mnietka.kokietka 19.06.06, 20:44 no obciach już któryś odcinek pauga śmiga po PKO SA i jak jej tam dali kredyt to ja jej współczuję... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
panisiusia Re: znowu prodakt plejsment 19.06.06, 20:49 No i nescafe:) "Grzegorz mnie zabije, teflonowa patelnia!!!!" ale se podspiewywała... Odpowiedz Link Zgłoś
panisiusia Re: znowu prodakt plejsment 19.06.06, 20:50 Odwróciła sie bidula na 2min i już węgiel jej się uwarzył... A ta chusteczka Grzesia to jakaś aluzja do fularów Teodorka? Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: znowu prodakt plejsment 19.06.06, 20:56 oho zaczyna sie 'u mnie nie masz szans' ha. ja już wiem o co chodzi. gośka ma wyleczyć geja z gejostwa, no taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak. Odpowiedz Link Zgłoś
szukajacy_sensacji Re: znowu prodakt plejsment 20.06.06, 18:22 mnietka.kokietka napisała: > gośka ma wyleczyć geja z gejostwa, no taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak. Gosza udowodni, że to możliwe ku uciesze wzystkich nawiedzonych "terapeutów" (patrz reportaż w "Dużym formacie"). Odpowiedz Link Zgłoś
panisiusia Re: znowu prodakt plejsment 19.06.06, 20:57 No nie, oni o ślubie gadaja...ale za to uchwyciłam dzieło Gosi...i wcale się nie śmieję z ceratowej ceraty na stole :) Owmordejeza: Papuga sie dowiedziala, jak glupim Trafem stracila Rafała! Odpowiedz Link Zgłoś
panisiusia Re: znowu prodakt plejsment 19.06.06, 21:01 UUU Edi ma wpierdul a to pikczer :) img478.imageshack.us/my.php?image=image06192054tvp24tf.jpg o kurka! Toledo fryz zmienił! Odpowiedz Link Zgłoś
aari Re: znowu prodakt plejsment 19.06.06, 23:34 A ciekawe czy Gosza to takie bycze tuje sadziłą, czy jakos pędzone tak wyrosły jak 10-letnie u mnie w ogrótku .... hmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: znowu prodakt plejsment 19.06.06, 21:09 hola a dlaczego gej nie ma żóny przeciez oni zazwyczaj mają takie ładne żony nie. wydepilowane i wogóle. i chodzom po utopiach. więc oco kaman? Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: znowu prodakt plejsment 19.06.06, 22:30 Może weźmie ślub z Goszą, a Gosza się zorientuje, że ona właściwie to woli kobiety, przygrucha sobie Izę, a gej Ediego, i będą żyli długo i szczęśliwie? Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: znowu prodakt plejsment 20.06.06, 09:28 czyli Gosza sie bedzie musiala wydepilować ? a ten łogród to jak wilanów normalnie ! Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: znowu prodakt plejsment 20.06.06, 18:22 mozambique napisała: > czyli Gosza sie bedzie musiala wydepilować ? depilatorem odpowiedniej marki, ofkorz. Odpowiedz Link Zgłoś
szukajacy_sensacji Re: znowu prodakt plejsment 20.06.06, 18:25 mnietka.kokietka napisała: > no obciach > już któryś odcinek pauga śmiga po PKO SA Ten prodakt plejsment jest coraz bardziej agresywny - logo banku i neskafe cały ekran zajęło:) chyba teraz będę oglądał Mjm tylko w celu wyłapywania kolejnych reklamodawców... Odpowiedz Link Zgłoś