martucha_ Re: zimno mi........ 31.01.03, 16:07 to co robisz, zeby utrzymac ciepelko Twojego organizmu? Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: zimno mi........ 31.01.03, 16:21 a jak brak ogrzewania i zalozylo sie na siebie wszystkie ciuchy cieplejsze? Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: zimno mi........ 31.01.03, 16:30 jeszcze ja moge uratowac sytuacje, ale w tym przypadku jest to niemozliwe:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Re: zimno mi........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.03, 16:07 to w nogi.., moje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: zimno mi........ IP: *.246.96.141.tisdip.tiscali.de 31.01.03, 16:31 Wow,to ty Miś masz takie ciepłe nóżki? To może ja do ciebie przyjdę? A Martucha-walnij sobie gorącego kwasibora z cynamonkiem,najebiesz się jak różowy prosiaczek i wszystko będzie jasne.No. Odpowiedz Link Zgłoś
lylly Re: zimno mi........ 31.01.03, 19:00 Gość portalu: leziox napisał(a): > Wow,to ty Miś masz takie ciepłe nóżki? > To może ja do ciebie przyjdę? > A Martucha-walnij sobie gorącego kwasibora z cynamonkiem,najebiesz się jak > różowy prosiaczek i wszystko będzie jasne.No. jasne? chyba cieple. Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: zimno mi........ 31.01.03, 19:06 no u nas tez ma byc -9, no kurde....... no ale narescie na pradzie sie zaoszczedzi i nie trzeba bedzie zarcia w lodowce trzymac bo sie na parapet wystawi......ups, dzieki ci auro..... Odpowiedz Link Zgłoś