Dodaj do ulubionych

(*)(*)===FrEe LoVe===

04.02.03, 08:58
co o tym sadzicie???

muzyka.onet.pl/laif/1110154,1144,artykul.html
Obserwuj wątek
    • emperor Re: (*)(*)===FrEe LoVe=== 13.02.03, 10:00

• emperor Shaki, forgiw mi plizzzz..... 13.02.03, 10:09
        ... dzisiaj mi nie staje:P :))))

Re: HEATH 33 i 1/3 (ZASTEPCZO!!!)
        Autor: saqqara@NOSPAM.gazeta.pl
        Data: 12-02-2003 08:45

ps. Empek
        przeleciec to Ty mozesz, ale odkurzaczem po dywanie !!!;)
        • saqqara Re: Shaki, forgiw mi plizzzz..... 13.02.03, 10:16
          to sie u Ciebie "odkurzacz" nazywa? hehehehe
          • emperor Re: Shaki, forgiw mi plizzzz..... 13.02.03, 10:22
            ja tego nie powiedzialem, twoich pajeczynek odkurzal nie bede:))
            • saqqara Re: Shaki, forgiw mi plizzzz..... 13.02.03, 10:49
              bo nie potrzeba, juz dawno sobie wlasciwych rozmiarow zmiotke zalatwilam:P
              • emperor Re: Shaki, forgiw mi plizzzz..... 13.02.03, 10:57
                cuda techniki wspolczesnej:))
                przed uzyciem sprawdz ulotke, co by cie zmiotka nie zajechala:))
                • saqqara Re: Shaki, forgiw mi plizzzz..... 13.02.03, 11:38
                  wole sprawna zmiotke z instrukcja niz niesprawnego byka rozplodowego;)
                  • emperor Re: Shaki, forgiw mi plizzzz..... 13.02.03, 11:49
                    zmieniasz temat, patrz na poczatek, co o tym sadzisz, chce uslyszec twoje
                    zdanie:)
                    • saqqara Re: Shaki, forgiw mi plizzzz..... 13.02.03, 11:55
                      nie chce mi sie na link zagladac.
                      • emperor Re: Shaki, forgiw mi plizzzz..... 13.02.03, 12:00
                        common, wyloooozuj:)
                        • saqqara Re: Shaki, forgiw mi plizzzz..... 13.02.03, 12:13
                          wyluzowac to mozna gumke w majtkach a nie mnie.

a po co mam zagladac, nie mam glosnikow przy kompie, o!
                          • emperor Re: Shaki, forgiw mi plizzzz..... 13.02.03, 12:17
                            podobno w majtkach nie chodzisz:) a tam jest artykul do poczytania, zadna muza
                            ani mp3:)
                            • saqqara Re: Shaki, forgiw mi plizzzz..... 13.02.03, 12:33
                              podobno:))

aaaaa, teraz rozumiem te prace w klubie:))
                              • emperor Re: Shaki, forgiw mi plizzzz..... 13.02.03, 12:39
                                saqqara napisała:

> podobno:))
                                • saqqara Re: Shaki, forgiw mi plizzzz..... 13.02.03, 12:46
                                  sory, jeszcze pozyjesz troche w nieswiadomosci:P

za skarby na swiecie, jeszcze nie daj panie B. ocierac bys sie zaczal!!!!
                                  ;)
                                  • emperor Re: Shaki, forgiw mi plizzzz..... 13.02.03, 13:36
                                    saqqara napisała:

> sory, jeszcze pozyjesz troche w nieswiadomosci:P
                                    patrz, patrz, bo jesli tam masz interes i klejnoty to z toba nie
                                    rozmawiam!!! :)))

> za skarby na swiecie, jeszcze nie daj panie B. ocierac bys sie zaczal!!!!
                                    > ;)
                                    • saqqara Re: Shaki, forgiw mi plizzzz..... 13.02.03, 13:47
                                      interes i klejnoty to ja tam miewam. moze teraz przestaniesz rozmawic, co?;)

nie kreca Cie czyste kobiety? no wiem wiem... wolisz te swiezo wykopane spod
                                      ziemi, koneserze-nektofilu:P
                                      • emperor Re: Shaki, forgiw mi plizzzz..... 13.02.03, 13:54
                                        saqqara napisała:

> interes i klejnoty to ja tam miewam. moze teraz przestaniesz rozmawic, co?;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka