Dodaj do ulubionych

zdobyć?ale jakie szanse? (horroroskop)

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.03, 19:28
rimen:
+samanta - dzielny Crimen, mężnie dotrzymuje kroku samci,
lecz ona krocze własnymi ścieżkami mu rzecząc, odchodzi
+oona - ujmuje Ją kindersztuba Crimena, lecz jego brak
wewnętrznych sprzeczności nie pozwala się na Nim skupić, olewa go
+pomka - stabilność i zdecydowanie Crimena daje nadzieję
na coś więcej, niestety jego nieprestiżowy zawód przekreśla namiętność
+maryjo - dał się jej polubić, lecz Ona nie chcąc narazić swej
sympatii na komplikacje, pozbawia go szansy na uciechy: "zostańmy
przyjaciółmi"
+czort - załatwiając błyskotliwie transport racuchów wydał się
inteligentny, co zaprzepaścił nie spełniając marzeń o prezencie w postaci
książki
+flo - pasja do podróży przygód i ryzyka połączyła ich w naturalny sposób!
nie mogąc skoordynować jej w czasie podtrzymywali kontakt pocztówkami, które
się rozmijały
saqq - jej szczebiotliwy humor zdawał się rozświetlać ponurą egzystencję,
piewsze
nieporozumienia powstały podczas wspólnej kąpieli w wannie; poszło o układ
flotylli
z kaczuszek i mydelniczek mających być symulacją bitwy o port w Pireusie
+only - filigranowa sexbomba to ziszczenie marzeń Crimena, jednak jej twarz
hoelwartha
zdezorientowała go dokumentnie gdy zręcznie zasugerowała, że jak jej nie
przeleci to może mu skoczyć
Obserwuj wątek
    • Gość: xp kitek (krok w astrologii) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.03, 19:30
      + samamnta - impononuje Jej jego profesjonalne podejście do Niej, ale był to po
      prostu zawód
      + oona - schlebia Jej, do czego facet się posuwa, ale czy: pierwszego z brzegu,
      czy konkretnie, woli?
      + pomka - rozczuliła się jego awansami, ale wprowadziła restrykcje, gdy okazało
      się, ze zawodowe pominął
      + maryjka - rozbudził jej nadzieje ale nie chcąc narazić przyjaźni na szwank,
      nigdy jej nie nadzieje
      + czort - idealna para petów a parapetówa nie w smak lecz, gdyż liczyła na
      leczo, nieuleczalnie
      + flo - ich słowa, łączyły, przedziwnie, ale przecinek, dzielił, przeciwnie
      + only - grali; z my słowa gra, chwyt za chwytem, ale nie połapali się na niej
    • Gość: pom Ja w sprawie formalnej... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.03, 19:53
      Jaki Crimen ma zawód?
      • 0nly Re: Ja w sprawie formalnej... 01.02.03, 19:56
        nieprestizowy, he hehe
        nie martw sie pom,
        ale pewnych rzeczy nawet sam xp nie wie......
        wiec tym bardziej podobaja mi sie jego opisy....:)
        • Gość: pom Re: Ja w sprawie formalnej... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.03, 19:59
          Czyta się nieźle.:))
          Tylko dalej nie wiem jaki zaw....
          :)
          • 0nly Re: Ja w sprawie formalnej... 01.02.03, 20:04
            he he he
            w murowanej piwnicy
            tancowali zbojnicy, he hehe

• Gość: maryjo2 Re: Ja w sprawie formalnej... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.02.03, 20:05
            A jeśli nieprestiżowy, to cooooo ?
            ;)
            • Gość: pom Re: Ja w sprawie formalnej... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.03, 20:08
              To jeśli wierzyć horoskopom, na następne 30 lat Crimen nie ma u mnie szans!!!
              • 0nly Re: Ja w sprawie formalnej... 01.02.03, 20:11
                to tym razem ja nie wiem
                kim jest crimen
                spod znaku.......
                • Gość: oona Re: Ja w sprawie formalnej... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.03, 20:40
                  byka:)
                  • 0nly Re: Ja w sprawie formalnej... 01.02.03, 20:42
                    no a zawod????
                    bo pomka pytala.....:)
    • 0nly czyzby iks sie zacial...... 01.02.03, 21:38
      przy pisaniu horroskopu dla siebie???
      • Gość: oona Re: czyzby iks sie zacial...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.03, 21:44
        albo jak zwykle zajmuje się
        mailowaniem z Menem:((
        • Gość: pom Re: czyzby iks sie zacial...... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.03, 21:49
          No to same napiszmy jego horoskop.:)
          • 0nly no to dobra...... 01.02.03, 21:57
            xp + only
            relacja polegalaby na tym, iz iks na wszelkie sposoby usiluje utrudnic jej
            kontakt z czymkolwiek, twierdzac ze only to zepsuje.....jedynym zajeciem do
            jakiego by ja dopuszczal byloby powiedzenie czegos, nad czym only siedzialaby
            godzinami zastanawiajac sie co autor mial na mysli......
            • Gość: pom Re: no to dobra...... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.03, 22:12
              xp+pom
              xp nie dopuszcza do siebie my�li, że mógłby nie pozmywać naczyń po kolacji,
              ubarwia życie pom błyskotliwš analizš pokręconych dusz istot dziwacznych lub
              tylko dumnym opisem ostanich swych osišgnięć. A robi to wszystko za tak
              niewiele - dach nad głowš i miskę ryżu.
              Małe szanse powodzenia z uwagi na brak ryżu w dobrym gatunku, bo zapomniał, w
              którš stronę idzie się do supermarketu.
              • Gość: xp Re: no to dobra...... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.03, 23:12
                Gość portalu: pom napisał(a):

> xp+pom
                > xp nie dopuszcza do siebie my�li, że mógłby nie pozmywać naczyń po kolacji,
                > ubarwia życie pom błyskotliwš analizš pokręconych dusz istot dziwacznych lub
                > tylko dumnym opisem ostanich swych osišgnięć. A robi to wszystko za tak
                > niewiele - dach nad głowš i miskę ryżu.
                > Małe szanse powodzenia z uwagi na brak ryżu w dobrym gatunku, bo zapomniał, w
                > którš stronę idzie się do supermarketu.
                pom+xp
                pom wciąż czuje się nie dość pożądana, ani wystarczająco piękna, choć
                rzeczywiście doprowadziłem ją ale nie do tego sklepu co myślałem, że idę :)
                ze względu na mój brak orientacji w terenie nie widzi przyszłości dla naszego
                związku, nędza priorytetów straszliwie kontrastuje z czystością naczyń i
                gatunkiem ryżu, ponadto wstydzi się rozebrać ze względu urodę moich
                wcześniejszych partnerek
                • Gość: samanta xp+ samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 01.02.03, 23:23
                  nie ma mozliwosci sporzadzenia takiego horoskopu ,ale chetnie poczytam inne:)
                • Gość: pom Re: no to dobra...... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.03, 23:25
                  xp+pom (suplement)
                  zagubieniew terenie to tylko puszczenie juz napietej struny,
                  ryż gatunkowo był niedobry, ale ma to mniejsze znaczenie, niż całonocna jazda
                  za kluczami,
                  brak powodzenia wobec dysonanu pomiędzy dorażnymi zachwytami xp
                  a sceptycyzmem pom, która może nie ręczyć za siebie
            • Gość: xp Re: no to dobra...... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.03, 23:22
              0nly napisała:

> xp + only
              > relacja polegalaby na tym, iz iks na wszelkie sposoby usiluje utrudnic jej
              > kontakt z czymkolwiek, twierdzac ze only to zepsuje.....jedynym zajeciem do
              > jakiego by ja dopuszczal byloby powiedzenie czegos, nad czym only siedzialaby
              > godzinami zastanawiajac sie co autor mial na mysli......
              Only! co autor miał na myśli!?
              only + xp
              okazali się bardzo płodną parą, był to pierwszy oskar w kategorii soap-opera
              za role drugoplanowe w serialu "Uneczkoooo! - curKo1" (w tym za scenariusz)
            • Gość: xp Re: no to dobra......men: IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.03, 23:25
              +samanta - imponuje jej rycerskością, oczarowana biżuterią, zdają się być
              szczęśliwą parą, niestety! okazuje się że samanta romansuje z szympansem
              +oona - jej jego poczciwość starcza - powoduje, że zamyślona budzi się w jego
              objęciach
              odkrywając swą misję i powołanie, lecz gdy próbuje pomóc mu finansowo, odtrąca

+pomka - nieco zdziwiona swoim powodzeniem, pełna nieśmiałego podziwu dla jego
              gustu oraz
              niezwykłej drapieżności, przekonuje się iż jego prywatne hobby są, jak dla
              Niej, nie dość prestiżowe
              a on dowiaduje się, że utrzymuje kontakt z iksikiem, który zrywa, lecz za późno!

No only? kto to dokończy?
              • 0nly Re: no to dobra......men: 01.02.03, 23:50
                only+men

only i men stanowia wspaniala pare, nad wyraz sie uzupelniajaca
                juz z samego rana, po przebudzeniu (oczywiscie noc bez seksu, bo skonczylo sie
                na rozgrywce kto kogo chce przeleciec, i tyle, po czym only spedzila cala noc
                na komputerze a men w sypialni dzwoniac co chwila i zamawiajac pizze i piwo),
                a wiec po przebudzeniu dzielna only podaje menowi wazon, z ktorego men wypija
                wode......nastepnie only bierze mena pod pache, wynosi przed drzwi i zrzuca ze
                schodow na parter, na ktorym czeka juz driver mena, i dokonuje czynnosci
                dalszych w celu dowiezienia mena do pracy.....
                O tym, ze men juz jest pracy, dowiaduje sie only po wejsciu na forum, gdzie
                zostalo juz w ciagu pieciu minut od pierwszego wystepu mena na forum,
                zalozonych 50 watkow, z tego tylko 3 pod nickiem men, a reszta pod innymi, za
                to z trescia ta sama, i tematem zawierajacym slowo 0nly....
                Only, wielce uradowana iz men znalazl sie na miejscu pracy i nie zapomnial
                wejsc na forum i wszystkich o tym poinformowac, wysyla wpisy pod kazdy nowy
                watek mena, krotko i zwiezle opisujacy jej stan zadowolenia, czyli po prostu :
                Spierdalaj, lub Odpierdol sie.......
                wieczorem, kiedy men zostaje doniesiony do mieszkania i wrzucony do wyra, only
                nalewa swiezej wody do wazonu, i wklada tam badyle razem z wafelkami
                przywiezionymi przez mena........
                ze wzgledu na zroznicowanie zycia, jakiego dostarcza men only a only menowi,
                zwiazek ma bardzo duze szanse na przetrwanie wszelkich burz, zmian czasowych,
                tredow w modzie, oraz atakow terrorystow islamskich.....
                jedynie od czasu do czasu zwiazek jest poddawany probie, kiedy wpadnie kitek na
                herbatke, i zaczynaja z menem swoje ulubione zajecie, czyli mowienie o only.....
                only, poslawszy im kilka chujow, narescie czuje sie zrelaksowana........
                • 7x Re: no to dobra......men: 02.02.03, 18:13
                  ale only!
                  będziesz czasem do mnie pisała...
                  a ja do ciebie
                  różne bzdurki
                  i zabroni Ci słuchać lutosławskiego, prinsa, szczęśliwie pozostaną dla was
                  butelki i kamienie, hej! przypadkiem

www.ckod.com.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka