mami2 22.06.06, 15:50 A ludzie z firmy co jakis czas podchodzą do mnie do biura i widzą co tam klepie i sie wkurwiają! A niech się wkurwiają! Kij im w oko! jutro popracuje:PPP Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chloe30 Re: Siedze z Wami na forum 22.06.06, 15:50 Ludzie z biura niech się pałują, ty tu z nami siedź! :) Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: Siedze z Wami na forum 22.06.06, 15:52 a o co się wkurwiają?;) o to, że sami by tak inteligentnie nie napisali?;) Odpowiedz Link Zgłoś
mami2 Re: Siedze z Wami na forum 22.06.06, 15:53 Nie, że pani Kerowniczka zamiast pracować cieżko w pocie czoła (np. napieprzac przez telefon z kontrahentami ) siedzi i klepie na forum. Eeeee, praca nie zając, nie ucieknie.... Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Siedze z Wami na forum 22.06.06, 15:54 Ty sie pracą Mami nie przejmuj, bo karoszi jak w banku! Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: Siedze z Wami na forum 22.06.06, 15:55 praca popłaca, gdy idzie płaca;) reszta w naszych rękach;) Odpowiedz Link Zgłoś
mami2 Re: Siedze z Wami na forum 22.06.06, 15:59 Od czasu do czasu przeskakując na emame do wątku o pracujących dzieciach, gdzie pewna Pani próbuje mi wcisnąć kit o wyższosci książek z twardą obwolutą od tych z miękką. Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: Siedze z Wami na forum 22.06.06, 16:02 a to one już nie mają ciekawszych tematów?... Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Siedze z Wami na forum 22.06.06, 16:02 Wątek o pracujących dzieciach porzuciłam dwa dni temu, teraz nie mam szans nadrobić zaległości Odpowiedz Link Zgłoś
mami2 Re: Siedze z Wami na forum 22.06.06, 16:03 Tak, wątek o pracujących 8-latkach zmierza w nieokreślonym kierunku, zahaczając jednakże co jakis czas o meritum;) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Siedze z Wami na forum 22.06.06, 16:05 Chyba dodam do ulubionych i poczytam w wolnej chwili :) Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: Siedze z Wami na forum 22.06.06, 16:05 nie będę swoich opinii tu wyrażać na temat pracujących ośmiolatków, albowiem nie chcę kopiować już jakże interesująco rozwiniętej debaty;) w związku z czym, z racji braku żywotnego zainteresowania, odpuszczę;) co nie znaczy, że dzieci na sercu mi nie polegują, żeby to było jasne;) Odpowiedz Link Zgłoś
mami2 Re: Siedze z Wami na forum 22.06.06, 16:08 no i dobrze, kazdy ma swoje zdanie w tym temacie- moje dziatki poki co muszą wykonac pewne prace domowe i nie dostają za to kasy- to by dopiero było przegięcie- chociaz wiem ze niektórzy tak robią mają zrobić co do nich nalezy i juz (zabawki, swoje legowiska, po jedzeniu odniesc do zmywarki itp.)mnie sie tez nikt nie pyta czy mi sie chce za nimi wszystkimi bajzel codziennie ogarniac:) Odpowiedz Link Zgłoś
mami2 Re: Siedze z Wami na forum 22.06.06, 16:05 powiem Wam, że sie boje wyjść na zewnątrz. A musze dzisiaj wracać autobusem, bo małż w stolycy.... Odpowiedz Link Zgłoś
mami2 Re: Siedze z Wami na forum 22.06.06, 16:15 upału sie boje i jazdy w autobusie ze śmierdzielami juz o 8.30 jechało ze hoho Odpowiedz Link Zgłoś
mami2 Re: Siedze z Wami na forum 22.06.06, 16:30 W związku z tym ze sie faxuje za chwile mam jeszcze pytanie do Chloe jako znawczyni zwierzątek:)- miałas Ty kiedy chomika? Bo mój(tzn. dzieci) to jakis taki dziwny jest. Nie wyciągaliśmy go jeszcze z klatki (tzn. poza czyszczeniem mu legowiska) ale nie biegał sobie po chacie jeszcze:)Ja sie kurde balans po prostu go boje. Moją córkę (która pchała paluchy do środka) normalnie dziabnął już. Jakis taki agresor z niego jest...Aha, mamy go od 1 czerwca. Nie wyciągany był, bo ktos nam poradził ze sie musi oswoic i takie tam... Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Siedze z Wami na forum 22.06.06, 16:34 Chomika posiadałam w zamierzchłych czasach podstawówki. Biegał sobie cały czas. Dziabnąć małą mógł dlatego, że wsadziła łapkę na JEGO terytorium - Leoś tez tak ma - broni swojego, nawet jak mu jeść daję. Puście go wolno i na początek bez dotykania, głaskania - musi poznac nowy teren. Potem z jakimś przysmakiem, marchewką np. podejśc i oswajać. Potem to tak po paru dniach dopiero. A może być i tak, że trafił sie agresywny okaz, bywa, ale najpierw spróbujcie oswoić. Pamiętacjąc o tym, że zwierzątka tez maja zasadę My home is my castle :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
mami2 Re: Siedze z Wami na forum 22.06.06, 16:37 Dzięki wielkie. Boje sie tylko ze go nie złapie póżniej jak go wypuszcze i mi zeżre meble, albo kanape;) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Siedze z Wami na forum 22.06.06, 16:39 Nie zeżre, ale wejście za meblościankę bym zamaskowała :)) bo może wejśc i zapomniec drogi do wyjścia :) Odpowiedz Link Zgłoś
mami2 Re: Siedze z Wami na forum 22.06.06, 16:42 Łomatko to moze być kłopot bo my mamy taką z Black Red Łajta:)- na nózkach taką, to mi teraz ćwieka zabiłas.... Odpowiedz Link Zgłoś
mami2 Re: Siedze z Wami na forum 22.06.06, 16:44 Dobra ide zasilić szeregi oczekujących na autobus komunikacji miejskiej. Wciągam nos i ide:) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Siedze z Wami na forum 22.06.06, 16:45 Zamknij nos, alleluja i do przodu :))) Odpowiedz Link Zgłoś