Dodaj do ulubionych

Prezenty na 3 latka

08.07.06, 13:42
Rysiu w sierpniu kończy 3 latka i tak zastanawiam się co mu sprawić w
prezencie. Babcia z dziadkiem kupią mu hulajnogę, jaka lepsza 2 czy 3-kołowa?
No właśnie i co jeszcze? Puzzle - ile części? Gry edukacyjne komputerowe -
jakie? Podpowiedzcie coś...
Obserwuj wątek
    • daaisy1 Re: Prezenty na 3 latka 08.07.06, 15:05
      hulajnoga...super pomysł..mój Olo już jeździ jak 'szatan' teraz na
      trójkołowej..ale ona jest plastikowa i myślę, że na następny sezon już się nie
      przyda...teraz babcia mam mu kupić metalową..na dwóch kółkach;;)
      a puzzle..Olo je układa już prawie rok...i z doswiadczenia wiem..że muszą mieć
      min 48 elementów i oczywiście muszą być z jego ulubionymi postaciami..;)
      a programy...jest ich dość duży wybór..na każdym z nich pisze dla jakich
      dzieciaczków jest przeznaczony, więc myślę, że nie powinno być kłopotu z ich
      wyborem..
      a tak poza tym u nas zawsze ważną rolę odgrywa książka..i Olo lubi je
      dostawać..:)

pozdrawiam
      Edyta
    • daaisy1 Re: Prezenty na 3 latka 08.07.06, 15:05
      aa rower to też super sprawa;) - polecam
      • agusia02 Re: Prezenty na 3 latka 09.07.06, 11:17
        mój Gabryś też skończy 1 sierpnia 3 latka . a że śpi nadal w łóżeczku ze
        szczebelkami to chcemy mu kupić duże łóżko. Cała rodzina o tym wie i ma
        wyposażyć go w kołderkę poduszke i pościel.a zabawki i drobiazgi i tak każdy mu
        kupi więc już w to nie w nikam. Ale rowerek to poysł na miarę . bo taki trzy
        kołowy już nie wytrzymuje ciężaru i szaleństw naszego szkraba.
        W tym wieku nasze maluchy ucieszą się z każdego prezentu !!! gorzej będzie za
        parę lat....

Napisz co w końcu kupiliście synkowi!!!
        Pozdrowionka!!!! Aga Mama Gabrysia
        • iwona-mama-majki Re: Prezenty na 3 latka 09.07.06, 19:41
          Majka też niedługo ma urodziny - i jeden prezent dostała już teraz - właśnie
          rowerek , okazało się, że radzi sobie na nim o wiele lepiej niż na trzykołowym,
          który miała do tej pory. Natomiast drugi prezent wybrała już ze trzy miesiące
          temu , upatrzyła sobie jakąś lalkę z basenem :) i teraz cierpliwie czeka, aż
          dostanie ją na urodziny. Może i Wy spróbujcie podpytać co chciałby mały. Ja
          jestem przeciwna kupowaniu gier komputerowych, uważam, że takie maluchy mają
          jeszcze czas na załapanie bakcyla komputerowego ( jak to nazywam )
          • lch74 Re: Prezenty na 3 latka 10.07.06, 11:54
            Co do gier komp. nie mam na mysli platformówek itp. tylko gry edukacyjne -
            zabawa z literkami, cyferkami, figurami itp. Rysiu bardzo lubi czytać literki i
            cyferki oraz bawić się figurami, więc czemu nie. Książeczki i tak są na
            pierwszym miejscu:-)
            • mammax Re: Prezenty na 3 latka 10.07.06, 15:51
              Maks ma już 3 urodziny za sobą i najbardziej się cieszył (a teraz ciągle bawi)
              pociągiem interaktywnym Lego. Super sprawa, polecam! dokupiliśmy tylko trochę
              torów i zwrotnic i teraz potrafi godzinami przestawiać, układać i jeździć. Pzdr
    • mamaszyma Re: Prezenty na 3 latka 11.07.06, 09:15
      Rowerek to super sprawa. Kupiilismy Szymkowi na imieniny (w maju) i pomału uczy
      sie pedałować. Na trzykołowym nie potrafił, a teraz nawet sobie radzi.
      Kupilismy mu tez motor na akumulator. I to jest szał. Wakacje spedzamy na wsi a
      Szymek codzeniie jeździ jakies 700 do sklepu na tym motorze a potem druga
      rundka na rowerze. A mamusia biegnie za nim:-) No alle nie o tym miałam pisać.
      My chcemy Szymkowi kupic na urodziny tablicę, bo lubi rysować kredą no i action
      mena z motorem, bo zobaczył kiedyś reklamę i nawet zbiera na niego pieniążki...
      A co do puzzli, to jesli to maja byc pierwsze to najlepiej drewniane i duże a
      inne można kupowac jak już opanuje sztukę układania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka