Dodaj do ulubionych

ze spuszczoną głowąOWAD

06.06.06, 20:55
ale się usmiałam, takiej miazgi dawno nie było
Obserwuj wątek
    • around_the_sun Re: ze spuszczoną głowąOWAD 06.06.06, 20:58
      no i ten płacz na koniec :-D )
      • romana_polka Re: ze spuszczoną głowąOWAD 06.06.06, 21:04
        ten płacz był koszmarny,dobrze,że zaraz był koniec
        a Owad to jest nastolatką?jakim cudem?
        skoro ojciec Rydzyka po 50,a Owad mówił że między nimi jest 40 lat różnicy
        chyba,że Owad nie umie liczyc,co zresztą pasuje do jej poziomu umysłowego
        • feber Re: ze spuszczoną głowąOWAD 06.06.06, 21:06
          no wlasnie tez mnie to liczenie zastanowilo
          w MjM kazdy liczy po swojemu :)
          • romana_polka Re: ze spuszczoną głowąOWAD 06.06.06, 21:13
            Owad ostatnio wyszedł u mnie na pierwsze miejsce listy najbardziej wq...rzających postaci mjm
          • aari Re: ze spuszczoną głowąOWAD 06.06.06, 21:53
            Albo na siebie :)))

Ale fakt, ta scena była ŻENUJĄCA.
    • gatta13 Re: ze spuszczoną głowąOWAD 06.06.06, 21:41
      O matko. Te rączki złożone na podołku i główka spuszczona. Jak pięciolatka, która nie posprzątała zabawek. Ratunku.
    • iza232 Re: ze spuszczoną głowąOWAD 06.06.06, 22:13
      I nietwarzowa bluzka. No pogrubiała ją normalnie!
      • laferme Re: ze spuszczoną głowąOWAD 07.06.06, 07:49
        wiesz ją mało co nie pogrubia...
        • feber Re: ze spuszczoną głowąOWAD 07.06.06, 08:15
          nie pogrubia, ona taka jest
          • nioma Re: ze spuszczoną głowąOWAD 07.06.06, 09:04
            T R A G E D I A !!!!
            ło matko, jesli laska jest taka infantylna i glupia to co ojciec Rydzyka z nia
            robil? seks bomba tez w koncu nie jest, kompletnie sie to kupy nie trzyma
            • irmelin Re: ze spuszczoną głowąOWAD 07.06.06, 09:08
              Może nie wygląda na sex bombastyczną laskę, twórcy filmu daja do zrozumienia,
              że w łóżku jest the best ...no przecież nie dla jej intelektu i urody (chyba)
              ojciec rydżyk tak zgłupiał?
              • nioma Re: ze spuszczoną głowąOWAD 07.06.06, 09:29
                znaczy sie ze co? mistrzyni swiata w robieniu laski?
                • drzejms-buond Re: ze spuszczoną głowąOWAD 07.06.06, 09:47
                  ...a was SZATAN OPĘTAŁ?
                  co to za pomyje?
                  • nioma Re: ze spuszczoną głowąOWAD 07.06.06, 10:04
                    oooops,
                    to fellatio jest szatanskie? to ja przepraszam.
                    opetal mnie.
                    • drzejms-buond Re: ze spuszczoną głowąOWAD 07.06.06, 10:13
                      fellatio moze być TYLKO niebiańskie..
                      mówię o KONTEKŚCIE CAŁOŚCI ...
                      :-/
                      • nioma Re: ze spuszczoną głowąOWAD 07.06.06, 10:15
                        Dzejsmie>>> przeciez doszukujemy sie powodow dla ktorych dojrzaly mezczyzna
                        zwiazal sie z owadem
                        skoro odpada uroda i inteligencja to co pozostaje? seks.
                        proste?
                        moim zdaniem jak najbardziej
                        cos Ty dzisiaj taki ciety chlopie?
                        • szukajacy_sensacji Re: ze spuszczoną głowąOWAD 07.06.06, 10:41
                          nioma napisała:

> doszukujemy sie powodow dla ktorych dojrzaly mezczyzna
                          > zwiazal sie z owadem

Może dla szpanu - patrzcie, jakie młode na mnie lecą.
                          • nioma Re: ze spuszczoną głowąOWAD 07.06.06, 10:51
                            no moze
                            ale wydaje mi sie ze jak facet w tym wieku zwiazuje sie z laska (mloda laska)
                            tylko dla szpanu to:
                            1. wybiera naprawde laske
                            2. nie daje jej klejnotu rodzinnego
                            3. nie przezywa rozstania

wiec cos w niej widzial
                            tylko ze to cos jest na tyle gleboko ukryte ze nie mozna znalezc
                            • aari Re: ze spuszczoną głowąOWAD 07.06.06, 11:16
                              i to bardzo, baaardzo głęboko
                              mam nadzieję, ze Kuba na Nią nie poleci bo to juz bybyło przgięcie ....
                        • drzejms-buond Re: ze spuszczoną głowąOWAD 07.06.06, 11:22

> cos Ty dzisiaj taki ciety chlopie?

1.bo we mnie tes satan wstompnął...
                          :-P

2.bo myli się NIEKTÓRYM aktorka z realną dziewczyną...
                          • nioma Re: ze spuszczoną głowąOWAD 07.06.06, 11:43
                            nie myli sie
                            chodzi o zle dobranie aktorki do odtwarzanej postaci
                            w scenariuszu postac madzi to chodzaca seks bomba na ktorej wdzieki leca
                            wszyscy faceci
                            wiec powinna ja grac laska
                            a skoro gra owad to postac staje sie niewiarygodna
                            • drzejms-buond Re: ze spuszczoną głowąOWAD 07.06.06, 11:44
                              uwierz mi.."wszyscy faceci" lecą na anię muchę, to kobitkom jeno się una nie
                              podoba...i tak ma być!
                              :-}
                              • nioma Re: ze spuszczoną głowąOWAD 07.06.06, 11:49
                                no to moj facet jest nietypowy bo nie leci
                                sasiad zapytany stwierdzil: gruba

juz mam dwoch :))
                                • mozambique Re: ze spuszczoną głowąOWAD 07.06.06, 12:01
                                  podobnież jak Agnes z Klanu i jej siostrzyczka ]
                                  wg scenariusza to pierwsze d..y Warszawki , a w realu ....
                                  • drzejms-buond Re: ze spuszczoną głowąOWAD 07.06.06, 12:28
                                    zły przykład :JA SWOJEJ ŻONIE/sąsiadce też bym się sie przyznał...znają chłopaki
                                    sawułarwiwr...
                                    :-D)
                                    • nioma Re: ze spuszczoną głowąOWAD 07.06.06, 12:38
                                      dobry przyklad - my sobie wymieniamy uwagi nt tego kto nam sie podoba
                                      to ze ja przy swoim facecie piszcze ze clooney jest boski a ricky martin ma
                                      seksowny tyleczek nie oznacza nic zlego
                                      tak samo moj facet - tez moze powiedziec ta mi sie podoba, a ta nie
                                      moze mi nawet pokazac fajna panne na ulicy - dla mnie to normalne zachowanie
                                      • irmelin Re: ze spuszczoną głowąOWAD 07.06.06, 13:35
                                        Boszszsz którymmencizną się tak owad podoba, jakim wszystkim?mam przyjemność
                                        pracować z 3 menciznami w pokoju, których owadzi image odpycha,mąż mój jej nie
                                        trawi, owszem mówi, że ma ładne oczy ale figura głos wybitnie odpychająco
                                        działają na niego....
                                        aaa i absolutnie nie mieszam Anny Muchy "aktorki"z Madzią Marszałek boahaterką
                                        mjm ale skoro ta Madzia zawróciła w głowie mocno dojrzałemu menciznie to czymś
                                        mu musiala zawrócić..a twórcy nie pokazali nam porażającej inteligencji, ani
                                        tego błysku który spowodował by takie przepadziste uczucie dopadło
                                        chłopa. ...Być moż kieruje się osobistymi odczuciami ponieważ moja koleżnaka z
                                        pracy żyje w takim związku...opartym głównie na jej the beściactwie łóżkowym

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka