girl32 26.05.06, 14:35 Dziewczyny zastanawiałyście się jaki były facet gdyby mu kobiecy mózg przeszczepili?Hmmmm...może ktoś prowadzi juz nad tym badania??? ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wietka Re: Przeszczep mózgu:)))) 26.05.06, 14:39 A męskie mózgi kobietom? ja tam bym nie chciala męskiego mózgu za nic na świecie!! bardzo lubię byc kobietą...mmm... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
girl32 Re: Przeszczep mózgu:)))) 26.05.06, 14:47 Ale patrz na to z innej strony: Rano spisz a on biegnie po świeże bułeczki,idziecie do pracy,Ty po pracy do domciu,gazetka,piwko a on z siatami gna do domu,po drodze wymyśla obiadek,odbiera dzieci z przedszkola. Kiedy Ty wyspana czekasz na obiadek on robi w między czasie pranie i tak do póżnego wieczora.Kiedy już dzieci śpią Ty stęskniona czekasz na niego w łózeczku,w głowie masz już nowe figle,a on marzy o tym,żeby szybko zasnąc.....hehehehe.Boli go głowa?Biedak....hehehehe.... Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Przeszczep mózgu:)))) 26.05.06, 14:49 Chcę !!! Bardzo chcę, zeby męzczyznom mózg kobiecy przeszczepiano !! ale ja swoj też chce zachować! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
girl32 Re: Przeszczep mózgu:)))) 26.05.06, 14:52 Nasze zostaną na swoich miejscach;)))A ci panowie -tyrani będą dostawali kobiece gratis;)))Nawet przeszczep będzie na NFZ. Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Przeszczep mózgu:)))) 26.05.06, 14:54 A jak zniewieścieją do końca? tego bym bardzo nie chciała...lubię męskich męzczyzn :) Odpowiedz Link Zgłoś
girl32 Re: Przeszczep mózgu:)))) 26.05.06, 14:57 Nieeee...na zawsze to nie,ale tak na jeden malutki tydzień.Zrozumieją co znaczy "matka polka";) Odpowiedz Link Zgłoś
rysky Re: Przeszczep mózgu:)))) 27.05.06, 20:39 Słyszałem, że mózgi kobiece wygladają stale jak nowe .. bo nieużywane !!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Przeszczep mózgu:)))) 28.05.06, 20:26 No to koniec z uwodzeniem i napastowaniem kobiet-meska ciota jak ulal.Delikatna,grzeczna i duza,tylko do rany przylozyc takiego zniewiescialego wielkiego aniolka.Po paru tygodniach same rzygalybyscie z zachwytu. Odpowiedz Link Zgłoś
joaquina Re: Przeszczep mózgu:)))) 26.05.06, 15:10 girl32 napisała: > Ale patrz na to z innej strony: > Rano spisz a on biegnie po świeże bułeczki,idziecie do pracy,Ty po pracy do > domciu,gazetka,piwko a on z siatami gna do domu,po drodze wymyśla > obiadek,odbiera dzieci z przedszkola. > Kiedy Ty wyspana czekasz na obiadek on robi w między czasie pranie i tak do > póżnego wieczora.Kiedy już dzieci śpią Ty stęskniona czekasz na niego w > łózeczku,w głowie masz już nowe figle,a on marzy o tym,żeby szybko > zasnąc.....hehehehe.Boli go głowa?Biedak....hehehehe.... zaraz, zaraz, bo nie rozumiem kwestii...hmm. przeciez sa tacy, ktorzy to robia, no przypuscmy, ze nie gotuja sami;) ale za to nie boli ich tez glowa wieczorem...:) czy facet to kaleka?? Odpowiedz Link Zgłoś
baranek37 Re: Przeszczep mózgu:)))) 26.05.06, 14:52 nudny :))) Przeszczep Twojej najlepszej przyjaciolce taki... no wiesz... malutki interesik na dole. Nawet jak Ci nie wiem jak dobrze zrobi w lozku, to po tygodniu sie nia znudzisz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
girl32 Re: Przeszczep mózgu:)))) 26.05.06, 14:53 Interesiki są różne ,do wyboru,do koloru i wcale nie trzeba ich przeszczepiac. Odpowiedz Link Zgłoś
baranek37 Re: Przeszczep mózgu:)))) 26.05.06, 14:56 girl32 napisała: > Interesiki są różne ,do wyboru,do koloru i wcale nie trzeba ich przeszczepiac. Nastepna, ktora sugeruje, ze Sacharyna jest tak dobra jak i Cukier :) Nie wiesz, ze jest rakotworcza? Odpowiedz Link Zgłoś
baranek37 Re: Przeszczep mózgu:)))) 26.05.06, 15:04 wietka napisała: > Wibratorki też? ;PP Tez. Uzywane samotnie na dluzsza mete dzialaja schizo-tworczo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Przeszczep mózgu:)))) 26.05.06, 15:07 OK :)) sprawa wymaga przemyślenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Przeszczep mózgu:)))) 26.05.06, 15:02 Łoj, to by było niedobrze... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Przeszczep mózgu:)))) 26.05.06, 15:04 niedobrze albo jeszcze gorzej;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
t-rex33 Re: Przeszczep mózgu:)))) 26.05.06, 15:02 girl32 napisała: > Dziewczyny zastanawiałyście się jaki były facet gdyby mu kobiecy mózg > przeszczepili?Hmmmm...może ktoś prowadzi juz nad tym badania??? > ;))))) jednego mozesz byc pewna - taki gosc z baskim mozgiem nie mialby ani jednego kumpla :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Przeszczep mózgu:)))) 26.05.06, 15:03 heheheh za to mnóstwo koleżanek;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Przeszczep mózgu:)))) 26.05.06, 15:04 Tak, ale to dla nas niekorzystne ... Odpowiedz Link Zgłoś
t-rex33 Re: Przeszczep mózgu:)))) 26.05.06, 15:05 nie jestem wcale pewien, czy to byloby takie dobre. Co innego tuziny kochanek :))) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Przeszczep mózgu:)))) 26.05.06, 15:06 jak zwał tak zwał, chodzi i tak o seks;) wszystko kręci się wokół (_._)y ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
t-rex33 Re: Przeszczep mózgu:)))) 26.05.06, 15:08 a nie wszystko - taka Ziemia na przykład kreci sie wokol samej siebie i jeszcze oprocz tego wokol Slonca :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Przeszczep mózgu:)))) 26.05.06, 15:09 za takie poglądy spłoniesz na stosie;)))) i (-._)a Ci się sfajczy;))) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Dobra żartowałam 26.05.06, 15:14 ja tam swojego męskiego mózgu na babski nie zamienię;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
t-rex33 Re: Przeszczep mózgu:)))) 26.05.06, 15:15 kurde, a co to (-._) jest? Wyglada toto jak gosc plynacy crawlem w kaluzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Przeszczep mózgu:)))) 26.05.06, 15:17 ajm wery sory :D (_._)a miała tak wyglądać, tamtą Picasso malował;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
emilka222 Re: Przeszczep mózgu:)))) 26.05.06, 15:31 T-rex::) Ty czasem nie przeszczepiaj nic sobie...Masz cool mózg, co do reszty jeszcze nie sprawdziłam:)) To kwestia czasu myślę. Miłej zabawy wszystkim:) Odpowiedz Link Zgłoś
t-rex33 Re: Przeszczep mózgu:)))) 26.05.06, 15:34 czesc emilka :) wlasnie myslalem, aby specjalnie na spotkanie z Toba przeszczepic sobie watrobe. Balowalibysmy z tydzien :))) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Przeszczep mózgu:)))) 26.05.06, 15:37 na wątrobę jakieś proszki dają, oprócz K2 ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
emilka222 Re: Przeszczep mózgu:)))) 26.05.06, 15:38 Co tam wątroba!!!!!! A pozostałe "organa" zdrowe i sprawne? Odpowiedz Link Zgłoś
emilka222 Re: Przeszczep mózgu:)))) 26.05.06, 15:46 Bierę!!!!!! W ciemno! No komuś trzeba wierzyć w końcu:) Odpowiedz Link Zgłoś
t-rex33 Re: Przeszczep mózgu:)))) 26.05.06, 15:49 No i dobrze, bo ja sobie samemu tez wierze bezgranicznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Przeszczep mózgu:)))) 26.05.06, 15:53 a gdzie zasada ograniczonego zaufania??;))) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: Przeszczep mózgu:)))) 26.05.06, 15:56 menk.a napisała: > a gdzie zasada ograniczonego zaufania?? ;))) Ta obowiazuje tylko w ruchu drogowym. (tam chodzi o zycie:))) Partnerce w lozku ufam bezgranicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
t-rex33 Re: Przeszczep mózgu:)))) 26.05.06, 16:00 maly.jasio napisał: > Partnerce w lozku ufam bezgranicznie. ja czasami mysle wtedy o zasadzie ograniczonego zaufania :))) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Przeszczep mózgu:)))) 26.05.06, 16:00 ta zasada Jaśku, sprawdza się wszędzie;) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: Przeszczep mózgu:)))) 26.05.06, 16:06 menk.a napisała: > ta zasada Jaśku, sprawdza się wszędzie;) Nigdy nie bedziesz w pelni szczesliwa, Moje Ty Dziewcze :) Nie potrafisz utonac i pograzyc sie w bezgranicznym zaufaniu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Przeszczep mózgu:)))) 27.05.06, 09:14 pewnie masz rację. ;) chociaż z jednej strony jestem naiwniara, wręcz może nawet głupia, a drugiej - cóż bardzo sceptycznie nastawiona do wszelkiego absolutu, wiedzy, szczęścia. Człek jt niedoskonały, zatem w niczym nie osiągnie doskonałości;) - i tyle moich pseudofilozoficznych dywagacji;) Odpowiedz Link Zgłoś
emilka222 Re: Przeszczep mózgu:)))) 26.05.06, 15:54 No argument nie do podważenia! Jesteśmy umówieni? Teraz spadam, bo mi z mózgu wodę zrobią w domu za to klikanie:) Matkę Polkę trzeba poudawać troszkę:)) Odpowiedz Link Zgłoś
t-rex33 Re: Przeszczep mózgu:)))) 26.05.06, 16:05 oczywiscie, ze jestesmy umowieni. Tylko nie wczuwaj sie w role Matki Polki za bardzo, bo Matki Polki sa przeokrutnie nudne :) CU next time :) Odpowiedz Link Zgłoś