Dodaj do ulubionych

Pospałam, pojadłam, popiłam....

IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.03, 21:16
ale mi dobrze:))))
Obserwuj wątek
    • 0nly Re: Pospałam, pojadłam, popiłam.... 20.01.03, 21:19
      to teraz w takiej kolejnosci sie to robi????
      no coz, narod sie widocznie zmondzrzyl.........
      • martucha_ Pom 20.01.03, 21:21
        jak Ci tak dobrze, to Ci pomarudze. glowa mnie boli, mam wrazenie jakby dzieciol walil w nia swoim dziobem juz od 16
        godzin :(
        • Gość: pom Re: Pom IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.03, 21:24
          Czytałąm Martuniu już rano, że masz kłopot...:( Jadłaś jakieś prochy??
          A może czymś się zartułaś?? Czasem nie żołądek doskwiera tylko głowa właśnie!
          • 0nly Re: Pom 20.01.03, 21:38
            masz racje pom,
            nawet jest takie przyslowie
            "jak glowa boli to dupie lzej"

:)
      • Gość: pom Re: Pospałam, pojadłam, popiłam.... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.03, 21:22
        No bo głowa do poduszki sama przylgnęła, a jak się już człowiek obudzil to
        zeżarł i wypił. Co nie znaczy, że zaraz nie pójdę w kimono znowu...
      • ulalka Re: a ja pokaszlalam... 20.01.03, 21:22
        dziw, ze jeszcze pluca mam :((
        • Gość: pom Re: a ja pokaszlalam... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.03, 21:26
          No to pod kołderkę, syropki, tabletki i już!!
          • martucha_ Re: a ja pokaszlalam... 20.01.03, 21:52
            Ulka, mucosolvan sobie lyknij, co prawda jest w tabletkach i w syropie, ale lepszy w plynie.
            cholera, mi juz mroczno przed oczami od prochow przeciwbolowych :(
            • ulalka Re: a ja pokaszlalam... 20.01.03, 21:57
              jutro do lekarza ide.. ale co racja to racja Pom :) zaraz mykne pod kolderke :))
    • Gość: loko Re: Pospałam, pojadłam, popiłam.... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.01.03, 21:50
      Ale kurwa kogo to obchodzi????
      • kitek1 mnie np. obchodzi i............ 20.01.03, 21:52
        wooj ci do tego,
      • martucha_ Re: Pospałam, pojadłam, popiłam.... 20.01.03, 21:53
        Gość portalu: loko napisał(a):

> Ale kurwa kogo to obchodzi????

a co Cie to, kurwa, obchodzi???
        • ulalka Re: Pospałam, pojadłam, popiłam.... 20.01.03, 21:59
          martucha_ napisała:

> Gość portalu: loko napisał(a):
          >
          > > Ale kurwa kogo to obchodzi????
          >
          > a co Cie to, kurwa, obchodzi???

a "loco" to znaczy "świr"..;P to co sie nim przejmowac ;)
          • cienkie_forum Re: Pospałam, pojadłam, popiłam.... 20.01.03, 22:03
            >
            > a "loco" to znaczy "świr"..;P to co sie nim przejmowac ;)
            >

Nie:"loco" to od "Lokalny Oczyszacz Czowarzyskiego Orum" ;)
            • mama_muminka Re: Pospałam, pojadłam, popiłam.... 20.01.03, 22:24
              cienkie_forum napisał:
              > Nie:"loco" to od "Lokalny Oczyszacz Czowarzyskiego Orum" ;)

Chyba się nie da oczyścić, bo za bardzo zapuszczone. Żaden kamień i rdza ani
              oxy-gel nie biorą :-P
              • cienkie_forum Re: Pospałam, pojadłam, popiłam.... 20.01.03, 22:27
                mama_muminka napisała:

> cienkie_forum napisał:
                > > Nie:"loco" to od "Lokalny Oczyszacz Czowarzyskiego Orum" ;)
                >
                > Chyba się nie da oczyścić, bo za bardzo zapuszczone. Żaden kamień i rdza ani
                > oxy-gel nie biorą :-P

To prawda, ale patrzec w milczeniu tez chyba nie wypada :-P
                • Gość: haha Re: Pospałam, pojadłam, popiłam.... IP: *.nwrk.east.verizon.net 20.01.03, 22:31
                  cienkie_forum napisał:

> mama_muminka napisała:
                  > To prawda, ale patrzec w milczeniu tez chyba nie wypada :-P

Przymknij jedno oko. Odczujesz dużą ulgę.
                  • cienkie_forum Re: Pospałam, pojadłam, popiłam.... 20.01.03, 22:36
                    Gość portalu: haha napisał(a):

> cienkie_forum napisał:
                    >
                    > > mama_muminka napisała:
                    > > To prawda, ale patrzec w milczeniu tez chyba nie wypada :-P
                    >
                    > Przymknij jedno oko. Odczujesz dużą ulgę.

Jesli przymknel oba, to bedzie jeszcze wieksza ulga. Ale co z tego, skoro smrod
                    i tak sie niesie :-P
                    • Gość: haha Re: Pospałam, pojadłam, popiłam.... IP: *.nwrk.east.verizon.net 20.01.03, 22:39
                      Tak, ze smrodem gorsza sprawa. Nie pomogą również dezodoranty bo będziemy mieli
                      efekt pt. "gówno w lesie".
                      • cienkie_forum Re: Pospałam, pojadłam, popiłam.... 20.01.03, 22:46

> Tak, ze smrodem gorsza sprawa. Nie pomogą również dezodoranty bo będziemy
                        mieli
                        >
                        > efekt pt. "gówno w lesie".

Jaki wiec jest sposob na to gowno tutaj? masz jakis?
                        • Gość: haha Re: Pospałam, pojadłam, popiłam.... IP: *.nwrk.east.verizon.net 20.01.03, 22:54
                          Sposób jest tylko jeden. Czas.
                          Jeżeli obserwujesz to miejsce od dawna to możesz zaobserwować pewne zmiany.
                          Zobacz jak się zmieniła aktywność ludzi tu piszących. Poza kilkoma wyjątkami
                          ludzie stąd pouciekali. Hydra zaczęła obgryzać sobie ogon. To miejsce jest
                          groteską życia towarzyskiego. Ani Ty ani ja tego nie zmienimy. To musi umrzeć
                          samo. Oops, przepraszam, powinienem powiedzieć, ze to zdechnie samo.
                          • cienkie_forum Re: Pospałam, pojadłam, popiłam.... 20.01.03, 23:15

> Sposób jest tylko jeden. Czas.
                            > Jeżeli obserwujesz to miejsce od dawna to możesz zaobserwować pewne zmiany.
                            > Zobacz jak się zmieniła aktywność ludzi tu piszących. Poza kilkoma wyjątkami
                            > ludzie stąd pouciekali. Hydra zaczęła obgryzać sobie ogon. To miejsce jest
                            > groteską życia towarzyskiego. Ani Ty ani ja tego nie zmienimy. To musi umrzeć
                            > samo. Oops, przepraszam, powinienem powiedzieć, ze to zdechnie samo.

Wlasnie to mnie niepokoi - ludzie pouciekali, a pozostali pisza wiecej by
                            wypelnic pustke i marazm. Nie ma nowych, bo starzy obsesyjnie boja sie zmian,
                            tego ze musieliby sie posunac, zrobic miejsce, otworzyc. Nowicjuszy traktuja
                            wedlug zasady: "co go nie zabije to go wzmocni". Jesli nawet ktos zda egzamin
                            na chamstwo, to nie wniesie nic nowego, bo bedzie sie bal wykluczenia.
                            Tak wiec kisza sie w tej zupie, gadaja coraz nudniej, coraz bardziej glupio,
                            ale za nic nie pozwola na zmiany - w kupie sa silni, w kupie sa wazni.
                            Patrzac w ten sposob, to forum juz od dawna jest martwe, ale nikt nie wyniesie
                            stad trupa. Bedzie jeszcze dlugo gnil.
                            • Gość: maryjo2 Re: Pospałam, pojadłam, popiłam.... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.01.03, 23:20
                              Ale Was ciekawi to, co można znaleźć w grobie!
                              :))
                              • cienkie_forum Re: Pospałam, pojadłam, popiłam.... 20.01.03, 23:22
                                Gość portalu: maryjo2 napisał(a):

> Ale Was ciekawi to, co można znaleźć w grobie!
                                > :))

Nie, tylko smrod straszny :P

• Gość: maryjo2 Re: Pospałam, pojadłam, popiłam.... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.01.03, 23:28
                                  To po co odgrzebujesz?
                                  Niech gnije w spokoju, potem może jakiś pachnący kwiatek na tym wyrośnie.
                                  • cienkie_forum Re: Pospałam, pojadłam, popiłam.... 20.01.03, 23:36
                                    Gość portalu: maryjo2 napisał(a):

> To po co odgrzebujesz?
                                    > Niech gnije w spokoju, potem może jakiś pachnący kwiatek na tym wyrośnie.

Tobie i innym pewno odpowiada, ze sobie gnijecie w spokoju. A ze nie wyrosnie -
                                    to wiadomo. Juz wy sie o to postaracie :P
                                    • Gość: maryjo2 Re: Pospałam, pojadłam, popiłam.... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.01.03, 23:39
                                      Jasnowidz-czarnowidz!
                                      :P
                        • mama_muminka Re: Pospałam, pojadłam, popiłam.... 20.01.03, 22:56
                          cienkie_forum napisał:
                          >
                          > Jaki wiec jest sposob na to gowno tutaj? masz jakis?

Kiedyś zarządzili, że właściciel dostanie wytworny zestaw do sprzątania -
                          szufeleczka i torebeczka, ale chyba to się nie sprawdziło :P
                          • cienkie_forum Re: Pospałam, pojadłam, popiłam.... 20.01.03, 23:16
                            mama_muminka napisała:

> cienkie_forum napisał:
                            > >
                            > > Jaki wiec jest sposob na to gowno tutaj? masz jakis?
                            >
                            >
                            > Kiedyś zarządzili, że właściciel dostanie wytworny zestaw do sprzątania -
                            > szufeleczka i torebeczka, ale chyba to się nie sprawdziło :P

Tak sie sklada, ze wlascicielowi odpowiada, ze pies zalatwia sie w domu. Moze
                            jest poprostu leniwy? :P
        • cienkie_forum Re: Pospałam, pojadłam, popiłam.... 20.01.03, 21:59
          martucha_ napisała:

> Gość portalu: loko napisał(a):
          >
          > > Ale kurwa kogo to obchodzi????
          >
          > a co Cie to, kurwa, obchodzi???

A nie mowilem: tylko najesc sie, napic i bluzgi rzucac. Ale dno!
      • cienkie_forum Re: Pospałam, pojadłam, popiłam.... 20.01.03, 21:58
        Gość portalu: loko napisał(a):

> Ale kurwa kogo to obchodzi????

To takie forum, nikt nie ma nic do powiedzenia.
        • 0nly Nooo narescie......... 20.01.03, 22:00
          przyszedl ktos kto nam duzo powie co do powiedzenia ma......
          • Gość: maryjo2 Re: Nooo narescie......... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.01.03, 22:30
            Wieszcz jakiś zapewne :)
            jasnowidz-czarnowidz
            • Gość: pom Zostawić Was na moment... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.03, 22:42
              I proszę co się dzieje.

Lokowcom i innym dorzucę jeszcze tylko, że prócz jedzenia, picia i spania
              napisałam maila, byłam w łazience i obejrzałam program na tvp.:)))
              • cienkie_forum Re: Zostawić Was na moment... 20.01.03, 22:49
                Gość portalu: pom napisał(a):

> I proszę co się dzieje.
                >
                > Lokowcom i innym dorzucę jeszcze tylko, że prócz jedzenia, picia i spania
                > napisałam maila, byłam w łazience i obejrzałam program na tvp.:)))

I oglosilas to na forum.... Ale po co? Mnie to wogole nie obchodzi...
                • Gość: pom A zatem masz problem IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.03, 22:54
                  bo mam jeszcze parę innych rewelacji z zycia codziennego.:)
                  • cienkie_forum Re: A zatem masz problem 20.01.03, 23:19

> bo mam jeszcze parę innych rewelacji z zycia codziennego.:)

Nie, Ty masz problem - nie masz nikogo, komu zwykle sie takie pierdoly opowiada.
                    • Gość: pom Re: A zatem masz problem IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.03, 23:23
                      A jeśli tak to co? Oczekujesz gwałtownego zaprzeczenia i ataku? Zdziwisz się.:)

A swoją drogą jesteś mało przyjemny - żegnam cieniasa.
                      • cienkie_forum Re: A zatem masz problem 20.01.03, 23:39

> A jeśli tak to co? Oczekujesz gwałtownego zaprzeczenia i ataku? Zdziwisz
                        się.:)
                        >
                        > A swoją drogą jesteś mało przyjemny - żegnam cieniasa.

Nie zdziwilem sie. Dlaczego sie spodziewalas, ze bede dla Ciebie przyjemny?
                        Nie widzialem powodu.
                        Zegnam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka