Gość: pom IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.03, 21:16 ale mi dobrze:)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0nly Re: Pospałam, pojadłam, popiłam.... 20.01.03, 21:19 to teraz w takiej kolejnosci sie to robi???? no coz, narod sie widocznie zmondzrzyl......... Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Pom 20.01.03, 21:21 jak Ci tak dobrze, to Ci pomarudze. glowa mnie boli, mam wrazenie jakby dzieciol walil w nia swoim dziobem juz od 16 godzin :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Pom IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.03, 21:24 Czytałąm Martuniu już rano, że masz kłopot...:( Jadłaś jakieś prochy?? A może czymś się zartułaś?? Czasem nie żołądek doskwiera tylko głowa właśnie! Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: Pom 20.01.03, 21:38 masz racje pom, nawet jest takie przyslowie "jak glowa boli to dupie lzej" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Pospałam, pojadłam, popiłam.... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.03, 21:22 No bo głowa do poduszki sama przylgnęła, a jak się już człowiek obudzil to zeżarł i wypił. Co nie znaczy, że zaraz nie pójdę w kimono znowu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: a ja pokaszlalam... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.03, 21:26 No to pod kołderkę, syropki, tabletki i już!! Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: a ja pokaszlalam... 20.01.03, 21:52 Ulka, mucosolvan sobie lyknij, co prawda jest w tabletkach i w syropie, ale lepszy w plynie. cholera, mi juz mroczno przed oczami od prochow przeciwbolowych :( Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: a ja pokaszlalam... 20.01.03, 21:57 jutro do lekarza ide.. ale co racja to racja Pom :) zaraz mykne pod kolderke :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loko Re: Pospałam, pojadłam, popiłam.... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.01.03, 21:50 Ale kurwa kogo to obchodzi???? Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: Pospałam, pojadłam, popiłam.... 20.01.03, 21:53 Gość portalu: loko napisał(a): > Ale kurwa kogo to obchodzi???? a co Cie to, kurwa, obchodzi??? Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Pospałam, pojadłam, popiłam.... 20.01.03, 21:59 martucha_ napisała: > Gość portalu: loko napisał(a): > > > Ale kurwa kogo to obchodzi???? > > a co Cie to, kurwa, obchodzi??? a "loco" to znaczy "świr"..;P to co sie nim przejmowac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cienkie_forum Re: Pospałam, pojadłam, popiłam.... 20.01.03, 22:03 > > a "loco" to znaczy "świr"..;P to co sie nim przejmowac ;) > Nie:"loco" to od "Lokalny Oczyszacz Czowarzyskiego Orum" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mama_muminka Re: Pospałam, pojadłam, popiłam.... 20.01.03, 22:24 cienkie_forum napisał: > Nie:"loco" to od "Lokalny Oczyszacz Czowarzyskiego Orum" ;) Chyba się nie da oczyścić, bo za bardzo zapuszczone. Żaden kamień i rdza ani oxy-gel nie biorą :-P Odpowiedz Link Zgłoś
cienkie_forum Re: Pospałam, pojadłam, popiłam.... 20.01.03, 22:27 mama_muminka napisała: > cienkie_forum napisał: > > Nie:"loco" to od "Lokalny Oczyszacz Czowarzyskiego Orum" ;) > > Chyba się nie da oczyścić, bo za bardzo zapuszczone. Żaden kamień i rdza ani > oxy-gel nie biorą :-P To prawda, ale patrzec w milczeniu tez chyba nie wypada :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: Pospałam, pojadłam, popiłam.... IP: *.nwrk.east.verizon.net 20.01.03, 22:31 cienkie_forum napisał: > mama_muminka napisała: > To prawda, ale patrzec w milczeniu tez chyba nie wypada :-P Przymknij jedno oko. Odczujesz dużą ulgę. Odpowiedz Link Zgłoś
cienkie_forum Re: Pospałam, pojadłam, popiłam.... 20.01.03, 22:36 Gość portalu: haha napisał(a): > cienkie_forum napisał: > > > mama_muminka napisała: > > To prawda, ale patrzec w milczeniu tez chyba nie wypada :-P > > Przymknij jedno oko. Odczujesz dużą ulgę. Jesli przymknel oba, to bedzie jeszcze wieksza ulga. Ale co z tego, skoro smrod i tak sie niesie :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: Pospałam, pojadłam, popiłam.... IP: *.nwrk.east.verizon.net 20.01.03, 22:39 Tak, ze smrodem gorsza sprawa. Nie pomogą również dezodoranty bo będziemy mieli efekt pt. "gówno w lesie". Odpowiedz Link Zgłoś
cienkie_forum Re: Pospałam, pojadłam, popiłam.... 20.01.03, 22:46 Gość portalu: haha napisał(a): > Tak, ze smrodem gorsza sprawa. Nie pomogą również dezodoranty bo będziemy mieli > > efekt pt. "gówno w lesie". Jaki wiec jest sposob na to gowno tutaj? masz jakis? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: Pospałam, pojadłam, popiłam.... IP: *.nwrk.east.verizon.net 20.01.03, 22:54 Sposób jest tylko jeden. Czas. Jeżeli obserwujesz to miejsce od dawna to możesz zaobserwować pewne zmiany. Zobacz jak się zmieniła aktywność ludzi tu piszących. Poza kilkoma wyjątkami ludzie stąd pouciekali. Hydra zaczęła obgryzać sobie ogon. To miejsce jest groteską życia towarzyskiego. Ani Ty ani ja tego nie zmienimy. To musi umrzeć samo. Oops, przepraszam, powinienem powiedzieć, ze to zdechnie samo. Odpowiedz Link Zgłoś
cienkie_forum Re: Pospałam, pojadłam, popiłam.... 20.01.03, 23:15 Gość portalu: haha napisał(a): > Sposób jest tylko jeden. Czas. > Jeżeli obserwujesz to miejsce od dawna to możesz zaobserwować pewne zmiany. > Zobacz jak się zmieniła aktywność ludzi tu piszących. Poza kilkoma wyjątkami > ludzie stąd pouciekali. Hydra zaczęła obgryzać sobie ogon. To miejsce jest > groteską życia towarzyskiego. Ani Ty ani ja tego nie zmienimy. To musi umrzeć > samo. Oops, przepraszam, powinienem powiedzieć, ze to zdechnie samo. Wlasnie to mnie niepokoi - ludzie pouciekali, a pozostali pisza wiecej by wypelnic pustke i marazm. Nie ma nowych, bo starzy obsesyjnie boja sie zmian, tego ze musieliby sie posunac, zrobic miejsce, otworzyc. Nowicjuszy traktuja wedlug zasady: "co go nie zabije to go wzmocni". Jesli nawet ktos zda egzamin na chamstwo, to nie wniesie nic nowego, bo bedzie sie bal wykluczenia. Tak wiec kisza sie w tej zupie, gadaja coraz nudniej, coraz bardziej glupio, ale za nic nie pozwola na zmiany - w kupie sa silni, w kupie sa wazni. Patrzac w ten sposob, to forum juz od dawna jest martwe, ale nikt nie wyniesie stad trupa. Bedzie jeszcze dlugo gnil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Pospałam, pojadłam, popiłam.... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.01.03, 23:20 Ale Was ciekawi to, co można znaleźć w grobie! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
cienkie_forum Re: Pospałam, pojadłam, popiłam.... 20.01.03, 23:22 Gość portalu: maryjo2 napisał(a): > Ale Was ciekawi to, co można znaleźć w grobie! > :)) Nie, tylko smrod straszny :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Pospałam, pojadłam, popiłam.... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.01.03, 23:28 To po co odgrzebujesz? Niech gnije w spokoju, potem może jakiś pachnący kwiatek na tym wyrośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
cienkie_forum Re: Pospałam, pojadłam, popiłam.... 20.01.03, 23:36 Gość portalu: maryjo2 napisał(a): > To po co odgrzebujesz? > Niech gnije w spokoju, potem może jakiś pachnący kwiatek na tym wyrośnie. Tobie i innym pewno odpowiada, ze sobie gnijecie w spokoju. A ze nie wyrosnie - to wiadomo. Juz wy sie o to postaracie :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Pospałam, pojadłam, popiłam.... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.01.03, 23:39 Jasnowidz-czarnowidz! :P Odpowiedz Link Zgłoś
mama_muminka Re: Pospałam, pojadłam, popiłam.... 20.01.03, 22:56 cienkie_forum napisał: > > Jaki wiec jest sposob na to gowno tutaj? masz jakis? Kiedyś zarządzili, że właściciel dostanie wytworny zestaw do sprzątania - szufeleczka i torebeczka, ale chyba to się nie sprawdziło :P Odpowiedz Link Zgłoś
cienkie_forum Re: Pospałam, pojadłam, popiłam.... 20.01.03, 23:16 mama_muminka napisała: > cienkie_forum napisał: > > > > Jaki wiec jest sposob na to gowno tutaj? masz jakis? > > > Kiedyś zarządzili, że właściciel dostanie wytworny zestaw do sprzątania - > szufeleczka i torebeczka, ale chyba to się nie sprawdziło :P Tak sie sklada, ze wlascicielowi odpowiada, ze pies zalatwia sie w domu. Moze jest poprostu leniwy? :P Odpowiedz Link Zgłoś
cienkie_forum Re: Pospałam, pojadłam, popiłam.... 20.01.03, 21:59 martucha_ napisała: > Gość portalu: loko napisał(a): > > > Ale kurwa kogo to obchodzi???? > > a co Cie to, kurwa, obchodzi??? A nie mowilem: tylko najesc sie, napic i bluzgi rzucac. Ale dno! Odpowiedz Link Zgłoś
cienkie_forum Re: Pospałam, pojadłam, popiłam.... 20.01.03, 21:58 Gość portalu: loko napisał(a): > Ale kurwa kogo to obchodzi???? To takie forum, nikt nie ma nic do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Nooo narescie......... 20.01.03, 22:00 przyszedl ktos kto nam duzo powie co do powiedzenia ma...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Nooo narescie......... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.01.03, 22:30 Wieszcz jakiś zapewne :) jasnowidz-czarnowidz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Zostawić Was na moment... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.03, 22:42 I proszę co się dzieje. Lokowcom i innym dorzucę jeszcze tylko, że prócz jedzenia, picia i spania napisałam maila, byłam w łazience i obejrzałam program na tvp.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
cienkie_forum Re: Zostawić Was na moment... 20.01.03, 22:49 Gość portalu: pom napisał(a): > I proszę co się dzieje. > > Lokowcom i innym dorzucę jeszcze tylko, że prócz jedzenia, picia i spania > napisałam maila, byłam w łazience i obejrzałam program na tvp.:))) I oglosilas to na forum.... Ale po co? Mnie to wogole nie obchodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom A zatem masz problem IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.03, 22:54 bo mam jeszcze parę innych rewelacji z zycia codziennego.:) Odpowiedz Link Zgłoś
cienkie_forum Re: A zatem masz problem 20.01.03, 23:19 Gość portalu: pom napisał(a): > bo mam jeszcze parę innych rewelacji z zycia codziennego.:) Nie, Ty masz problem - nie masz nikogo, komu zwykle sie takie pierdoly opowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: A zatem masz problem IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.03, 23:23 A jeśli tak to co? Oczekujesz gwałtownego zaprzeczenia i ataku? Zdziwisz się.:) A swoją drogą jesteś mało przyjemny - żegnam cieniasa. Odpowiedz Link Zgłoś
cienkie_forum Re: A zatem masz problem 20.01.03, 23:39 Gość portalu: pom napisał(a): > A jeśli tak to co? Oczekujesz gwałtownego zaprzeczenia i ataku? Zdziwisz się.:) > > A swoją drogą jesteś mało przyjemny - żegnam cieniasa. Nie zdziwilem sie. Dlaczego sie spodziewalas, ze bede dla Ciebie przyjemny? Nie widzialem powodu. Zegnam. Odpowiedz Link Zgłoś