Dodaj do ulubionych

Zawiadomienie

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.01.03, 06:38
A tam! Rozmyśliłam się. Nie będzie zawiadomienia, tylko zwyczajne
Dzień dobry!
Jak się spało?
:)
Obserwuj wątek
    • Gość: ax Re: Zawiadomienie IP: *.proxy.aol.com 13.01.03, 07:06
      ja jeszcze nie poszedlem spac!!!
      • Gość: martucha_ Re: Zawiadomienie IP: *.chello.pl 13.01.03, 07:15
        witanko! spalo sie jak zwykle za krotko. ale bedac juz na nogach nie jest tak zle. teraz tylko musze wyjsc na mroz,
        zeby dotrzec do parcy. pozdrawiam rozgrzewajaco :))))
        • Gość: maryjo2 Re: Zawiadomienie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.01.03, 07:22
          Widzisz, martucha?
          Chciałam, żeby to nade mną wbiło sie nad Tobą,
          a wbiło się pod Tobą.
          Człowiek coś planuje, a życie i tak swoje harce uprawia :)

Gość portalu: martucha_ napisał(a):
          > witanko! spalo sie jak zwykle za krotko. ale bedac juz na nogach nie jest tak
          z
          > le. teraz tylko musze wyjsc na mroz,
          > zeby dotrzec do parcy. pozdrawiam rozgrzewajaco :))))
      • Gość: maryjo2 Re: Zawiadomienie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.01.03, 07:19
        O, sorry, nie wiedziałam!
        To w takim razie specjalnie dla Ciebie
        Dobranoc i kolorowych snów.
        Sio do łóżka!

Gość portalu: ax napisał(a):
        > ja jeszcze nie poszedlem spac!!!
        • Gość: ax Re: Zawiadomienie IP: *.proxy.aol.com 13.01.03, 07:21
          nie bardzo mi sie chce i chyba jeszcze troche posiedze, nie spoznij sie do
          pracy /szkoly/ !!
          • Gość: maryjo2 Re: Zawiadomienie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.01.03, 07:23
            Idę na 8.30.
            Mam jeszcze ocean czasu :)
            Która godzina jest u Ciebie?
            • Gość: ax Re: Zawiadomienie IP: *.proxy.aol.com 13.01.03, 07:26
              mloda, dopiero 1.26 zrobilas juz sobie kawe?
              • Gość: martucha_ Re: Zawiadomienie IP: *.chello.pl 13.01.03, 07:29
                Maryjko, pode mna czy nade mna, to nie ma znaczenia jak budzik rano wyje niemilosiernie i trzba pokonac niemalze
                trase marratonu, zeby skubanca wylaczyc ;))))))))
                Ax - kawe juz wypilam, dziekuje. jak zwykle to byl ekstradopalacz :)))))))))))
                • Gość: maryjo2 Re: Zawiadomienie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.01.03, 07:42
                  Ja już dwie kawy wydudliłam.
                  Inaczej jeszcze bym nie kontaktowała.
                  Ciężkie jest życie niskociśnieniowca :)
                  • Gość: martucha_ Re: Zawiadomienie IP: *.chello.pl 13.01.03, 07:45
                    ja co prawda mam cisnienie za wysokie, ale w pracy nie odmowie sobie kolejnego kubka pelnego aromatycznej kawki,
                    a po powrocie do domu jeszcze jednego :)
                    • Gość: ax Re: Zawiadomienie IP: *.proxy.aol.com 13.01.03, 07:47
                      ja za to wcale nie pije kawy
                  • Gość: ax Re: Zawiadomienie IP: *.proxy.aol.com 13.01.03, 07:46
                    zimno w Polsce? u mnie ciagle upaly, a porzucalo by sie sniegiem
                    • Gość: maryjo2 Re: Zawiadomienie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.01.03, 07:54
                      Obecnie coś koło zera, ale było już -20 i nieco więcej.
                      Śnieg jest, można się okładać kulkami, tylko jakoś nie widzę, żeby komuś się
                      chciało.
                      • Gość: ax Re: Zawiadomienie IP: *.proxy.aol.com 13.01.03, 07:56
                        ..wlasnie rzucilem internetowa kulka, dotarla?
                        • Gość: maryjo2 Re: Zawiadomienie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.01.03, 07:59
                          He! Zgadnij gdzie dostałam?
                          To mi przypomniało, że juz muszę zmykać do pracy.
                          Do zobaczenia :)
                          • Gość: ax Re: Zawiadomienie IP: *.proxy.aol.com 13.01.03, 08:01
                            udanego dnia !/mam nadzieje ze nie w glowe/
                            • Gość: samanta Re: Zawiadomienie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.01.03, 08:20
                              Noc ,cala noc dzisiaj zdrowo padalo...itd.Napadalo swiezego,zimnego
                              swinstwa...Slychac tylko jak ciec szufluje sniezek zeby utorowac droge...I po
                              co? Przeciez za godzine samo zacznie sie topic!:) Wszystkim milego dzionka ! -
                              rzucila Samula ,po czym powlokla sie do kuchni po kawulca.
                            • Gość: maryjo2 Re: Zawiadomienie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.01.03, 22:17
                              Dostałam w zegarek i to tak skutecznie, że nie spóźniłam się ani tyci tyci do
                              pracy.
                              Niniejszym zezwalam Ci na kolejne takie rzuty w odpowiednim momencie :)

Gość portalu: ax napisał(a):
                              > udanego dnia !/mam nadzieje ze nie w glowe/
                              • przedszkolak.lll Re: Zawiadomienie 13.01.03, 22:24
                                O! a maryjo jest najładniesza dziewczyna w przedszkolu!
                                • maryjo2 Re: Zawiadomienie 14.01.03, 05:39
                                  O! Lizusek chytrusek!
                                  Sio z łapkami od moich warkoczyków, bo napuszczę na Ciebie tego dużego ze
                                  starszaków!
                                  • przedszkolak.lll Re: Zawiadomienie 14.01.03, 21:32
                                    A ja się go wcale nie boję bo mam W DUPIE NABOJE!
                                    No i dobrze! WIELKA Księżniczka Kapryśniczka!
                                    • Gość: maryjo2 Re: Zawiadomienie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.01.03, 00:34
                                      Obrażalski! :P
                                      Chcesz dropsa?
                              • Gość: ax Re: Zawiadomienie IP: *.proxy.aol.com 14.01.03, 18:05
                                za to ja sie spoznilem... i to sporo /we mnie nikt nie rzucil mobilizujacej
                                galki!!!/
                                • Gość: maryjo2 Re: Zawiadomienie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.01.03, 00:36
                                  Jak nie zaśpię, to i tak Ci nie rzucę, bo cały śnieg stopniał :(
                                  Ale mogę wrzasnąć, może to coś da?
                                  • Gość: ax Re: Zawiadomienie IP: *.proxy.aol.com 16.01.03, 02:16
                                    to moze poczekajmy na snieg...wrzaski kobiet zle mi sie kojarza
                                    • 0nly Re: Zawiadomienie 16.01.03, 02:52
                                      ba....mnie to szybciej smierc zastanie niz widok sniegu.....:(
                                      • Gość: oona Re: Zawiadomienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.03, 03:00
                                        znowu był alarm przeciwpożarowy?
                                        • 0nly Re: Zawiadomienie 16.01.03, 03:18
                                          dzisiaj byl, to znaczy juz wczoraj o 7-ej wieczorem......
    • _silver_ Re: Zawiadomienie 13.01.03, 10:08
      witam porannie ;))) jak się spało? hmm... długo jak na moje możliwości...ale
      straaasznie dużo czasu potrzebowałam rano, żeby się wygramolić do roboty...

;))))
      • Gość: martucha_ Re: Zawiadomienie IP: *.chello.pl 13.01.03, 11:48
        ale zaspy sie potworzyly i na dodatek znowu zaczelo padac. niedlugo chyba moj dom zmieni sie w igloo. ciekawe czy
        ciec wyrobi sie z odgarnianiem sniegu. wyjscie z domu graniczy niemalzze z heroizmem :))))
        • _silver_ Re: Zawiadomienie 13.01.03, 11:54
          tia... to moźesz sobie tylko wyobrazić... (albo przyjechać i zobaczyć) jak u
          mnie jest teraz pienknie... ;))))
          • Gość: martucha_ Re: Zawiadomienie IP: *.chello.pl 13.01.03, 12:06
            domyslam sie, ze utonelabym w sniegu po pas :))))). to ma swoje uroki jak sie lubi zime ;)))))))))
            • _silver_ Re: Zawiadomienie 13.01.03, 12:10
              po pas? nie jeszcze nie... ale widoki? suuuper! muszę skoczyć do lasu...
              • Gość: martucha_ Re: Zawiadomienie IP: *.chello.pl 13.01.03, 13:57
                do lasu? tylko nie wpadnij do tych rowow co to w lecie takie smrodki tam plyna sobie wolniutko ;)))))))
                w taka slizgawice trudno bedzie stamtad wylezc, wiem z doswiadczenia :(
                • _silver_ Re: Zawiadomienie 13.01.03, 14:10
                  buuu zaliczałaś już smrodliwe dołki??? a pfeeee fspułczóję... ;)))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka