mauler 06.05.01, 22:24 Jeśli spełniasz warunki - zadzwoń 0604- 062 - 214 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jasmina Re: Szukam kwintesencji kobiecości. IP: 194.181.38.* 31.07.01, 11:41 Może jakieś szczegóły... Kwintesencja zazwyczaj do czegoś się sprowadza... Mam nadzieję, że w Twoim przypadku, nie do jednego oka, kawałka nogi czy też dwóch nierealnych cech charakteru..... mauler napisał(a): > Jeśli spełniasz warunki - zadzwoń > 0604- 062 - 214 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Szukam kwintesencji kobiecości. IP: *.ipartners.pl 31.07.01, 13:14 Ciepła, inteligentna, z oczami, w których można utonąć, rozsądna, z pewną dozą seksapilu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina re: do Janka IP: 194.181.38.* 31.07.01, 13:18 Och!!!!!! To przecież JA!!!!!!!!!!!! Gość portalu: Janek napisał(a): > Ciepła, inteligentna, z oczami, w których można utonąć, rozsądna, z pewną dozą > seksapilu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zizi Janek, zgadzam sie z Toba! IP: *.sap-ag.de 31.07.01, 13:23 Gość portalu: Janek napisał(a): > Ciepła, inteligentna, z oczami, w których można utonąć, rozsądna, z pewną dozą > seksapilu... Janek, majac na mysli Twoje posty, widze, ze sie zgadzamy co do wielu kwestii zwiazanych z kobietami. Moze razem gdzies na podryw pojdziemy? Co ja mowie - takie kobiety, o ktorych mowimy i mamy nadzieje spotkac na dluzej raczej na dyskoteki nie chodza. Tam raczej spotkasz kobietki, ktore lubia facetow w czarnych ubrankach, z wyzelowanymi wlosami a te mnie nie interesuja. Temat szacunku tez im jest obcy. To na tyle, pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Do Jasmin i Zizi IP: *.ipartners.pl 31.07.01, 14:16 Czuję Jasmin, że to Ty, ale czekam na powrót Baby znad mórz południowych. Jeśli okaże się, że odpłynęła, chętnie bym poznał Twój e-mail albo jak wolisz podam swój. Zizi, masz rację. Byłem w ostatni piątek na dyskotece (a nawet dwóch) w Warszawie i tylko jedna kobieta warta była tam grzechu. Co ciekawe miała "tyci" biust, a więc to nie to jest istotne, ale miała "coś". Ale cóż, ktoś mnie ubiegł. Widziałem tam mnóstwo kapiącego wręcz testosteronu, żelu, zauroczonych tym dziewczyn. Po kilku godzinach zabawy wyszedłem sam i wróciłem do komputera. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zizi skromnie dorzuce... IP: *.sap-ag.de 31.07.01, 14:54 Gość portalu: Janek napisał(a): > Ciepła, inteligentna, z oczami, w których można utonąć, rozsądna, z pewną dozą > seksapilu... skromna, potrafiaca z kazdym rozmawiac i naturalna jesli chodzi o wyglad i zachowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: do Janka i Zizi IP: 194.181.38.* 31.07.01, 15:02 Chłopaki, nie chcę was martwić, ale te wszystkie cechy są bardzo umowne i dla każdego oznaczają coś innego.... Jak macie zamiar znaleźć, jeśli tak naprawdę nie wiecie, kogo szukacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zizi do Jasmin IP: *.sap-ag.de 31.07.01, 16:32 Gość portalu: jasmina napisał(a): > Chłopaki, nie chcę was martwić, ale te wszystkie cechy > są bardzo umowne i dla każdego oznaczają coś innego.... > Jak macie zamiar znaleźć, jeśli tak naprawdę nie wiecie, > kogo szukacie? Jasmin, mysliwym nie jestem ;o) a ponadto zmienia sie mikroklimat, szczegolnie w wawie ostatnimi laty mam nadzieje, ze jakas wartosciowa, odwazna kobieta sama do mnie napisze na isitmeyouarelookingfor@poczta.onet.pl nie zebym od razu liczyl, ze Ty do mnie napiszesz ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: do Zizi IP: 194.181.38.* 31.07.01, 16:37 Szkoda... Gdybyś liczył, to może bym do ciebie napisała. No a tak, to się wstydzę. Gość portalu: zizi napisał(a): > Gość portalu: jasmina napisał(a): > > > Chłopaki, nie chcę was martwić, ale te wszystkie cechy > > są bardzo umowne i dla każdego oznaczają coś innego.... > > Jak macie zamiar znaleźć, jeśli tak naprawdę nie wiecie, > > kogo szukacie? > > Jasmin, > > mysliwym nie jestem ;o) > > a ponadto zmienia sie mikroklimat, szczegolnie w wawie > ostatnimi laty > > mam nadzieje, ze jakas wartosciowa, odwazna kobieta sama do mnie napisze na > isitmeyouarelookingfor@poczta.onet.pl > > nie zebym od razu liczyl, ze Ty do mnie napiszesz ;o) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zizi do Jasmin IP: *.sap-ag.de 31.07.01, 16:45 Jasmin, nie martw sie. Wstyd - ludzka cecha, ale na szczescie z czasem przechodzi...;o) Gość portalu: jasmina napisał(a): > Szkoda... Gdybyś liczył, to może bym do ciebie napisała. > No a tak, to się wstydzę. > > > Gość portalu: zizi napisał(a): > > > Gość portalu: jasmina napisał(a): > > > > > Chłopaki, nie chcę was martwić, ale te wszystkie cechy > > > są bardzo umowne i dla każdego oznaczają coś innego.... > > > Jak macie zamiar znaleźć, jeśli tak naprawdę nie wiecie, > > > kogo szukacie? > > > > Jasmin, > > > > mysliwym nie jestem ;o) > > > > a ponadto zmienia sie mikroklimat, szczegolnie w wawie > > ostatnimi laty > > > > mam nadzieje, ze jakas wartosciowa, odwazna kobieta sama do mnie napisze n > a > > isitmeyouarelookingfor@poczta.onet.pl > > > > nie zebym od razu liczyl, ze Ty do mnie napiszesz ;o) > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmin Re: do Zizi IP: 194.181.38.* 31.07.01, 16:51 To poczekam aż mi przejdzie :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: StellaMa Re: IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.07.01, 17:20 Czy nie uważacie, ze Warszawa jest cholernie anonimowa i bardzo trudno tu kogoś poznać? A może jestem za bardzo nieśmiała? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.01, 17:34 Gość portalu: StellaMa napisał(a): > Czy nie uważacie, ze Warszawa jest cholernie anonimowa i bardzo trudno tu kogoś > > poznać? A może jestem za bardzo nieśmiała? Wa-wa anonimowa?To co ja mam powiedzieć?Chyba jedyna jestem tu ze Szczecina.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasmin Re: StellaMa IP: 194.181.38.* 31.07.01, 17:35 Chyba jesteś za bardzo nieśmiała..... Gdzie jak gdzie ale tu przynajmniej jest do wyboru i koloru. Może źle do tego podchodzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: StellaMa Jasmin IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.07.01, 17:51 Być może... Rzeczywiście miejsc jest wiele, ale ludzie wydają się zamknięci i niedostępni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmin Re: Stella IP: 194.181.38.* 31.07.01, 17:56 Tak z ciekawości: na jakiej podstawie wysnuwasz wniosek, że napotkani ludzie są niedostępni???? Nie możesz zakładać, że wiesz, co sobie myślą.... Może to Ty tak właśnie się zachowujesz, i ludzie jak to ludzie, odpłacają Ci tym samym. Gość portalu: StellaMa napisał(a): > Być może... Rzeczywiście miejsc jest wiele, ale ludzie wydają się zamknięci i > niedostępni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zizi czesc wspolna IP: *.sap-ag.de 31.07.01, 17:57 Gość portalu: StellaMa napisał(a): > Być może... Rzeczywiście miejsc jest wiele, ale ludzie wydają się zamknięci i > niedostępni. a jesli wezmiemy czesc wpolna otwartych i wartosciowych, w dodatku plci przeciwnej to mozemy pomarzyc, chyba ze sami sobie pomozemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: do Zizi IP: 194.181.38.* 31.07.01, 17:59 Zizi! A Ty wolisz marzyć czy działać?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zizi zawsze dzialalem IP: *.sap-ag.de 31.07.01, 18:05 Gość portalu: jasmina napisał(a): > Zizi! A Ty wolisz marzyć czy działać?!?! ale w wawie od roku i malo znajomych mam mialem dziewczyne poza wawa i tydzien dzielil sie na dni robocze plus weekendy tak naprawde to sa moje pierwsze miesiace w wawie pomimo ze jestem komunikatywny, latwo nawiazuje znajomosci ludzie w norach gdzies zyja daj maila to zadzialamy i do kina pojdziemy mozemy tez w parku posiedziec albo po sklepach powloczyc sie bo nie mam w czym chodzic za bardzo konkretny? pewnie jednak nie jestes zainteresowana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: do Zizi IP: 194.181.38.* 31.07.01, 18:08 jasmina_tdi@interia.pl no to działaj Zizi..... Gość portalu: zizi napisał(a): > Gość portalu: jasmina napisał(a): > > > Zizi! A Ty wolisz marzyć czy działać?!?! > > > ale w wawie od roku i malo znajomych mam > mialem dziewczyne poza wawa i tydzien dzielil sie na dni robocze > plus weekendy > tak naprawde to sa moje pierwsze miesiace w wawie > > pomimo ze jestem komunikatywny, latwo nawiazuje znajomosci > ludzie w norach gdzies zyja > > daj maila to zadzialamy i do kina pojdziemy > mozemy tez w parku posiedziec > albo po sklepach powloczyc sie bo nie mam w czym chodzic > > za bardzo konkretny? > pewnie jednak nie jestes zainteresowana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: StellaMa Re: IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.07.01, 18:06 Działać można, ale gdy atmosfera temu sprzyja, w przeciwnym wypadku, lepiej sie usunąć. Ja tak w każdym razie robię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: Stella IP: 194.181.38.* 31.07.01, 18:11 Stella no coś Ty!? Kiepsko nas oceniasz.... Nie bądź taka i wyluzuj, bo zanudzisz się na śmierć! I to na dokładkę w samotności....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: StellaMa Re: Jasmin IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.07.01, 18:15 Nie oceniam was, tylko kontynuuję poprzedni temat. Poza tym jestem dość wyluzowana, a nudzić się na pewno nie będę... Żle zrozumiałaś. Odpowiedz Link Zgłoś