ni3zapominajka 06.06.06, 20:55 ale się usmiałam, takiej miazgi dawno nie było Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
around_the_sun Re: ze spuszczoną głowąOWAD 06.06.06, 20:58 no i ten płacz na koniec :-D ) Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: ze spuszczoną głowąOWAD 06.06.06, 21:04 ten płacz był koszmarny,dobrze,że zaraz był koniec a Owad to jest nastolatką?jakim cudem? skoro ojciec Rydzyka po 50,a Owad mówił że między nimi jest 40 lat różnicy chyba,że Owad nie umie liczyc,co zresztą pasuje do jej poziomu umysłowego Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: ze spuszczoną głowąOWAD 06.06.06, 21:06 no wlasnie tez mnie to liczenie zastanowilo w MjM kazdy liczy po swojemu :) Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: ze spuszczoną głowąOWAD 06.06.06, 21:13 Owad ostatnio wyszedł u mnie na pierwsze miejsce listy najbardziej wq...rzających postaci mjm Odpowiedz Link Zgłoś
aari Re: ze spuszczoną głowąOWAD 06.06.06, 21:53 Albo na siebie :))) Ale fakt, ta scena była ŻENUJĄCA. Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: ze spuszczoną głowąOWAD 06.06.06, 21:41 O matko. Te rączki złożone na podołku i główka spuszczona. Jak pięciolatka, która nie posprzątała zabawek. Ratunku. Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: ze spuszczoną głowąOWAD 06.06.06, 22:13 I nietwarzowa bluzka. No pogrubiała ją normalnie! Odpowiedz Link Zgłoś
laferme Re: ze spuszczoną głowąOWAD 07.06.06, 07:49 wiesz ją mało co nie pogrubia... Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: ze spuszczoną głowąOWAD 07.06.06, 09:04 T R A G E D I A !!!! ło matko, jesli laska jest taka infantylna i glupia to co ojciec Rydzyka z nia robil? seks bomba tez w koncu nie jest, kompletnie sie to kupy nie trzyma Odpowiedz Link Zgłoś
irmelin Re: ze spuszczoną głowąOWAD 07.06.06, 09:08 Może nie wygląda na sex bombastyczną laskę, twórcy filmu daja do zrozumienia, że w łóżku jest the best ...no przecież nie dla jej intelektu i urody (chyba) ojciec rydżyk tak zgłupiał? Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: ze spuszczoną głowąOWAD 07.06.06, 09:29 znaczy sie ze co? mistrzyni swiata w robieniu laski? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: ze spuszczoną głowąOWAD 07.06.06, 09:47 ...a was SZATAN OPĘTAŁ? co to za pomyje? Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: ze spuszczoną głowąOWAD 07.06.06, 10:04 oooops, to fellatio jest szatanskie? to ja przepraszam. opetal mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: ze spuszczoną głowąOWAD 07.06.06, 10:13 fellatio moze być TYLKO niebiańskie.. mówię o KONTEKŚCIE CAŁOŚCI ... :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: ze spuszczoną głowąOWAD 07.06.06, 10:15 Dzejsmie>>> przeciez doszukujemy sie powodow dla ktorych dojrzaly mezczyzna zwiazal sie z owadem skoro odpada uroda i inteligencja to co pozostaje? seks. proste? moim zdaniem jak najbardziej cos Ty dzisiaj taki ciety chlopie? Odpowiedz Link Zgłoś
szukajacy_sensacji Re: ze spuszczoną głowąOWAD 07.06.06, 10:41 nioma napisała: > doszukujemy sie powodow dla ktorych dojrzaly mezczyzna > zwiazal sie z owadem Może dla szpanu - patrzcie, jakie młode na mnie lecą. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: ze spuszczoną głowąOWAD 07.06.06, 10:51 no moze ale wydaje mi sie ze jak facet w tym wieku zwiazuje sie z laska (mloda laska) tylko dla szpanu to: 1. wybiera naprawde laske 2. nie daje jej klejnotu rodzinnego 3. nie przezywa rozstania wiec cos w niej widzial tylko ze to cos jest na tyle gleboko ukryte ze nie mozna znalezc Odpowiedz Link Zgłoś
aari Re: ze spuszczoną głowąOWAD 07.06.06, 11:16 i to bardzo, baaardzo głęboko mam nadzieję, ze Kuba na Nią nie poleci bo to juz bybyło przgięcie .... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: ze spuszczoną głowąOWAD 07.06.06, 11:22 > cos Ty dzisiaj taki ciety chlopie? 1.bo we mnie tes satan wstompnął... :-P 2.bo myli się NIEKTÓRYM aktorka z realną dziewczyną... Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: ze spuszczoną głowąOWAD 07.06.06, 11:43 nie myli sie chodzi o zle dobranie aktorki do odtwarzanej postaci w scenariuszu postac madzi to chodzaca seks bomba na ktorej wdzieki leca wszyscy faceci wiec powinna ja grac laska a skoro gra owad to postac staje sie niewiarygodna Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: ze spuszczoną głowąOWAD 07.06.06, 11:44 uwierz mi.."wszyscy faceci" lecą na anię muchę, to kobitkom jeno się una nie podoba...i tak ma być! :-} Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: ze spuszczoną głowąOWAD 07.06.06, 11:49 no to moj facet jest nietypowy bo nie leci sasiad zapytany stwierdzil: gruba juz mam dwoch :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: ze spuszczoną głowąOWAD 07.06.06, 12:01 podobnież jak Agnes z Klanu i jej siostrzyczka ] wg scenariusza to pierwsze d..y Warszawki , a w realu .... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: ze spuszczoną głowąOWAD 07.06.06, 12:28 zły przykład :JA SWOJEJ ŻONIE/sąsiadce też bym się sie przyznał...znają chłopaki sawułarwiwr... :-D) Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: ze spuszczoną głowąOWAD 07.06.06, 12:38 dobry przyklad - my sobie wymieniamy uwagi nt tego kto nam sie podoba to ze ja przy swoim facecie piszcze ze clooney jest boski a ricky martin ma seksowny tyleczek nie oznacza nic zlego tak samo moj facet - tez moze powiedziec ta mi sie podoba, a ta nie moze mi nawet pokazac fajna panne na ulicy - dla mnie to normalne zachowanie Odpowiedz Link Zgłoś
irmelin Re: ze spuszczoną głowąOWAD 07.06.06, 13:35 Boszszsz którymmencizną się tak owad podoba, jakim wszystkim?mam przyjemność pracować z 3 menciznami w pokoju, których owadzi image odpycha,mąż mój jej nie trawi, owszem mówi, że ma ładne oczy ale figura głos wybitnie odpychająco działają na niego.... aaa i absolutnie nie mieszam Anny Muchy "aktorki"z Madzią Marszałek boahaterką mjm ale skoro ta Madzia zawróciła w głowie mocno dojrzałemu menciznie to czymś mu musiala zawrócić..a twórcy nie pokazali nam porażającej inteligencji, ani tego błysku który spowodował by takie przepadziste uczucie dopadło chłopa. ...Być moż kieruje się osobistymi odczuciami ponieważ moja koleżnaka z pracy żyje w takim związku...opartym głównie na jej the beściactwie łóżkowym Odpowiedz Link Zgłoś