01.03, 07:19 O, sorry, nie wiedziałam! To w takim razie specjalnie dla Ciebie Dobranoc i kolorowych snów. Sio do łóżka! :) Gość portalu: ax napisał(a): > ja jeszcze nie poszedlem spac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ax Re: Zawiadomienie IP: *.proxy.aol.com 13.01.03, 07:21 nie bardzo mi sie chce i chyba jeszcze troche posiedze, nie spoznij sie do pracy /szkoly/ !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Zawiadomienie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.01.03, 07:23 Idę na 8.30. Mam jeszcze ocean czasu :) Która godzina jest u Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ax Re: Zawiadomienie IP: *.proxy.aol.com 13.01.03, 07:26 mloda, dopiero 1.26 zrobilas juz sobie kawe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: Zawiadomienie IP: *.chello.pl 13.01.03, 07:29 Maryjko, pode mna czy nade mna, to nie ma znaczenia jak budzik rano wyje niemilosiernie i trzba pokonac niemalze trase marratonu, zeby skubanca wylaczyc ;)))))))) Ax - kawe juz wypilam, dziekuje. jak zwykle to byl ekstradopalacz :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Zawiadomienie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.01.03, 07:42 Ja już dwie kawy wydudliłam. Inaczej jeszcze bym nie kontaktowała. Ciężkie jest życie niskociśnieniowca :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: Zawiadomienie IP: *.chello.pl 13.01.03, 07:45 ja co prawda mam cisnienie za wysokie, ale w pracy nie odmowie sobie kolejnego kubka pelnego aromatycznej kawki, a po powrocie do domu jeszcze jednego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ax Re: Zawiadomienie IP: *.proxy.aol.com 13.01.03, 07:47 ja za to wcale nie pije kawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ax Re: Zawiadomienie IP: *.proxy.aol.com 13.01.03, 07:46 zimno w Polsce? u mnie ciagle upaly, a porzucalo by sie sniegiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Zawiadomienie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.01.03, 07:54 Obecnie coś koło zera, ale było już -20 i nieco więcej. Śnieg jest, można się okładać kulkami, tylko jakoś nie widzę, żeby komuś się chciało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ax Re: Zawiadomienie IP: *.proxy.aol.com 13.01.03, 07:56 ..wlasnie rzucilem internetowa kulka, dotarla? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Zawiadomienie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.01.03, 07:59 He! Zgadnij gdzie dostałam? To mi przypomniało, że juz muszę zmykać do pracy. Do zobaczenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ax Re: Zawiadomienie IP: *.proxy.aol.com 13.01.03, 08:01 udanego dnia !/mam nadzieje ze nie w glowe/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Zawiadomienie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.01.03, 08:20 Noc ,cala noc dzisiaj zdrowo padalo...itd.Napadalo swiezego,zimnego swinstwa...Slychac tylko jak ciec szufluje sniezek zeby utorowac droge...I po co? Przeciez za godzine samo zacznie sie topic!:) Wszystkim milego dzionka ! - rzucila Samula ,po czym powlokla sie do kuchni po kawulca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Zawiadomienie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.01.03, 22:17 Dostałam w zegarek i to tak skutecznie, że nie spóźniłam się ani tyci tyci do pracy. Niniejszym zezwalam Ci na kolejne takie rzuty w odpowiednim momencie :) *** Gość portalu: ax napisał(a): > udanego dnia !/mam nadzieje ze nie w glowe/ Odpowiedz Link Zgłoś
przedszkolak.lll Re: Zawiadomienie 13.01.03, 22:24 O! a maryjo jest najładniesza dziewczyna w przedszkolu! Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Zawiadomienie 14.01.03, 05:39 O! Lizusek chytrusek! Sio z łapkami od moich warkoczyków, bo napuszczę na Ciebie tego dużego ze starszaków! :) Odpowiedz Link Zgłoś
przedszkolak.lll Re: Zawiadomienie 14.01.03, 21:32 A ja się go wcale nie boję bo mam W DUPIE NABOJE! No i dobrze! WIELKA Księżniczka Kapryśniczka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Zawiadomienie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.01.03, 00:34 Obrażalski! :P Chcesz dropsa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ax Re: Zawiadomienie IP: *.proxy.aol.com 14.01.03, 18:05 za to ja sie spoznilem... i to sporo /we mnie nikt nie rzucil mobilizujacej galki!!!/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Zawiadomienie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.01.03, 00:36 Jak nie zaśpię, to i tak Ci nie rzucę, bo cały śnieg stopniał :( Ale mogę wrzasnąć, może to coś da? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ax Re: Zawiadomienie IP: *.proxy.aol.com 16.01.03, 02:16 to moze poczekajmy na snieg...wrzaski kobiet zle mi sie kojarza Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: Zawiadomienie 16.01.03, 02:52 ba....mnie to szybciej smierc zastanie niz widok sniegu.....:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Zawiadomienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.03, 03:00 znowu był alarm przeciwpożarowy? Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: Zawiadomienie 16.01.03, 03:18 dzisiaj byl, to znaczy juz wczoraj o 7-ej wieczorem...... Odpowiedz Link Zgłoś
_silver_ Re: Zawiadomienie 13.01.03, 10:08 witam porannie ;))) jak się spało? hmm... długo jak na moje możliwości...ale straaasznie dużo czasu potrzebowałam rano, żeby się wygramolić do roboty... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: Zawiadomienie IP: *.chello.pl 13.01.03, 11:48 ale zaspy sie potworzyly i na dodatek znowu zaczelo padac. niedlugo chyba moj dom zmieni sie w igloo. ciekawe czy ciec wyrobi sie z odgarnianiem sniegu. wyjscie z domu graniczy niemalzze z heroizmem :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
_silver_ Re: Zawiadomienie 13.01.03, 11:54 tia... to moźesz sobie tylko wyobrazić... (albo przyjechać i zobaczyć) jak u mnie jest teraz pienknie... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: Zawiadomienie IP: *.chello.pl 13.01.03, 12:06 domyslam sie, ze utonelabym w sniegu po pas :))))). to ma swoje uroki jak sie lubi zime ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
_silver_ Re: Zawiadomienie 13.01.03, 12:10 po pas? nie jeszcze nie... ale widoki? suuuper! muszę skoczyć do lasu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: Zawiadomienie IP: *.chello.pl 13.01.03, 13:57 do lasu? tylko nie wpadnij do tych rowow co to w lecie takie smrodki tam plyna sobie wolniutko ;))))))) w taka slizgawice trudno bedzie stamtad wylezc, wiem z doswiadczenia :( Odpowiedz Link Zgłoś
_silver_ Re: Zawiadomienie 13.01.03, 14:10 buuu zaliczałaś już smrodliwe dołki??? a pfeeee fspułczóję... ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś