Dodaj do ulubionych

T Y G R Y S !!!!

14.01.03, 13:34
ja juz do Ciebie zdrowia nie mam. jesli sie nie uspokoisz, to ja naprawde
bede musiala podjac ostateczne kroki w celu dobitnego wyjasnienia Ci co i
jak.. ja Cie prosze, Ty mnie nie kus, bo jak sie zawezme, to Ci futra z tylu
zabraknie....

;)
Obserwuj wątek
    • tygrysek_ Re: T Y G R Y S !!!! 14.01.03, 13:38
      ale co Ty mnie chcesz wyjaśniać niewiasto????:))
      • saqqara Re: T Y G R Y S !!!! 14.01.03, 13:45
        ja Ci chce cos takiego wyjasnic, ze po tym wyjasnieniu przestaniesz pisac:
        oj napisalbym cos, ale nie moge bo sie Szakiria gdzies tu paleta zeby
        mnie ....ac... itd, panial, menscizno?;)
        • tygrysek_ Re: T Y G R Y S !!!! 14.01.03, 13:56
          no bo aż mnie łapa świezbi żeby coś dopisac ale wiem ze kajś tam siem czaisz
          kreaturko!!!!:)))

• saqqara Re: T Y G R Y S !!!! 14.01.03, 14:07
            czaje sie,juz mi uszy stoja na bacznosc a ogon chodzi z prawa na lewo i
            odwrotnie.... napisz jeszcze raz to co wiesz.... a bedziesz mnie mial na karku
            do konca zycia:)
            • Gość: Ronja Re: T Y G R Y S !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.03, 14:10
              Rzecz jasna, wszyscy czytają z zapartym tchem:)))))))
            • tygrysek_ Re: T Y G R Y S !!!! 14.01.03, 14:10
              eee na karku,... jak już tak chcesz to wolałbym Cie miec na czymś innym,...:))))
              • saqqara Re: T Y G R Y S !!!! 14.01.03, 14:14
                Ronka
                tez masz ochote sie poczaic?:))

Tiger
                teraz tak mowisz, ale jak miales mozliwosci to co zrobiles? poszedles pisac
                posta do mojej ukochanej weszyjki, co go potem wszedzie cieli:))
                • tygrysek_ Re: T Y G R Y S !!!! 14.01.03, 14:20
                  no bo mnie kurwa poniosło!!!:))),..ale jakem wrócił to maj babe już spało...:))
                  • saqqara Re: T Y G R Y S !!!! 14.01.03, 14:29
                    spalo, ale nie umarlo!!!! dychalam jeszcze, tak mysle:)))
                    • tygrysek_ Re: T Y G R Y S !!!! 14.01.03, 14:32
                      no dychałaś, ale ledwo....:)))))
                      • saqqara Re: T Y G R Y S !!!! 14.01.03, 14:33
                        a Tobie to przeszkadza? wazne ze mialam temperature pokojowa:))
                        • tygrysek_ Re: T Y G R Y S !!!! 14.01.03, 14:42
                          no nie wiem,... Tygrysy nie som nekrofilami...:))))
                          • saqqara Re: T Y G R Y S !!!! 14.01.03, 14:50
                            wydawalo mi sie ze padniete tez wcinasz:)
                            • tygrysek_ Re: T Y G R Y S !!!! 14.01.03, 14:53
                              ale tylko w celach gastronomicznych a nie sexualnych!!:)))
                              • saqqara Re: T Y G R Y S !!!! 14.01.03, 14:59
                                a Ty tu widzisz jakas roznice? bo mnie sie wydawalo ze dla Ciebie to wsio
                                rawno:))
                                • tygrysek_ Re: T Y G R Y S !!!! 15.01.03, 07:24
                                  no wiesz, zasadniczo to jest różnica...:)))
                                  • saqqara Re: T Y G R Y S !!!! 15.01.03, 09:03
                                    niby jaka? i jedno i drugie ruszac sie nie musi:))
                                    • tygrysek_ Re: T Y G R Y S !!!! 15.01.03, 09:31
                                      ale jedno jesz a drugie wiesz,...:)
                                      • saqqara Re: T Y G R Y S !!!! 15.01.03, 10:41
                                        no i co z tego ze wiem? ja roznicy nie widze, czy jesz czy wiesz... skoro
                                        ofiara lezy i nie ucieka:))

a to kurna to co jest?znowu zaczynasz?

tygrysek_ napisał:

> ...nie strachliwy, i nie dałem siem,...ale Ty nie wiesz co Szakaria potrafi!!
                                        > ,...to nie kobieta!!! to monster!!!!:)
                                        • tygrysek_ Re: T Y G R Y S !!!! 15.01.03, 10:43
                                          no jak to co!!??,..Twój portret psychologiczny!!:)))
                                          • saqqara Re: T Y G R Y S !!!! 15.01.03, 11:03
                                            teraz to przegiales pale.... obiecuje Ci solennie, ze jak tylko pojawisz sie w
                                            wawce to Cie wlasnymi pazurami rozszarpie na kawalki, flaki wypruje i
                                            porozwieszam na drzewach jak noworoczne swiatleka na choinkach a z Twojego
                                            mozgu (jelsi takowy znajde) zrobie karme dla .... kotkow! o!
                                            ;))
                                          • saqqara Re: T Y G R Y S !!!! 15.01.03, 11:04
                                            teraz to przegiales pale.... obiecuje Ci solennie, ze jak tylko pojawisz sie w
                                            wawce to Cie wlasnymi pazurami rozszarpie na kawalki, flaki wypruje i
                                            porozwieszam na drzewach jak noworoczne swiatleka na choinkach a z Twojego
                                            mozgu (jelsi takowy znajde) zrobie karme dla .... kotkow! o!
                                            ;))
                                            • tygrysek_ Re: T Y G R Y S !!!! 15.01.03, 11:28
                                              Szakuniu kochana! zanim ruszysz palcem bedziesz już martwa!:))))
                                              • saqqara Re: T Y G R Y S !!!! 15.01.03, 12:06
                                                pitu pitu... cos jeszcze? pocieszaj sie tak dalej... ale najpierw sobie wieniec
                                                zamow... tanie, bo ja za niego placic bede:))))
                                                • tygrysek_ Re: T Y G R Y S !!!! 15.01.03, 12:12
                                                  oj Szaki, powiem Ci tylko jedno,... tym razem nie zasypiaj tak szybko!:)))
                                                  ja już nie bede postów do messyjki wysyłal ino zajme siem Tobom!:)))
                                                  • saqqara Re: T Y G R Y S !!!! 15.01.03, 12:19
                                                    no Tiger, zaczynam sie bac... a kiedy juz pomysle jak zes te kielbaske wcinal
                                                    to mnie sie nogi trzesa jak te osiki:)
                                                  • tygrysek_ Re: T Y G R Y S !!!! 15.01.03, 12:36
                                                    no to nie wypada nam nic innego jak tylko życzyć sobie rychłego spotkania i
                                                    mnóstwa przyjemności!:))
                                                  • saqqara Re: T Y G R Y S !!!! 15.01.03, 12:54
                                                    no, chyba ze wczesniej zasniesz.......... :)))
                                                  • tygrysek_ Re: T Y G R Y S !!!! 15.01.03, 12:59
                                                    o nie nie moja droga Szakuniu!!! to raczej Ty zaśniesz prędziej zmęczona!!!
                                                    ..a ze mna nie będzie spacerków po parku za rączke!!! uprzedzam!!!:))
                                                  • saqqara Re: T Y G R Y S !!!! 15.01.03, 13:11
                                                    aha, pewnie mi zaproponujesz spacer po warszawskich smietnikach..:)
                                                    zadne zmeczona, mam niezla kondycje, duzo ...... drapie:)
                                                  • tygrysek_ Re: T Y G R Y S !!!! 15.01.03, 13:44
                                                    zaproponuje Ci spacer do gwiazd!!!haha..
                                                  • saqqara Re: T Y G R Y S !!!! 16.01.03, 08:50
                                                    znaczy ... romantycznie bedzie? ale bez trzymania lapek to juz nie bedzie to
                                                    samo... :)
                                                  • tygrysek_ Re: T Y G R Y S !!!! 16.01.03, 09:09
                                                    do gwiazd ,...w innym sensie znaczy siem!:)))
                                                  • saqqara Re: T Y G R Y S !!!! 16.01.03, 09:23
                                                    w jakim innym sensie? ze tak mnie zalatwisz znaczy w leb walniesz ze gwiazdy
                                                    zobacze i wyzione ducha, pojde do nieba i znowu te gwiazdy? o to lazi?:)
                                                  • tygrysek_ Re: T Y G R Y S !!!! 16.01.03, 09:36
                                                    nie, no nie przesadzaj! aż tak Cie nie nienawidze!!:))))
                                                    do gwiazd w sensie erotycznym!!:))
                                                  • saqqara Re: T Y G R Y S !!!! 16.01.03, 10:01
                                                    ło boze..... godosz jak nasz Empecjusz.. on tez ino do gwiazd zabiera, tylko
                                                    jeszcze takie kity wciska..

"no chodz, dupeczko, pokaze Ci gwiazdki"
                                                    "no malenka, ja jestem bogiem, uswiadom to sobie, zobaczysz, zabiore Cie na
                                                    szczyty, pokaze czym prawdziwa milosc jest"

Tygi, plizzz, ostań soba... lepiej wez sie za szarpanie:)))))
                                                  • tygrysek_ Re: T Y G R Y S !!!! 16.01.03, 10:07
                                                    ja jezdem soba!! nie pisze do Ciebie "maleńka" bo uważam że to głupie i
                                                    infantylne,..... nie mówie że jestem Bogiem, bo wole być Tygryskiem!!:)),... a
                                                    do gwiazd każdy może każdego zabrać!:),...to ogólnie używane bajery żeby laske
                                                    rozłożyć,.... znaczy siem jej nogi!!:)))

..szarpne Cie, szarpne,..bądź cierpliwa Szakario!!:))

• tygrysek_ Re: T Y G R Y S !!!! 16.01.03, 10:09
                                                    a tak ogólnie to bardziej wole siem z Tobom napierdalać!!!!:)))
                                                  • saqqara Re: T Y G R Y S !!!! 16.01.03, 10:18
                                                    i vice versa:)))

no kurna, moze i szarpniesz, ale wiedz, ze ja na texty o zabraniu mnie do
                                                    gwiazdek nozek nie rozkladam, o:P
                                                  • tygrysek_ Re: T Y G R Y S !!!! 16.01.03, 10:33
                                                    no wiem Szakuniu! nawt bym nie śmiał tak Ci powiedzieć!!!:)))
                                                    ..do Ciebie trzeba z grubej rury!,..i długiej!!!:))))
                                                  • saqqara Re: T Y G R Y S !!!! 16.01.03, 11:48
                                                    biiip! zla odpowiedz!!! to nie wiesz ze ze szczelby z ucieta lufa lepiej sie
                                                    wali? no ja to mam Ci tluamczyc? łesternow nie ogladales?;)
                                                  • tygrysek_ Re: T Y G R Y S !!!! 16.01.03, 11:54
                                                    eeee wcale nie lepiej!!! większy rozrzut tylko jezd!!!:))
                                                  • saqqara Re: T Y G R Y S !!!! 16.01.03, 13:13
                                                    jak walisz z odleglosci 3 m to na pewno, ale z bliska mozna trafic... w 1-ke:)
                                                  • tygrysek_ Re: T Y G R Y S !!!! 16.01.03, 14:05
                                                    może i można,...:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka