Dodaj do ulubionych

Siedze z Wami na forum

22.06.06, 15:50
A ludzie z firmy co jakis czas podchodzą do mnie do biura i widzą co tam
klepie i sie wkurwiają! A niech się wkurwiają! Kij im w oko! jutro
popracuje:PPP
Obserwuj wątek
    • chloe30 Re: Siedze z Wami na forum 22.06.06, 15:50
      Ludzie z biura niech się pałują, ty tu z nami siedź!
      :)
      • chytra_hydra Re: Siedze z Wami na forum 22.06.06, 15:52
        a o co się wkurwiają?;) o to, że sami by tak inteligentnie nie napisali?;)
        • mami2 Re: Siedze z Wami na forum 22.06.06, 15:53
          Nie, że pani Kerowniczka zamiast pracować cieżko w pocie czoła (np. napieprzac
          przez telefon z kontrahentami ) siedzi i klepie na forum. Eeeee, praca nie
          zając, nie ucieknie....
          • chloe30 Re: Siedze z Wami na forum 22.06.06, 15:54
            Ty sie pracą Mami nie przejmuj, bo karoszi jak w banku!
            • chytra_hydra Re: Siedze z Wami na forum 22.06.06, 15:55
              praca popłaca, gdy idzie płaca;) reszta w naszych rękach;)
              • mami2 Re: Siedze z Wami na forum 22.06.06, 15:59
                Od czasu do czasu przeskakując na emame do wątku o pracujących dzieciach, gdzie
                pewna Pani próbuje mi wcisnąć kit o wyższosci książek z twardą obwolutą od tych
                z miękką.
                • chytra_hydra Re: Siedze z Wami na forum 22.06.06, 16:02
                  a to one już nie mają ciekawszych tematów?...
                  • chloe30 Re: Siedze z Wami na forum 22.06.06, 16:02
                    Wątek o pracujących dzieciach porzuciłam dwa dni temu, teraz nie mam szans
                    nadrobić zaległości
                  • mami2 Re: Siedze z Wami na forum 22.06.06, 16:03
                    Tak, wątek o pracujących 8-latkach zmierza w nieokreślonym kierunku, zahaczając
                    jednakże co jakis czas o meritum;)
                    • chloe30 Re: Siedze z Wami na forum 22.06.06, 16:05
                      Chyba dodam do ulubionych i poczytam w wolnej chwili :)
                    • chytra_hydra Re: Siedze z Wami na forum 22.06.06, 16:05
                      nie będę swoich opinii tu wyrażać na temat pracujących ośmiolatków, albowiem
                      nie chcę kopiować już jakże interesująco rozwiniętej debaty;) w związku z czym,
                      z racji braku żywotnego zainteresowania, odpuszczę;) co nie znaczy, że dzieci
                      na sercu mi nie polegują, żeby to było jasne;)
                      • mami2 Re: Siedze z Wami na forum 22.06.06, 16:08
                        no i dobrze, kazdy ma swoje zdanie w tym temacie- moje dziatki poki co muszą
                        wykonac pewne prace domowe i nie dostają za to kasy- to by dopiero było
                        przegięcie- chociaz wiem ze niektórzy tak robią
                        mają zrobić co do nich nalezy i juz (zabawki, swoje legowiska, po jedzeniu
                        odniesc do zmywarki itp.)mnie sie tez nikt nie pyta czy mi sie chce za nimi
                        wszystkimi bajzel codziennie ogarniac:)
                    • mami2 Re: Siedze z Wami na forum 22.06.06, 16:05
                      powiem Wam, że sie boje wyjść na zewnątrz. A musze dzisiaj wracać autobusem, bo
                      małż w stolycy....
                      • chloe30 Re: Siedze z Wami na forum 22.06.06, 16:12
                        Dlaczego sie boisz???????
                        • mami2 Re: Siedze z Wami na forum 22.06.06, 16:15
                          upału sie boje i jazdy w autobusie ze śmierdzielami
                          juz o 8.30 jechało ze hoho
                          • chloe30 Re: Siedze z Wami na forum 22.06.06, 16:23
                            Uuuu, współczuję :(((
                            • mami2 Re: Siedze z Wami na forum 22.06.06, 16:30
                              W związku z tym ze sie faxuje za chwile mam jeszcze pytanie do Chloe jako
                              znawczyni zwierzątek:)- miałas Ty kiedy chomika? Bo mój(tzn. dzieci) to jakis
                              taki dziwny jest. Nie wyciągaliśmy go jeszcze z klatki (tzn. poza czyszczeniem
                              mu legowiska) ale nie biegał sobie po chacie jeszcze:)Ja sie kurde balans po
                              prostu go boje. Moją córkę (która pchała paluchy do środka) normalnie dziabnął
                              już. Jakis taki agresor z niego jest...Aha, mamy go od 1 czerwca. Nie wyciągany
                              był, bo ktos nam poradził ze sie musi oswoic i takie tam...
                              • chloe30 Re: Siedze z Wami na forum 22.06.06, 16:34
                                Chomika posiadałam w zamierzchłych czasach podstawówki.
                                Biegał sobie cały czas.
                                Dziabnąć małą mógł dlatego, że wsadziła łapkę na JEGO terytorium - Leoś tez tak
                                ma - broni swojego, nawet jak mu jeść daję.
                                Puście go wolno i na początek bez dotykania, głaskania - musi poznac nowy
                                teren. Potem z jakimś przysmakiem, marchewką np. podejśc i oswajać.
                                Potem to tak po paru dniach dopiero.
                                A może być i tak, że trafił sie agresywny okaz, bywa, ale najpierw spróbujcie
                                oswoić. Pamiętacjąc o tym, że zwierzątka tez maja zasadę My home is my
                                castle :DDDD
                                • mami2 Re: Siedze z Wami na forum 22.06.06, 16:37
                                  Dzięki wielkie. Boje sie tylko ze go nie złapie póżniej jak go wypuszcze i mi
                                  zeżre meble, albo kanape;)
                                  • chloe30 Re: Siedze z Wami na forum 22.06.06, 16:39
                                    Nie zeżre, ale wejście za meblościankę bym zamaskowała :)) bo może wejśc i
                                    zapomniec drogi do wyjścia :)
                                    • mami2 Re: Siedze z Wami na forum 22.06.06, 16:42
                                      Łomatko to moze być kłopot bo my mamy taką z Black Red Łajta:)- na nózkach
                                      taką, to mi teraz ćwieka zabiłas....
                                      • mami2 Re: Siedze z Wami na forum 22.06.06, 16:44
                                        Dobra ide zasilić szeregi oczekujących na autobus komunikacji miejskiej.
                                        Wciągam nos i ide:)
                                        • chloe30 Re: Siedze z Wami na forum 22.06.06, 16:45
                                          Zamknij nos, alleluja i do przodu :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka