Dodaj do ulubionych

A może tu ktoś przyjedzie ?

04.06.06, 14:17
Dziewczyny na motocyklach mają darmowy wjazd.
www.gryf.riders.pl/zaproszenie%20gryfParty%202006.jpg
Obserwuj wątek
    • japoniec49 do Cienia, 08.06.06, 22:52
      Planujemy 17 tego smignąć gdzieś na wschód, mamy w planie jechać przez Liw,
      jeżeli będziesz na zlocie, to może się jakoś namierzymy?:)
      pozdrowienia
      • cien1100 Re: do Cienia, 09.06.06, 20:22
        Jasne. W razie czego pisz na pocztę gazetową.
        • goha66 Re: relację prosimy :) 12.06.06, 06:12
          witam, napiszcie chłopaki kilka zdań nt. wrazeń "po" imprezie (i spotkaniu,
          jesli udało Wam się odnaleźć w tłumie) :)
          • japoniec49 Liw - relacja:) 19.06.06, 14:01
            No to udało się nam spotkać właściwie bez większych problemów, nie licząc
            drobnych złośliwości przedmiotów martwych, które dopadły Cienia i trochę
            opóżniły termin spotkania, na szczęście są telefony komórkowe. Ale dzięki temu
            mieliśmy czas aby zwiedzić zamkową zbrojownię. Jeśli ktoś lubi przedmioty do
            dżgania i strzelania to jest ich tam duuuży wybór. Wcześniej opisaliśmy, kto
            czym jeżdzi i po motocyklach się rozpoznaliśmy bez problemu. Nie mogliśmy
            darować, że Sławek przyjechał bez Gosi i głupio by było nie poznać jego lepszej
            połowy. Zrobiliśmy nalot na Siedlce, nie było wielkiego protestu z tego powodu,
            albo Gosia się dobrze maskowała, bo przyjęła nas bardzo serdecznie:)
            Mieliśmy następnie pojechać do Mielnika nad Bugiem, ale zmieniliśmy trasę i z
            Sokołowa pojechaliśmy do Małkini(wiadomość dla Marleny: nikt nas nie zatrzymał,
            a nawet nie widzieliśmy miejscowej policji), następnie do Broku i przez Wyszków
            powrót do domu. Trochę postraszył nas deszcz na moście Grota i Wisłostradzie,
            ale w zasadzie dotarliśmy na sucho:)
            Monika, Tomek i Jacek
            • cien1100 Re: Liw - relacja:) 19.06.06, 18:47
              Tak było:) Tylko jeszcze o Mateju nie napisałeś(czasem zagląda na to
              forum).Spotkaliśmy się z nim w Liwie.Później pojechał w odwiedziny do swojej
              rodziny(hehe, człowiek nie czuje jak mu się rymuje),a my do Siedlec.
              A złośliwości przedmiotów martwych był ciąg dalszy.
              • matej23 Re: Liw - relacja:) 19.06.06, 19:03
                Co do samego spotkania, to faktycznie prawda to była :) Dalej już nie wiem, bo
                oni wszyscy skręcili w prawo, a ja w lewo. Ja czekając na Cienia poskakałem
                sobie po różnych ciekawych dworkach, karczmach, szopach, stodołach, kieratach i
                wiatrakach w okolicznej wsi - fajnie było, bo za darmo :D Troszkę niefajnie też
                było, bo ludzie żyjący jakieś 200 lat temu byli baaardzo niscy, co nastręczało
                mi problemów z pokonywaniem różnorakich futryn.
                • cien1100 Re: Liw - relacja:) 19.06.06, 19:48
                  Trzeba było w kasku chodzić,żeby sobie guza nie nabić:)
                  A widziałeś Złotą Uliczkę w Pradze? Tam to dopiero małe wejścia mieli.
                  • matej23 Re: Liw - relacja:) 19.06.06, 20:20
                    Złotej Uliczki nie widziałem, ale przypomniał mi się Biskupin. Wtedy to chyba
                    krasnoludki Ziemię zamieszkiwały :D
                    • goha66 Re: Liw - relacja:) 20.06.06, 06:19
                      :) na Złotej Uliczce czujesz się jakby Cię przeniesiono w kraj bajek ... Czesi
                      byli niżsi od praojców z Biskupina. Jeśli tylko czas i finanse pozwolą - wpisz
                      Pragę na listę do obowiązkowego zwiedzania ( z międzylądowaniem w Gliwicach -
                      zapraszamy) :D
                      • matej23 Re: Liw - relacja:) 20.06.06, 18:38
                        Dzięki Goha :) Ale na wojaże to pewnie jeszcze długo nie będzie mnie stać :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka