Dodaj do ulubionych

TA CZARNA SWINIA MNIE PORZUCILA!!!!!!!!!!!!!

04.02.03, 15:34
jak smial mnie zostawic, tak bez slowa, bez pozegnania, bez pieniedzy!!!!!!!

jestem samotna i porzucona, oj ja biedna....buuuuuuuuuuuuuu......:(((((

Obserwuj wątek
    • martucha_ Re: TA CZARNA SWINIA MNIE PORZUCILA!!!!!!!!!!!!! 04.02.03, 15:36
      kochana, nie jest tak zle, moze teraz znajdzie sie jakas zolta swinia?
      • Gość: oona Re: TA CZARNA SWINIA MNIE PORZUCILA!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.03, 15:37
        pewnie dowiedział się o Twoich argentyńskich planach:)
        • 0nly Re: TA CZARNA SWINIA MNIE PORZUCILA!!!!!!!!!!!!! 04.02.03, 15:39
          oj, Meksyk, Argentyna.......
          no chyba jestesmy unka w domu.....:)))
      • 0nly Re: TA CZARNA SWINIA MNIE PORZUCILA!!!!!!!!!!!!! 04.02.03, 15:38
        no zolta jakby miala byc to by juz byla,
        no ale nic to tam,
        na miejsce czarnego pojawil sie goracy Mexico.....:)))
        • martucha_ Re: TA CZARNA SWINIA MNIE PORZUCILA!!!!!!!!!!!!! 04.02.03, 15:39
          a ma ze soba tequille? albo przynajmniej kastaniety?
          • 0nly Re: TA CZARNA SWINIA MNIE PORZUCILA!!!!!!!!!!!!! 04.02.03, 15:41
            wlasnie!
            tegilla!!!!
            to jest to!!!
            i milosc pod rozgrzanym kaktusem!!!!
            • martucha_ Re: TA CZARNA SWINIA MNIE PORZUCILA!!!!!!!!!!!!! 04.02.03, 15:43
              hmmmm, ja na Twoim miejscu na kaktusa bym uwazala :)
              • 0nly Re: TA CZARNA SWINIA MNIE PORZUCILA!!!!!!!!!!!!! 04.02.03, 15:44
                a na Amigosy i inne stworzenia tez????

:)))
                • martucha_ Re: TA CZARNA SWINIA MNIE PORZUCILA!!!!!!!!!!!!! 04.02.03, 15:45
                  moze jeszcze na tortille i czerwona fasolke, ale to z innych powodow ;)
                  • 0nly Re: TA CZARNA SWINIA MNIE PORZUCILA!!!!!!!!!!!!! 04.02.03, 15:48
                    oj, bedzie tego, bedzie......
                    nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo.......
                    a poza tym w Afryce nastaje powoli kleska glodu, to wiadomo jakie ja bym tam
                    miala zycie......:))))
                    • martucha_ Re: TA CZARNA SWINIA MNIE PORZUCILA!!!!!!!!!!!!! 04.02.03, 15:52
                      to moze on tam tylko pojechal na troche jako wolontariusz z ramienia Drought and Famine in Africa, a ta kasa ma tylko
                      uratowac miliony malych murzynkow?
                      • 0nly Re: TA CZARNA SWINIA MNIE PORZUCILA!!!!!!!!!!!!! 04.02.03, 15:54
                        z tego co widze to w sklepach nadal mozna kupic slomki do napojow, czyli na
                        pewno nie pojechal z misja humanitarna ze spiworami dla malych murzynkow.......
                        • Gość: czort Re: TA CZARNA SWINIA MNIE PORZUCILA!!!!!!!!!!!!! IP: 213.17.168.* 04.02.03, 16:28
                          only! za to sztucce i naczynia mozesz juz trzymac w szafkach:)))))
                          • 0nly Re: TA CZARNA SWINIA MNIE PORZUCILA!!!!!!!!!!!!! 04.02.03, 17:08
                            taaaak,
                            tylko co z mleczno-czekoladowymi mala czlowieka???????
                            • Gość: oona Re: TA CZARNA SWINIA MNIE PORZUCILA!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.03, 17:38
                              tak to już jest,
                              mężczyżni przychodzą i odchodzą...

:)
                              • Gość: gość Re: TA CZARNA SWINIA MNIE PORZUCILA!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.03, 18:09
                                nooo !
                                :)
                                • Gość: oona Re: TA CZARNA SWINIA MNIE PORZUCILA!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.03, 19:01
                                  kobiety też
                                  :))
                                  • Gość: xp ostatni gasi światło IP: *.polbox.pl / *.piekna.pl 04.02.03, 19:04

• Gość: tomek szukam laski z pily IP: *.pila.sdi.tpnet.pl 06.05.03, 20:36
      szukam laski z pily poniewasz jestem samotny 609399864 zadzwon
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka