cze67 24.04.03, 13:22 Kurczę, szkoda, że poszli bardziej w elektronikę i raczej łagodne klimaty, a nie takie fajnie gitarowe granie i lekkie experymenta jak na pierwszych płytach... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilhan Re: STEREOLAB 24.04.03, 16:52 Kurczę, szkoda, że nie znam w całości żadnej płyty Stereolab, bo wszystko co słyszałem mi się podobało... Ale już nie nadanżam (jakby to powiedział pan z jednego filmu) z tym nadganianiem... Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: STEREOLAB 24.04.03, 17:02 Jak obiecasz, że nie będziesz więcej przeklinał, to może dałoby się to jakoś nadrobić. Przysyłasz mi czyste CDR, ja daje je koledze, który ma przegrywarkę wraz z płytami zespołu, on nagrywa, ja Ci odsyłam. W sumie proste. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: STEREOLAB 24.04.03, 17:20 cze67 napisał: > Przysyłasz mi czyste CDR, ja daje je koledze, który ma przegrywarkę > wraz z płytami zespołu, on nagrywa, ja Ci odsyłam. W sumie proste. No proste, proste... Gdyby nie : > Jak obiecasz, że nie będziesz więcej przeklinał No i marzenia o Stereolab prysły... )))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Re: STEREOLAB IP: *.stansat.pl / *.gazeta.pl 24.04.03, 18:41 ilhan napisał: > cze67 napisał: > > > Przysyłasz mi czyste CDR, ja daje je koledze, który ma przegrywarkę > > wraz z płytami zespołu, on nagrywa, ja Ci odsyłam. W sumie proste. > > No proste, proste... Gdyby nie : > > > Jak obiecasz, że nie będziesz więcej przeklinał > > No i marzenia o Stereolab prysły... )))))) > ilhan... ja Ci nagram bez składania obietnic nie do zrealizowania... Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: STEREOLAB 24.04.03, 18:48 Gość portalu: Jack napisał(a): > ilhan... ja Ci nagram bez składania obietnic nie do zrealizowania... Jack, dziękuję pięknie, ale ja i tak już mam u Ciebie długi takie że ho ho ho Po tym to już bym się nie odwdzięczył do końca forum )) Na razie ma mi Nikka coś podrzucić. A jak mi się spodoba to np. przyniosę Ci płyty na jakiś następny zlot i wtedy się dogadamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka Re: STEREOLAB IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.03, 17:09 Mam coś Stereolab na mp3.Ale nie mam kolegi z nagrywarką. Mogę Ci podrzucić jak znajdę gdzieś w domowym bajzlu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uhm Re: STEREOLAB IP: *.media4.pl / 10.7.2.* 24.04.03, 17:16 Cze, a dysponujesz może płytą Stereolab "Refried Ectoplasm"? To jest jedyna, której mi brakuje i to mi spędza sen z powiek. Jeśli ją posiadasz to ośmielam się zaproponować drobną wymianę na CDRy (oczywiście pod warunkiem, że znalazłbyś coś ciekawego dla siebie w mojej plytotece) pozdr. uhm Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: STEREOLAB 24.04.03, 17:31 Niestety, nie mam Refried i nie mam Peng. Tylko na kasetach. A uwielbiam obie płyty. Uważam je w ogóle za najlepsze w ich dorobku. Ironia losu. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: STEREOLAB 24.04.03, 17:44 A Ty, uhm, którą ich płytę darzysz największą estymą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uhm Re: STEREOLAB IP: *.media4.pl / 10.7.2.* 24.04.03, 18:36 Hmm, Stereolab zajmują szczególną pozycję w moim osobistym rankingu, uwielbiam wszystko co nagrali - nie kojarze ani jednej slabej piosenki - a najważniejsze dla mnie płyty to "transient random.." i "dots and loops". (jeśli chcesz posiąść "Peng" na CD to da się zrobić) pozdrawiam uhm Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: STEREOLAB 24.04.03, 18:39 Gość portalu: uhm napisał(a): > (jeśli chcesz posiąść "Peng" na CD to da się zrobić) Rozumiem, że propunujesz wypalanie. Dziękuję Ci, ale dla mnie Stereolab to też szczególny zespół, więc wolę mieć oryginalną płytę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uhm Re: STEREOLAB IP: *.media4.pl / 10.7.2.* 24.04.03, 18:50 Rozumiem. Przygotuj się zatem na poważny wydatek - "Peng" kosztowało mnie 80 zł... pozdr. uhm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cze67 Re: STEREOLAB IP: *.se.com.pl / 172.16.22.* 24.04.03, 18:53 Gość portalu: uhm napisał(a): > Rozumiem. Przygotuj się zatem na poważny wydatek - "Peng" kosztowało mnie 80 > zł... Taaaa, wiem, że takie są ceny. Widziałem w Empiku, około 75 zł. To jednak gruba przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uhm Re: STEREOLAB IP: *.media4.pl / 10.7.2.* 24.04.03, 19:15 Zresztą sam już nie posiadam oryginału "Peng"... Została mi kopia. Lubię czasem oddać jedną z perełek swojej kolekcji jakiejś bliskiej osobie i tak było w tym przypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: STEREOLAB 07.05.03, 10:12 Na all music znalazłem informację, że w zeszłym roku wydali dwupłytowy album ABC Music: The Radio 1 Sessions z sesji dla radia BBC od 1991 do 2001 roku. Już zachorowałem. Odpowiedz Link Zgłoś