stephen_s 09.06.06, 20:43 To będzie masakra :)))) Może lepiej nie patrzeć..? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a000000 Re: 24 minuta i 1:0 dla Ekwadoru... (n/t) 09.06.06, 21:38 stephen_s napisał: >To będzie masakra :)))) Może lepiej nie patrzeć..? ;))) Wiesz Stefciu, cudny jesteś. Etalon malkontenta. Oj, jak się uśmiałam. Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Ale czy nie mam racji? :P 09.06.06, 21:47 Ci Ekwadorczycy robią nas równo w bambuko, jeśli trafimy honorową bramkę w drugiej połowie to będzie cud... Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Ze strony głównej GW: "Gramy fatalnie" 09.06.06, 21:55 Widzicie, nie jestem malkontentem, jestem realistą :P Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: 52 minuta - trafiamy, ale spalony :\\\ (n/t) 09.06.06, 22:17 Stef, wyłącz telewizor, zbytnio się emocjonujesz, jeszcze szlag Cię trafi.... Nasza drużyna jest najzwyczajniej słabiutka, ledwo wlazła do tych eliminacji, to wiadomo od dawna. A Ekwador jest trzecią drużyną Ameryki Południowej. A wiesz, że w Am.Pd piłka kopana jest relikwią. Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: 52 minuta - trafiamy, ale spalony :\\\ (n/t) 09.06.06, 22:22 > Stef, wyłącz telewizor, zbytnio się emocjonujesz, jeszcze szlag Cię trafi.... No co Ty? Ja się doskonale bawię :))) Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: 52 minuta - trafiamy, ale spalony :\\\ (n/t) 09.06.06, 22:29 co Cię tak bawi? Że nasi w doopę dostają? A gdzie Twoje patriotyczne uczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
luzer Drużyna z eliminacji stała na krawędzi przepaści 10.06.06, 17:33 ale od tego czasu zrobiła wielki krok naprzód! :))) a000000 napisała: > Nasza drużyna jest najzwyczajniej słabiutka, ledwo wlazła do tych eliminacji, > to wiadomo od dawna. Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Nasi piłkarze kopią nie w tę stronę!!! 09.06.06, 22:39 Do bramki w przeciwną stronę, panowie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Precyzja, panowie, precyzja! 09.06.06, 22:53 Mogłoby być co najmniej 2:2, gdyby nasi ciągle nie walili w słupki itd... Odpowiedz Link Zgłoś
grzespelc Re: Precyzja, panowie, precyzja! 09.06.06, 23:21 Szybko się uczysz. Jeszcze parę meczów i będziesz mógł być trenerem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pelengajew Re: Precyzja, panowie, precyzja! 09.06.06, 23:24 No i gdzie Sz.F. Grzespelc ta reprezentacja Polski co to wegług Ciebie i innych kibiców potrafi grać w piłkę? Ci którzy to po Chorwacji mielibyć w formie? Niedojechali? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Smolarkowi należy się honorowe piwo :) 09.06.06, 23:27 Jeden, co się starał... Odpowiedz Link Zgłoś
gumpel Stephen-s :-)))) 10.06.06, 10:30 :-)))) Cholera, szkoda, że nie włączyłem kompa wczoraj podczas meczu. Steph, dzisiaj trzy mecze. 15.00 Anglia - Paragwaj; 18.00 Szwecja - Trynidad i Tobago; 21.00 Argentyna - Wybrzeże Kości Słoniowej. Będziesz jakiś komentował na żywo ? Jeśli tak to idę ładować laptopa ... G. Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Stephen-s :-)))) 10.06.06, 12:21 Cieszę się, że się podobało :)) Ale nie wiem, czy inne mecze będę komentował... Przy innych drużynach tak się nie angażuję emocjonalnie i nie chce mi się w całości meczy oglądać, ani tym bardziej opiniować. Więc pewnie komentarzy nie bedzie - no chyba, że będzie działo się coś widowiskowego :) Natomiast następne mecze Polaków pewnie będę chciał obejrzeć :) Kiedy jeszcze gramy? Odpowiedz Link Zgłoś
gumpel Re: Stephen-s :-)))) 10.06.06, 14:08 No to czekam na Polska - Niemcy (14-go w środę o dziewiątej. Potem gramy z Kostaryką (20-go we wtorek o czwartej). No i jak wygramy te dwa mecze :-)) to ćwierćfinały PRAWIE pewne ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
grzespelc Re: Precyzja, panowie, precyzja! 10.06.06, 11:59 I co ja mam Ci, drogi Pelengajewie, odpowiedzieć? Ze sędzia nam nie uznał bramki? Że pech (słupki) ? Pisałem po meczu z Kolumbią, że pokonamy Ekwador przy odrobinie szczęścia, a okazało się, że przy odrobinie szczęścia to byśmy zaledwie zremisowali. Całe szczęście, że lubię oglądać nie tylko Polaków, bo dla nas już po zabawie. Dlaczego znowu rację mają pesymiści? :((( Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Precyzja, panowie, precyzja! 10.06.06, 12:18 > Dlaczego znowu rację mają pesymiści? :((( Bo pesymiści mają bardziej realistyczny ogląd sytuacji... Odpowiedz Link Zgłoś
luzer No właśnie - precyzja! Bramka ma 7 m. a słupek 7cm 10.06.06, 17:36 To sie właśnie nazywa precyzja! stephen_s napisał: > Mogłoby być co najmniej 2:2, gdyby nasi ciągle nie walili w słupki itd... Odpowiedz Link Zgłoś
e_wok Pod sklepem uslyszalam celna analize :-) 10.06.06, 22:13 wczorajszego meczu, w wykonaniu dwoch mlodocianych zulikow - zachowuje oryginalne slownictwo - napastnik ma przypierdolic w te jebana pilke i wpierdolic ja, kurwa, do bramki, a tak to chuj. Trudno sie nie zgodzic :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Pod sklepem uslyszalam celna analize :-) 10.06.06, 22:26 oj, bo spadnę z krzesła......hihihihi Cóż za głębia treści, jaki kunszt w opisie sytuacji. Ale co racja, to racja. Odpowiedz Link Zgłoś